המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:קודי כתב:לא מבין איך התדרדרנו בעמדת הפאוור פורוורד לשמות כמו בנזינג או דולמאן, שאני לא מבין את הקשר בינם לבין באניץ וקנר-מדלי. שני האחרונים הם מהפאוור פורוורדים היותר טובים שמסתובבים באירופה ואילו שני הראשונים שחקנים סופר בינוניים שלא ברור לי מה יש להם לחפש במכבי (או יותר נכון, מה יש למכבי לחפש אצלם).
בנזינג נחשב לפני כמה שנים להבטחה גדולה, בגלל הגובה שלו וכמה יכולות שיש בעיקר לגארדים מה שנתן את הרושם שמדובר בשחקן מגוון מאוד, אבל בשנים האחרונות הוא מתברר כפלופ לא קטן. מה בדיוק אנחנו צריכים שחקן של 8 נק' למשחק ביורוקאפ ובליגה הגרמנית, שקולע ביורוקאפ 22% לשלוש?
קנר מדלי ובאניץ' נתנו מספרים יותר חלשים ממה שדולמן נתן באותה הליגה . גם בעונה היחידה ששיחק ביורוליג (כמו באניץ') הוא נתן מספרים מאוד דומים לשל באניץ'....
נכון זה לא באותה רמה של קבוצה אבל זה מול אותם יריבות וזה לפחות אומר שהוא מסוגל להתמודד ברמות האלו .
אם זה לתת לבאניץ' 800K או 400K לדולמן אז אני בוחר בדולמן . יש לנו עמדות חשובות יותר לשים את הכסף כרגע...
אגב , אם כבר מדברים על להחתים את מאריץ' לסנטר אז למה לא ללכת על רוברטס ששיחק איתו בהצלחה בפרטיזן ?
cannon כתב:לאור התגובה של לנגפורד בטוויטר לחתימה של הנדריקס במילאנו, במכבי צריכים להתחיל לחשוש באמת. מילאנו הוזכרה גם כקבוצה שרוצה את לנגפורד והעובדה שיש שם מאמן טוב וגם החבר הטוב עבר לשם, יכולה לזרז מעבר של לנגפורד גם כן למילאנו. הסגל שלהם לא רע והיומרות שם גבוהות בטח לגבי אליפות איטליה בקיץ שבו סיינה תחלש משמעותית...
לגבי עמדה 4, מכבי בודקת ברצינות את נוביצה ווליצ'קוביץ' שיעזוב את ריאל מדריד. חתימה צפוייה של מאריץ' יכולה לסדר לשניים לשחק שוב יחד אחרי שהפתיעו מאוד במדי פרטיזן לפני כשלוש עונות ומאז הלכו מקצועית אחורה בגלל בחירות בכסף גדול בפאו ובריאל בשיטה שלא כל כך התאימה להם.. ווליצ'קוביץ' היה 4 מבטיח מאוד והשחקן הצעיר של היורוליג כשהיה בפרטיזן ולהביא אותו יכולה להיות גניבה.
יש גם דיווחים שאני אישית לא שמעתי לגביהם שום דבר לגבי מועמדות של אייק דיוגו לעמדה 4. גם הוא שחקן מצויין.
אני אשמח אם אחד משניים אלה יגיע לעמדה 4.
מה שבאמת ממש לא ברור הוא ענין מצ'באן - האם עזב כבר? האם במכבי משוכנעים שאין טעם להשאירו? האם היחסים שם כל כך עכורים? בסיטואציה שנוצרה הוא באמת שחקן קלאסי למכבי וחבל שעומדים לוותר עליו...
קודי כתב:וליצ'קוביץ ומאריץ לא שיחקו יחד בפרטיזן. מאריץ שיחק שנה אחריו והיה בקו הקדמי יחד עם רוברטס.
דיוגו לא מתאים למכבי ולא מתקרב לרמות של מכבי. אולי ירושלים, שבעונה שעברה לא רצו אותו, ירצו אותו השנה.
Holiday_Armadillo כתב:cannon כתב:לאור התגובה של לנגפורד בטוויטר לחתימה של הנדריקס במילאנו, במכבי צריכים להתחיל לחשוש באמת. מילאנו הוזכרה גם כקבוצה שרוצה את לנגפורד והעובדה שיש שם מאמן טוב וגם החבר הטוב עבר לשם, יכולה לזרז מעבר של לנגפורד גם כן למילאנו. הסגל שלהם לא רע והיומרות שם גבוהות בטח לגבי אליפות איטליה בקיץ שבו סיינה תחלש משמעותית...
לגבי עמדה 4, מכבי בודקת ברצינות את נוביצה ווליצ'קוביץ' שיעזוב את ריאל מדריד. חתימה צפוייה של מאריץ' יכולה לסדר לשניים לשחק שוב יחד אחרי שהפתיעו מאוד במדי פרטיזן לפני כשלוש עונות ומאז הלכו מקצועית אחורה בגלל בחירות בכסף גדול בפאו ובריאל בשיטה שלא כל כך התאימה להם.. ווליצ'קוביץ' היה 4 מבטיח מאוד והשחקן הצעיר של היורוליג כשהיה בפרטיזן ולהביא אותו יכולה להיות גניבה.
יש גם דיווחים שאני אישית לא שמעתי לגביהם שום דבר לגבי מועמדות של אייק דיוגו לעמדה 4. גם הוא שחקן מצויין.
מה שבאמת ממש לא ברור הוא ענין מצ'באן - האם עזב כבר? האם במכבי משוכנעים שאין טעם להשאירו? האם היחסים שם כל כך עכורים? בסיטואציה שנוצרה הוא באמת שחקן קלאסי למכבי וחבל שעומדים לוותר עליו...
אם הולכים על פורמט של הגנה+ריבאונד+רצח של היריב על הפרקט אז דיוגו מתאים בול לעמדה 4
אם רוצים שחקן שזורק משלוש אז אין מה להסתכל עליו אפילו
קודי כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:לא מבין איך התדרדרנו בעמדת הפאוור פורוורד לשמות כמו בנזינג או דולמאן, שאני לא מבין את הקשר בינם לבין באניץ וקנר-מדלי. שני האחרונים הם מהפאוור פורוורדים היותר טובים שמסתובבים באירופה ואילו שני הראשונים שחקנים סופר בינוניים שלא ברור לי מה יש להם לחפש במכבי (או יותר נכון, מה יש למכבי לחפש אצלם).
בנזינג נחשב לפני כמה שנים להבטחה גדולה, בגלל הגובה שלו וכמה יכולות שיש בעיקר לגארדים מה שנתן את הרושם שמדובר בשחקן מגוון מאוד, אבל בשנים האחרונות הוא מתברר כפלופ לא קטן. מה בדיוק אנחנו צריכים שחקן של 8 נק' למשחק ביורוקאפ ובליגה הגרמנית, שקולע ביורוקאפ 22% לשלוש?
קנר מדלי ובאניץ' נתנו מספרים יותר חלשים ממה שדולמן נתן באותה הליגה . גם בעונה היחידה ששיחק ביורוליג (כמו באניץ') הוא נתן מספרים מאוד דומים לשל באניץ'....
נכון זה לא באותה רמה של קבוצה אבל זה מול אותם יריבות וזה לפחות אומר שהוא מסוגל להתמודד ברמות האלו . אם זה לתת לבאניץ' 800K או 400K לדולמן אז אני בוחר בדולמן . יש לנו עמדות חשובות יותר לשים את הכסף כרגע...
אגב , אם כבר מדברים על להחתים את מאריץ' לסנטר אז למה לא ללכת על רוברטס ששיחק איתו בהצלחה בפרטיזן ?
עזוב מספרים. תראה באיזה קבוצות הם שיחקו. קנר-מדלי שיחק בולנסיה (קבוצת צמרת ספרדית שהגיעה לגמר היורוקאפ) ואילו באניץ שיחק בבילבאו (גם קבוצת צמרת בספרד שהגיע לטופ 8 ביורוליג). לעומתם דולמאן שיחק בקבוצת תחתית בספרד. עם כל הכבוד למספרים, אין מה להשוות בין שני שחקנים מובילים בקבוצות מצויינות לשחקן מוביל של קבוצה חלשה.
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:cannon כתב:לאור התגובה של לנגפורד בטוויטר לחתימה של הנדריקס במילאנו, במכבי צריכים להתחיל לחשוש באמת. מילאנו הוזכרה גם כקבוצה שרוצה את לנגפורד והעובדה שיש שם מאמן טוב וגם החבר הטוב עבר לשם, יכולה לזרז מעבר של לנגפורד גם כן למילאנו. הסגל שלהם לא רע והיומרות שם גבוהות בטח לגבי אליפות איטליה בקיץ שבו סיינה תחלש משמעותית...
אם הולכים על פורמט של הגנה+ריבאונד+רצח של היריב על הפרקט אז דיוגו מתאים בול לעמדה 4
אם רוצים שחקן שזורק משלוש אז אין מה להסתכל עליו אפילו
אייק דיוגו זה שחקן שאני זרקתי את השם שלו לראשונה בפורום לפני כ- 3 או 4 שנים ומאוד רציתי אותו ... אני עקבתי אחריו מאז כבר מספר שנים... מדובר בשחקן עם אופי רע מאוד שהיו לגביו הרבה ציפיות ונבחר גבוה בדראפט אבל התדרדר מאוד. שחקן ללא מוסר עבודה שהיה מאוד אטרקטיבי בעבר עם סגנון משחק מאוד יפה גם בהתקפה כולל פוסט אפ.
ממש לא שחקן האסל. כישרון ענק בעבר עם אופי בעייתי מאוד (הרבה דיבורים על שתינות ואכילת מקדונלדס).
בקיצור תשמעו מאחד שעוקב אחריו כבר 3-4 שנים כמה שהתלהבתי ממנו בזמנו היום הוא לא שווה אגורה. גם היו לו הרבה פציעות שהשביתו אותו במהלך השנים.
לא גדול
השם החדש שאני חושב שיתאים זה ג'ף אדריאן. שחקן צעיר שעקבתי אחריו ב- D-LEAGUE... עשה עונה יפה באיטליה דבר שסידר לו חוזה עד לסוף העונה ברוסיה שם הוא לא ממש השתלב. יהיה מוכר לאוהדי קונטיקט
http://www.youtube.com/watch?v=Gtdes_wcHvE
ביורוקאפ בבנטון עשה כ- 14 נק' ו 8 ריב'
Assaf M כתב:העניין עם מצ'באן הוא המשכורת הגבוהה אותה הוא עתיד לקבל. לפי כל הפרסומים הוא אמור לקבל מיליון דולר בשלושת העונות הקרובות(כולל העתידה לבוא) וזה לדעתי כבד מאוד על מכבי שלא מייעדת סכום כסף כזה לעמדה מספר 4.
yzafrir כתב:Assaf M כתב:העניין עם מצ'באן הוא המשכורת הגבוהה אותה הוא עתיד לקבל. לפי כל הפרסומים הוא אמור לקבל מיליון דולר בשלושת העונות הקרובות(כולל העתידה לבוא) וזה לדעתי כבד מאוד על מכבי שלא מייעדת סכום כסף כזה לעמדה מספר 4.
וכמה בדיוק באניץ' אמור לקבל ? בערך את אותם סכומים....הוא מגיע מקבוצה לא קטנה ומחוזה לא קטן בכלל....
אני גם מאמין שהשחקן יהיה אמרוקאי וסביר להניח שיגיע מקבוצה קטנה...
חנו'ש כתב:ווליצ'קוביץ דווקא שם שמתאים לי מאוד.
אומנם הוא התייבש על הספסל של ריאל, אבל זה אפשר להגיד גם על מאריץ' ועדיין רובינו רוצים שיגיע.
הרי שחקנים שהיו מרכזיים בקבוצות גדולות כמו ריאל לא יגיעו לכאן, אז שם כמו ווליצ'קוביץ יכול להיות מאוד מעניין עבור מכבי.
השאלה היא האם מכבי יכולה בכלל להרשות לעצמה כי אני מתארת לעצמי שהוא הרוויח סכומים גבוהים מאוד בריאל.
אנטוניו כתב:העדיפות שלי לעמדה מספר 4 PF
1. דבון ג'פרסון -יכול להשלים מצוין את מאריץ , מלך הסלים בליגה הרוסית זו יכולה להיות עונת הפריצה שלו ביורוליג
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
אנטוניו כתב:העדיפות שלי לעמדה מספר 4 PF
1. דבון ג'פרסון -יכול להשלים מצוין את מאריץ , מלך הסלים בליגה הרוסית זו יכולה להיות עונת הפריצה שלו ביורוליג
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים