המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צריך להבדיל בין אזרחים שאין להם מושג מהחיים שלהם ויעשו כח מה שלאדם עם k עוקבים לומר להם למדינות ומנהיגים.עידן כתב:Shay_uzan כתב:יש הבדל מאוד פשוט, ישראל מגנה על עצמה נגד אירגוני טירור שתוקפים אותה (וגם את שאר המדינות), רוסיה תוקפת מדינה עצמאית ודמוקרטית רק כי לפוטין לא מספיק רוסיהעידן כתב:שמואל1 כתב:עידן כתב:
ערבוב פוליטיקה וספורט הוא מסוכן. אתה מבין שאם אתה מצפה מהם להחרים עכשיו את רוסיה, בעתיד זה בהחלט יכול לומר שגם יחרימו קבוצות ישראליות מכל המפעלים.
אם ישראל תפלוש למדינה אחרת אז זה יהיה לגיטמי.
לא מדובר פה על פוליטיקה.
ישראל כבר פלשה למדינה אחרת, ראה ערך מלחמת לבנון השנייה. כמו שאמרתי, אם יהיה תקדים כזה, אז לא יהיה אכפת להם שישראל עושה את זה מתוך הגנה עצמית.
לי ולך זה ברור. אל תצפה מאירופה שתבין את זה באותו האופן. וכן, ההסברה שלנו על הפנים.
עידן כתב:Shay_uzan כתב:יש הבדל מאוד פשוט, ישראל מגנה על עצמה נגד אירגוני טירור שתוקפים אותה (וגם את שאר המדינות), רוסיה תוקפת מדינה עצמאית ודמוקרטית רק כי לפוטין לא מספיק רוסיהעידן כתב:שמואל1 כתב:עידן כתב:
ערבוב פוליטיקה וספורט הוא מסוכן. אתה מבין שאם אתה מצפה מהם להחרים עכשיו את רוסיה, בעתיד זה בהחלט יכול לומר שגם יחרימו קבוצות ישראליות מכל המפעלים.
אם ישראל תפלוש למדינה אחרת אז זה יהיה לגיטמי.
לא מדובר פה על פוליטיקה.
ישראל כבר פלשה למדינה אחרת, ראה ערך מלחמת לבנון השנייה. כמו שאמרתי, אם יהיה תקדים כזה, אז לא יהיה אכפת להם שישראל עושה את זה מתוך הגנה עצמית.
לי ולך זה ברור. אל תצפה מאירופה שתבין את זה באותו האופן. וכן, ההסברה שלנו על הפנים.
אחדשיודע כתב:עידן, לפי ההיגיון שלך - היו גם צריכים להמשיך להתחרות כרגיל בתחרויות ספורט נגד גרמניה הנאצית. רק כדי שלא יווצר תקדים נגד ישראל. נו די, זה מגוחך. יש ויש.
עידן כתב:אחדשיודע כתב:עידן, לפי ההיגיון שלך - היו גם צריכים להמשיך להתחרות כרגיל בתחרויות ספורט נגד גרמניה הנאצית. רק כדי שלא יווצר תקדים נגד ישראל. נו די, זה מגוחך. יש ויש.
די אתה. מה זו הדמגוגיה בשקל הזו? בכלל לא אמרתי אם צריך להמשיך להתחרות או לא. אמרתי שזה תקדים מסוכן לישראל מבחינה ספורטיבית. זהו.
אחדשיודע כתב:עידן כתב:אחדשיודע כתב:עידן, לפי ההיגיון שלך - היו גם צריכים להמשיך להתחרות כרגיל בתחרויות ספורט נגד גרמניה הנאצית. רק כדי שלא יווצר תקדים נגד ישראל. נו די, זה מגוחך. יש ויש.
די אתה. מה זו הדמגוגיה בשקל הזו? בכלל לא אמרתי אם צריך להמשיך להתחרות או לא. אמרתי שזה תקדים מסוכן לישראל מבחינה ספורטיבית. זהו.
דמגוגיה בשקל? התגובות הטיפשיות שלך שוות לתחת. תגיד משהו שמועיל לדיון או שאל תגיד.
A.Parker כתב:לא מבין מה יצאתם על עידן. הבן אדם בסך הכל אומר, בצדק, שהחשיבה של מדינות אחרות מעוותת ושמדובר במדרון חלקלק שיכול לפגוע גם בנו.
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:לא מבין מה יצאתם על עידן. הבן אדם בסך הכל אומר, בצדק, שהחשיבה של מדינות אחרות מעוותת ושמדובר במדרון חלקלק שיכול לפגוע גם בנו.
מה אתה לא מבין? מה לא נכון במה שכתבו לו מנגד?
זה למעשה מה שקרה…אחדשיודע כתב:עידן, לפי ההיגיון שלך - היו גם צריכים להמשיך להתחרות כרגיל בתחרויות ספורט נגד גרמניה הנאצית. רק כדי שלא יווצר תקדים נגד ישראל. נו די, זה מגוחך. יש ויש.
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:לא מבין מה יצאתם על עידן. הבן אדם בסך הכל אומר, בצדק, שהחשיבה של מדינות אחרות מעוותת ושמדובר במדרון חלקלק שיכול לפגוע גם בנו.
תהיה בטוח שגם אני, גם אתה וגם הוא מבין את ההבדלים (העצומים) בין המקרים. ועדיין, למדינות בחו"ל יש מדיניות שונה וסטנדרטים כפולים כלפי ישראל.
RomanR כתב:ריאל מפסידה לז'לגיריס 68-47
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:לא מבין מה יצאתם על עידן. הבן אדם בסך הכל אומר, בצדק, שהחשיבה של מדינות אחרות מעוותת ושמדובר במדרון חלקלק שיכול לפגוע גם בנו.
תהיה בטוח שגם אני, גם אתה וגם הוא מבין את ההבדלים (העצומים) בין המקרים. ועדיין, למדינות בחו"ל יש מדיניות שונה וסטנדרטים כפולים כלפי ישראל.
שוב. מה לא נכון במה שכתבנו לעידן מנגד? או ספציפית אני.
זה שיכולה ליווצר סיטואציה אבסורדית שמה שקורה עכשיו ישפיע בצורה כזאת או אחרת עלינו (כאמור - כבר קרה בעבר שנאלצנו להתמודד עם דברים כאלו), לא אומר שמה שקורה עכשיו לא מוצדק.
TAYO כתב:זה למעשה מה שקרה…אחדשיודע כתב:עידן, לפי ההיגיון שלך - היו גם צריכים להמשיך להתחרות כרגיל בתחרויות ספורט נגד גרמניה הנאצית. רק כדי שלא יווצר תקדים נגד ישראל. נו די, זה מגוחך. יש ויש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:לא מבין מה יצאתם על עידן. הבן אדם בסך הכל אומר, בצדק, שהחשיבה של מדינות אחרות מעוותת ושמדובר במדרון חלקלק שיכול לפגוע גם בנו.
שוב. מה לא נכון במה שכתבנו לעידן מנגד? או ספציפית אני.
זה שיכולה ליווצר סיטואציה אבסורדית שמה שקורה עכשיו ישפיע בצורה כזאת או אחרת עלינו (כאמור - כבר קרה בעבר שנאלצנו להתמודד עם דברים כאלו), לא אומר שמה שקורה עכשיו לא מוצדק.
סבבה, הוא פשוט הביע את "דאגתו" מהתקדים שזה עשוי ליצור.
מעניין אם קבוצות עדיין יסכימו לשחק מול הרוסיות. הספרדים לא הסכימו לארח.felix_r כתב:היורוליג החליטה להעביר את המשחקים הביתיים של הקבוצות הרוסיות למגרש נייטראלי
שמואל1 כתב:מעניין אם קבוצות עדיין יסכימו לשחק מול הרוסיות. הספרדים לא הסכימו לארח.felix_r כתב:היורוליג החליטה להעביר את המשחקים הביתיים של הקבוצות הרוסיות למגרש נייטראלי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים