15 יוני 2012, 12:13
Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוקפשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
בכל מקרה, משחק מצוין היה, עם קאמבק יפה מאוד בסוף, אבל זה לא הספיק. לברון בלתי עציר כרגיל וגם וויד התעורר. הולכת להיות אחלה של סדרה
האמת אני מאשים את דוראנט, אם הוא היה דורש יותר ופחות ילד "חנון" כזה וטוב מידי גם הוא היה מעלה תפוקה אישית וגם גורם לווסטברוק לעלות את האחוזים ולהשאר בכמעט אותן נקודות בממוצע למשחק..
זה שדוראנט ילד טוב זה מה שדופק את הקבוצה?! זה שווסטברוק ילד רע זה מה שדופק את הקבוצה!!
אל תאשים את מי שבסדר
15 יוני 2012, 12:19
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוקפשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
בכל מקרה, משחק מצוין היה, עם קאמבק יפה מאוד בסוף, אבל זה לא הספיק. לברון בלתי עציר כרגיל וגם וויד התעורר. הולכת להיות אחלה של סדרה
האמת אני מאשים את דוראנט, אם הוא היה דורש יותר ופחות ילד "חנון" כזה וטוב מידי גם הוא היה מעלה תפוקה אישית וגם גורם לווסטברוק לעלות את האחוזים ולהשאר בכמעט אותן נקודות בממוצע למשחק..
זה שדוראנט ילד טוב זה מה שדופק את הקבוצה?! זה שווסטברוק ילד רע זה מה שדופק את הקבוצה!!
אל תאשים את מי שבסדר
כן, ווסטברוק מוכשר וכבר לא פעם הוא דפק טריפל דאבלים עם ממוצעים מצויינים..
דוראנט מוותר לו במקום לקחת אחריות ולהוריד קצת מווסטברוק מהגב..
שים לב שדוראנט כל המחצית הראשונה היה רק קאטץ' אנד שוטר..שים לה שסקוט ברוקס אומר לו הרבה פעמים להשתחרר ולקחת על עצמו..
בחייאת, תהייה קצת רע, תלמד מווסטברוק, אם הם ידעו לסדר אחד את השני הם יהיו הרבה יותר טובים..
15 יוני 2012, 12:21
Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוקפשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
אל תאשים את מי שבסדר
כן, ווסטברוק מוכשר וכבר לא פעם הוא דפק טריפל דאבלים עם ממוצעים מצויינים..
דוראנט מוותר לו במקום לקחת אחריות ולהוריד קצת מווסטברוק מהגב..
שים לב שדוראנט כל המחצית הראשונה היה רק קאטץ' אנד שוטר..שים לה שסקוט ברוקס אומר לו הרבה פעמים להשתחרר ולקחת על עצמו..
בחייאת, תהייה קצת רע, תלמד מווסטברוק, אם הם ידעו לסדר אחד את השני הם יהיו הרבה יותר טובים..
דוראנט צריך לקחת על עצמו יותר, נכון, אבל להאשים אותו בסוליסטיות של ווסטברוק?!
אני לא מודד שחקנים לפי טריפל דאבלים אלא לפי תרומה לקבוצה... שחקן שקולע הרבה ודופק את הקבוצה הוא גרוע בעיני פי מאה משחקן שקולע קצת אבל משלים את הקבוצה ועוזר לה.
15 יוני 2012, 12:30
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:כמה שאני שונא את ווסטברוקפשוט שחקן דפוק. אין מילה אחרת. דוראנט צריך להתחיל להיות קצת רע, ולדרוש יותר את הכדור. לא יכול להיות שכל פתיחת משחק, לא משנה נגד מי משחקים, ווסטברוק לוקח איזה 4-5 זריקות משוגעות ודוראנט לא רואה את הכדור. איך שהארדן נכנס, ושווסטברוק יוצא, אוקלהומה נראת נהדר. אבל שווסטברוק חזר מיאמי שוב התחילו להוביל, כי הוא שוב התחיל עם השטויות שלו. לא סובל אותו. אם היה לו יותר שכל הוא יכל להיות אחד מ3 הרכזים הכי טובים בליגה בקלות, כי יש לו יכולות אדירות.
15 יוני 2012, 15:43
15 יוני 2012, 15:48
Holiday_Armadillo כתב:נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ
כרגע אני הולכת על 4-1 למיאמי
15 יוני 2012, 15:50
15 יוני 2012, 16:00
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נכון לעכשיו אני לא רואה את אוקלהומה לוקחים משחק בחוץ
כרגע אני הולכת על 4-1 למיאמי
אויש נו, את מנסה לעשות הפוך על הפוך, אני מוכן להתערב איתך שהם יקחו לפחות משחק חוץ אחד..
15 יוני 2012, 16:53
15 יוני 2012, 17:05
15 יוני 2012, 18:53
15 יוני 2012, 21:07
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שצריך לשנות את שיטת המשחקים בגמר
2-3-2 עוזר מאוד לקבוצה האורחת
מאוד קשה לנצח(לא בלתי אפשרי, קשה)שני משחקים תוך יומיים וברגע שהקבוצה האורחת לקחה את הביתיות יש לה שלושה משחקים בבית
אני לא מבינה למה לשנות את השיטה בגמר
רגע
בפלייאוף הרגיל זה 2-3-1-1 או 2-2-2-1?
כי אם זה הראשון אז NEVER MIND
15 יוני 2012, 21:25
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שצריך לשנות את שיטת המשחקים בגמר
2-3-2 עוזר מאוד לקבוצה האורחת
מאוד קשה לנצח(לא בלתי אפשרי, קשה)שני משחקים תוך יומיים וברגע שהקבוצה האורחת לקחה את הביתיות יש לה שלושה משחקים בבית
אני לא מבינה למה לשנות את השיטה בגמר
רגע
בפלייאוף הרגיל זה 2-3-1-1 או 2-2-2-1?
כי אם זה הראשון אז NEVER MIND
לא זה ולא זה..
2-2-1-1-1
15 יוני 2012, 21:29
15 יוני 2012, 21:32
misha כתב:ההימור שלי לא משתנה, עדיין הולך עם אוק סיטי. אתמול הם שיחקו די מזעזע רוב המשחק (עד 8 דק' לסיום המשחק) בזמן שלהיט כמעט הכל הלך ועדיין כמעט ניצחו את המשחק (איך זה שאף אחד לא הזכיר פה את הפאול הברור של לברון על דוראנט במהלך האחרון, שכנראה היה שולח את המשחק להארכה? אם זה היה הפוך, אין לי ספק שהיו שורקים). לא רואה שום סרט שמיאמי תנצח 3 רצוף בבית, אוק סיטי יעשו את ההתאמות ובסופו של דבר הם קבוצה יותר טובה ועמוקה, לדעתי. פרקינס לא צריך לשחק הרבה ובטח לא לפתוח, נגד מיאמי הוא רק מזיק עם הגנת הפיקנרול הרעה שלו. אוק סיטי צריכה לשחק יותר בהרכב הנמוך עם דוראנט ב4 או עם שילוב של קוליסון ואיבאקה בפנים.
15 יוני 2012, 21:36

15 יוני 2012, 21:40
15 יוני 2012, 21:44
misha כתב:ההימור שלי לא משתנה, עדיין הולך עם אוק סיטי. אתמול הם שיחקו די מזעזע רוב המשחק (עד 8 דק' לסיום המשחק) בזמן שלהיט כמעט הכל הלך ועדיין כמעט ניצחו את המשחק (איך זה שאף אחד לא הזכיר פה את הפאול הברור של לברון על דוראנט במהלך האחרון, שכנראה היה שולח את המשחק להארכה? אם זה היה הפוך, אין לי ספק שהיו שורקים). לא רואה שום סרט שמיאמי תנצח 3 רצוף בבית, אוק סיטי יעשו את ההתאמות ובסופו של דבר הם קבוצה יותר טובה ועמוקה, לדעתי. פרקינס לא צריך לשחק הרבה ובטח לא לפתוח, נגד מיאמי הוא רק מזיק עם הגנת הפיקנרול הרעה שלו. אוק סיטי צריכה לשחק יותר בהרכב הנמוך עם דוראנט ב4 או עם שילוב של קוליסון ואיבאקה בפנים.
LIAV10 כתב:אתה מראה תמונה לפני שדוראנט מעלה את הכדור מעל הראש כדי לזרוק וזה נראה כאילו לברון העיף לו שם את הידיים, אבל היה מגע מאוד זניח שלא השפיע לקווין על הזריקה, אפילו למוניקה לא היה שורק על זה..
דוראנט: ״החטאתי וזהו, זה כל הסיפור״
15 יוני 2012, 21:54
LIAV10 כתב:אתה מראה תמונה לפני שדוראנט מעלה את הכדור מעל הראש כדי לזרוק וזה נראה כאילו לברון העיף לו שם את הידיים, אבל היה מגע מאוד זניח שלא השפיע לקווין על הזריקה, אפילו למוניקה לא היה שורק על זה..
Holiday_Armadillo כתב:אבל ככה היה גם נגד דאלאס, סן אנטוניו והלייקרס
נגד קבוצות פחות טובות ויותר מבוגרות ממיאמי הם הצליחו לתקן
נגד מיאמי הם לא יכולים להרשות לעצמם להתעורר רק ברבע הרביעי(משהו שהפך כבר למסורת בפלייאוף הזה)
מסכימה איתך בקשר לפרקינס
סקוטי ברוקס מאוהב בו אבל הוא לא עזר להם בשיט לא נגד סן אנטוניו ולא נגד מיאמי עד עכשיו
15 יוני 2012, 21:57
misha כתב:LIAV10 כתב:אתה מראה תמונה לפני שדוראנט מעלה את הכדור מעל הראש כדי לזרוק וזה נראה כאילו לברון העיף לו שם את הידיים, אבל היה מגע מאוד זניח שלא השפיע לקווין על הזריקה, אפילו למוניקה לא היה שורק על זה..
איך מגע זניח בדיוק? פאול מאוד ברור, בטח ששורקים על זה. זה שדוראנט לא התבכיין על זה רק מראה על האופי של דוראנט. כשרואים את הווידאו, אין שום ספק בכלל.Holiday_Armadillo כתב:אבל ככה היה גם נגד דאלאס, סן אנטוניו והלייקרס
נגד קבוצות פחות טובות ויותר מבוגרות ממיאמי הם הצליחו לתקן
נגד מיאמי הם לא יכולים להרשות לעצמם להתעורר רק ברבע הרביעי(משהו שהפך כבר למסורת בפלייאוף הזה)
מסכימה איתך בקשר לפרקינס
סקוטי ברוקס מאוהב בו אבל הוא לא עזר להם בשיט לא נגד סן אנטוניו ולא נגד מיאמי עד עכשיו
גם נגד מיאמי הם חזרו פעמיים אבל ברור שהם חייבים להימנע ממצבים כאלה ולהתחיל משחקים כמו שצריך. אני חושב שזה הולך להשתנות במשחקים הקרובים, ברוקס יודע לעשות את ההתאמות, הוא לא מאמן מקובע.
)