מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי Assaf M » 02 יוני 2012, 09:13

שחף כתב:ג'סטין דולמן נראה לי כמו המועמד הריאלי הטוב ביותר. יד מבחוץ, גיוון, ויכולת חסימה שהוא הראה(אם כי בעיקר בקולג'ים) וגם אורך עדיף על שאר המועמדים(2.07 מ' עם נעליים).

מסכים איתך. שחקן נהדר, משלים היטב את אליהו
Assaf M

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 09:22

חוץ מזה, דונטה גרין? ספק רב אם הוא בתקציב של מכבי. הוא שחקן חופשי מוגבל כשהחוזה המינימלי שסקרמנטו יכולה להציע לו 2.5 מיליון דולר( או בסכומי נטו בסביבות ה-1.8 מיליון). גם אם סאק לא תיקח אותו אני מניח שהוא ימצא מקום ב-NBA. סמול פורוורד ארוך, יד מבחוץ ושומר לא רע בכלל.
שחף

הודעהעל ידי אבי » 02 יוני 2012, 09:34

טעון בירור: למה להביא במקום בלו שחקנים בלי נסיון יורוליג שאף אחד לא שמע עליהם בזמן שמספר 4 איכותי כמו מילאן מצ'בן חתום בקבוצה?
למה להשאיל את מצ'באן בשביל להביא לפה איזה איזוטריית כדורסל אלמונית??
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 09:35

כי אני לא חושב שמכבי מוכנה לשלם מיליון דולר(שווה ערך כנראה לחוזה הכי גבוה בקבוצה) לשחקן שלא הוכיח שהוא מהטופ של אירופה.
שחף

הודעהעל ידי אבי » 02 יוני 2012, 09:43

אז שיביאו בררא ונראה לאן נגיע...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 09:46

כמה צריך לשלם באי אאוט לטלטוביץ? :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 09:47

LIAV10 כתב:כמה צריך לשלם באי אאוט לטלטוביץ? :D

אתה רוצה שמשפחת פדרמן תפסיד את התחתונים שלה?
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 יוני 2012, 09:51

מגזימים פה עם השמות......
אני מזכיר שמכבי בסה"כ צריכה שחקן מחליף לאליהו ולא יותר מזה.
לא צריכים כוכב NBA, כוכב יורוליג וגם לא את "הכוכב הבא של אירופה". בסה"כ, צריכים שחקן שידע לעלות מן הספסל ולהשלים את אליהו, זהו.
אין שום סיבה להוציא סכומים גבוהים ובכלל לא בטוח ששחקן מוביל יעשה את העבודה הזו טוב יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 09:55

חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה עם השמות......
לא צריכים כוכב NBA, כוכב יורוליג וגם לא את "הכוכב הבא של אירופה". בסה"כ, צריכים שחקן שידע לעלות מן הספסל ולהשלים את אליהו, זהו.
אין שום סיבה להוציא סכומים גבוהים ובכלל לא בטוח ששחקן מוביל יעשה את העבודה הזו טוב יותר.

כי ראינו כמה אליהו טוב מול ברסה, ריאל ופאנאתנייקוס כדי לקבוע שהוא הפאוור שצריך להוביל את מכבי בשנה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 יוני 2012, 09:57

שחף כתב:

כי ראינו כמה אליהו טוב מול ברסה, ריאל ופאנאתנייקוס כדי לקבוע שהוא הפאוור שצריך להוביל את מכבי בשנה הבאה.

ובלו הוא כן הפאוור שצריך להוביל את מכבי? ומה עשה מצ'באן המהולל מול אימת אירופה צ'דביטה?
אליהו + פאוור כמו קנר מדלי או דולמן זה בהחלט מספיק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 02 יוני 2012, 10:00

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:

ובלו הוא כן הפאוור שצריך להוביל את מכבי? ומה עש מצ'באן המהולל מול אימת אירופה צ'דביטה?

אגב, אני בכלל לא בטוח שפאוור כמו קנר-מדלי הוא ירידה ברמה לעומת בלו. הוא אמנם לא קולע משלוש כמו בלו (כמה פאוור פורוורדים באירופה כן?), אבל הוא יותר מהיר ממנו, ריבאונדר טוב יותר, טוב ממנו מתחת לסל ושומר הרבה יותר טוב (מי שראה אותו אתמול היה יכול לראות עד כמה לורבק מתקשה לקלוע או אפילו לתפוס עמדה מולו).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 10:02

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:

ובלו הוא כן הפאוור שצריך להוביל את מכבי? ומה עש מצ'באן המהולל מול אימת אירופה צ'דביטה?

אם הייתה למכבי אופציה להביא את דונטה גרין בסכום סביר הייתי הולך עליה. גרין יכול להיות 4 נהדר באירופה בזכות שילוב של אתלטיות וקליעה מבחוץ. הוא שינמוך לעומת יכולת הקליעה של בלו, אבל בכל אספקט אחר הוא עולה עליו. לגבי בלו, מבחינת דקות המשחק הוא בהחלט היה הפאוור פורוורד המוביל של מכבי השנה. מבחינת כישרון הוא כנראה לא עולה על אליהו, אבל השילוב של פיזיות עדיפה ומנטליות הרבה יותר קשוחה הפכו אותו לכזה. אני חושב שגם קנר מדלי וגם דולמן, אם לא יתגלו כבאסט מטורף, יקבלו גם כן בסופו של דבר יותר דקות מליאור.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 יוני 2012, 10:05

שחף כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:

אם הייתה למכבי אופציה להביא את דונטה גרין בסכום סביר הייתי הולך עליה.

אבל זה לא יקרה.
אם מכבי רוצה להביא 4 במחיר סביר, אז זה לא יהיה גרין, לא טלטוביץ' וגם לא מצ'באן.
שוב, לא מחפשים כאן כוכב, אלא שחקן מחליף שיחד עם אליהו יסגור את העמדה מספר 4.
לא צריכים להיות שקועים בפנטזיות על שחקני NBA ועל כוכבי יורוליג. גם העונה לא היו כאלה במכבי בעמדה מס' 4.
אני מציע לכולם לרדת אל הקרקע ולהבין שלא יגיע לכאן שם גדול בעמדת הפאוור פורוורד ושגם אין שום צורך בכך.
עדיף שאת הכסף ישקיעו בהשארת לגנפורד או בהבאת רכז.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 10:06

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:

אגב, אני בכלל לא בטוח שפאוור כמו קנר-מדלי הוא ירידה ברמה לעומת בלו. הוא אמנם לא קולע משלוש כמו בלו (כמה פאוור פורוורדים באירופה כן?), אבל הוא יותר מהיר ממנו, ריבאונדר טוב יותר, טוב ממנו מתחת לסל ושומר הרבה יותר טוב (מי שראה אותו אתמול היה יכול לראות עד כמה לורבק מתקשה לקלוע או אפילו לתפוס עמדה מולו).

האמת שלא ראיתי את המשחק אבל צריך להזכיר שלורבק מתחיל את המהלכים שלו בדרך כלל רחוק מהסל(מה שהיה קרוי פעם "האותיות"), קצת כמו ניקולה בשיאו. משם הוא בדרך כלל מנצל את המגוון האינסופי של המובים שיש לו כדי לתרגם את זה לנקודות. אולי נציע לברסה טרייד של ליאור+מאצ'באן בתמורה ללורבק?
(כן בטח....)
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 10:15

החציל האצטקי כתב:דונטה גרין היה יכול היה להיות הימור מעניין. אני בספק אם הוא אפשרי בכלל מבחינה חוזית (מחזיק בחוזה שלקינגס יש אפשרות להשוות כל הצעה).
אני חושב שמכבי תצטרך לקחת את ההחלטות שלה כאן ועכשיו בעניין מילאן מצ'באן. אם היא רואה אותו חוזר אליה באיזשהו שלב של הקריירה- זה הזמן.
אם לא: צריכה להבדק האופצייה של טרייד שלו עבור גבוה כזה או אחר, או מכירתו למרבה במחיר.

העזיבה של בלו היוותה הטריגר לפתיחת עונת המלפפונים- כל הסגל היה תלוי בזה, ואני מאמין שמעכשיו נוכל לשמוע עוד ועוד שמות חדשים.

