המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:השיעמום חוגג.
כמה מילים על שחקן שאפילו לא נמצא בפנקסים של מכבי....
er79 כתב:קצת שעממתם אותי עם 2 דפים שלא קשורים לת׳רד על ויכוח בין נבארו ללורבק, אז אנסה לפקס אתכם חזרה לנושא הדיון: ספורטנדו (אני לא כל כך קונה את הלוקשים שלהם אחרי הפרסום על ג׳קסון וצסק״א, אבל אביא זאת בכל מקרה) מציינים שלוסטוס, הסוכן של לנגפורד, יזומן לפגישה עם נציגי בארסה מיד עם תום העונה בספרד. לא יודע אם בארסה או לא, אני מהמר שלנגפורד לא יישאר פה. דווקא לא הייתי מתנגד לטרייד של צ׳אקי בעד קית׳, אבל אני מבסוט מסמית׳, למרות שזה לא בלתי אפשרי שצ׳אקי וסמית׳ ישחקו ביחד. בארסה תהיה חייבת לשחרר אמריקאי אחד אם יקחו את לנגפורד.
שחף כתב:חוץ מזה, העזיבה של מאצ'באן לא באמת מפנה תקציב במכבי, כל עוד הוא לא נמכר לקבוצה אחרת בביי אאוט מסויים.
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:השיעמום חוגג.
כמה מילים על שחקן שאפילו לא נמצא בפנקסים של מכבי....
האשכול הזה בעצם מחליף את ת'רד השיעמום שהיה פעם בפורום השכונה ומת מות נשיקה אחרי שכמעט כולם נטשו שם. תחשבי על זה כך.
בקיץ הזה בעצם לא קרה כלום עדיין, אבל ממש כלום. הייתה החתימה של גרגמל שכבר הייתי ידועה חודשיים וזהו.
השאר זה מחזור פסולת של כל האתרים.
LIAV10 כתב:דרך אגב, גם ספורט 5 מרשים לעצמם לכתוב על ניקולאס ופישר..
זה אומר ששלושת האתרי ספורט הבכירים בזה (בכירים בתחת שלי, כן?)
~BenTom~ כתב:פורום תפוז:
"לפי הבנתי המועמד מספר 1 כרגע הוא רפאל הטשהיימר שעליו מכבי לא מוותרת ורוצה להחתים, בעיקר בגלל שמדובר בשחקן עם המון פונטנציאל שלמרות הגודל שלו נחשב למאוד נייד עם קליעה רכה מאוד. יש 2 סיבות שמונעות מהשחקן כרגע לחתום: ההחלמה מניתוח האורטרוסקופיה שאותו הוא עבר וההתשלבות שלו מבחינת השפה ומהדינה(ברזילאים לא מדברים אנגלית). בעקרון בשבוע הבא הוא אמור כבר לסכם בקבוצה.
אלכס מאריץ' גם עדיין חזק על הפרק. יש לו הצעות מרוסיה שמונעות ממנו לחתום במכבי נכון לעכשיו. עדיין, במכבי מאוד רוצים אותו כסוג של "עוגן" מתחת לסל כפי שהיה סופו לאור יכולות הפוסט וההתמצאות מתחת לסל.
במכבי הרצון הוא להחתים את שניהם בצוותא, ואז להביא שחקן קצת יותר זול לעמדה מספר 4.
בגזרת הגארדים, מכבי במו"מ עם כמה רכזים במקביל למו"מ עם לנגפורד שמצידו מאוד אוהב את ת"א וישראל אבל מקבל הצעות גבוהות מאוד שלא מתקרבות לסכומים שמכבי מוכנה לשלם(ובצדק לדעתי). הצעות מרוסיה טורקיה וספרד.
קיים סיכוי שמכבי תביא גארד זר אחד בלבד בצוותא עם לנסברג והלפרין בלבד אם לא ימצא השחקן המתאים. היקמן ופולן לא יגיעו, נשארים כל אחד בקבוצתו שלו כנראה.
קרטיס ג'רלס ולוגאן משתוקקים להגיע למכבי, שכרגע שומרת אותם כסוג של תכנית מגירה. רצון גדול מאוד לראות את פטריק בברלי, אך האחרון חתום ברוסיה ואין סיכוי לשחררו.
אוהבים במכבי גם את ג'מונט גורדון מצסק"א כשכרגע הוא בדרך החוצה מרוסיה בגלל צירופו הצפוי של אארון ג'קסון.
זהו בנתיים..."
Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שהם כולם רושמים ''דיווח''
הם לא רוצים לקחת אחריות אבל למקרה שזה יהיה נכון הם רוצים להגיד שהם פירסמו
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שימו לב שהם כולם רושמים ''דיווח''
הם לא רוצים לקחת אחריות אבל למקרה שזה יהיה נכון הם רוצים להגיד שהם פירסמו
לי נראה שהם כולם מצאו את ה"דיווח" הזה באותו אתר או בלוג או פורום או וואטאבר שקר כלשהו אירופי....
yarinsaky כתב:מכבי לא מחזיקה שחקן על כמו ספאנוליס ואין לה תואר יורוליג.
היא בסך הכול נתנה סדרה לא רעה מול קבוצה מזדקנת כמו פאו ולא הצליחה. רוב העונה שיחקנו כדורסל ממש לא מעניין, איזה אנשי כדורסל החזיקו ממכבי העונה ?
כל שנה בונים כאן קבוצה חדשה עם פנזטיות חדשות, שיהיה לכולם לבריאות. בעיקר למשפחת פדרמן.
גל גל כתב:אני לא מבין למה אנחנו תמיד חושבים על אותם שחקנים הטשמאייר גקסון וכו..אפשר להביא איזה יוצא nba מישהו שנחתך אולי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים