Holiday_Armadillo כתב:הוא צודק לגמרי, זה בול מקףMTA2311 כתב:למה שתשים מקף אבל במדעי המחשב מה אתה פסיכופת
כרמל מצדיקה אותך
מ.ש.ל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הוא צודק לגמרי, זה בול מקףMTA2311 כתב:למה שתשים מקף אבל במדעי המחשב מה אתה פסיכופת
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא צודק לגמרי, זה בול מקףMTA2311 כתב:למה שתשים מקף אבל במדעי המחשב מה אתה פסיכופת
כרמל מצדיקה אותך
מ.ש.ל
3שמואל1 כתב:6 חולים נוספו היום.
המספר הגדול ביותר מאז התפרצה המחלה בישראל.
לך תזדיין, אמרתי שזה מתאים רק כי זה הטריף את אור, זה המקף הכי גרוע שראיתי בחיים שליAsf כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא צודק לגמרי, זה בול מקףMTA2311 כתב:למה שתשים מקף אבל במדעי המחשב מה אתה פסיכופת
כרמל מצדיקה אותך
מ.ש.ל
Holiday_Armadillo כתב:לך תזדיין, אמרתי שזה מתאים רק כי זה הטריף את אור, זה המקף הכי גרוע שראיתי בחיים שליAsf כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא צודק לגמרי, זה בול מקףMTA2311 כתב:למה שתשים מקף אבל במדעי המחשב מה אתה פסיכופת
כרמל מצדיקה אותך
מ.ש.ל
הם המציאו כריות עם הדפסים יפניים שיודעות לדבר?Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:לך תזדיין, אמרתי שזה מתאים רק כי זה הטריף את אור, זה המקף הכי גרוע שראיתי בחיים שליAsf כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא צודק לגמרי, זה בול מקף
כרמל מצדיקה אותך
מ.ש.ל
עכשיו את סתם מצטטת את חברה שלי.
אתמול היה 27 אז לא, לא 16שמואל1 כתב:עוד 10 חולים!
16 חולים ביום אחד
39 סך הכל
היו 25Holiday_Armadillo כתב:אתמול היה 27 אז לא, לא 16שמואל1 כתב:עוד 10 חולים!
16 חולים ביום אחד
39 סך הכל
אנישועל כתב:''לא מדברים על לסגור שערינו''
איזה אדם סביר יגיע לכאן או יטוס מכאן כשהוא יודע שבחזור הוא צריך להיות בבידוד של שבועיים? זה בול ''לסגור את שערינו''
Holiday_Armadillo כתב:אנישועל כתב:''לא מדברים על לסגור שערינו''
איזה אדם סביר יגיע לכאן או יטוס מכאן כשהוא יודע שבחזור הוא צריך להיות בבידוד של שבועיים? זה בול ''לסגור את שערינו''
מה אכפת לי שבועיים בבית
אצלי שבועיים בבית זה שבועיים *בבית*שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנישועל כתב:''לא מדברים על לסגור שערינו''
מה אכפת לי שבועיים בבית
נראה לי שכללי ההסגר קצת יותר קשוחים מסתם שבועיים בבית
הקטע עם הרכבת בנתב"ג זו שערורייה.Holiday_Armadillo כתב:''נמצאים בבידוד מלא מאז חזרתם לארץ''
*באותיות הקטנות*
''הגיעו הביתה מנתב''ג ברכבת''
הסוסים אפילו לא קרובים לאורווה אז כן, בוא נסגור אותה עכשיושמואל1 כתב:הקטע עם הרכבת בנתב"ג זו שערורייה.Holiday_Armadillo כתב:''נמצאים בבידוד מלא מאז חזרתם לארץ''
*באותיות הקטנות*
''הגיעו הביתה מנתב''ג ברכבת''
הבנתי שעכשיו רוצים לסגור את התחנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים