הנדריקס חתם לשנתיים במילאנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הנדריקס חתם לשנתיים במילאנו

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 יוני 2012, 10:04

er79 כתב:
נחכה ונראה. הניחוש שלך טוב בדיוק כמו הניחוש שלי. מילאנו משתפרת מאוד לדעתי עם ההחתמה הזאתף ומחזיקה היום בקו קדמי איכותי מאוד. הבעיה שם היתה שכמעט כל השחקנים היו פרימדונות, ודווקא לא היו להם מספיק שחקנים שנלחמים על המגרש וחסרי אגו.

יכול להיות שהם היו פרימדונות כי מילאנו שפכו עליהם ימבה כסף בקיץ האחרון. ואליהם אתה יכול להוסיף את הנדריקס, שהחל מסוף הטופ 16 הפך לפרימדונה בעצמו, כשהסוכן שלו נתן לו ולתקשורת פידבק שכמה קבוצות הולכות לשפוך עליו ימבה כסף בעונה הבאה. אז גם הוא יהפוך לפרימדונה, זו המשוואה המתבקשת. מהצד השני של המתרס יש לך בחור כמו ריקי היקמן, שאין לי מושג איך לאכול אותו, אבל קבוצות כמו סיינה הציעו לו יותר ממכבי, והוא בא למכבי כדי להוכיח את עצמו ולהשתדרג מקצועית. את זה אני יכול להעריך. אין לי שום דבר נגד הנדריקס, מאוד אהבתי אותו, אבל את הטעות המקצועית שלו הוא ישלם, לפחות כלכלית הוא יכול לשמוח.

לא נראה לי שיש קשר בין כמות הכסף ששופכים על שחקן לבין הפיכתו לפרימדונה.
הרי יש הרבה קבוצות באירופה ששופכות הון עתק על שחקנים. אני לא ראיתי שהשחקנים של בארסה או צסקא או אפילו פאו וריאל הם פרימדונות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יוני 2012, 10:21

חנו'ש כתב:
er79 כתב:
נחכה ונראה. הניחוש שלך טוב בדיוק כמו הניחוש שלי. מילאנו משתפרת מאוד לדעתי עם ההחתמה הזאתף ומחזיקה היום בקו קדמי איכותי מאוד. הבעיה שם היתה שכמעט כל השחקנים היו פרימדונות, ודווקא לא היו להם מספיק שחקנים שנלחמים על המגרש וחסרי אגו.

יכול להיות שהם היו פרימדונות כי מילאנו שפכו עליהם ימבה כסף בקיץ האחרון. ואליהם אתה יכול להוסיף את הנדריקס, שהחל מסוף הטופ 16 הפך לפרימדונה בעצמו, כשהסוכן שלו נתן לו ולתקשורת פידבק שכמה קבוצות הולכות לשפוך עליו ימבה כסף בעונה הבאה. אז גם הוא יהפוך לפרימדונה, זו המשוואה המתבקשת. מהצד השני של המתרס יש לך בחור כמו ריקי היקמן, שאין לי מושג איך לאכול אותו, אבל קבוצות כמו סיינה הציעו לו יותר ממכבי, והוא בא למכבי כדי להוכיח את עצמו ולהשתדרג מקצועית. את זה אני יכול להעריך. אין לי שום דבר נגד הנדריקס, מאוד אהבתי אותו, אבל את הטעות המקצועית שלו הוא ישלם, לפחות כלכלית הוא יכול לשמוח.

לא נראה לי שיש קשר בין כמות הכסף ששופכים על שחקן לבין הפיכתו לפרימדונה.
הרי יש הרבה קבוצות באירופה ששופכות הון עתק על שחקנים. אני לא ראיתי שהשחקנים של בארסה או צסקא או אפילו פאו וריאל הם פרימדונות.

הנקודה היא שהנדריקס גם קיבל ממכבי הצעה מאוד מכובדת וגם קיבל ממכבי את ההזדמנות והבמה להוכיח את עצמו. למרות כל זאת, הנדריקס הערים הרבה קשיים במו"מ, מרח את מכבי (שניסתה להחתים אותו כבר בשלב מוקדם מאוד) ולבסוף הלך לכסף הגדול של מילאנו.
הוא לא יוצא כ"כ מכל הסיפור הזה. אולי לא פרימדונה, אבל גם לא שחקן מסור ואכפתי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 10:22

אני לא יודע יש קשר-אין קשר, אני יודע שמאז אותו הבאזז התקשורתי שהיה סביבו לפני ההצלבה, הוא חירבן קוביות. אפשר לחלק את העונה של הנדריקס לשניים: לפני כל הפרסומים ואחרי הפרסומים. תעשו אתם את החשבון שלכם.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יוני 2012, 10:38

