Jack55 כתב:עידן כתב:Jack55 כתב:לא יודע עד כמה האשמה היא על מכבי, אני חושב שאם השחקנים לא היו נדבקים אז באמת הייתה הכנה מעולה השנה (לפחות על פי הלוז שהיה מתוכנן)
+2, זה מה שניסיתי לומר כבר כמה הודעות פה.
אני גם לא מבין את תיאוריות הקונספירציה שאנשים פיתחו פה, איזה אינטרס יש להנהלה לבטל את משחקי האימון שהיא עצמה קבעה מזמן? ההיגיון שלי אומר אם כבר ההיפך, לכן היא גם התעקשה לקיים אותם עוד כשהמדינה ניסתה לבטל. בסוף הקורונה הכריעה למרבה הצער.
עזוב קצת הזוי מה שהלך בתרד הזה היום
ברור לכולם שאין אף שליטה על אם שחקנים ידבקו או לא ידבקו וכאמור זה היה יכול לקרות לכל קבוצה
מקווה שלפחות ינסו להוציא את המיטב מהמצב הנוכחי
קודם כל, אף אחד פה לא אמר שההנהלה אשמה ששחקנים חלו בקורונה. זה מצב נתון שפגע בהכנה דפקטו. לדעתי, מה שהזוי זה לקוות שיוציאו את המיטב במצב הנוכחי כשכבר עכשיו בוצעו וממשיכות להיות מבוצעות פעולות מביכות.
הכנה שהייתה מתחילה מוקדם יותר הייתה כבר מתחילה לבנות כימיה, בעיות היו עולות והיו מתחילים לעבוד עליהן או לפחות הייתה כבר מודעות לגביהן. זמן הכנה ארוך יותר היה גם יוצר פחות לחץ ויותר זמן לעבוד על התאמות במצב אופטימלי מצד אחד, וגם טווח התמודדות סביר עם מצב של פגיעה על ידי הקורונה, כמו שמכבי חווה, מהצד השני.
אבל זה מה יש וההכנה התחילה מאוחר ויש גל קורונה שתקף את הקבוצה.
אני מניח שחלקנו כבר מכירים מספיק אנשים שהתמודדו עם קורונה ואנחנו יודעים ורואים שהיא משביתה בן אדם ממוצע לשבוע-שבועיים. ממתי שחקני כדורסל, ספורטאים מקצועיים הם בגדר הממוצע? 5 נדבקו וכולם במצב שאחרי שבוע וחצי הם לא מסוגלים להתאמן ולשחק ולחזור לכושר בהדרגה? כל ה-5? סטטיסטית זה פסיכי, גם אם הם לא היו ספורטאים.
אם יש שחקנים שיכולים בשבוע הבא להצטרף ולהיכנס לשגרת אימונים, זה צריך לקרות.
בדיקות רפואיות ובדיקות מאמץ לוקחות כמה שעות, אפשר ביומיים-שלושה לתקתק את כל מי שמרגיש כשיר ומי שלא יותר ממוזמן לנוח עד להחלמה מלאה. ולשאר הסגל יש מספיק זמן להתאמן ואפשר היה להמשיך בהכנה.
מה מכבי עשתה? ביטלה מראש את הטורניר האחרון (שלא היה קורה כלום אם היא הייתה מבטלת אותו בשבוע הבא), הצליחה להיכשל בארגון משחק אימון שהיא כן הייתה מעוניינת בו מול אילת ומנסה לסגור עכשיו משחק אימון מול הרצליה. להכנה נשאר גביע ווינר שבו מכבי כפופה לחוקי זרים שבה בכל משחק 3 זרים לא ירשמו. שזו הכנה גרועה ליורוליג. מה בהתנהלות הזו הוא הוצאת המיטב מהמצב הנוכחי?
באותו הקשר, ראיתי את הלייב האומלל של גלדסטון וניקולה שמספרים לנו שהמצב הרפואי לא איפשר להצטרף לטורניר ינאקופולוס כשניקולה מספר שיהיה סגל מלא רק ב-20.9.
נניח וזה נכון, למה מחכים לסגל מלא? אני שוב שואל, אם שחקנים, בכירים ככל שהם, היו נפצעים, הקבוצה גם הייתה עוצרת הכל?
אם כל החמישה מושבתים באמת ל-3 שבועות (מה שלא סביר), מכבי הייתה אומרת את זה, כי זה אחלה של תירוץ. אבל זה לא מה שהיא אומרת.
עוד תירוץ שנראה לי סביר, הוא שעמדה כלשהי מושבתת לגמרי כשאין אף שחקן בכיר שיכול לשחק בה. אם מי מאלו זה המצב, היה עדיף להגיד את זה ולא להתגאות בעלאק שקיפות. במצב שבו יש 10 שחקנים בכירים כשירים בשבוע הבא עם שחקן אחד לפחות בכל עמדה, היה צריך להמשיך בהכנה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk