NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - ת'אנדר נגד ההיט בקרב על התואר

הודעהעל ידי asafb96 » 14 יוני 2012, 17:52

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי שהיום הסטריק שלי הולך להיעצר
חלמתי שמיאמי מנצחים את אוקלהומה אבל יש לי תחושה שהפעם זה לא יילך הפוך במציאות
אני חושבת שמיאמי יבואו אגרסיביים מאוד היום ונראה שיחזור של משחק מספר 4 מהסידרה של מיאמי-אינדיאנה

סעמק, מיאמי מפסידים עכשיו..

אני באמת לא חושבת ואני אגיד לך למה
1)ווייד תמיד אחרי משחקים חרא שכולם גומרים אותו נותן משחק אדיר
2)מיאמי תמיד אחרי שמפסידים וגומרים אותם נותנים משחק אדיר
3)אני פסימית
4)יש לי הרגשה חרא

אוקלהומה ינצחו. וויד שחקן על, אבל מאוד מאוד קשה מול השמירה של סאפאלושה והארדן. במיוחד שהוא סלאשר ובצבע אולקהומה סופר פיזית וארוכה, ומאוד קשה לו לסיים חדירות בקלות שהוא רגיל. לדעתי בסדרה הזאת הוא יתקשה. לא יחסלו אותו לגמרי, אבל אני לא רואה אותו נותן הצגות כמו שהוא נתן עד עכשיו בפלייאוף. אוקלהומה יכול להוריד לו את הממוצעים ואת האחוזים
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2012, 17:53

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי שהיום הסטריק שלי הולך להיעצר
חלמתי שמיאמי מנצחים את אוקלהומה אבל יש לי תחושה שהפעם זה לא יילך הפוך במציאות
אני חושבת שמיאמי יבואו אגרסיביים מאוד היום ונראה שיחזור של משחק מספר 4 מהסידרה של מיאמי-אינדיאנה

סעמק, מיאמי מפסידים עכשיו..

אני באמת לא חושבת ואני אגיד לך למה
1)ווייד תמיד אחרי משחקים חרא שכולם גומרים אותו נותן משחק אדיר
2)מיאמי תמיד אחרי שמפסידים וגומרים אותם נותנים משחק אדיר
3)אני פסימית
4)יש לי הרגשה חרא

אוקלהומה ינצחו. וויד שחקן על, אבל מאוד מאוד קשה מול השמירה של סאפאלושה והארדן. במיוחד שהוא סלאשר ובצבע אולקהומה סופר פיזית וארוכה, ומאוד קשה לו לסיים חדירות בקלות שהוא רגיל. לדעתי בסדרה הזאת הוא יתקשה. לא יחסלו אותו לגמרי, אבל אני לא רואה אותו נותן הצגות כמו שהוא נתן עד עכשיו בפלייאוף. אוקלהומה יכול להוריד לו את הממוצעים ואת האחוזים

בתור אתאיסטית אני מקווה שאני אומרת את זה נכון-''בעזרת השם'' :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2012, 19:04

אסף לאור אחוזי ההצלחה שלך בפלייאוף ובתור lebron fan אני אופטימי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2012, 21:15

תמונה

:laugh1
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 21:26

מישהו יכול למצוא לי דרך לראות את המשחק בשעה סבירה בלי לחכות עד 23:10 בערב מחר כולל התנזרות מוחלטת מכל אתרי הספורט בארץ?
:sorry
(ולא, אין לי הוט מג'יק או ספורט 5+ LIVE).
שחף

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2012, 21:32

אם יש לך קצת כסף מיותר (19 דולר לכל הסדרה), הייתי ממליץ על ליג פאס. גם איכות גבוהה וגם תוכל לראות מתי שבא לך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 21:40

misha כתב:אם יש לך קצת כסף מיותר (19 דולר לכל הסדרה), הייתי ממליץ על ליג פאס. גם איכות גבוהה וגם תוכל לראות מתי שבא לך.

זה רלוונטי רק למחר, אני חושב. חוץ מזה, איך אני נכנס לליג פאס מבלי לראות את התוצאה של המשחק??
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 14 יוני 2012, 21:52

LIAV10 כתב:אסף לאור אחוזי ההצלחה שלך בפלייאוף ובתור lebron fan אני אופטימי..

אחוזי ההצלחה... כולה טעיתי בסדרה בין מיאמי לאינדיאנה. לדעתי (ולדעת רוב העולם) אוקלהומה לוקחים את זה. קשה לראות את מיאמי מנצחים, אחרי שהם הפסידו בדו-ספרתי למרות משחק חלש מאוד של הארדן, ומשחק מעולה של באטייה וצ'אלמרס
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2012, 21:58

asafb96 כתב:

אחוזי ההצלחה... כולה טעיתי בסדרה בין מיאמי לאינדיאנה. לדעתי (ולדעת רוב העולם) אוקלהומה לוקחים את זה. קשה לראות את מיאמי מנצחים, אחרי שהם הפסידו בדו-ספרתי למרות משחק חלש מאוד של הארדן, ומשחק מעולה של באטייה וצ'אלמרס

יש כמה דברים שצריך לזכור בקשר למשחק הזה

1)ווייד שיחק הרבה כרכז ולא היה אסרטיבי בקשר לקליעה-הוא אמר שזה ישתנה במשחק הזה
2)נראה מה יהיה הפעם עם השמירה של ספולושה על לברון, כמה אנרגיות יהיו לו, באיזה מצב רוח השופטים יבואו ''לשרוק'' את ההגנה הזאת ואיך לברון עשה התאמות
3)באטייה וצ'אלמרס היו מעולים אבל במחצית הראשונה כשבמחצית השנייה הם נעלמו
4)הכדור חייב להיות יותר אצל דוראנט. הוא אומר שהוא לא מכריח כלום והוא צודק כי ככה צריך להיות, צריך לשחק כקבוצה אבל כשסקוטי ברוקס נותן לו את ההוראה להיות אסרטיבי זה כשהם בבור והוא צריך להוציא אותם משם..מתישהו זה לא יעבוד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2012, 22:01

שחף כתב:
misha כתב:אם יש לך קצת כסף מיותר (19 דולר לכל הסדרה), הייתי ממליץ על ליג פאס. גם איכות גבוהה וגם תוכל לראות מתי שבא לך.

זה רלוונטי רק למחר, אני חושב. חוץ מזה, איך אני נכנס לליג פאס מבלי לראות את התוצאה של המשחק??

http://www.nba.tv/nbatv/ יש שם (וגם בתוך הליג פאס עצמו) אפשרות לא לראות את התוצאה (לשים על OFF).
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 14 יוני 2012, 22:13

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

יש כמה דברים שצריך לזכור בקשר למשחק הזה

1)ווייד שיחק הרבה כרכז ולא היה אסרטיבי בקשר לקליעה-הוא אמר שזה ישתנה במשחק הזה
2)נראה מה יהיה הפעם עם השמירה של ספולושה על לברון, כמה אנרגיות יהיו לו, באיזה מצב רוח השופטים יבואו ''לשרוק'' את ההגנה הזאת ואיך לברון עשה התאמות
3)באטייה וצ'אלמרס היו מעולים אבל במחצית הראשונה כשבמחצית השנייה הם נעלמו
4)הכדור חייב להיות יותר אצל דוראנט. הוא אומר שהוא לא מכריח כלום והוא צודק כי ככה צריך להיות, צריך לשחק כקבוצה אבל כשסקוטי ברוקס נותן לו את ההוראה להיות אסרטיבי זה כשהם בבור והוא צריך להוציא אותם משם..מתישהו זה לא יעבוד

לא יודע אם הוא כן היה אסרטיבי או לא, ומה הוא אמר, הוא לקח 19 זריקות שדה, שזה ממש לא מעט. אין מה לעשות, שיש את סאפאלושה, ווסטברוק והארדן שנדבקים לו לגופיה, ואיבקה-פרקינס שמחכים בצבע, זה הרבה הרבה יותר קשה ממשחק רגיל.
עניין השופטים זה בעיה. מאוד מאוד תלוי בכמה כבוד השופטים יתנו למיאמי. יש לא מעט משחקים שפשוט שורקים להם על כל דבר, ושלא שורקים הם ישר הולכים ובוכים לשופטים, ובפוזשן הבא מקבלים את השריקה שלהם. אם השופטים לא יתנו להם כבוד מיותר, הם יתקשו מאוד.
באטייה וצ'אלמרס היו מעולים בחצי הראשון, שמיאמי הובילו. אבל בחצי השני הם די הראו את היכולת האמיתית והרגילה שלהם, ושזה ככה ומיאמי לא מקבלים את האקסטרה מהרול פליירס, אין להם סיכוי. הם חייבים את הרול פליירס שלהם במיטבם, כי וויד-לברון לא ינצחו לבד את אוקלהומה.
מה שאמרת לגבי דוראנט אפשר להגיד על לברון. אם לדוראנט יכול להיות שזה לא יעבוד מתישהו, יכול להיות שגם ללברון זה לא יעבוד מתישהו. מה שכן, אני בהחלט מסכים שהכדור צריך להיות הרבה יותר אצלו ביד. ווסטברוק לוקח יותר מדי זריקות קשות, ומנסה כניסות ראש בקיר.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2012, 22:24

בטורניר ההכנה שהיה לפני שנה לנבחרת ישראל היה כדור אחרון נגד יוון אם אני לא טועה והשחקן היווני שהיה על פניני עשה פלופ כשניסו להכניס את הכדור. השופטים נתנו אז עבירת תוקף נגד פניני והפסדנו את המשחק

במשחק הראשון בסדרת ה-NBA קרה בול אותו דבר בין באטייה לדוראנט..וואי וואי אם היו שורקים את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2012, 22:26

misha כתב:
שחף כתב:

http://www.nba.tv/nbatv/ יש שם (וגם בתוך הליג פאס עצמו) אפשרות לא לראות את התוצאה (לשים על OFF).

הם עדיין דורשים 8 דולר(30 שקל) על שידור של משחק בודד. בוא נגיד שאם זה היה שליש מזה בכיף הייתי משקיע. אבל 30 שקל על שידור חוזר???
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יוני 2012, 23:59

asafb96 כתב:

כן, ומצד שני משחק רע לוויד ולגבוהים..

איך אני אוהב שאתם מציינים את המשחק הטוב של צ'אלמרס ובאטייה כמשהו חד פעמי שלא יקרה יותר, אפשר לחשוב שהשלשות שלהם היו הוקשוטים מהחצי..
אם ראית את המשחק אתה יכול לראות שמיאמי הניעו במחצית הראשונה כדור יפה לשלשות חופשיות..

חוץ מזה שאני לא אשכח את האובר ביטחון המוגזם שלך:
וויד ולברון אדירים היום. אבל כמו שאמרתי לפני הסדרה-אינדיאנה עוברת אותם
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 00:07

מעניין איך ניתחו את הסידרה לפני שנה בין מיאמי לדאלאס ומי חשבו שינצח

בכל מקרה, אני עדיין עם התחושה הרעה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 00:41

:sceptic
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 09:28

יופי, מיאמי לקחו את הביתיות..
ווסטברוק עם משחק רע למרות 27-7-8, דוראנט עם מחצית ראשונה רעה ושנייה אדירה..
לברון הגיע למאני טיים עם 12\12 מהקו ב-32 נקודות, 8 ריבאונדים וחמישה אסיסטים..
וויד של היום זה הוויד שאני אוהב, הוא משתמש בכינוי שלו פלאש ופשוט עובר את הגנה פנימה במהירות ומסיים בדאנק או במסירה לבוש ולא זורק את הזריקות הבלתי אפשריות שהוא זרק כל העונה האחרונה..
שיין באטייה פשוט לא רוצה לפרוש בלי אליפות והפציץ היום 5 שלשות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 15 יוני 2012, 11:41

כמה שאני שונא את ווסטברוק :x פשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
בכל מקרה, משחק מצוין היה, עם קאמבק יפה מאוד בסוף, אבל זה לא הספיק. לברון בלתי עציר כרגיל וגם וויד התעורר. הולכת להיות אחלה של סדרה
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2012, 11:55

asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוק :x פשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
בכל מקרה, משחק מצוין היה, עם קאמבק יפה מאוד בסוף, אבל זה לא הספיק. לברון בלתי עציר כרגיל וגם וויד התעורר. הולכת להיות אחלה של סדרה

האמת אני מאשים את דוראנט, אם הוא היה דורש יותר ופחות ילד "חנון" כזה וטוב מידי גם הוא היה מעלה תפוקה אישית וגם גורם לווסטברוק לעלות את האחוזים ולהשאר בכמעט אותן נקודות בממוצע למשחק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 יוני 2012, 12:00

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוק :x פשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.

האמת אני מאשים את דוראנט, אם הוא היה דורש יותר ופחות ילד "חנון" כזה וטוב מידי גם הוא היה מעלה תפוקה אישית וגם גורם לווסטברוק לעלות את האחוזים ולהשאר בכמעט אותן נקודות בממוצע למשחק..

זה שדוראנט ילד טוב זה מה שדופק את הקבוצה?! זה שווסטברוק ילד רע זה מה שדופק את הקבוצה!!
אל תאשים את מי שבסדר
Ido_Maccabi

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־13 אורחים