jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.
לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.
אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.
למה אתה חושב שאוחיון פראייר ?
סה"כ אוחיון הפך לפוינט גארד המוביל במכבי ועשה שדרוג רציני ביכולת בזכות הרבה מאמץ. מדובר בשחקן צעיר שתמיד אהבתי את הגישה שלו. שחקן ללא פחד, לא מפונק ועם ראש באדמה. השדרוג שהציעו לו מבייש ואם הוא יכול למה שהוא יחכה עשור בשביל שכר זעום הרי עכשיו הוא עשה את הפריצה. אוחיון הוא לא קדוש של מכבי והוא לא פראייר של אף אחד אם כל הכבוד לשארפ מדובר בזמנים אחרים (וגם שארפ אמר בזמנו שתמורת 1M דולר הוא היה עוזב אבל הוא לא קיבל הצעות טובות לאורך השנים ממקומות אחרים בגלל הגיל והגובה ודברים נוספים). סה"כ אני מאמין שהוא כן רוצה להיות במכבי והוא לא דיבר על סכומים אסטרונומים (או לפחות הוא היה מתפשר באמצע).
אם יש טעות בחוזה זו אשמת ההנהלה שניסחה את החוזה. אני גם אמרתי בזמנו שמכבי עשתה טעות גם לגבי עניין פארגו (היה מקום לסיים את העניין באופן חיובי יותר).
מכבי צריכה להבין שהיא לא יכולה ללכת ראש בקיר עם שחקנים כי זה יוצר לה שם לא טוב וגם פוגע בה מקצועית. הפרסום של מכבי כאילו לא סופרים את מה שאוחיון אומר הוא מוטעה, מכבי הייתה צריכה לסגור את הנושא לפני הבוררות. מאז ש"הבנים של" התחילו לנהל עניינים הגמישות והחכמה שאפיינה את ההנהלה ירדה משמעותית.
אל תשכחו שלא מדובר בשחקנים בעייתיים. מדובר באוחיון ופארגו שהם אחלה אנשים ושחקנים וחבל לשרוף אותם. בעבר מכבי התמודדה בשקט ובאופן חיובי עם שחקנים קשים בהרבה.
בינתיים ההנהלה לא הצליחה לסגור אף שחקן ראשי מלבד סמית' וגם אלה שיש לה בידיים כמו אוחיון היא לא יודעת לשמר כמו שצריך.
מאכזב מאוד, בייחוד לאור העובדה שהתפנה כסף למשל מבורשטיין שמכבי יכלה להקדיש לעניין אוחיון לפחות חלק ממנו.
אגב ברור לי שמכבי יכלו לסגור איתו על סכום סביר. כי הרי תמיד הבקשה הראשונית של השחקן גבוהה בהרבה ואז סוגרים באמצע הבעיה שלאור ההתנהלות של מכבי כנראה יצטרכו לשלם לו עכשיו יותר כדי להשאיר אותו.