LIAV10 כתב:אני מבין שאח של אוחיון כותב בתפוז..
או החברה....

מי זו בכלל קובאן?? בחיים שלי לא שמעתי את השם הזה, באיזו ליגה הם משחקים (חוץ מהרוסית כמובן)??
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אני מבין שאח של אוחיון כותב בתפוז..
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבוצה רוסית מוכנה לשלם 1.5 מליון דולר + 200 אלף דולר באיי אאוט: http://one.co.il/Article/201124.html
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אני מבין שאח של אוחיון כותב בתפוז..
או החברה....![]()
מי זו בכלל קובאן?? בחיים שלי לא שמעתי את השם הזה, באיזו ליגה הם משחקים (חוץ מהרוסית כמובן)??
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אני מבין שאח של אוחיון כותב בתפוז..
או החברה....![]()
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אני מבין שאח של אוחיון כותב בתפוז..
או החברה....![]()
העונה הייתה ביורוצ'אלנג', לדעתי בעונה הבאה ביורוקאפ..
עריכה: אולי ההפך, היו ביורוקאפ ויהיו בצ'אלנג'..
עריכה 2: כן, היו ביורוקאפ והשנה הם יהיו ביורוצ'רלנג'
yzafrir כתב:מדהים איך אוחיון הפך משחקן שכולם היללו פה וראו בו מעומד רציני לרכז ראשון (כששאראס מחליפו) , לשחקן שאפילו לא ראוי לשדרוג בחוזה כי הוא עדיין צריך להוכיח את עצמו....
בכל מקרה אם יש באמת טעות בחוזה ואוחיון יכול להשתחרר כבר העונה תמורת 200K , הוא וגם מכבי לא צריכים לחשוב פעמיים . שיהיה לו בהצלחה בקור הרוסי או בחלוקת מגבות אצל אוברדוביץ' . העיקר שהחברה תיהיה מרוצה .
לטעמי לפחות אוחיון הוא לא יותר מרכז מחליף סביר וגם זה אפשר למצוא טובים יותר (זר) במחיר סביר .
aribari24 כתב:מישהו זוכר את השאננות של פדרמן בראיון סיום העונה:
"מצבנו בשלב זה של הקיץ מעולם לא היה טוב יותר.. יש לנו מספר מועמדים רציניים על כל עמדה"
דפוקים אלה...
yarinsaky כתב:aribari24 כתב:מישהו זוכר את השאננות של פדרמן בראיון סיום העונה:
"מצבנו בשלב זה של הקיץ מעולם לא היה טוב יותר.. יש לנו מספר מועמדים רציניים על כל עמדה"
דפוקים אלה...
לא הבנת. הוא התכוון שיש מועמדים לעזיבה בכל עמדה.
קודי כתב:yarinsaky כתב:aribari24 כתב:מישהו זוכר את השאננות של פדרמן בראיון סיום העונה:
דפוקים אלה...
לא הבנת. הוא התכוון שיש מועמדים לעזיבה בכל עמדה.
מה שכמובן יפנה עוד כסף מהדבר המוזר הזה שנקרא שחקנים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־18 אורחים