המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה הרי ידוע שאפשר לצלם דברים עם טלפון סגור...Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו מתנצלים בפני החרדים
ולא מצאו אפילו נדבק אחד בהפגנות כי עשרות אלפי אנשים בהרמוניה מוחלטת סגרו את כל הטלפונים
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו מתנצלים בפני החרדים
ולא מצאו אפילו נדבק אחד בהפגנות כי עשרות אלפי אנשים בהרמוניה מוחלטת סגרו את כל הטלפונים
זה מוכח אגב הקטע של הבתולות? תמיד עניין אותיMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו מתנצלים בפני החרדים
פרט טריוויה חשוב- אפשר לאכן גם טלפון כבוי.
(אללה יודע כמה ערבים שחשבו שאפשר לעבוד עליי עם כיבוי טלפון מתחככים היום ב72 בתולות בגן עדן)
Holiday_Armadillo כתב:זה מוכח אגב הקטע של הבתולות? תמיד עניין אותיMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו מתנצלים בפני החרדים
(אללה יודע כמה ערבים שחשבו שאפשר לעבוד עליי עם כיבוי טלפון מתחככים היום ב72 בתולות בגן עדן)
אוווווMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מוכח אגב הקטע של הבתולות? תמיד עניין אותיMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו מתנצלים בפני החרדים
בפרטי
Holiday_Armadillo כתב:מדהים מה המסכות האלה עשו לי לעור הפנים, בא לי למות
מהבחינה הזאת טוב שיש מסכות
.Holiday_Armadillo כתב:מדהים מה המסכות האלה עשו לי לעור הפנים, בא לי למות
מזיעים ואין לחום לאן לברוחMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדהים מה המסכות האלה עשו לי לעור הפנים, בא לי למות
מה זה קשור לעור הפנים
סתוםAsf כתב:.Holiday_Armadillo כתב:מדהים מה המסכות האלה עשו לי לעור הפנים, בא לי למות
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Holiday_Armadillo כתב:מזיעים ואין לחום לאן לברוחMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדהים מה המסכות האלה עשו לי לעור הפנים, בא לי למות
מה זה קשור לעור הפנים
פה הטוויסט, אחרי עשור הגיע הזמן שתדעMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מזיעים ואין לחום לאן לברוחMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדהים מה המסכות האלה עשו לי לעור הפנים, בא לי למות
מה זה קשור לעור הפנים
בנות לא מזיעות כידוע וכאמור
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מוכח אגב הקטע של הבתולות? תמיד עניין אותיMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו מתנצלים בפני החרדים
בפרטי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים