מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מאי 2012, 11:37

קודי כתב:
rc4991 כתב:שמתי לב שכמה אתרים רושמים שמכבי במשא ומתן עם האטשמייר
יכול להיות שמכבי רוצה אותו כסנטר שלישי או שהיא בכלל רוצה אותו לעמדה 4?(או כמובן שזה לא נכון)

סנטר שלישי? מדובר בשחקן שיקבל שכר באזור של 800 אלף דולר. הוא יכול אולי לשחק קצת בעמדה 4, אבל הוא לא מספיק מהיר לעמדה הזו והעמדה הטבעית שלו היא 5. אם יגיע הוא יחלוק את עמדת הסנטר עם שרמדיני. מדובר בשחקן חזק, עם משחק גב לסל לא רע, קליעה לא רעה מחצי מרחק ומדי פעם מסוגל גם לקלוע שלשה. לא שומר גדול וכמעט ובכלל לא חוסם. התקפית הוא טוב ומגוון יותר מהנדריקס, הגנתית הוא פחות טוב.

איך הגעת ל-800K ?? הוא יקבל כמו שהנדריקס קיבל בעונה הראשונה שלו ואני מניח שאם הוא יבוא זה יהיה במקום מאריץ' ואז גרגמל כנראה יהיה הסנטר הפותח...
מבחינתי גרגמל ומאריץ' זה משהו שלפני חודשיים שלושה אפילו לא חלמתי עליו והייתי בטוח שמבחינת מחירים אנחנו הם לא ברמה שלנו .....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 31 מאי 2012, 11:44

yzafrir כתב:
קודי כתב:
rc4991 כתב:שמתי לב שכמה אתרים רושמים שמכבי במשא ומתן עם האטשמייר
יכול להיות שמכבי רוצה אותו כסנטר שלישי או שהיא בכלל רוצה אותו לעמדה 4?(או כמובן שזה לא נכון)

סנטר שלישי? מדובר בשחקן שיקבל שכר באזור של 800 אלף דולר. הוא יכול אולי לשחק קצת בעמדה 4, אבל הוא לא מספיק מהיר לעמדה הזו והעמדה הטבעית שלו היא 5. אם יגיע הוא יחלוק את עמדת הסנטר עם שרמדיני. מדובר בשחקן חזק, עם משחק גב לסל לא רע, קליעה לא רעה מחצי מרחק ומדי פעם מסוגל גם לקלוע שלשה. לא שומר גדול וכמעט ובכלל לא חוסם. התקפית הוא טוב ומגוון יותר מהנדריקס, הגנתית הוא פחות טוב.

איך הגעת ל-800K ?? הוא יקבל כמו שהנדריקס קיבל בעונה הראשונה שלו ואני מניח שאם הוא יבוא זה יהיה במקום מאריץ' ואז גרגמל כנראה יהיה הסנטר הפותח...
מבחינתי גרגמל ומאריץ' זה משהו שלפני חודשיים שלושה אפילו לא חלמתי עליו והייתי בטוח שמבחינת מחירים אנחנו הם לא ברמה שלנו .....

ממש לא כמו הנדריקס בעונתנו הראשונה. מדובר בשחקן שמשחק כבר שלוש שנים בליגה הספרדית ויש לו אזרחות ספרדית, כך שאם הוא שווה משהו יש לו ביקוש לא מועט בספרד. לכן גם מחירו בהתאם ואין סיכוי שהוא יהיה זול (אלא אם הוא שחקן גרוע). בנבחרת ברזיל הוא המחליף של טיאגו ספליטר ונתן אליפות אמריקה לא רעה בכלל בקיץ שעבר. האטשמייר עבר לפני מספר ימים ניתוח אורתוסקופיה קל בברך (לצורך ניקוי הברך לאחר ששיחק בחודשים האחרונים עם כאבים, משהו דומה למה עבר על סופו) וצפוי לחזור לפעילות תוך כחודשיים, מה שימנע ממנו לשחק הקיץ עם נבחרת ברזיל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמוליק » 31 מאי 2012, 12:12

עפר כתב:
er79 כתב:הלפרין שוחרר רשמית מסנט פטרסבורג, על פי וואלה. המניע, לפי דבריו של המנהל הספורטיבי, שהוא לא לקח אחריות במאני טיים. מוכר לכם המשפט מאיפשהו?