לי דווקא אין שום בעייה לפרגן להנדריקס במילאנו, שישעשה חיים שם, שירוויח טוב ושישחק טוב. הבן אדם הולך להרוויח אזה 70 אחוז יותר ממה שמכבי רצתה לשלם לו, אז שיהיה לו בכיף גדול.
יכול להיות באמת שהצעת החוזה הגדול לקראת אמצע העונה השפיעה עליו, אבל זו לא פעם ראשונה שהצעות גדולות מסובבות ראשים של שחקנים.
אפשר לחשוב שמכבי לא עושה את זה לפעמים עם שחקנים בליגה שלנו והם מושפעים מזה.

סך הכול הוא היה בחור חיובי שמיצה את הכישרון שלו במכבי , בהצלחה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 10:43

זה לא מפריע לי. גם מכבי עשתה את זה לשרמדיני. מה שמפריע לי זה ההשפעה המיידית על השחקן. נשים בצד שאני לא תומך בקיום מגעים במהלך העונה, עוד יותר מפריע לי ההתבטאויות של הסוכן של הנדריקס בשיא העונה והירידה התלולה ביכולת של השחקן לאחר מכן. את זה אני לא מוכן לקבל. אז ההנאה היחידה שאני מאחל לו זה שירוויח יפה. מבחינה מקצועית אני לא רוצה לאחל לו שום דבר, מצידי שייכשל, לא מעניין אותי.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יוני 2012, 10:49

כמעט כל שחקן שעוזב את מכבי בשנים האחרונות עוזב בלי פרגון של האוהדים, זה די מדהים .
אולי אנחנו מרגישים היום מה שמרגישים אוהדים ב ליגת לוזר הישראלית כל השנים .
מתקיים בנו מה שאמר הלל הזקן : ראה גולגלת אחת שצפה על פני המים. אמר לה:
על דאטפת, אטפוך.
וסוף מטיפיך יטופון.

אנחנו מקבלים כמידתנו בסופו של דבר.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 19 יוני 2012, 10:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 19 יוני 2012, 10:53

er79 כתב:

המידע לגבי היקמן וסיינה הוא ספקולטיבי, ויכול מאוד שהופץ ע"י בעלי עניין מסויימים.
הנדריקס הולך להרוויח יפה, אבל זה לא אמור לשנות את האופי שלו. האופי שלו הוא שונה משל בורוסיס ופוטסיס וממילא למילאנו לא היה שום דבר ראוי בצבע
פרט אליהם.

אני דווקא לא בטוח שהוא עושה טעות מקצועית. אולי אני טועה כאן, אבל לדעתי אין דרך וודאית לדעת את זה מראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יוני 2012, 10:55

דווקא כשאיידסון עז לסכומים שקיבל מאוד פירגנו לו , ועדיין אני מפרגן לו על זה...כך גם להנדריקס שכמו שאמרו פה , מיצה את הכשרון שלו והוא לא הולך להתקדם יותר ולכן תפקיד של מחליף במילאנו מתאים לו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 10:55

המידע לגבי סיינה ספקולטיבי בהתייחס למוצא פיה של התקשורת, אבל כשזה נוגע למוצא פיו של בלאט, שהצהיר כי היו לו הצעות גבוהות יותר, אני כבר נוטה להאמין לבלאט, הוא ראוי לאמון. לגבי ההשתלבות המקצועית שלו, אתה חושב כך, אני חושב כך, איש באמונתו יחיה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 19 יוני 2012, 10:56

yarinsaky כתב:כמעט כל שחקן שעוזב את מכבי בשנים האחרונות עוזב בלי פרגון של האוהדים, זה די מדהים .
אולי אנחנו מרגישים היום מה שמרגישים אוהדים ב ליגת לוזר הישראלית כל השנים .
מתקיים בנו מה שאמר הלל הזקן : ראה גולגלת אחת שצפה על פני המים. אמר לה:
על דאטפת, אטפוך.
וסוף מטיפיך יטופון.

אנחנו מקבלים כמידתנו בסופו של דבר.

גם אני לא מבין את זה. מילא פארגו שעזב בצורה לא יפה, או אוחיון שיצר כאן גלים של בלבול ותחושות של בגידה, אבל מה הנדריקס עשה רע?
מותר לשחקן לבחור את המקום בו יישחק, בדיוק כמו שלך, לי ולכל אחד מותר לבחור איפה לעבוד, ולעבור מקומות עבודה
בגלל סיבות כאלה ואחרות.