קשה לי מאוד להבין את המשפט הזה. אני פשוט לא רואה יותר מ2-3 שחקנים שקשורים באופן כזה או אחר להחלטה של בלו, וגם הם לא השחקנים המרכזיים בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 10:20

יוני, אתה קצת מפספס פה. כרגע אין למכבי קליעה משלוש בכלל. זה בהחלט יכול לשנות את הקונספט של מכבי מלחפש רכז סלאשר(נניח ג'קסון) לכזה שמסוגל לעשות קאצ' אנד שוט, או אם לאנגפרוד לא נשאר לחפש שוטינג גארד עם ידית מהשלוש, כי הנחת המוצא של כולנו היא שמכבי לא הולכת להחתים את טלטוביץ' ושום פאוור פורוורד שמכבי תביא לא יהיה קלע ברמה של בלו.
דה קולו הוריד אתמול 22 על ההגנה של ברצלונה, כולל 3 מ-6 מהשלוש. אם הוא לא סגור בריאל הייתי הולך עליו. רכז חכם, שיודע לנהל משחק ויכול להתאים מאוד אם לאנגפורד נשאר.
שחף

הודעהעל ידי refael » 02 יוני 2012, 10:33

החציל האצטקי כתב:מי המועמדים שלנו להחליף את בלו?
יאללה, בואו נבסס את בורסת השמות...

אנטוניס פוטיס ממילאנו - 1.5 מיליון.
תמונה
refael

הודעהעל ידי אבי » 02 יוני 2012, 10:34

אליהו המרגרינה הוא זה שצריך לעלות מהספסל ולהשלים 4 איכותי. ומצ'באן בהחלט שחקן יותר טוב ממנו.
מצ'באן הולך להיות הקווין לאב של אירופה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יוני 2012, 10:34

שחף כתב:כי אני לא חושב שמכבי מוכנה לשלם מיליון דולר(שווה ערך כנראה לחוזה הכי גבוה בקבוצה) לשחקן שלא הוכיח שהוא מהטופ של אירופה.

שטות. מצ'באן בעונה שעברה קלע 15 נקודות למשחק והוריד 8 ריבאונדים וסיים עם ממוצע של 20 נק' מדד. היה אחד הפאוור פורוורדים המצטיינים בשלב הראשון, וכל זה כשלצידו משחק ניקולה פקוביץ' הגדול.
אם זה לא שחקן מהטופ של אירופה, אני לא יודע מי כן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 10:41

שחף כתב:יוני, אתה קצת מפספס פה. כרגע אין למכבי קליעה משלוש בכלל. זה בהחלט יכול לשנות את הקונספט של מכבי מלחפש רכז סלאשר(נניח ג'קסון) לכזה שמסוגל לעשות קאצ' אנד שוט, או אם לאנגפרוד לא נשאר לחפש שוטינג גארד עם ידית מהשלוש, כי הנחת המוצא של כולנו היא שמכבי לא הולכת להחתים את טלטוביץ' ושום פאוור פורוורד שמכבי תביא לא יהיה קלע ברמה של בלו.
דה קולו הוריד אתמול 22 על ההגנה של ברצלונה, כולל 3 מ-6 מהשלוש. אם הוא לא סגור בריאל הייתי הולך עליו. רכז חכם, שיודע לנהל משחק ויכול להתאים מאוד אם לאנגפורד נשאר.

אני לא מפספס בכלל. כמו שאמרתי, בלו קשור באופן ישיר לשני שחקנים - מחליף לעמדה 4 ומה יהיה עם ג'יימס.

לאנגפורד לא קשור, ואם לאנגפורד נשאר ויותם מגיע, אז זה לחלוטין לא משנה אם בלו נשאר או לא, בשביל לקבוע את זהות הרכז.
לדעתי זאת היתה איזשהי מריחה לא קשורה של ההנהלה, כי עם כל הכבוד לדייויד בלו, אתה לא בונה את הסגל סביב שחקן של 9 נק', 2 רב' ומדד איכות כללי
של 6.5 (נמוך משל ליאור).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים