המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני רק מקווה שגם אם לאנגפורד לא יישאר אז אנשים לא יאשימו את מכבי
עד עכשיו התלונות היו שמכבי לא עושה מספיק להשאיר אותו ולא מוכנים לשלם לו את האופציה שלו
עכשיו מימשו את האופציה ואני מקווה שאם הוא לא יישאר אז יגידו שמכבי עשתה מה שיכלה
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני רק מקווה שגם אם לאנגפורד לא יישאר אז אנשים לא יאשימו את מכבי
עד עכשיו התלונות היו שמכבי לא עושה מספיק להשאיר אותו ולא מוכנים לשלם לו את האופציה שלו
אני לא חושבת שאפשר להאשים את מכבי אם הוא לא יקבל את ההצעה.
רוב הטענות כאן למכבי היו בשל העובדה שמכבי העדיפה לא לממש את האופציה.
ברגע שמכבי החליטה לממש את האופציה, אז היא באמת עשתה את מה שנדרש ממנה, אם גם זה לא יעזור, אז חבל אבל נתמודד עם זה.
where is the love? כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני רק מקווה שגם אם לאנגפורד לא יישאר אז אנשים לא יאשימו את מכבי
אני לא חושבת שאפשר להאשים את מכבי אם הוא לא יקבל את ההצעה.
רוב הטענות כאן למכבי היו בשל העובדה שמכבי העדיפה לא לממש את האופציה.
ברגע שמכבי החליטה לממש את האופציה, אז היא באמת עשתה את מה שנדרש ממנה, אם גם זה לא יעזור, אז חבל אבל נתמודד עם זה.
אני חושב שמכבי עשתה את מה שהיא יכולה ומכאן זה כבר הגורל. השאלה היא האם אנחנו צריכים לחכות לקית כמו שחיכינו לבלו?
ואם כבר מחכים עד מתי צריך לחכות, זאת אומרת מתי נוכל לברך על המהלך? היה כתוב משהו 15.6
אני אשמח אם מישהו/י יצליחו להסביר.
עודד כתב:מה אגיד לכם, לא חייכתי כשנתקלתי בידיעה, ממש לא אתאכזב אם בסופו של עניין יקבל הצעה אחרת ולא ימשיך כאן.
פשוט לא מתחבר לשחקן הזה למרות שמכיר ביכולות שלו.
קשה לי לחיות עם העדר כישורים מסויימים (ראיית משחק/אינטיליגנציית כדורסל).
וגם משהו בהתנהלות שלו על המגרש, במה שהוא מקרין, אין חיספוס הקיצר:)
לא אוהב אותו
שמוליק כתב:עודד כתב:מה אגיד לכם, לא חייכתי כשנתקלתי בידיעה, ממש לא אתאכזב אם בסופו של עניין יקבל הצעה אחרת ולא ימשיך כאן.
לא אוהב אותו
אני מבין מה שאתה אומר אבל, הוא החודר הטוב באירופה מצד אחד אבל מדי פעם ה"אנדרסון" עולה לו ובפרקי זמן קצובים.
אישית, אני מקווה שיפנה את התקציב למשהו יעיל וקבוצתי יותר ולאו דווקא בעמדה שלו.
אני לא מבין את בלאט. הייתי בטוח שהוא יביא את בנקס במקום לנגפורד. כנראה שרק אני רציתי שזה יקרה.
שמוליק כתב:עודד כתב:מה אגיד לכם, לא חייכתי כשנתקלתי בידיעה, ממש לא אתאכזב אם בסופו של עניין יקבל הצעה אחרת ולא ימשיך כאן.
לא אוהב אותו
אני מבין מה שאתה אומר אבל, הוא החודר הטוב באירופה מצד אחד אבל מדי פעם ה"אנדרסון" עולה לו ובפרקי זמן קצובים.
אישית, אני מקווה שיפנה את התקציב למשהו יעיל וקבוצתי יותר ולאו דווקא בעמדה שלו.
אני לא מבין את בלאט. הייתי בטוח שהוא יביא את בנקס במקום לנגפורד. כנראה שרק אני רציתי שזה יקרה.
Assaf M כתב:שטויות. לנגפורד נשאר במכבי, וואלה כרגיל, מחפשים מתחת לשטיח.
Assaf M כתב:דרך אגב-אל תחגגו עדיין
לפי מה שאני הבנתי הבוקר מכבי אכן מימשה את האופציה אבל ללנגפורד הצעה מטורקיה ומאיטליה שגבוהה ממכבי. כרגע עוד לא צהוב בעונה הבאה.
קודי כתב:האמת היא שאני מאוד מאוד אשמח אם לנגפורד ישאר, אבל די מרגיז שההנהלה שהיתה יכולה לפני חודש או חודשיים לסגור איתו במחיר הזה חוזה סגור (בלי אפשרויות יציאה) ולהוסיף באותו המחיר עוד שנה לחוזה העדיפה למרוח את המו"מ וכרגע לא רק שהחוזה הוא לשנה בלבד אלא שהוא גם יכול לצאת ממנו. הרי היה ברור שלנגפורד לא יתפשר בנושא הזה ולא היתה לו שום סיבה לעשות זאת, אז מה בדיוק ניסו להשיג שם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים