דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 10:52

LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
היה את מוריס שפרש וחוץ ממנו אין שום שח שעולה לי בראש..

אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..

למה שהקבוצה לא תוותר על קליעה מעמדה 4? אין איזה חוק בכדורסל שמחייב קליעה בעמדה הזאת.
הפאוור פורוורדים הכי גדולים בהיסטוריה, מעולם לא זרקו שלשה, אלא במצב של חוסר ברירה (קארל מאלון ודאנקן).

זאת הדרך הלא נכונה, שגרמה למכבי ליפול פעם אחר פעם, כשניסתה לשחזר את הקבוצה הגדולה של 2004-5.
הדרך היא לחפש כיוונים חדשים, ולא לחזור למה שהיה פעם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 02 יוני 2012, 11:03

ראשית כל דיוויד בלוטנטאל/בלו אני עוד זוכר שהביאו אותו לכאן בשם בלוטנטאל, הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב ויזכור במכבי, לפני 9 שנים הוא הגיע אלינו מהמכללות , נכון שהיו כמה קדנציות, הלך לNBA היה בלה מאן, בולוניה אבל תמיד היה חלק מאתנו. בשנתיים האחרונות דיוייד הוציא ממנו המון דברים טובים, בהגנה בהתקפה, את השחקן הזה לא נשכח לעולם, אני חושב שהוא שחקן אפי ואצילי. עצם זה שהוא הודיע למכבי כמה שיותר מוקדם שהוא לא ימשיך רק מראה את הכוח שלו לעזור לקבוצה, כי הוא יודע שמכבי מחכה לו.
ובכן דיוויד בלו, דיוויד אתה אחד השחקנים הכי טובים ששחקו כאן אי פעם, הכי מדהימים, הכי מרגשים ותמיד אצילי וצנוע כל כך, אי אפשר לשכוח את הצרחות השמחה אחרי השלשות מול פאו, את השלשה ההיא מול סקיפר בגמר ב-2004, את אחרי המשחק בנס זלגיריס הוא אמר "זה המשחק הכי גדול ששחקתי אי פעם בקריירה, ונצחנו אותו", חיוך מדהים שתמיד יהיה חלק מאתנו, צריך לכבד כמובן את בקשתו ולקוות שהוא יחזור לפה כי יש לו עוד המון מה לתת. אגב בלו הוא גם שחקן מחוספס בעל נוכחות!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 11:07

jol9 כתב:

אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..

למה שהקבוצה לא תוותר על קליעה מעמדה 4? אין איזה חוק בכדורסל שמחייב קליעה בעמדה הזאת.
הפאוור פורוורדים הכי גדולים בהיסטוריה, מעולם לא זרקו שלשה, אלא במצב של חוסר ברירה (קארל מאלון ודאנקן).

זאת הדרך הלא נכונה, שגרמה למכבי ליפול פעם אחר פעם, כשניסתה לשחזר את הקבוצה הגדולה של 2004-5.

לא צריך להסתכל על העבר. צריך להסתכל על המודל העכשווי של הכדורסל, ועל הבעיתיות בקוו קדמי של 4 שחקנים שכולם משחקים רק בצבע. לא מחייב שPF יהיה חייב לקלוע שלשות, אבל לטעמי חייב בקוו הקדמי, לפחות שחקן אחד שקולע מחוץ לקשת. מאריץ', שרמאן וליאור הם ממש לא כאלה. שים אותם עם עוד שחקן שחיי בצבע ונוצר פקק, משחק שבלוני ומבולגן, בלי ריווח בכלל. האופציה הזאת של 4 שקולע מחוץ לקשת היא כל כך חשובה בכדורסל, וכל כך תורמת להתקפה בריווח המשחק. לטעמי ה4 שיהיה פה חייב לדעת לקלוע מחוץ לקשת, או לפחות שיהיה קלעי אוטומטי מחצי מרחק, כמו פישר בזמנו. כמו שאמרתי כבר, או מאצ'בן או ג'יימס אם יש בעייה כספית, אין צורך לחפש יותר מדי
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 11:32

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

אולי הכיוון הוא nba?

לא צריך להסתכל על העבר. צריך להסתכל על המודל העכשווי של הכדורסל, ועל הבעיתיות בקוו קדמי של 4 שחקנים שכולם משחקים רק בצבע. לא מחייב שPF יהיה חייב לקלוע שלשות, אבל לטעמי חייב בקוו הקדמי, לפחות שחקן אחד שקולע מחוץ לקשת. מאריץ', שרמאן וליאור הם ממש לא כאלה. שים אותם עם עוד שחקן שחיי בצבע ונוצר פקק, משחק שבלוני ומבולגן, בלי ריווח בכלל. האופציה הזאת של 4 שקולע מחוץ לקשת היא כל כך חשובה בכדורסל, וכל כך תורמת להתקפה בריווח המשחק. לטעמי ה4 שיהיה פה חייב לדעת לקלוע מחוץ לקשת, או לפחות שיהיה קלעי אוטומטי מחצי מרחק, כמו פישר בזמנו. כמו שאמרתי כבר, או מאצ'בן או ג'יימס אם יש בעייה כספית, אין צורך לחפש יותר מדי

אני לא חושב שליאור הוא שחקן שמשחק רק בצבע. להיפך הוא אוהב את התנועה, והוא אוהב להתחיל את התנועה שלו מרחוק ולסיים קרוב או במסירה.
אני מקווה אפרופו, שליאור ייקבל יותר קרדיט העונה ויהיה שחקן יותר חשוב ודומיננטי במערך.

בכל אופן, כמו שאתה אומר ואני מסכים - מצ'באן או ג'יימס זה מעולה. לא צריך לחפש רחוק מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 11:41

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

אולי הכיוון הוא nba?

אני לא חושב שליאור הוא שחקן שמשחק רק בצבע. להיפך הוא אוהב את התנועה, והוא אוהב להתחיל את התנועה שלו מרחוק ולסיים קרוב או במסירה.
אני מקווה אפרופו, שליאור ייקבל יותר קרדיט העונה ויהיה שחקן יותר חשוב ודומיננטי במערך.

בכל אופן, כמו שאתה אומר ואני מסכים - מצ'באן או ג'יימס זה מעולה. לא צריך לחפש רחוק מדי.

אוקי, ליאור נע בחוץ, אבל את כל הסלים שלו הוא משיג בצבע, כמו מאריץ', וגם שרמאן עושה את רוב הנקודות בצבע, עם כמה ג'אמפ-שוטס מחצי מרחק. זה לא מספיק. זה יותר מדי שבלוני ופקוק בצבע. חייבים קוו קדמי מגוון ולא רק שחקנים שיודעים לקלוע בצבע. לטעמי חייבים את השחקן הזה שידע לצאת החוצה ולתפור את השלשה, יפתח את ההגנה וירווח את הצבע לפוסט אפ של אחד הסנטרים או לחדירות של הגארדים. לא זכורה לי קבוצה שלקחה את היורוליג בלי שום גבוה עם קליעה. אז גם אם לא נקבל פה פיור-שוטר כמו בלו את טלטוביץ', צריך שחקן שידע לשים פה ושם את השלשה, ויגרום להגנה לצאת אליו.
כמו שאמרת, מאצ'בן או ג'יימס יהיה פנטסטי (עם עדיפות לראשון). אין טעם לחפש סתם בחוץ, והאמת אני לא רואה שום 4 באירופה או בNBA שמכבי יכולה לשים עליו את היד, ויהיה יעיל יותר ממאצ'בן/ג'יימס
asafb96

הודעהעל ידי מתAMסרת » 02 יוני 2012, 15:42

אבידה גדולה. חבל...

אני בעד 4 אתלטי שיתן הגנה וריבאונד, ואם אפשר גם קליעה מחצי מרחק ( לא חייב שלשות )
מתAMסרת

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 18:31

חבל אבל אפשר להבין אותו. יש דברים יותר חשובים מכדורסל.

בכל מקרה, יש פה הזדמנות לשדרג את עמדה 4. עד כמה שאני מחבב את בלו, הוא בסופו של דבר רול פלייר. היו כמה וכמה משחקים ביורוליג בהם קיבלנו מעט מאוד מעמדה 4. ניפגע מבחינת הקליעה אבל אולי נרוויח דברים אחרים (תלוי מי יגיע).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 18:39

חבל מאוד, קלעי כזה לא נולד כל יום ומהבחינה הזאת מכבי תיפגע ככל הנראה. אני מאוד אוהב את הבחור שהתקדם עם השנים והראה הרבה אופי , קשיחות ואהבת משחק.

יש לי הרגשה שכאן צריך לחפש את האישה, כמו שאומרים הצרפתים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2012, 21:28

misha כתב:חבל אבל אפשר להבין אותו. יש דברים יותר חשובים מכדורסל.

בכל מקרה, יש פה הזדמנות לשדרג את עמדה 4. עד כמה שאני מחבב את בלו, הוא בסופו של דבר רול פלייר. היו כמה וכמה משחקים ביורוליג בהם קיבלנו מעט מאוד מעמדה 4. ניפגע מבחינת הקליעה אבל אולי נרוויח דברים אחרים (תלוי מי יגיע).

נכון. הגיע הזמן שנקבל מהעמדה הזאת הגנה, ריבאונד ואתלטיות. שלשות אפשר לקבל מגארדים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 02 יוני 2012, 22:07

"שלשות אפשר לקבל מגארדים"- וואלה? מאיזה גארדים? מקית(מסתמן שנשאר), מיוגב? אולי מבורשטיין?(בנתיים הוא גארד בסגל).
gandya

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 22:13

מהלפרין שכנראה יגיע, מרכז (שאם לנגפורד יישאר, כנראה יחפשו מישהו עם קליעה)וגם מעמדה 3.

יצטרכו לעשות את ההתאמות בסגל (בגלל זה במכבי רצו לשמוע תשובה מבלו כמה שיותר מוקדם) אבל זה לא סוף העולם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 יוני 2012, 07:28

בלו שחקן נהדר שתרם למכבי הרבה מאוד החל מעונת נס ז'לגיריס ברגעי ההכרעה ועד לשלשה מול פאו בעונה האחרונה שלא נוצלה על ידי בלאט והקבוצה .

אבל אם מישהו במכבי יתפכח ויתן לחמצן לזרום טיפה למוח זה עוד יהיה לטובה , אם רק יעשו את הצעד הטריוויאלי ויחזירו לפה את הכישרון הגדול ביותר בעמדה 4 באירופה גם אם הוא לא הבריק במשחק שהטירונים שמנהלים היום את מכבי צפו בו.

חשבתי שמכבי הולכת לשלוט בעמדות הגבוהים בשנים הקרובות ולצערי מכבי ( בעיקר בלאט שאחרי זה יבכה כרגיל שאין לו מספיק כישרון בקבוצה ומשום מה כולם יגבו אותו כי הוא הפך לאיזשהו קדוש מעונה ) זורקת את זה לפח.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 07:31

יוסי22 כתב:בלו שחקן נהדר שתרם למכבי הרבה מאוד החל מעונת נס ז'לגיריס ברגעי ההכרעה ועד לשלשה מול פאו בעונה האחרונה שלא נוצלה על ידי בלאט והקבוצה .

אבל אם מישהו במכבי יתפכח ויתן לחמצן לזרום טיפה למוח זה עוד יהיה לטובה , אם רק יעשו את הצעד הטריוויאלי ויחזירו לפה את הכישרון הגדול ביותר בעמדה 4 באירופה גם אם הוא לא הבריק במשחק שהטירונים שמנהלים היום את מכבי צפו בו.

חשבתי שמכבי הולכת לשלוט בעמדות הגבוהים בשנים הקרובות ולצערי מכבי ( בעיקר בלאט שאחרי זה יבכה כרגיל שאין לו מספיק כישרון בקבוצה ומשום מה כולם יגבו אותו כי הוא הפך לאיזשהו קדוש מעונה ) זורקת את זה לפח.

