פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים וזה...

22 יוני 2012, 12:40

yarinsaky כתב:אני מתחנן, רק לא גל מקל . לא יכול לסבול את השחקן האדום הזה עם המניירות . הצילו !!

גל מקל לא מתאים למכבי, ולא בגלל המניירות.
המחליפים של יוגב צריכים להיות דגן או מורן (בהנחה שהלפרין לא מגיע).
מורן הוא שחקן שבנוי לעשות את הסטפ פוורוורד הזה. כבר שלוש שנים שהוא מציג כדורסל משובח.

22 יוני 2012, 12:41

החציל האצטקי כתב:אני אוהב את אופציית יבזורי. יד משוגעת, לא פלימייקר גדול אבל יכול לסייע בהובלת הכדור ובעיקר ווינר ושחקן עם אופי מצויין.

הוא לא פליימייקר בכלל. זאת לא העמדה שלו...
הוא שיפר העונה את החדירה( פיתח מין סוג של טיר דרופ), וההגנה שלו תמיד הייתה מצויינת. עדיף לדעתי על ניסים ומקל.

22 יוני 2012, 12:42

Mta_atic כתב:
yarinsaky כתב:אני מתחנן, רק לא גל מקל . לא יכול לסבול את השחקן האדום הזה עם המניירות . הצילו !!

גל מקל לא מתאים למכבי, ולא בגלל המניירות.
המחליפים של יוגב צריכים להיות דגן או מורן (בהנחה שהלפרין לא מגיע).
מורן הוא שחקן שבנוי לעשות את הסטפ פוורוורד הזה. כבר שלוש שנים שהוא מציג כדורסל משובח.

מורן מתאים יותר כי הוא רכז אמיתי.
אבל גם לא צריך לצפות שהוא יתן סדרה כמו שיוגב נתן מול פאו.( זה לא שבגיל 30 יש לו אפסייד כמו לאוחיון ). נתספק בזה שיתן 20 דקות טובות בליגה .

אבל השאלה מה יקרה בקו האחורי מבחינת זרים . זה יקבע לאן הולכת מכבי בשנה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 22 יוני 2012, 12:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 יוני 2012, 12:44

אני הייתי מזניחה לחלוטין את מצבת הישראלים לשלב זה ומתרכזת בזרים שיובילו אותנו!!
מוסיפה 2 גארדים זרים בכירים וטובים לקו האחורי, שלפחות אחד מהם יהיה מנהל משחק טוב ורצוי שאפילו מאוד (ושהשני יהיה לאנג'), ומחתימה עוד פרוורד וסנטר טובים.
מכאן מכבי מוזמנת להתפרע עם איזה ישראלים שבא לה....

22 יוני 2012, 12:50

ד"א, גם החוזה עם היקמן לא רשמי. אם מכבי חושבת שהיא צריכה לשנות תוכניות אז אפשר לעשות כאן פרסה ואף אחד לא יבוא אליה בטענות .
( לא יודע איזה תפקיד מיועד לו, זו סתם ספקולציה שלי ).

22 יוני 2012, 12:54

Mta_atic כתב:זה הולך ונהיה גרוע - הלפרין לא יוכל לחתום במכבי במהלך הקיץ כי רק בינואר יקבל תשובה מרשות המיסים (בירוקרטיה מטומטמת?)

http://www.one.co.il/Article/201685.html

הוא לא יכל לדבר איתם כבר במהלך השנה כדי לקבל תשובה בקיץ?
הוא פשוט לא באמת רוצה לשחק במכבי

22 יוני 2012, 13:26

החציל האצטקי כתב:אני אוהב את אופציית יבזורי. יד משוגעת, לא פלימייקר גדול אבל יכול לסייע בהובלת הכדור ובעיקר ווינר ושחקן עם אופי מצויין.

חציל, יבזורי לא.שחקן לרמה של מכבי. הוא גרסה מוגבלת ומלאת באגים של קירק פני.

22 יוני 2012, 13:31

jol9 כתב:

חציל, יבזורי לא.שחקן לרמה של מכבי. הוא גרסה מוגבלת ומלאת באגים של קירק פני.

אני לא בטוח בכלל. כרול פלייר של 15 דקות מהספסל יש לו מה שדרוש לדעתי.
שוב- הכסף צריך להיות מנותב לאנשים הנכונים: רכז פותח, סקנד גארד פותח. היקמן הוא קומבו מחליף איכותי וזול מאוד (300,000$ זה באמת כלום כסף) ואם לא יותם- אני לא בטוח שאני הולך על לנדסברג ולא על דגן.

22 יוני 2012, 13:33

נכון שמזל שלמאמן שלנו אין התחייבויות אחרות והוא נתון כולו לבניית הקבוצה?

22 יוני 2012, 13:33

איזה יד משוגעת? יש לו 37 אחוז לשלוש בליגת הזבל שלנו. מדובר בשחקן ליגה סביר שאין לו מקום במכבי גם בתור שחקן 12.

22 יוני 2012, 13:34

aribari24 כתב:נכון שמזל שלמאמן שלנו אין התחייבויות אחרות והוא נתון כולו לבניית הקבוצה?

העיקר שתקפו אותי כשציינתי את זה לפני שבוע. עכשיו הוא בונה קבוצה כשהוא בונצואלה ועסוק כולו עם נבחרת רוסיה. נהדר.

22 יוני 2012, 13:37

קודי כתב:
aribari24 כתב:נכון שמזל שלמאמן שלנו אין התחייבויות אחרות והוא נתון כולו לבניית הקבוצה?

העיקר שתקפו אותי כשציינתי את זה לפני שבוע. עכשיו הוא בונה קבוצה כשהוא בונצואלה ועסוק כולו עם נבחרת רוסיה. נהדר.

מה אתה דואג? רבע שעה בסקייפ וסוגרים קבוצה...

22 יוני 2012, 13:37

אני לא מאמין שהגענו למצב שאנחנו צריכים לדבר על יבזורי וניסים. תוציאו כבר פאקינג כסף מהכיס. אם אתם לא יכולים להביא את פרמאר, שלמו ליותם את המס ותביאו כבר את לנדסברג. הבאת עילויים כמו אותו נסיון להביא את מרקוביץ׳ לפני כמה עונות היא צעד שלא ייסלח על ידי האוהדים. צפו למחאת אוהדים בקרוב מאוד

22 יוני 2012, 13:38

הבעייה שכל השחקנים שבלאט אמר שחשובים לו רק בשבוע האחרון כבר בדרך החוצה, אוחיון, הנדריקס, לאנגפורד, הלפרין. עכשיו הוא צריך לעבור ל plan B . לא פשוט .
לא יודע איך מכבי וויתרה לו בעניין הנבחרת הרוסית אחרי שאמרה זה לא יעבור הקיץ.

22 יוני 2012, 13:41

נראה לי שגם מכבי מבחינה תדמיתית, נמצאת במצב שבו היא מרגישה איזה מחוייבות לדפוק איזו החתמה מפוצצת.
לפני שנתיים קיבלנו בהפתעה את סופו כשהיינו די בדאון.
לפני שנה זה היה פארמר (ואולי ברמה מסוימת גם פאפא) כשפארגו פתאום הבריז והמצב היה נראה לא טוב.
מעניין מי זה יהיה הפעם??

22 יוני 2012, 13:43

קודי כתב:

איזה יד משוגעת? יש לו 37 אחוז לשלוש בליגת הזבל שלנו. מדובר בשחקן ליגה סביר שאין לו מקום במכבי גם בתור שחקן 12.

יבזורי נמצא במעמד די דומה לזה שהיה אוחיון קיץ קודם. שחקן ליגה מוכח עם יתרונות ברורים (קליעה, קלאץ').
לא יודע אם לנדסברג עם האופי הבעייתי ופוזת הכוכב עדיף לתפקיד של שחקן ספסל שעולה לדקות קצובות.

22 יוני 2012, 13:43

yarinsaky כתב:הבעייה שכל השחקנים שבלאט אמר שחשובים לו רק בשבוע האחרון כבר בדרך החוצה, אוחיון, הנדריקס, לאנגפורד, הלפרין. עכשיו הוא צריך לעבור ל plan B . לא פשוט .

ומה הייתה האלטרנטיבה? לוותר גם עליו....?

22 יוני 2012, 13:45

Mta_atic כתב:
yarinsaky כתב:הבעייה שכל השחקנים שבלאט אמר שחשובים לו רק בשבוע האחרון כבר בדרך החוצה, אוחיון, הנדריקס, לאנגפורד, הלפרין. עכשיו הוא צריך לעבור ל plan B . לא פשוט .

לא אמרתי, אבל עובדתית מכבי וויתרה לו בסוף אחרי שטענה שזה סעיף בעייתי שמנע חתימה מלכתחילה.

בעיניי מאמן ראשי צריך לעבוד הכי קשה בקיץ. מזרחי אמר שבקיץ עובדים הכי קשה במועדון והמאמן כרגע עסוק גם בדברים אחרים. זה לא מצב אידאלי .

22 יוני 2012, 13:47

חנו'ש כתב:נראה לי שגם מכבי מבחינה תדמיתית, נמצאת במצב שבו היא מרגישה איזה מחוייבות לדפוק איזו החתמה מפוצצת.
לפני שנתיים קיבלנו בהפתעה את סופו כשהיינו די בדאון.
לפני שנה זה היה פארמר (ואולי ברמה מסוימת גם פאפא) כשפארגו פתאום הבריז והמצב היה נראה לא טוב.
מעניין מי זה יהיה הפעם??

גוני יזרעאלי וגור אריה אולי?

22 יוני 2012, 13:47

yarinsaky כתב:
Mta_atic כתב:

לא אמרתי, אבל עובדתית מכבי וויתרה לו בסוף אחרי שטענה שזה סעיף בעייתי שמנע חתימה מלכתחילה.

בעיניי מאמן ראשי צריך לעבוד הכי קשה בקיץ. מזרחי אמר שבקיץ עובדים הכי קשה במועדון והמאמן כרגע עסוק גם בדברים אחרים. זה לא מצב אידאלי .

אין ספק שזה לא אידיאלי, אבל כנראה שזה היה הוויתור שמכבי היתה צריכה לעשות כדי להשאיר אותו אחרי שהוא כנראה וויתר על לא מעט כסף בשביל להישאר במכבי.
נושא נעול