אני אישית מאחל לו רק הצלחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 יוני 2012, 10:58

er79 כתב:המידע לגבי סיינה ספקולטיבי בהתייחס למוצא פיה של התקשורת, אבל כשזה נוגע למוצא פיו של בלאט, שהצהיר כי היו לו הצעות גבוהות יותר, אני כבר נוטה להאמין לבלאט, הוא ראוי לאמון. לגבי ההשתלבות המקצועית שלו, אתה חושב כך, אני חושב כך, איש באמונתו יחיה.

גם בלאט הוא אינטרסנט בקטע הזה, ואני נוטה לא לקנות את זה. אפשר להציג דברים בכל מיני צורות, ולבלאט נוח להציג את היקמן כשחקן שמכבי נלחמה עליו
מול קבוצה בסדר גודל של סיינה.
נראה לי שברמת השכר שלו, אם סיינה באמת היתה רוצה אותו, הוא היה מגיע לשם. לא מדובר כאן בשחקן של מליון דולר עם כל הכבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יוני 2012, 10:58

yzafrir כתב:דווקא כשאיידסון עז לסכומים שקיבל מאוד פירגנו לו , ועדיין אני מפרגן לו על זה...כך גם להנדריקס שכמו שאמרו פה , מיצה את הכשרון שלו והוא לא הולך להתקדם יותר ולכן תפקיד של מחליף במילאנו מתאים לו...

יכול להיות שאתה כן.
אבל ראיתי המון תגובות שלא מגיע לו כי הוא סתם נקבה, סתם שחקן שפוחד מהצל של עצמו, שהוא מקבל סכום מאוד מוגזם ולא ממש הרבה פירגון .
ואני שואל למי איכפת כמה משלמים לשחקן ? זו פרוגטיבה שלהם . הם חושבים שהוא שווה להם כך וכך. שיהנו ( או שלא. ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 10:59

דווקא כשאיידסון עז לסכומים שקיבל מאוד פירגנו לו , ועדיין אני מפרגן לו על זה...כך גם להנדריקס שכמו שאמרו פה , מיצה את הכשרון שלו והוא לא הולך להתקדם יותר ולכן תפקיד של מחליף במילאנו מתאים לו...

אני חוזר ואומר, חוסר הפרגון שלי לא קשור להצעה הגבוהה יותר, אלא לחשיפה היזומה והמתוכננת של סוכנו של הנדריקס במאניטיים של העונה, וליכולת המשחק הירודה שלו מיד לאחר פרסומה. על זה אני לא מוכן לסלוח, והאמת, לדעתי גם לא הפסדנו כל כך. אף סנטר מחליף לא צריך לקבל מליון דולר, בדיוק כמו ששרמדיני לא יקבל (אני עדיין נוטה להאמין ששרמדיני יעלה כסנטר מחליף, קראו לי נאיבי). המקרה של אידסון היה שונה - לא זכור לי פרסומים לגביו במהלך העונה, וגם אם היו - הוא לא נתן לזה לחלחל ולהשפיע עליו, ולבטח לא הציג יכולת משחק ירודה כי ידע שיש לו כבר יותר כסף בעו"ש של שנה הבאה. הראיה לכך היא הפיינל פור המצויין שלו, ובלי שום קשר מהטופ 16 הוא היה מצוין.
er79

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 11:02

גם בלאט הוא אינטרסנט בקטע הזה, ואני נוטה לא לקנות את זה. אפשר להציג דברים בכל מיני צורות, ולבלאט נוח להציג את היקמן כשחקן שמכבי נלחמה עליו
מול קבוצה בסדר גודל של סיינה.
נראה לי שברמת השכר שלו, אם סיינה באמת היתה רוצה אותו, הוא היה מגיע לשם. לא מדובר כאן בשחקן של מליון דולר עם כל הכבוד.

ברשותך, אני בוחר שכן להאמין לדבריו של בלאט בהקשר של היקמן. אף אחד לא אמר שהוא שווה מליון דולר, אבל אני נוטה להאמין שכשחקן שכבר נחשף בליגה האיטלקית בפני הקבוצות העשירות אחרי עונה טובה שלו, הוא יקבל מהן יותר מאשר מה שמכבי הציעה בעבורו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 19 יוני 2012, 11:03

er79 כתב:

אני חוזר ואומר, חוסר הפרגון שלי לא קשור להצעה הגבוהה יותר, אלא לחשיפה היזומה והמתוכננת של סוכנו של הנדריקס במאניטיים של העונה, וליכולת המשחק הירודה שלו מיד לאחר פרסומה. על זה אני לא מוכן לסלוח, והאמת, לדעתי גם לא הפסדנו כל כך. אף סנטר מחליף לא צריך לקבל מליון דולר, בדיוק כמו ששרמדיני לא יקבל (אני עדיין נוטה להאמין ששרמדיני יעלה כסנטר מחליף, קראו לי נאיבי). המקרה של אידסון היה שונה - לא זכור לי פרסומים לגביו במהלך העונה, וגם אם היו - הוא לא נתן לזה לחלחל ולהשפיע עליו, ולבטח לא הציג יכולת משחק ירודה כי ידע שיש לו כבר יותר כסף בעו"ש של שנה הבאה. הראיה לכך היא הפיינל פור המצויין שלו, ובלי שום קשר מהטופ 16 הוא היה מצוין.