מסכים, זה עצוב ששחקן כזה עוזב, אבל מקצועית, זה יכול להתברר כדבר טוב בסופו של דבר, אם כאמור יחזירו את מאצ'בן.
אגב, אני לא כל כך יודע אם אפשר לומר שהוא הכישרון הכי גדול בעמדה 4 באירופה, כי מירוטיץ' שחקן לא פחות מוכשר, אבל אין ספק שמאצ'בן אחד הכשרונות הגדולים
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 07:34

gandya כתב:"שלשות אפשר לקבל מגארדים"- וואלה? מאיזה גארדים? מקית(מסתמן שנשאר), מיוגב? אולי מבורשטיין?(בנתיים הוא גארד בסגל).

ואלה!
יש מישהו בעמדות 1-2-3 שלא קולע?
השלשות מגבוהים זה דבר משני ביותר. זה לא מה שאתה חייב לקבל מהגבוהים שלך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 07:57

יוסי22 כתב:בלו שחקן נהדר שתרם למכבי הרבה מאוד החל מעונת נס ז'לגיריס ברגעי ההכרעה ועד לשלשה מול פאו בעונה האחרונה שלא נוצלה על ידי בלאט והקבוצה .

יוסי, בלאט הרוויח את המעמד שלו בקרב האוהדים בצדק. הוא עשה עבודה נפלאה בשנתיים האחרונות, למרות הבלתמים הקשים איתם התמודד.
אני לא אומר שהוא נקי מטעויות - אף אחד לא נקי, אבל עבודה נהדרת הוא עשה גם עשה.

לגבי מצ'באן, אני מסכים. משום מה נראה שזה לא על הפרק בכלל. לא יודע למה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי docariel » 03 יוני 2012, 08:13

מכה קשה למכבי....הוא פשוט משאיר חור עצום.

העניין הכי מבאס הוא שיהיה ממש קשה למצוא קלעי טוב ברמה הזו...

לדעתי זאת עוד סיבה להחתים את דרייפר...רכז + קלעי טוב.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2012, 23:04

למה ללכלך בלו? חבל
בעונה החולפת לא הרגשתי שאני זוכה להכרה. בשביל שחקן אמריקני לא להיות בחמישייה הפותחת, זה לא הכי אטרקטיבי. זה עניין של כבוד שאתה מצפה לו. לא חשבתי שאני מקבל את היחס הראוי במכבי."

הראיון המלא בישראל היום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 יוני 2012, 23:21

Holiday_Armadillo כתב:למה ללכלך בלו? חבל
בעונה החולפת לא הרגשתי שאני זוכה להכרה. בשביל שחקן אמריקני לא להיות בחמישייה הפותחת, זה לא הכי אטרקטיבי. זה עניין של כבוד שאתה מצפה לו. לא חשבתי שאני מקבל את היחס הראוי במכבי."

הראיון המלא בישראל היום

בכל המשחקים שהוא פתח, הוא לא היה טוב, וגם לרוב מכבי הפסידה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2012, 23:23

הוא גם תמיד היה החילוף הראשון ובראיון עם אליהו הוא אומר שהוא לא מספיק מוערך..אי אפשר ככה עם הבכי

בלו שיחק לא קצת השנה וקיבל הרבה יותר קרדיט מזה שפתח בחמישייה אז מה זה משנה אם פתחת או עלית מהספסל שלוש דקות אחרי זה? לא אוהבת את מה שהוא אמר שם

ג'ינובילי או הארדן בוכים על זה שהם עולים מהספסל? להיות שחקן שישי זה לא פחות חשוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 יוני 2012, 05:30

אולי הוא פשוט לא מעריך את מי שפותח במקומו. יש כאן הרבה שלא אוהבים את אליהו.
בכל מקרה, זה מפתיע העניין הזה. האמת יוצאת בסוף בכל מיני דרכים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים