שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:Jack55 כתב:לי יש את הערוץ אבל מבין מאוד את מה שאתם אומרים, זה דיי חוצפה לא לשדר (בטח לא את תחילת העונה) בערוץ הרגיל
מקווה שתמצאו שידור טוב בסטרימינג
לקחתי את הפאס לשבוע נסיון ואחרי זה תשלום חודשי עד שימאס לי (באופן מאוד אדיוטי הוא הרבה יותר משתלם)
אגב, אם אתה חושב שזה שיש לך את הערוץ והם עושיפ את זה אתה לא משלם על כך אתה טועה...
אתה משלם על מספר הימים שאתה נכנס לערוץ עד מספר מסויים, אם הם היו עובדים כחוק, יש מצב שלא היית מגיע למכסה (5 פעמים לחודש) כל פעם והיית חוסר לך עשרות או מאות שקלים בשנה
אגב, הערוץ סטאר הופך את זה ליותר גרוע, כי אתה לא יכול לקחת חבילה של 2 הערוצים כי הם ידביקו לך 4 ערוצים שכל כניסה עולה לכל אחד מהם פי 1.5
זה לא מקרי שהמשחק היום ב5 לייב ומחר ב5 סטאר
פאס לקבוצה אחת או לכל הליגה? מה המחיר? ולמה חודשי יותר משתלם?
קבוצה אחת, ווזיארדס... אני לא מספיק מתעניין בשאר הNBA.
חבילת ספורט 4 ערוצים ביס (כי זה מה שצריך בשביל לראות אותו גם היום וגם מחר) עולה 12.1~ שקל למשחק או עד 61~ שקלים לחודש.
הגיים פאס לקבוצה אחת עולה 43~ שקל לחודש.
עכשיו מתי משתלם מה:
*אם אתה רואה קבוצה אחת בNBA ולא יותר מ2 ימי שידור אחרים בממוצע לחודש (כל ערוץ בנפרד זה 8₪) אז תקנה את הפאס. בכל מקרה אחר, ערוץ הספורט.
*צריך לראות 4 משחקים בחודש בשביל שזה ישתלם, פחות, עדיף ערוץ הספורט כי אתה לא משלם לערוץ הספורט אם אתה לא רואה
*בכל מצב המנוי השנתי לא משתלם, אפשר תמיד לבטל את המנוי בקיץ ולהחזיר אותו שנה הבאה אז ההנחה של החודש וחצי לא רלוונטית, רק מנוי חודשי
בשביל לפתוח את כל הNBA זה מזנק פי 2, עבר את ה60, אז כל עוד אתה לא עכבר שאכפת לו גם ממשחקים שלא משודרים בערוץ הספורט, אין למה לקנות את זה
מנקודה אישית: אני רואה את מכבי בכדורסל ואת אבדיה (עד שאני ארגיש מיצוי מהNBA), על כל השאר אני יכול לוותר, ככה שלי אישית יותר משתלם הפאס לקבוצה אחת