מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 17:03

LIAV10 כתב:יאוו, כבר פעמיים היום רשמתי "לשמוח" במקום "לסמוך" :?

אולי התת מודע שלי מנסה להעביר לי קצת שמחה לפסימיות..

או שאתה בכזה היי מלברון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 17:38

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:יאוו, כבר פעמיים היום רשמתי "לשמוח" במקום "לסמוך" :?

אולי התת מודע שלי מנסה להעביר לי קצת שמחה לפסימיות..

או שאתה בכזה היי מלברון

מותר לי, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 22 יוני 2012, 18:24

צסק''א שיחררה את סמי מאחיה. מעניין?
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 22 יוני 2012, 18:27

שחף כתב:צסק''א שיחררה את סמי מאחיה. מעניין?

מאוד. אחלה SG אם לאנגפורד לא ימשיך
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 20:01

מאחיה SF ולא סקנד... לא משנה לי מה חלק מהסקאוטים אומרים... בד"כ מדובר באנשים מארה"ב שלא ממש ראו אותו ושופטים לפי סטטיסטיקה ומבנה גוף. גם סמית' יחשב כסקנד גארד בארה"ב
בכל מקרה גם לסקנד וגם לסמול הוא לא מספיק טוב. לא אהבתי אותו אז שאנשים פה תפסו ממנו ולא עכשיו אחרי עונה גרועה מאוד.
אין סיכוי שבלאט יאשר אותו. הוא צריך דחוף עוד 2 גארדים שיודעים להוביל כדור
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יוני 2012, 00:38

yellowaura כתב:מאחיה SF ולא סקנד... לא משנה לי מה חלק מהסקאוטים אומרים... בד"כ מדובר באנשים מארה"ב שלא ממש ראו אותו ושופטים לפי סטטיסטיקה ומבנה גוף. גם סמית' יחשב כסקנד גארד בארה"ב
בכל מקרה גם לסקנד וגם לסמול הוא לא מספיק טוב. לא אהבתי אותו אז שאנשים פה תפסו ממנו ולא עכשיו אחרי עונה גרועה מאוד.
אין סיכוי שבלאט יאשר אותו. הוא צריך דחוף עוד 2 גארדים שיודעים להוביל כדור

ממש ממש לא נכון. הוא 2 (שיכול לשחק 3 באירופה בזכות סייז), ויודע להוביל כדור מצוין
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2012, 09:06

אהבתי שלדעתך מחאייה יותר 2 מאשר שהאיירסטון 2..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2012, 10:00

asafb96 כתב:
שחף כתב:צסק''א שיחררה את סמי מאחיה. מעניין?

מאוד. אחלה SG אם לאנגפורד לא ימשיך

שחקן פחות טוב מלנגפורד ב-2-3 דרגות. כל מה שהוא עשה בקריירה שלו היא עונה נחמדה בליגה הצרפתית. לא עשה כלום ביורוליג ואין שום סיבה שבעולם שהוא יהיה המחליף של לנגפורד.
אגב, עכשיו קראתי שמאחיה חתם בבנוויט, כנראה קבוצה שיותר מתאימה לרמה שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2012, 10:20

אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר זאת, אבל וואלה צירפו את דומרקנט לרשימת המלפפונים
er79

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2012, 10:46

er79 כתב:אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר זאת, אבל וואלה צירפו את דומרקנט לרשימת המלפפונים

ברור שאני מעדיף את לנגפורד על דומרקאנט וחבל שלא סגרו איתו כבר (אגב, גם גרינוולד טען אתמול שאם היו מציעים לו לפני חודש 1.1 מיליון הוא כבר היה חותם אבל היום זה כבר סיפור אחר). אבל אם לנגפורד לא ימשיך ובמיוחד אם גם הלפרין לא יגיע, יהיה צורך למצוא זקנד גארד ברמה גבוהה עם קליעה טובה משלוש (אסור לשכוח שגם בלו עזב) ודומרקאנט הוא כזה. לא רואה היום יותר מדי סקנד גארדים פנויים בשוק וטובים ממנו. עדיין, אני כמובן מעדיף שלנגפורד ישאר כאן אבל כנראה שהסיכוי שזה יקרה לא גבוה במיוחד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי tomerp » 23 יוני 2012, 11:38