בזה אתה צודק, אבל שחקנים לא תמיד שולטים בזה.
גם בNBA יש את השחקנים שנותנים עונת חוזה מטורפת, ואחרי זה חוזרים ליכולת הממוצעת שלהם. במקרה הזה, הדברים קרו הפוך.

סה"כ אני לא חושב שהנדריקס עשה בכוונה. איזה אינטרס היה לו? פשוט ככה קרה וזהו.

ואני מסכים שסנטר מחליף לא צריך לקבל סכומים כאלה, בגלל זה גם יותר קל לי עם העזיבה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 יוני 2012, 11:05

בלאט דיפלומט גדול, לא הייתי ממהר לקנות דברים שלו בתקשורת, ממש לא .
אני הרבה יותר האמנתי לפיני בקטעים האלו .

לא יכול לשכוח את הפרגונים של בלאט על פוט אחרי שחתם . :bigsmile3
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 19 יוני 2012, 11:09

yarinsaky כתב:בלאט דיפלומט גדול, לא הייתי ממהר לקנות דברים שלו בתקשורת, ממש לא .
אני הרבה יותר האמנתי לפיני בקטעים האלו .

לא יכול לשכוח את הפרגונים של בלאט על פוט אחרי שחתם . :bigsmile3

בדיוק. אני מניח שאם סיינה היו מציעים להיקמן שכר דומה לזה של מכבי הוא היה מעדיף להישאר באיטליה, מדינה שהוא כבר מכיר וחי בה שנתיים. אני לא ממש מתרשם מההדלפות המגמתיות האלה על "הצעות גבוהות" שהיו להיקמן במקומות אחרים (אולי הצעה גבוהה יחסית מערבות רוסיה, אבל גם אוחיון קיבל שם הצעת מיליונים). מנסים להראות לנו איזה כוכבי על הביאו לכאן ולא מעבר לזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2012, 11:16

אף אחד לא מנסה להציג פה מיראז' של כוכב על, היקמן עוד לא כוכב על, ואתם סתם מנפחים את ההתבטאויות של בלאט (אז מה אם הוא אמר שהשחקן מזכיר לו את מקדונלד, זה אומר שהוא כבר קשר לו כתרים?). השכל הישר שלי אומר שייתכן מאוד שהקבוצות הטחונות יותר באיטליה נתנו לו הצעה גבוהה יותר, ואני מאמין לדברי בלאט בהקשר זה. מכאן ועד להכתיר אותו כפארגו הבא זה כבר מוגזם.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יוני 2012, 11:25

jol9 כתב:
er79 כתב:

המידע לגבי היקמן וסיינה הוא ספקולטיבי, ויכול מאוד שהופץ ע"י בעלי עניין מסויימים.

דוקא המידע הזה הגיע מכמה מקומות וגם אם הוא לא נכון, נראה שבכל זאת היקמן יצר לעצמו שם של שחקן טוב ויחסית ידוע, מה שלא קרה עם כל שחקן שהגיע לכאן, לרבות עם שחקנים שמאוד הצליחו.

בנוגע להנדריקס, אני נוטה להאמין שאיתו הכל היה ידוע כבר ממזמן ומכבי בחרה לוותר עליו הרבה לפני שהחתימה את שרמדיני.
לאחר התקעות המו"מ והדרישות הגבוהות של הנדריקס, כנראה שגם מכבי וגם בלאט הבינו שהם צריכים לחפש אלטרנטיבה.
הסיפור קצת מזכיר את מה שקרה עם בלאט ומקדונלד בזמנו; כאשר בלאט דיבר על כך שהוא רוצה אותו במכבי, אבל בפועל ויתר עליו עוד לפני תום העונה.

בכל אופן, כדורסל זה ביזנס והחלטתו של הנדריקס היא לגיטימית וכנראה גם טובה בשבילו (לפחות בפן הכלכלי).
שיהיה לו בהצלחה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2012, 11:27

ולמה אנחנו מדברים על היקמן פה?
ה-16 עמודים עליו לא מספיקים? :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש