13 יוני 2012, 18:50
Holiday_Armadillo כתב:לפי הגמדהסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!
קשה לי להאמין שזה נכון זה פשוט הזוי
אני לא יכולה לדמיין את פיק מפברק ראיון שלם עם יוגב
הסוכן אמר וכנראה שהסוכן צודק אבל קשה לי מאוד להאמין..אני עדיין נוטה לזה שזה לא מפוברק
אולי אני תמימה מדי
13 יוני 2012, 18:51
Holiday_Armadillo כתב:לפי הגמדהסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!
הסוכן אמר וכנראה שהסוכן צודק אבל קשה לי מאוד להאמין..אני עדיין נוטה לזה שזה לא מפוברק
אולי אני תמימה מדי
13 יוני 2012, 18:54
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי הגמדהסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!
אולי אני תמימה מדי
אולי האמת איפשהו באמצע. הם דיברו או התכתבו, אבל הדברים היו לא לציטוט, ופיק פרסם אז מן הסתם יוגב מכחיש.
13 יוני 2012, 19:00
gandya כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי הגמדהסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!
אולי אני תמימה מדי
אולי האמת איפשהו באמצע. הם דיברו או התכתבו, אבל הדברים היו לא לציטוט, ופיק פרסם אז מן הסתם יוגב מכחיש.
+10..
בפעם הבאה יוגב יצטרך לחשוב פעמיים.. לא מספיק כל הרעש, אז עכשיו גם הראיון הזה.. יוגב לא הבחור הכי חכם.
13 יוני 2012, 20:26
אולי אני תמימה מדי
13 יוני 2012, 20:35
Ido_Maccabi כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי הגמדהסוכן טוען שדיבר עם אוחיון ושאל אותו אודות הראיון והוא אמר לו שהוא לא דיבר או התכתב במייל בעניין הזה עם אף אחד!
אולי אני תמימה מדי
את עוד בקשר עם פיק? יש מצב שאת שואלת אותו?
13 יוני 2012, 21:00
13 יוני 2012, 21:01
13 יוני 2012, 21:01
Holiday_Armadillo כתב:שלח אמר דברי חוכמה! שאני אמות
13 יוני 2012, 21:07
קובי כתב:איפה ?
13 יוני 2012, 21:33
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:איפה ?
בחדשות הספורט
אמר שלפי דעתו אוחיון עושה טעות
שהוא צריך להישאר במכבי
שהוא לא צריך לרייר על הצעות אחרות
הוא גם לא התיימר לדעת את כל פרטי הסקנדל שזה שינוי מרענן
14 יוני 2012, 04:11
14 יוני 2012, 06:26
yzafrir כתב:התגובה של אוחיון רק מעצבנת אותי יותר , הוא בסך הכל רוצה שישוו את השכר שלו לפניני ובורשטיין...מי אתה יחתיכת פישר !!!???
כולה נתן כמה משחקים טובים בסוף העונה וכבר רוצה שיעלו לו את השכר ??
אם מכבי יעלו לו לרמה של פניני או טל זו תיהיה טעות ענקית ופתח לסחטנות של שחקנים אחרים בעתיד...
14 יוני 2012, 06:36
14 יוני 2012, 06:39
14 יוני 2012, 08:36
14 יוני 2012, 09:05
Assaf M כתב:אני אלך בגישה קצת אחרת-אני מבין את אוחיון, שחקן שלכאורה קיבל הצעת חוזה בסכומים שהוא לעולם לא ירוויח במכבי, מן הסתם ישאף לקבל אותה. וזה בסדר גמור, בסה"כ
כולם רוצים להרוויח כמה שיותר כסף. אבל יש רצוי יש מצוי.
לעולם אל תצא נגד מעסיקיך, גם אם נפגע מעמדך או שאינך מרוצה משכר אותו אתה מקבל, בטח ובטח שלא בפומבי! וכאן אוחיון שגא בצורה פאטלית.
גם אם מכבי לא יצאה טלית שכולה תכלת בסיפור הזה(מבחינת שדרוג השכר) עדיין ההתנהלות של אוחיון איננה מתקבלת על הדעת.
14 יוני 2012, 10:09
p&p כתב:שאלה: אני לא יודע אם מישהו כבר התייחס לזה אך בראיון ליורובאסקט אוחיון טען שהוא ביקש העלאה קטנה של 50 אלף דולר כל שנה אם שכרו השנה אמור להיות 230 אז הוא יהיה 280 ובאותו ראיון הוא אומר שהוא רק ביקש שישוו את שכרו לשכרם של פניני ובורשטיין(מעל 500K דולר לפי הפרסומים) אין פה איזו סתירה של הדברים?
14 יוני 2012, 10:22
שאלה: אני לא יודע אם מישהו כבר התייחס לזה אך בראיון ליורובאסקט אוחיון טען שהוא ביקש העלאה קטנה של 50 אלף דולר כל שנה אם שכרו השנה אמור להיות 230 אז הוא יהיה 280 ובאותו ראיון הוא אומר שהוא רק ביקש שישוו את שכרו לשכרם של פניני ובורשטיין(מעל 500K דולר לפי הפרסומים) אין פה איזו סתירה של הדברים?
14 יוני 2012, 10:33