11 יוני 2012, 11:32
asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
עם או בלי אוחיון, עם או בלי לאנגפורד, או כל שחקן אחר, תהיה פה קבוצה, וקבוצה טובה. די כבר עם הלחץ, ההאשמות כלפי ההנהלה (פדרמן), וניבוי השחורות. יהיה בסדר. אני ממש לא מבין מה הלחץ
11 יוני 2012, 11:37
asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
עם או בלי אוחיון, עם או בלי לאנגפורד, או כל שחקן אחר, תהיה פה קבוצה, וקבוצה טובה. די כבר עם הלחץ, ההאשמות כלפי ההנהלה (פדרמן), וניבוי השחורות. יהיה בסדר. אני ממש לא מבין מה הלחץ
11 יוני 2012, 11:39
קודי כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
ומי יבנה את הקבוצה הטובה הזו? המאמן שנמצא עם נבחרת רוסיה במוקדמות האולימפיאדה או אולי משפחת פדרמן בארוחת יום שישי?
11 יוני 2012, 11:41
11 יוני 2012, 11:45
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
ומי יבנה את הקבוצה הטובה הזו? המאמן שנמצא עם נבחרת רוסיה במוקדמות האולימפיאדה או אולי משפחת פדרמן בארוחת יום שישי?
מי יבנה את הקבוצה? מי שבנה אותה בשנה שעברה, ולפני שנתיים! (גם אז בלאט היה ברוסיה, ולא זכור לי שזה הפריע)
הקבוצה תיבנה ותהיה טובה, כמו שהייתה טובה השנה ובשנה שעברה. די כבר עם הלחץ הזה, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה הזאת, ואתם כבר לחוצים על העונה הבאה, כאילו עוד חודש מתחילים את היורוליג
11 יוני 2012, 11:48
yarinsaky כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
אני בד"כ לא הכי לחוץ בעולם ואני גם חושב שדברים איכשהוא יסתדרו בסוף.
אבל חייבים לציין שזה קיץ רע עד כה.( האמת שחשדתי שזה יהיה קיץ רע לפני די הרבה זמן ). לא חושב שמכבי חשבה להתברבר עם הקטע הישראלי כל כך הרבה זמן , דבר שהיא סוגרת די מהר בד"כ.
עזיבה של בלו ואוחיון בקיץ אחד, יחד עם פרישה של בורשטיין מצריך פיקוס מאוד רציני על הישראלים שנשארו. אין יותר מדי מקום למשחק עכשיו.
ולא שהמצב בזרים מתקדם לאן שהוא בינתיים.
11 יוני 2012, 11:53
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
מי יבנה את הקבוצה? מי שבנה אותה בשנה שעברה, ולפני שנתיים! (גם אז בלאט היה ברוסיה, ולא זכור לי שזה הפריע)
הקבוצה תיבנה ותהיה טובה, כמו שהייתה טובה השנה ובשנה שעברה. די כבר עם הלחץ הזה, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה הזאת, ואתם כבר לחוצים על העונה הבאה, כאילו עוד חודש מתחילים את היורוליג
אתה מתכוון לזה שבנה את הקבוצה העונה עם רכז זמני ובגלל בניה לקויה נדרש לצרף עוד שחקן, שהיה השחקן הטוב בקבוצה באמצע העונה? או זה שבנה את הקבוצה הקודמת עם רכז חולה לב ונאלץ בלית ברירה להחתים רכז אחר יומיים לפני האימונים ובמקרה אותו רכז היה השחקן הטוב בקבוצה? המזל המטורף הזה והיכולת האלכימאית של בלאט לא יחזיקו לעד.
ואגב, לפני שנה ושנתיים היה לבלאט טורניר אחד שהתחיל באוגוסט. העונה יש לו טורניר אחד ביולי ועוד אחד באוגוסט, אבל הרי יהיה בסדר, נכון?!
11 יוני 2012, 11:55
11 יוני 2012, 12:00
yarinsaky כתב:הלוואי, הלוואי שלמכבי הייתה המשכיות כמו לפאו בשנים האחרונות. הם כמעט תמיד משאירים את השלד הבכיר שלהם מעונה לעונה.
ולצסק"א אני לא דואג. גם אם יאבדו את כל השחקנים שלהם הם יקנו כוכבים חדשים בכסף מלא.
מכבי זה מועדון שתמיד נופל על הרגליים, זה נכון. השאלה אם אנחנו עדיין נהנים ממעשי הניסים האלו של כל קיץ מחדש.
11 יוני 2012, 12:03
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
11 יוני 2012, 12:06
11 יוני 2012, 12:10
11 יוני 2012, 12:14
Chen כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
כדאי שתחזיק במשהו כי נראה לי שקצת נסחפת עם השאננות הזאת.. אסור להיות שאננים ולחכות יותר מידי אנחנו רק מפסידים כי שחקנים הולכים לחתום במקומות אחרים. מילא, לא היינו מחתימים שחקנים, אבל כרגע אנחנו רק מאבדים שחקנים.
אני לא יודע מה איתך אבל אני לא רוצה לראות כאן עוד עונות כמו העונה האחרונה שאין סגל מוכן גם עד הטופ 16.. חוץ מזה העונה הזאת בכלל לא הייתה מרתקת מבחינת כדורסל, והקבוצה לא הצליחה לגרום לי להתחבר אליה כמו בעונה שלפני.
בנוגע לעזיבה של אוחיון אני מסכים שזה לא יהיה נורא כל כך ושיהיה ניתן למצוא תחליפים, אם כי זה יעלה יותר מאשר לשדרג לאוחיון את השכר ותיהיה סיבה להתעכב עד אוגוסט עם ההחתמות.
11 יוני 2012, 12:24
yarinsaky כתב:עכשיו אתה מצווה עלינו להנות מעונת המלפפונים הרקובה הזאת ? אני ממש לא נהנה ואני בטוח שעוד הרבה כאן לא נהנים, כולל האנשים במכבי.
אל תצייר כאן איזה מצב טוב , זה בסך הכול אילוץ.
בלאט בעצמו טוען כל הזמן שצריך המשכיות או שחקני על כדי להצליח, אז אני קונה מה שהוא אומר. אתה חושב שהוא מבסוט מזה שכל שחקן כמעט שהוא רוצה עוזב או לא מגיע ?.
כן, מכבי תבנה עוד קבוצה חדשה שתגיע ל 8 האחרונות, זה די ברור. עם קצת מזל אולי אפילו יותר. אבל אני לא בטוח שזה כיף להמשיך לבנות קבוצות חדשות כל קיץ שלוקח להן חצי עונה עד שהן מתפקסות על קונספט משחק מסויים שאפשר להנות ממנו.
מהקבוצה האחרונה נהנתי בקושי שני משחקים. אולי שלושה.
לדעתי לא הכול זו שורה תחתונה של מיקום סופי בין 8 ראשונות.
11 יוני 2012, 12:28
asafb96 כתב:Chen כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חברה מה הלחץ? מה הנבואות השחורות? במקרה הרע אוחיון יעזוב, ועוד פעם יוצאים פה בהצהרות שהלכה העונה, שפדרמן קמצן וההנהלה ביזיונית ואיטית, ואנחנו הולכים ליפול העונה. מה קרה? אנחנו עוד לא באמצע יוני!
כדאי שתחזיק במשהו כי נראה לי שקצת נסחפת עם השאננות הזאת.. אסור להיות שאננים ולחכות יותר מידי אנחנו רק מפסידים כי שחקנים הולכים לחתום במקומות אחרים. מילא, לא היינו מחתימים שחקנים, אבל כרגע אנחנו רק מאבדים שחקנים.
אני לא יודע מה איתך אבל אני לא רוצה לראות כאן עוד עונות כמו העונה האחרונה שאין סגל מוכן גם עד הטופ 16.. חוץ מזה העונה הזאת בכלל לא הייתה מרתקת מבחינת כדורסל, והקבוצה לא הצליחה לגרום לי להתחבר אליה כמו בעונה שלפני.
בנוגע לעזיבה של אוחיון אני מסכים שזה לא יהיה נורא כל כך ושיהיה ניתן למצוא תחליפים, אם כי זה יעלה יותר מאשר לשדרג לאוחיון את השכר ותיהיה סיבה להתעכב עד אוגוסט עם ההחתמות.
לא נסחפתי עם השאננות ולא נעליים, אתם אלה שנסחפתם על הפחד מהעונה הבאה, וה"התנהלות הביזיונית" של מכבי עד עכשיו.
מי הפסדנו עד עכשיו? סופו שהיה גרוע חצי עונה עזב, והגיע שרמדיני, אחד הסנטרים המוכשרים ביבשת. הנדריקס סיים חוזה, ואולי יעזוב, עוד לא בטוח. אם כן, יגיע לפה מחליף, במקודם או במאוחר.
בלו עזב, מאצ'בן חתום להזכירך. עוד לא עזב אותנו. אם אכן יעזוב בסוף, תאמין לי שיגיע לפה שחקן.
