LIAV10 כתב:יאוו, כבר פעמיים היום רשמתי "לשמוח" במקום "לסמוך"![]()
אולי התת מודע שלי מנסה להעביר לי קצת שמחה לפסימיות..
או שאתה בכזה היי מלברון
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יאוו, כבר פעמיים היום רשמתי "לשמוח" במקום "לסמוך"![]()
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יאוו, כבר פעמיים היום רשמתי "לשמוח" במקום "לסמוך"![]()
או שאתה בכזה היי מלברון
שחף כתב:צסק''א שיחררה את סמי מאחיה. מעניין?
yellowaura כתב:מאחיה SF ולא סקנד... לא משנה לי מה חלק מהסקאוטים אומרים... בד"כ מדובר באנשים מארה"ב שלא ממש ראו אותו ושופטים לפי סטטיסטיקה ומבנה גוף. גם סמית' יחשב כסקנד גארד בארה"ב
בכל מקרה גם לסקנד וגם לסמול הוא לא מספיק טוב. לא אהבתי אותו אז שאנשים פה תפסו ממנו ולא עכשיו אחרי עונה גרועה מאוד.
אין סיכוי שבלאט יאשר אותו. הוא צריך דחוף עוד 2 גארדים שיודעים להוביל כדור
asafb96 כתב:שחף כתב:צסק''א שיחררה את סמי מאחיה. מעניין?
מאוד. אחלה SG אם לאנגפורד לא ימשיך
er79 כתב:אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר זאת, אבל וואלה צירפו את דומרקנט לרשימת המלפפונים
tomerp כתב:אם יבזורי וטיוס יהיו לאנגפורד לא ישאר פה...הוא תמיד אומר שהוא רוצה תארים, וקבוצה עם יבזורי לא תגיע אפילו לטופ-16
קודי כתב:tomerp כתב:אם יבזורי וטיוס יהיו לאנגפורד לא ישאר פה...הוא תמיד אומר שהוא רוצה תארים, וקבוצה עם יבזורי לא תגיע אפילו לטופ-16
לא בהכרח. אם רוצים גארד חמישי ישראלי, שיתן דקות בעיקר בליגה, אז עדיף מישהו זול כמו יבזורי ולא מישהו יקר יותר שימנע להביא שחקנים מובילים טובים יותר. צריך ללמוד משהו ממקרה יניב גרין.
קודי כתב:er79 כתב:אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר זאת, אבל וואלה צירפו את דומרקנט לרשימת המלפפונים
ברור שאני מעדיף את לנגפורד על דומרקאנט וחבל שלא סגרו איתו כבר (אגב, גם גרינוולד טען אתמול שאם היו מציעים לו לפני חודש 1.1 מיליון הוא כבר היה חותם אבל היום זה כבר סיפור אחר). אבל אם לנגפורד לא ימשיך ובמיוחד אם גם הלפרין לא יגיע, יהיה צורך למצוא זקנד גארד ברמה גבוהה עם קליעה טובה משלוש (אסור לשכוח שגם בלו עזב) ודומרקאנט הוא כזה. לא רואה היום יותר מדי סקנד גארדים פנויים בשוק וטובים ממנו. עדיין, אני כמובן מעדיף שלנגפורד ישאר כאן אבל כנראה שהסיכוי שזה יקרה לא גבוה במיוחד.
החציל האצטקי כתב:האמת שדומרקנט סקורר מגוון וטוב בהרבה ממה שאתה מציג. הוא אמנם נמוך אבל חזק מאוד, יודע לחדור ונותן אפילו פוסט-אפ. הוא בעיקר ג'אמפ-שוטר (מהטובים באירופה, כמו שכבר הסכמנו), אבל מבחינת האול-אראונד סקילסט הוא די דומה ללנגפורד. יכול במידת מה "לסגור את הפינה" גם של בלו וגם של עמדה 2.
אני מסכים שזה שם את מכבי בסיטואציה בה היא מסתמכת המון על קלעים- בהחלט אפשר לנסות לפתור את העניין עם חיזוק נכון בעמדות 1 ו5 (מישהו אמר מודל הסלטיקס?).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־25 אורחים