אם יבזורי וטיוס יהיו לאנגפורד לא ישאר פה...הוא תמיד אומר שהוא רוצה תארים, וקבוצה עם יבזורי לא תגיע אפילו לטופ-16
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2012, 11:41

tomerp כתב:אם יבזורי וטיוס יהיו לאנגפורד לא ישאר פה...הוא תמיד אומר שהוא רוצה תארים, וקבוצה עם יבזורי לא תגיע אפילו לטופ-16

לא בהכרח. אם רוצים גארד חמישי ישראלי, שיתן דקות בעיקר בליגה, אז עדיף מישהו זול כמו יבזורי ולא מישהו יקר יותר שימנע להביא שחקנים מובילים טובים יותר. צריך ללמוד משהו ממקרה יניב גרין.
קודי

הודעהעל ידי tomerp » 23 יוני 2012, 11:43

קודי כתב:
tomerp כתב:אם יבזורי וטיוס יהיו לאנגפורד לא ישאר פה...הוא תמיד אומר שהוא רוצה תארים, וקבוצה עם יבזורי לא תגיע אפילו לטופ-16

לא בהכרח. אם רוצים גארד חמישי ישראלי, שיתן דקות בעיקר בליגה, אז עדיף מישהו זול כמו יבזורי ולא מישהו יקר יותר שימנע להביא שחקנים מובילים טובים יותר. צריך ללמוד משהו ממקרה יניב גרין.

יש בזה משהו...
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Dperk » 23 יוני 2012, 12:06

קודי כתב:
er79 כתב:אגב, לא יודע אם מישהו הזכיר זאת, אבל וואלה צירפו את דומרקנט לרשימת המלפפונים

ברור שאני מעדיף את לנגפורד על דומרקאנט וחבל שלא סגרו איתו כבר (אגב, גם גרינוולד טען אתמול שאם היו מציעים לו לפני חודש 1.1 מיליון הוא כבר היה חותם אבל היום זה כבר סיפור אחר). אבל אם לנגפורד לא ימשיך ובמיוחד אם גם הלפרין לא יגיע, יהיה צורך למצוא זקנד גארד ברמה גבוהה עם קליעה טובה משלוש (אסור לשכוח שגם בלו עזב) ודומרקאנט הוא כזה. לא רואה היום יותר מדי סקנד גארדים פנויים בשוק וטובים ממנו. עדיין, אני כמובן מעדיף שלנגפורד ישאר כאן אבל כנראה שהסיכוי שזה יקרה לא גבוה במיוחד.

אכן מתאים לדומרקאנט, גם סקנד גארד, גם לא צעיר. לא בטוח שמכבי של היום צריכה כשחקן מפתח שחקן בירידה שאין לו לאן להתפתח ושקשה לבנות עליו.
Dperk

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2012, 12:12

שחקן מפתח? לאו דווקא. הוא יכול לבוא על רקע של חולץ פקקים כשההתקפה תקועה, כמו בלו, רק מעמדה אחרת. בגדול לא הייתי מתנגד לראות אותו, הוא לפי דעתי בטופ 3-4 קלעים באירופה, עם קארול, נבארו וטלטוביץ׳, אבל אני מסכים שלא כדאי שזה יהיה על חשבון לנגפורד. נראה לי שעזיבתו של לנגפורד היא כבר תוצר מוגמר וגם במכבי מודעים לזה. מתחילת הדרך לא האמנתי שהוא יישאר פה, עוד מלפני הכתבה הקיקיונית של גלדסטון מלפני חודש שמכבי החליטה לשמור על האופציה שלו, שמשום מה שימחה פה אנשים בפורום, רק שלא היה לי ברור למה.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יוני 2012, 12:23

האמת שאני גם מוצא הרבה הגיון בהחתמה של דומרקנט, למרות הגיל. הוא יכול לקחת את התפקיד של בלו כקלעי המנוסה וחסר המצפון ולמלא את תקן הסקורר שתפס לנגפורד בהצלחה יתרה.
גם הוא רחוק מלהיות שחקן זול, בכל אופן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dperk » 23 יוני 2012, 12:27

כרול פלייר שעיקר תפקידו הוא קליעה הוא בהחלט יכול להתאים, גם אם הוא לדעתי יקר מדי למכבי בשביל התפקיד הזה. אבל אם הוא מיועד להיות המחליף של לנגפורד כסקורר העיקרי של הקבוצה, אני לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2012, 12:34

לדעתי דומרקאנט יכול להיות מצויין כקלעי, השאלה היא לאיזו משבצת בדיוק הוא נכנס? הרי קלעי שלא עושה הרבה מעבר בהתקפה כבר יש לנו (סמית') וגם פניני הוא כזה.
דומרקאנט לא ממש מוריד כדור לרצפה ומייצר לאחרים.
הוא בוודאי לא זול.

ז"א שאם מביאים את דומרקאנט, כל משקל החודר היוצר נופל על היקמן...
מכבי בעצם תהפוך להיות קבוצת ג'אמפ שוט, או משחק פנים, בלי שום דבר באמצע, ולדעתי זה לא יעבוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יוני 2012, 12:39

האמת שדומרקנט סקורר מגוון וטוב בהרבה ממה שאתה מציג. הוא אמנם נמוך אבל חזק מאוד, יודע לחדור ונותן אפילו פוסט-אפ. הוא בעיקר ג'אמפ-שוטר (מהטובים באירופה, כמו שכבר הסכמנו), אבל מבחינת האול-אראונד סקילסט הוא די דומה ללנגפורד. יכול במידת מה "לסגור את הפינה" גם של בלו וגם של עמדה 2.

אני מסכים שזה שם את מכבי בסיטואציה בה היא מסתמכת המון על קלעים- בהחלט אפשר לנסות לפתור את העניין עם חיזוק נכון בעמדות 1 ו5 (מישהו אמר מודל הסלטיקס?).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2012, 12:42

החציל האצטקי כתב:האמת שדומרקנט סקורר מגוון וטוב בהרבה ממה שאתה מציג. הוא אמנם נמוך אבל חזק מאוד, יודע לחדור ונותן אפילו פוסט-אפ. הוא בעיקר ג'אמפ-שוטר (מהטובים באירופה, כמו שכבר הסכמנו), אבל מבחינת האול-אראונד סקילסט הוא די דומה ללנגפורד. יכול במידת מה "לסגור את הפינה" גם של בלו וגם של עמדה 2.

אני מסכים שזה שם את מכבי בסיטואציה בה היא מסתמכת המון על קלעים- בהחלט אפשר לנסות לפתור את העניין עם חיזוק נכון בעמדות 1 ו5 (מישהו אמר מודל הסלטיקס?).

אבל אתה מבין מה הבעיה? אתה מביא את דומרקאנט נניח, שהוא שחקן טוב ובכיר, אבל בגלל שכבר יש את היקמן בקבוצה, אתה חייב לאלתר עכשיו. לא היה הגיוני יותר
להחליט קודם על לאנגפורד או על המחליף שלו, ורק אז להביא את השחקנים המשלימים?

בכל מקרה, אם זה יהיה היקמן, דומרקאנט ורכז ברמה גבוהה עם חדירה טובה, אז אני מניח שאפשר לחיות עם זה, אבל צריך לקחת בחשבון שמדובר בסגל של 7 זרים.
תוסיף לזה כנראה עוד 5 ישראלים, ותבין שאז תקבל זרים זולים בעמדות האחרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים