המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:יפתח, לקרוא לרפא שחצן זה הדבר הכי רחוק מהמציאות שיש. מדובר בספורטאי צנוע ביותר, אולי הכי צנוע שיש בלבל הזה של הספורטאים.
כל המחוות שלו על המגרש ליריבים מראות את זה.
הקטע של החולצה הקצרה זה קטע אופנתי בלבד, לא רואה מה שחצני בזה.
אם אתה קורא לפדרר "קצת יהיר" ולרפא שחצן, אז משהו אצלך במונחים התערבב. זה היה רפא שצעק לפני מספר שבועות לקהל שלם "shut up"?
זה היה רפא שצעק את אותו הדבר לקבוצה של נובאק לפני כמה שנים? האם רפא הוא זה שפה ושם מנסה לרמות בנקודות?
האם רפא מרשה לעצמו לבקר טניסאים אחרים כשהם פורשים ממשחקים?
אני דווקא לא מתעלם מהחולשות של נדאל. הוא איטי, לפעמים זה ממש מרגיז כמה שהוא מושך את הזמן בין נקודות. יש לו מן הסתם OCD.
גם על הטניס שלו יש לי ביקורת לפעמים. אבל אני פשוט לא מחפש במקומות שבהם אין כלום, כמו שאתה ואוהדי פדרר רבים מנסים לעשות.
MTA2311 כתב:טניס הוא משחק של שחצנים, אין מה לעשות. בשביל להצליח במשחק הזה, האגו שלך צריך להיות בגודל של סרינה וויליאמס בערך.
ולמרות זאת, רפא ורוג'ר שהם שניים מהשחקנים היותר מצליחים בהיסטוריה של המשחק, מצליחים לשמור על צניעות, וזה ראוי להערכה.
MTA2311 כתב:ולמרות זאת, רפא ורוג'ר שהם שניים מהשחקנים היותר מצליחים בהיסטוריה של המשחק, מצליחים לשמור על צניעות, וזה ראוי להערכה.
jol9 כתב:ליאב, הבקבוקים זה איזשהו קטע שהוא מסדר את הבקבוקים בצורה מאוד מסויימת עם הטיקטים לכיוונים מסויימים. OCD כבר אמרנו?
MTA, לא הייתי אומר משחק של שחצנים, אלא משחק של אנשים בטוחים בעצמם ולא קורסים תחת הלחץ של הקהל והמצלמות. לא כל אחד בנוי לזה.
אני בטוח שישנם המון טניסאים נפלאים שלא הגיעו לכלום, רק בגלל העניין הזה, וזה גם משהו שמבדיל לדעתי בין הטופ, לבין השחקנים במקומות ה20-30.
מישה, באמת אין מה לדבר על זה, אבל אני לא התחלתי את הדיון, אלא רק הגבתי לטענה המופרכת של יפתח. בכל אופן, בחיים, אבל בחיים לא תשמע את רפא
אומר לקהל לשתוק, בטח לא להורים של היריב שלו. גם לא תשמע את רפא אומר לשופט "אני אדבר מתי שאני רוצה, אתה לא תגיד לי להיות בשקט,...." וכו'.
LIAV10 כתב:איך אני אוהב שיורדים קצת על השחקן שלכם אתם דוחפים שחקן אחר..
כמה שחקנים שיצא להם לשחק הרבה עם גופיות אתה רוצה שאני ארשום לך פה?
yiffy כתב:כולה אמרתי שנדאל מנסה להראות את השרירים שלו עם הגופיות הקצרות. זו לא טענה מופרחת בכלל בהתחשב בעובדה שאין עוד טניסאים שמשחקים ככה וגם לא היו מאז.
לדעתי ריב עם שופטים זה לא מדד לשחצנות, אבל כמו שמישה אמר, לנדאל היו לא פחות מאשר לפדרר.
היציאה ההיא על השופט בגמר מול דל-פוטרו הייתה באמת חריגה ומוגזמת - אבל באמת לא זכור לי משהו בסדר גודל של זה. ולא - להגיד להורים של נולה להיות בשקט זה לא פסול או לא במקום.
מישה, מה רע בקצת דיונים על פיקנטריה?
LIAV10 כתב:יוני לקח לי את כל הדוגמאות הטובות
דל פיירו ממש לא חד פעמי, זה היה יותר לפני הפציעה, אבל הוא זכור לי תמיד עם גופייה..
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:יוני לקח לי את כל הדוגמאות הטובות
דל פיירו ממש לא חד פעמי, זה היה יותר לפני הפציעה, אבל הוא זכור לי תמיד עם גופייה..
דל פיירו גם נועל נעלי פקקים, ולובש מכנסיים שבקושי עוברים את הביצים. איזה שחצן...
jol9 כתב:בונ'ה איזה כיף... שרשור הטניס חי וקיים...
איפה אתם כשיש טורנירים? נותנים לי וליפתח לכתוב את השטויות שלנו אחד לשני, ולפעמים גם למישה??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים