04 יוני 2012, 14:02
קודי כתב:אסף, אנשי מכבי חזרו יותר מפעם או פעמיים במהלך העונה על כך שלנגפורד ימשיך רק אם יתגמש בדרישותיו ובכל מקרה הוא לא ימשיך במחיר האופציה. לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שמכבי תממש את האופציה רק אם היא תדע שלנגפורד לא ימשיך ושיוכלו לקבל עוד 100 אלף דולר. אבל כנראה שבעוד פחות משבועיים כולנו נהיה יותר חכמים.
04 יוני 2012, 14:06
asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, אנשי מכבי חזרו יותר מפעם או פעמיים במהלך העונה על כך שלנגפורד ימשיך רק אם יתגמש בדרישותיו ובכל מקרה הוא לא ימשיך במחיר האופציה. לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שמכבי תממש את האופציה רק אם היא תדע שלנגפורד לא ימשיך ושיוכלו לקבל עוד 100 אלף דולר. אבל כנראה שבעוד פחות משבועיים כולנו נהיה יותר חכמים.
באמת שאין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה. בחיים לא שמעתי אף אחד מההנהלה שאמר שלאנגפורד לא ישאר במחיר האופציה, ושיעדיפו לשחרר אותו ולשלם 100 אלף דולר.
אם הציעו לו מיליון דולר לעונה, והוא לא הסכים, אז אין סיבה שלא יציעו לו 1.1, או לחלופים, יממשו את האופציה. וזה מה שעשו. עכשיו רק נותר לקוות שהוא יחליט לא ללכת לכסף הגדול (כי ברור שיש לו הצעות גבוהות מטורקיה/רוסיה)
04 יוני 2012, 14:11
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, אנשי מכבי חזרו יותר מפעם או פעמיים במהלך העונה על כך שלנגפורד ימשיך רק אם יתגמש בדרישותיו ובכל מקרה הוא לא ימשיך במחיר האופציה. לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שמכבי תממש את האופציה רק אם היא תדע שלנגפורד לא ימשיך ושיוכלו לקבל עוד 100 אלף דולר. אבל כנראה שבעוד פחות משבועיים כולנו נהיה יותר חכמים.
באמת שאין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה. בחיים לא שמעתי אף אחד מההנהלה שאמר שלאנגפורד לא ישאר במחיר האופציה, ושיעדיפו לשחרר אותו ולשלם 100 אלף דולר.
אם הציעו לו מיליון דולר לעונה, והוא לא הסכים, אז אין סיבה שלא יציעו לו 1.1, או לחלופים, יממשו את האופציה. וזה מה שעשו. עכשיו רק נותר לקוות שהוא יחליט לא ללכת לכסף הגדול (כי ברור שיש לו הצעות גבוהות מטורקיה/רוסיה)
על סמך מה אתה אומר שעשו את זה? לנגפורד בעצמו אומר בצורה הכי מפורשת בעולם שלא פנו ולא הודיעו לו או לסוכן שלו על כך. אני חושב שזה מקור "קצת" יותר טוב מגלדסטון, לא?
04 יוני 2012, 14:15
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, אנשי מכבי חזרו יותר מפעם או פעמיים במהלך העונה על כך שלנגפורד ימשיך רק אם יתגמש בדרישותיו ובכל מקרה הוא לא ימשיך במחיר האופציה. לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שמכבי תממש את האופציה רק אם היא תדע שלנגפורד לא ימשיך ושיוכלו לקבל עוד 100 אלף דולר. אבל כנראה שבעוד פחות משבועיים כולנו נהיה יותר חכמים.
על סמך מה אתה אומר שעשו את זה? לנגפורד בעצמו אומר בצורה הכי מפורשת בעולם שלא פנו ולא הודיעו לו או לסוכן שלו על כך. אני חושב שזה מקור "קצת" יותר טוב מגלדסטון, לא?
אוקי, צודק, גלדסטון הוא ממש לא אמין. אנחנו צריכים לחכות קצת. אבל עם זאת, אי אפשר לומר את מה שאמרת, כי ההנהלה אף פעם לא אמרה דבר כזה
04 יוני 2012, 15:42
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, אנשי מכבי חזרו יותר מפעם או פעמיים במהלך העונה על כך שלנגפורד ימשיך רק אם יתגמש בדרישותיו ובכל מקרה הוא לא ימשיך במחיר האופציה. לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שמכבי תממש את האופציה רק אם היא תדע שלנגפורד לא ימשיך ושיוכלו לקבל עוד 100 אלף דולר. אבל כנראה שבעוד פחות משבועיים כולנו נהיה יותר חכמים.
אוקי, צודק, גלדסטון הוא ממש לא אמין. אנחנו צריכים לחכות קצת. אבל עם זאת, אי אפשר לומר את מה שאמרת, כי ההנהלה אף פעם לא אמרה דבר כזה
זה נאמר מספר פעמים אבל איני זוכר מתי. בכל מקרה, הדיון מיותר כי עוד פחות משבועיים כבר נדע איפה הדברים עומדים. מה שכן, נראה לי די ודאי שאם מכבי אכן תממש את האופציה לנגפורד ישאר כאן, כי הוא מאוד רוצה שזה יקרה.
05 יוני 2012, 11:46
05 יוני 2012, 12:22
yzafrir כתב:אסף , יש משהוא שאני לא מבין לגבי הדעה שלך על לאנגפורד .
אתה אומר שאם הוא לא ימשיך אז אפשר להסתדר עם סילבאן והלפרין . אז למה בכלל להחתים את לאנגפורד אם אפשר להסתדר בלעדיו ולחסוך את החוזה שלו , או אפילו להחתים בכסף הזה את ג'אקסון או אפילו רכז זול שיהיה מחליף ליוגב כמו שחלק פה חושבים שאפשר לעשות...??
06 יוני 2012, 04:50
06 יוני 2012, 04:57
yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני וכרמל אומרים .
אם אפשר להביא את לאנגפורד יחד עם ג'אקסון מה טוב אבל אם אי אפשר להשאיר את לאנג' אז עדיף להתמקד בהחתמת ג'אקסון ולהמר על עמדה 2 או עם לאנדסברג או עם שחקן זול אחר ואפשר גם את לאנדסברג בנוסף .
06 יוני 2012, 04:58
06 יוני 2012, 05:11
06 יוני 2012, 05:14
קודי כתב:yzafrir כתב:זה בדיוק מה שאני וכרמל אומרים .
אם אפשר להביא את לאנגפורד יחד עם ג'אקסון מה טוב אבל אם אי אפשר להשאיר את לאנג' אז עדיף להתמקד בהחתמת ג'אקסון ולהמר על עמדה 2 או עם לאנדסברג או עם שחקן זול אחר ואפשר גם את לאנדסברג בנוסף .
ואז מי יקח את הכדור כשההתקפה תקועה? הלפרין? אוחיון?
06 יוני 2012, 05:21
yarinsaky כתב:אסור היה לפתוח את האשכול הזה מלכתחילה. אין לאנגפורד וכנראה לא יהיה.
הכתבה כאן הייתה פשוט לא נכונה ומכבי לא מימשה שום אופציה.
לשאלתך קודי - כנראה יצטרכו סקורר אחר. אולי גורדון של צסק"א או מישהוא אחר.
06 יוני 2012, 05:24
06 יוני 2012, 05:27
yarinsaky כתב:לא השוותי, אני רק אומר שהוא יכול להיות אופציה אם וכאשר, נדמה לי שהשם שלו עלה בוואלה כשמכבי הציעה לו חוזה.
אבל באופן כללי נראה לי שמכבי רוצה להשטיח שוב את רמת השכר של הזרים ואף אחד כנראה לא יגיע למיליון דולר. אולי יביאו איזה קיצ'ן בנוסף לרכז X , לאנדסברג, ויסגרו את עניין הגארדים.
לא שאני חושב שזו איזו מציאה גדולה, אבל זו אפשרות שצריך לקחת בחשבון.
06 יוני 2012, 05:31
06 יוני 2012, 08:05
06 יוני 2012, 15:07
06 יוני 2012, 16:50
07 יוני 2012, 05:06
where is the love? כתב:רגע חנוש לא הבנתי לא אמרו שיחכו לו עד ה 15 ?
אם מחכים לסוף החודש זה מחדל!