jol9 כתב:Shay_uzan כתב:גם נראה לי שיש לזה גם יתרונות שלא שמים אליהם לב...
אם אתה עובד בבית בצורה נכונה זה הרבה יותר אפקטיבי, כל הנסיעות, העיפות, לספור את הדקות, ההפסקות וכל הדברים האלה די נחסכים, כן יש טיפה פחות שיתופיות ויצירתיות עם היושבים לצידך אבל לא הכל שחור
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
זה נכון. אבל גם לזה יש מגבלות. בגלל שכל המשפחה נמצאת עכשיו בבית, זה מקשה מאוד על האפקטיביות...
מצד שני, יש לזה הרבה מאוד יתרונות - חוסך את הנסיעה, חוסך לא מעט ישיבות מיותרות וגם חוסך הרבה הפרעות.
אבא שלי עוסק יותר בניהול מתכנות ככה שעליו הצרות האלה פחות נוגעות לו ספציפית אלא על העובדים שלו שחלקם עובדים בסניפים אחרים ויש הרגל כבר לעבוד מרחוק מהבחינה שלו וילדים קטנים שמתרוצצים אין לו וגם לרוב העובדים שלו (דיי נדיר בהייטק אבל יש שם מגוון עובדים ואוכלוסיות שנדיר לראות בהייטק, הוא עובד באותה חברה כבר 20 שנה שבהייטק יש חברות שנוגעות בתחלופה גבוהה מידי של עובדים, זה מילים שלי ולא שלו).
במחינת העובדים לפי מה שהוא אמר לי כן יותר קשה להם מאותן בחינות שאתם מדברים, אבל המצב לא איידיאלי אבל כן יש נקודות טובות, מבחינה טכנולוגית יש לא מעט פיתרונות
כל הקטע של הילדים, זה משהו שהילדים לא רגילים לזה, צריך להרגיל אותם וללמד אותם ואם אפשר גם לעבוד בסביבה אחרת משאר הבית
Sent from my SM-G975F using Tapatalk