פאפאס, מאלט, שאייר ובורשטיין עוזבים? מעולה. חוסך ים כסף מבוזבז.
לאנגפורד עוד לא עזב, צריך לחכות לראות מה קורה איתו. כנ"ל אוחיון.
הלפרין קרוב לסגירה כנראה, וגם את לנדסברג יהיה אפשר להחתים בכל שלב בקיץ הזה. אז מה קרה? מה הבהלה הגדולה? שנה שעברה המצב בקיץ היה יותר טוב בשלב הזה? ובשנה לפני כן? מה הלחץ הגדול? איזה קבוצות באירופה כבר החתימו כוכבים וסגרו את הסגל שלהם?
שנה שעברה הקבוצה לא הייתה הכי מבריקה, בגלל כל הבעיות שכתבתי עליהם. שוב, העזיבה של פארמר באמצע, אי ההשתלבות של מאלט שבא במקומו, אחרי שלב ראשון מעולה שלו, הנפילה הגדולה עם שאייר, הספסול של פאפאס, הפציעה של סופו, יחד עם 3 מסגרות ועומס מטורף. ועם כל זה, מה עשינו? אליפות לקחנו. גביע לקנו. את האדריאטית לקחנו, וביורוליג הודחנו בהצלבה מול אלופת אירופה, בסדרה יוצאת מהכלל, בלי ביתיות, במשחק 5 שהוכרע בידי שיפוט רע, ויכול היה להיגמר לטובתנו אם הכדור היה נוחת בידיים של אוחיון ולא של בורשטיין.
מילה היינו לקראת סוף יולי, עם רבע סגל, אחרי עונות רעות בלי הצלחות בכלל. אבל 15 שנה אנחנו מעמידים פה קבוצה מעולה כמעט כל שנה, שוב, למעט שנים בודדות מאוד שבהם נפלנו, אנחנו עוד לא באמצע יוני, יש קבוצות שעוד לא סיימו את העונה, ומצבנו כרגע לא פחות טוב מרוב הקבוצות באירופה. יש עוד ים זמן. הכל יהיה בסדר. תנסו לקחת את זה בקלות
11 יוני 2012, 12:34
רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.
11 יוני 2012, 12:36
11 יוני 2012, 12:37
11 יוני 2012, 12:39
LIAV10 כתב:אסף, זה עצוב שהתרגלת לבינוניות ואני לא מאשים אותך, אלא את מי שמנהל את מכבי וענייני תקציב הקבוצה ומשא ומתן מול שחקנים..
11 יוני 2012, 12:41
asafb96 כתב:רוב הבעיות שדיברתי עליהם שנוצרו בשנה שעברה נוצרו בגלל ההתנהלות האיטית שגרמה להחלטות שגויות ברגע שנוצר לחץ, החתמת שחקן זמני, עזיבתו "הלא צפויה" של השחקן הזמני, חיפוש מחליף, החתמת שחקן תחת לחץ כתוצאה מעזיבת שחקן אחר.
ממש אבל ממש לא נכון. החתמת השחקן הזמני היא בגלל העזיבה הפתאומית של פארגו. העזיבה שלו נפלה על מכבי באמצע עונת המלפפונים, ששוק הרכזים היה פשוט מזעזע. ריק. כלום לא היה. השחקן הכי טוב בשוק שהיה באותה תקופה, זה פאפאס, שחתם כאמור אצלנו. החתימו את פארמר מחוסר ברירה (דבר שעזר לנו מאוד להתברג במקום ה2 בבית הקשה הזה), והביאו את מאלט שנתן שלב ראשון מעולה, אבל מה לעשות, הוא התברר כלא רכז טבעי, ודי התקשה.
אבל מכבי לא אשמה שפארגו הבריז, שסופו סיים את העונה זוועה בגלל פציעה, שסמית' שלא הזכרתי אותו, לא פגע 3/4 מהעונה, ששאייר, שנחשב כישרון גדול מאוד, לא השתלב, ופאפאס, שהובא על ידי בלאט עצמו, אחרי 2 משחקים מעולים שלו פשוט סופסל. אפשר גם להזכיר את ג'יימס שלא הכי השתלב בהתחלה, ונראה קצת מתקשה ברמות הפיזיות ביורוליג וגם נפצע אחרי זה, הפציעה והעונה הרעה של פניני, והתקופה רעה של ליאור. ועדיין סיימו עונה טובה מבחינת הישיגים. לא נראנו מי יודע מה, זה נכון, אבל יש גם אילוצים שלא קשורים למכבי שגרמו לזה.