אין מה לעשות. זה השחקן. חבל מאוד שהגארד הישראלי הכי מוכשר ,והוא באמת מוכשר, הוא נפילה כזו.
למכבי אין ברירה אלא לקחת אותו ולשם לו לא מעט. ברור שבלי הדרכון הישראלי שלו מכבי לא היו מסתכלים עליו אפילו. לשחק בליגת קופל באחד ממחזורי הליגה הרגילים ולקלוע 25 נקודות זה אין לו בעיה.
הבעייה שלו היא בזמן האמיתי.
כמו שליאור לא ישמור בחיים טוב ככה הלפרין יברח מאחריות. חבל, אבל זה מה שיש.

אני לא מבין את כל הקשקושים של מאני טיים ושקשוקה בהקשר הלפרין.
מי אמר שהוא צריך להיות על המגרש בשניות הכרעה? ישנם שחקנים שבנויים לכך והוא לא. זה עושה אותו פחות יעיל? יותם כדורסלן מעולה. שישחק 35 דקות ואז דייויד יעלה את נעימי או כל אשך אחר.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי גל גל » 31 מאי 2012, 12:26

שמוליק כתב:
עפר כתב:
er79 כתב:הלפרין שוחרר רשמית מסנט פטרסבורג, על פי וואלה. המניע, לפי דבריו של המנהל הספורטיבי, שהוא לא לקח אחריות במאני טיים. מוכר לכם המשפט מאיפשהו?

אין מה לעשות. זה השחקן. חבל מאוד שהגארד הישראלי הכי מוכשר ,והוא באמת מוכשר, הוא נפילה כזו.
למכבי אין ברירה אלא לקחת אותו ולשם לו לא מעט. ברור שבלי הדרכון הישראלי שלו מכבי לא היו מסתכלים עליו אפילו. לשחק בליגת קופל באחד ממחזורי הליגה הרגילים ולקלוע 25 נקודות זה אין לו בעיה.
הבעייה שלו היא בזמן האמיתי.
כמו שליאור לא ישמור בחיים טוב ככה הלפרין יברח מאחריות. חבל, אבל זה מה שיש.

אני לא מבין את כל הקשקושים של מאני טיים ושקשוקה בהקשר הלפרין.
מי אמר שהוא צריך להיות על המגרש בשניות הכרעה? ישנם שחקנים שבנויים לכך והוא לא. זה עושה אותו פחות יעיל? יותם כדורסלן מעולה. שישחק 35 דקות ואז דייויד יעלה את נעימי או כל אשך אחר.

צודק,הוא יכול להיות טוב כל העונה אבל מכבי מביאים את לאנדסברג ועוד זר על המשבצת שלו,למה שדווקא הוא יהיה על המגרש ברגעי הכרעה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 מאי 2012, 12:30

אם לאנגפורד יישאר וביחד עם אוחיון, לא אמורה להיות שום בעיה במאני טיים.
ל-2 אלה אין שום פחד לקחת את הכדור ואת המנהיגות ברגעים מכריעים (גם בלו ושלשות המאני טיים שלו יכולים לעזור מאוד...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מאי 2012, 14:56

בגלל שברור לי שיותם לא יהיה השחקן שיצטרך לקחת אחריות במאניטיים אז אני רוצה אותו במכבי . הוא שחקן שיודע לגרום לאלו שלצידו לשחק טוב יותר , סוג של איידסון כזה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 מאי 2012, 15:17

איזה צ'יעמום.... :suicide1 :bored
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 31 מאי 2012, 15:25

חנו'ש כתב:איזה צ'יעמום.... :suicide1 :bored

באמת שאני לא זוכר עונת מלפפונים כל כך משעממת. עבר כבר שבוע מאז שהסתיימה העונה ובדרך כלל בפרק הזמן הזה יש עשרות מועמדים ועוד עשרות שמועות מוזרות. אני מקווה מאוד ששקט כל כך בגלל שלא מודלף שום דבר ושאנשי מכבי עומלים קשה על הרכבת הסגל, ולא שכל המועמדים המסומנים פשוט בורחים למכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 15:27

קודי כתב:

באמת שאני לא זוכר עונת מלפפונים כל כך משעממת. עבר כבר שבוע מאז שהסתיימה העונה ובדרך כלל בפרק הזמן הזה יש עשרות מועמדים ועוד עשרות שמועות מוזרות. אני מקווה מאוד ששקט כל כך בגלל שלא מודלף שום דבר ושאנשי מכבי עומלים קשה על הרכבת הסגל, ולא שכל המועמדים המסומנים פשוט בורחים למכבי.

אל תהיה כזה פסימיסט. בינתיים לא שמענו על מועמד רציני אחד שחתם בקבוצה אחרת, ככה שאין סיבה לדאגה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 מאי 2012, 15:29

ולמרות זאת עדיין איכשהוא הגענו כבר ל-34 מלפפונים.
איך זה מתחבר עם הצ'יעמום הזה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2012, 15:30

אני חושב שזה בגלל שמכבי כבר יודעת איזה שחקן היא רוצה לכל עמדה ומנסה לסגור איתם(לאנגפורד,שרמאדיני,מאריץ',הלפרין וג'קסון)
ורק אם אחד מהם יחתום במקום אחר הם יעברו לשחקנים אחרים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 31 מאי 2012, 15:37

jol9 כתב:
קודי כתב:

אל תהיה כזה פסימיסט. בינתיים לא שמענו על מועמד רציני אחד שחתם בקבוצה אחרת, ככה שאין סיבה לדאגה כרגע.

מה שמטריד אותי הוא העובדה שעם כל המשברים הכלכליים עדיין נשארו לא מעט קבוצות עם הרבה כסף: 4-5 ספרדיות עשירות (ברצלונה, ריאל, קאחה לבוראל, מלאגה וולנסיה), 2-3 איטלקיות (סיינה, מילאנו ובולוניה), 2 יווניות (תקציב פאו יקוצץ ל-15 מיליון יורו וגם תקציב אולימפיאקוס די דומה), 4-5 רוסיות עשירות (צסק"א, חימקי, דס"פ, קאזאן ולוקומוטיב קובאן) ועוד 3-4 טורקיות (אפס, פנר, בשיקטאש וגלאטסראי). אם שחקן כמו קופונן מקבל 900 אלף יורו וקיי סי ריברס 1.25 מיליון דולר אז ברור שלא יהיה פשוט להנחית כאן שחקנים רציניים.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 16:02

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

מה שמטריד אותי הוא העובדה שעם כל המשברים הכלכליים עדיין נשארו לא מעט קבוצות עם הרבה כסף: 4-5 ספרדיות עשירות (ברצלונה, ריאל, קאחה לבוראל, מלאגה וולנסיה), 2-3 איטלקיות (סיינה, מילאנו ובולוניה), 2 יווניות (תקציב פאו יקוצץ ל-15 מיליון יורו וגם תקציב אולימפיאקוס די דומה), 4-5 רוסיות עשירות (צסק"א, חימקי, דס"פ, קאזאן ולוקומוטיב קובאן) ועוד 3-4 טורקיות (אפס, פנר, בשיקטאש וגלאטסראי). אם שחקן כמו קופונן מקבל 900 אלף יורו וקיי סי ריברס 1.25 מיליון דולר אז ברור שלא יהיה פשוט להנחית כאן שחקנים רציניים.

זה שחימקי מוכנה לשלם לשחקנים כאלה סכומים כאלה, זאת בעיה שלה. אני לא רואה קבוצות נורמליות עושות את זה.
חימקי החתימה בזמנו גם כוכבים גדולים אחרים, אבל מעולם לא באמת היתה קבוצה ממש מוצלחת.

מבחינת מכבי אני חושב שחלק גדול מהעניינים סגור או בכיוון הנכון, והבעיה היא כמו תמיד, בזהות הקו האחורי, שמתחלף כמעט מדי שנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 31 מאי 2012, 16:06

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

זה שחימקי מוכנה לשלם לשחקנים כאלה סכומים כאלה, זאת בעיה שלה. אני לא רואה קבוצות נורמליות עושות את זה.
חימקי החתימה בזמנו גם כוכבים גדולים אחרים, אבל מעולם לא באמת היתה קבוצה ממש מוצלחת.

מבחינת מכבי אני חושב שחלק גדול מהעניינים סגור או בכיוון הנכון, והבעיה היא כמו תמיד, בזהות הקו האחורי, שמתחלף כמעט מדי שנה.

לא סתם קו אחורי אלא אפשר לקרוא לילד בשמו - קית' לנגפורד. אם הוא לא יחתום אני לא רואה גארד שאפילו קרוב אליו ברמתו שמכבי יכולה לשים עליו יד.
קודי

הודעהעל ידי misha » 31 מאי 2012, 16:11

מי אמר שאין חדשות? הנה סיכמו עם גודס לעוד שנתיים: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 88&Lang=he
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 מאי 2012, 16:13

אולי מכבי לא תצליח למצוא גארד ברמתו של לאנגפורד במידה ויעזוב, אבל גם לא צריך להיות כ"כ דרמטיים.
אם לאנג' לא ימשיך נתמודד עם זה, כמו שהתמודדנו תמיד עם עזיבה של שחקנים טובים (ותאמין לי שאיבדנו בעבר שחקנים פי כמה יותר טובים וחשובים ממנו).
הייתי מעדיפה לראות את לאנג' נשאר, אבל גם לא הייתי גומרת על העונה הבאה במידה ויעזוב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2012, 16:15

misha כתב:מי אמר שאין חדשות? הנה סיכמו עם גודס לעוד שנתיים: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 88&Lang=he

חשבתי כבר איזה החתמה מכבי עשתה
"בהנהלה הבהירו למאמן כי רואים בו חלק חשוב בצוות המקצועי לצדו של דייויד בלאט ואף ציינו כי בעתיד הוא יקבל את הקרדיט גם כמאמן ראשי."

אתם רוצים להגיד לי שהם לא בטוחים שבלאט ישאר פה אחרי החוזה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 31 מאי 2012, 16:17

אמרו בעתיד. זה לא חייב להיות דווקא אחרי החוזה הנוכחי של בלאט. חוץ מזה, לא צריך לקחת את זה רציני מדי, גם לגבי דרוקר היו תוכניות בזמנו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 16:20

קודי כתב:
לא סתם קו אחורי אלא אפשר לקרוא לילד בשמו - קית' לנגפורד. אם הוא לא יחתום אני לא רואה גארד שאפילו קרוב אליו ברמתו שמכבי יכולה לשים עליו יד.

אני חושב שאם לאנגפורד יעזוב, אז מכבי תהמר ובגדול, גם בעמדת הרכז וגם בSG. ב-1 נראה אולי איזשהו שחקן קצת יותר מוכר, אבל לא מישהו מסעיר במיוחד.
התקווה של ההנהלה תהיה ששני שחקנים יחסת אלמוניים וזולים, יוכלו לפרוץ' במדי הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 16:25

חנו'ש כתב:אולי מכבי לא תצליח למצוא גארד ברמתו של לאנגפורד במידה ויעזוב, אבל גם לא צריך להיות כ"כ דרמטיים.
אם לאנג' לא ימשיך נתמודד עם זה, כמו שהתמודדנו תמיד עם עזיבה של שחקנים טובים (ותאמין לי שאיבדנו בעבר שחקנים פי כמה יותר טובים וחשובים ממנו).
הייתי מעדיפה לראות את לאנג' נשאר, אבל גם לא הייתי גומרת על העונה הבאה במידה ויעזוב.

היו שחקנים שההתמודדות עם העזיבה שלהם, לקחה כמה שנים, והיו כאלה שהוחלפו מייד.
דווקא אחד השחקנים הגדולים ששיחקו במכבי - האפמן, הוחלף ע"י שחקן גדול לא פחות מיד בעונה שלאחר מכן.
מנגד, לפארקר ולשאראס, לא ממש נמצא מחליף ראוי ועד היום בעצם לא היה שחקן שנכנס לתפקיד שלהם, שממש הצליח להשכיח אותם (פארמר היה קרוב, ארויו היה קורבן
לעונה קבוצתית חלשה, אידסון היה טוב אבל ממש לא כמו פארקר).

אני מאמין שלאנגפורד הוא לא מהקטגוריה של שאראס ופארקר, אבל מאוד יכול להיות, שמכבי תיתקע עם שחקן פחות איכותי, שלא יצליח (ולא חסרו כאלה בשנים האחרונות).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים