דייויד פדרמן-האיש ששינה את מכבי תל אביב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דייויד פדרמן-האיש ששינה את מכבי תל אביב

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2012, 12:32

עלייתו ונפילתה
יש הרואים בסיפור השתלטותו של דיוויד פדרמן על מכבי תל אביב גם את סיפור שקיעת הקבוצה. כסף רב ואהבה, שלא תמיד מחפים על הגימיקים הזולים, המריבות הבלתי פוסקות, ההחתמות הלא צפויות ומה שהפך לסדר יומה של האימפריה הצהובה. סיפורו של האיש ששינה את מכבי תל אביב.
http://sports.walla.co.il/?w=/3852/1454741
ציטוטים נבחרים:
"פדרמן אמר לי: 'מקצועית אין כמוך, אבל אני נאלץ להיפרד ממך כי אתה לא איש שלי'.(מנהל החשבונות של מכבי)
"חרגה מעורבותו של פדרמן מהתחום הניהולי; היא אף גלשה אל הרמה המקצועית. טריי סימונס סיכם את תנאיו במכבי תל אביב עוד בטרם סוכם על החתמתו של אפי בירנבוים, ולמעשה קיבל אותו המאמן כנדוניה מהנהלת הקבוצה. פדרמן נחשב לאיש שעמד מאחורי המהלך הזה. לאחרונה ביצע פדרמן צעד דומה בקיץ 2006, כאשר החתים שלא על דעתם של חברי הנהלה מסוימים את טל בורשטיין על חוזה לשלוש שנים, תמורת סכום גבוה במיוחד (כ-600,000 דולר נטו בעונה), דווקא לאחר שקרע את גיד אכילס ובזמן שרמת כשירותו הגופנית הייתה מוטלת בספק.
"אם אתה שואל אותי היום עם מי אנחנו מתחילים לדבר, אז אני אגיד לך שאנחנו מתחילים קודם כל עם דיוויד פדרמן"

אולי עכשיו אסף ועוד כמה גולשים יבינו למה שונאים את פדרמן?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: דייויד פדרמן-האיש ששינה את מכבי תל אביב

הודעהעל ידי asafb96 » 26 יוני 2012, 13:08

לא...
קודם כל, הכתבה היא מ2009, מה נזכרת בזה פתאום?
דבר שני, נכנסתי לכתבה. מהרגע שראיתי "אוהד גריוולנד", זה פסול בעיניי.
אני לא אומר שהבן אדם צדיק וטהור, ממש לא, יש הרבה דברים שהוא עשה שהרגיזו אותי, אבל השנאה פה כלפיו מוגזמת לדעתי, והיא לפעמים פשוט "על עיוור", בלי שום דבר אמיתי ומבוסס.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 13:13

המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .
זה אכן עידן אחר היום ממה שהכרנו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2012, 13:52

asafb96 כתב:

לא...
קודם כל, הכתבה היא מ2009, מה נזכרת בזה פתאום?
דבר שני, נכנסתי לכתבה. מהרגע שראיתי "אוהד גריוולנד", זה פסול בעיניי.
אני לא אומר שהבן אדם צדיק וטהור, ממש לא, יש הרבה דברים שהוא עשה שהרגיזו אותי, אבל השנאה פה כלפיו מוגזמת לדעתי, והיא לפעמים פשוט "על עיוור", בלי שום דבר אמיתי ומבוסס.

בכלל לא שמתי לב לזה :duh ,ראיתי את הכתבה הזאת בצד של כתבה אחרת שקראתי
בכל אופן אני מסכים שלפעמים אני נוטים להאשים את פדרמן על כל דבר אבל הוא בהחלט בן אדם כוחני ומעצבבן שהשתלט על מכבי ורב עם אנשים כמו מזרחי
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 26 יוני 2012, 15:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2012, 14:18

אנשים כבר מתחילים להתגעגע לכץ, הא? אני תמיד ידעתי שזו תהיה טעות לוותר עליו.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2012, 14:44

yarinsaky כתב:המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .

וכיצד אתה מסיק שהנוקשות של הבן היא באמת מה שעושה את המצב גרוע יותר? מדוע אתה כ"כ משכונע שזהו רק הבן של פדרמן שמנהל את המו"מ עם השחקנים? כיצד אתה באמת מזהה שוני כלשהו בין מכבי של פדרמן האב לבין זו של פדרמן הבן? האם השוני הוא כזה משמעותי שהמצב הוא באמצ גרוע יותר?

גם בהנחה והכל נכו, אני לא מבין מדוע זה גרוע או גרוע יותר ממה שהיה בעבר.
בנתיים, נראה שמערבותו של פדרמן מביאה רק דברים טובים. מאז שהוכנס בעונה שעברה לתפקיד, נמסר כי מכבי חוסכת כסף על שחקנים (כביכול בגלל אותה נוקשות) ולראשונה מזה זמן מה, לא שמענו על אף שחקן שהונחת על ראשו של המאמן ובניגוד לרצונו.
תוסיף לכך את העובדה שפדרמן הבן היה גם שחקן בצעירותו (מה שאף אחד מחברי ההנהלה לא היה) ונראה שהוא גם מבין בכדורסל קצת יותר טוב מאביו ותקבל שסה"כ, נראה שהוא עדיף על אביו ושכנראה הוא לא כזה גרוע.

אולי הסיבה מהסלידה מבנו של פדרמן, היא דוקא חוסר הפופוליזם שלו והעובדה שהוא לא מחלק לאוהדים ממתקים כמו שאביו נהג לעשות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 14:47

כיצד ? קראתי את הראיון של האבא ושם הוא אומר את הדברים בפירוש, לא צריך שום פרשנות . הוא אמר שהבן שלו מתווכח על 30 אלף דולר על שחקנים ושהוא , פדרמן האב, מוציא אותו לפעמים מהמוד הזה.
אני אומר שפדרמן דחק את מזרחי מהניהול היום יומי של מכבי וזה פוגע בה. בעידן של מזרחי את שמלוק דברים נסגרו בשקט .

ד"א, לא מבין את עניין היותו של פדרמן שחקן עבר ואיך זה מתקשר לניהול שלו.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 26 יוני 2012, 14:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 14:48

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:המצב היום גרוע יותר ולו מהסיבה שפדרמן הבן הוא זה שמנהל על עסקי המו"מ עם שחקנים . אם פדרמן האב הזהיר מהנוקשות של בנו, מה נגיד אנחנו .

וכיצד אתה מסיק שהנוקשות של הבן היא באמת מה שעושה את המצב גרוע יותר? מדוע אתה כ"כ משכונע שזהו רק הבן של פדרמן שמנהל את המו"מ עם השחקנים? כיצד אתה באמת מזהה שוני כלשהו בין מכבי של פדרמן האב לבין זו של פדרמן הבן? האם השוני הוא כזה משמעותי שהמצב הוא באמצ גרוע יותר?

בנתיים, נראה שמערבותו של פדרמן מביאה רק דברים טובים. מאז שהוכנס בעונה שעברה לתפקיד, נמסר כי מכבי חוסכת כסף על שחקנים (כביכול בגלל אותה נוקשות) ולראשונה מזה זמן מה, לא שמענו על אף שחקן שהונחת על ראשו של המאמן ובניגוד לרצונו.
תוסיף לכך את העובדה שפדרמן הבן היה גם שחקן בצעירותו (מה שאף אחד מחברי ההנהלה לא היה) ונראה שהוא גם מבין בכדורסל קצת יותר טוב מאביו ותקבל שסה"כ, נראה שהוא עדיף על אביו ושכנראה הוא לא כזה גרוע.

אולי הסיבה מהסלידה מבנו של פדרמן, היא דוקא חוסר הפופוליזם שלו והעובדה שהוא לא מחלק לאוהדים ממתקים כמו שאביו נהג לעשות.

מה יותר טוב?? מהקבוצה שהיתה בגמר היורוליג נשארו רק שני שחקנים, ואם אליהו יעזוב, אז רק אחד. מכבי מוצאת את עצמה חותמת על חוזים הזויים, מדורגים, עם אופציות, עם עם סעיפי יציאה
ועוד מספר רב של שטויות לא רלוונטיות, ובעקבות כך מוצאת את עצמה הולכת פעםן שניה בתוך שנתיים לבוררות.

אז מה אם הוא שיחק כדורסל? כמעט כל אחד כאן בפורום, שיחק בצורה כזאת או אחרת. האם גם אנחנו כשרים לבניית קבוצה וניהול מו"מ? אם הוא לא היה בנו של פדרמן, האם
מישהו בכלל היה מסתכל עליו ומציע לו תפקיד בכיר שכזה במועדון?

אני מבין שאתה מצטרף ללהקת האופטימים עוצמי העיניים, שטוענים שהכל טוב. מקווה שאתם צודקים, אבל לטעמי ההתנהלות (גם לפי הכתבה של גרינוולד) היא לא טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2012, 15:03

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מה יותר טוב?? מהקבוצה שהיתה בגמר היורוליג נשארו רק שני שחקנים, ואם אליהו יעזוב, אז רק אחד. מכבי מוצאת את עצמה חותמת על חוזים הזויים, מדורגים, עם אופציות, עם עם סעיפי יציאה
ועוד מספר רב של שטויות לא רלוונטיות, ובעקבות כך מוצאת את עצמה הולכת פעםן שניה בתוך שנתיים לבוררות.

אז מה אם הוא שיחק כדורסל? כמעט כל אחד כאן בפורום, שיחק בצורה כזאת או אחרת. האם גם אנחנו כשרים לבניית קבוצה וניהול מו"מ? אם הוא לא היה בנו של פדרמן, האם
מישהו בכלל היה מסתכל עליו ומציע לו תפקיד בכיר שכזה במועדון?

אני מבין שאתה מצטרף ללהקת האופטימים עוצמי העיניים, שטוענים שהכל טוב. מקווה שאתם צודקים, אבל לטעמי ההתנהלות (גם לפי הכתבה של גרינוולד) היא לא טובה.

ושוב, איך אתם יודעים שזה פדרמן הבן שאחראי להכל?
איך אתם בכלל יודעים מה הוא עושה מאחורי הקלעים ומה היא משנתו?

שוב, ברמה העובדתית, מאז שהוא נכננס לתפקידו בהנהלה, לא נוחתים כאן כל מיני צ'יימברסים או ג'ף פוטים וגם לא מרכסו בראונים.
יתרה מזאת, כל שחקן אותו רוצה המאמן להביא/להשאיר, ההנהלה אוטומותית מנסה להגשים את מבוקשו (ומה לעשות, שזה לא תמיד הולך).
דברים כאלו, לא קרו בעבר.

לגבי הקשר לכך שהוא היה שחקן, אז קודם כל, דני פדרמן הוא בוגר מחלקת הנוער של מכבי תל-אביב (ואדגיש, בוגר ולא אחד שעזב קצת לפני הקט-סל כמוני) שזה יותר ממה שרוב הכותבים כאן עשו בקריירת הכדורסל שלהם.
כולם פה מאוד מצדדים בכך שמנג'רים יבואו מן התחום המקצועי ובפרט מן הכדורסל, ושוב, ברמה העובדתית, פדרמן הבן הוא הדבר הכי קרוב לזה שיש בהנהלת מכבי.

בשורה התחתונה, לא ראיתי שום מהלך או נתון עובדתי כלשהו שמעיד שהוא עשה דבר שהיו לו השלכות מקצעויות שליליות על הקבוצה.
גם ככה כל הביקרות שמופנת כלפיו כאן, מתבססת על הסקת מסקנות מן הסאבטקטס של ראיון בו דיבר אביו. זה הכל.
על השטות הזו כבר בנו כאן ערים וגבעות וסימנו כאן מטרה חדשה שהיא היא מקור צרותיה של מכבי. שויין...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 15:05

להיות בוגר מחלקת נוער הופך אדם למתאים לתפקיד ג׳נרל מנג׳ר? נו, באמת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2012, 15:10

קודי כתב:להיות בוגר מחלקת נוער הופך אדם למתאים לתפקיד ג׳נרל מנג׳ר? נו, באמת.

קודם כל, בתור אחד שמכיר מקרוב מאוד את מחלקת הנוער של מכבי וגדל יחד עם כמה מבוגריה, שחלק מהם הינם שחקנים בכירים היום, לא הייתי מזלזל בידע ובנסיון הנרכש (במהלך שנים) בה. לא סתם חלק גדול מבוגריה של מחלקת הנוער של מכבי הם שחקנים בכירים וגם מאמנים בכירים.

דבר שני, לא אמרתי שזה הופך אותו מתאים לתפקיד, אבל ברמה העובדתית, הנסיון שלו בכדורסל גבוה יותר משל כל חברי ההנהלה ביחד.
תהפוך את זה איך שאתה רוצה, אבל אם יש אדם אחד בהנהלת הקבוצה שניתן לומר עליו שהוא הגיע מהכדורסל, אז זה יהיה דני פדרמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 15:37

חביב אורנג'ד כתב:

קודם כל, בתור אחד שמכיר מקרוב מאוד את מחלקת הנוער של מכבי וגדל יחד עם כמה מבוגריה, שחלק מהם הינם שחקנים בכירים היום, לא הייתי מזלזל בידע ובנסיון הנרכש (במהלך שנים) בה. לא סתם חלק גדול מבוגריה של מחלקת הנוער של מכבי הם שחקנים בכירים וגם מאמנים בכירים.

דבר שני, לא אמרתי שזה הופך אותו מתאים לתפקיד, אבל ברמה העובדתית, הנסיון שלו בכדורסל גבוה יותר משל כל חברי ההנהלה ביחד.
תהפוך את זה איך שאתה רוצה, אבל אם יש אדם אחד בהנהלת הקבוצה שניתן לומר עליו שהוא הגיע מהכדורסל, אז זה יהיה דני פדרמן.

מה עם גור שלף??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 15:41

חביב, ידע בכדורסל אני רוצה שיהיה לצוות המקצועי וברמה גבוהה כמובן.
ההנהלה צריכה לדעת לנהל, בלי פשלות ובלי שטויות וגימיקים מטומטמים ובעיקר עם הרבה מאוד צניעות שלא יחשבו שעצם זה שיש להם ניסיון או לא יודעת מה בכודרסל אומר שהם יכולים להגיד למאמן (שהידע שלו גבוה פי כמה), מה לעשות ברמה המקצועית.

וחוץ מזה, מה זאת אומרת חוסכים כסף על שחקנים??
חוסכים למה בדיוק? הרי הכסף של התקציב לא אמור להיות מושקע בעיקר בשביל זה?? כלומר, שחקנים?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 26 יוני 2012, 15:42

אין בעיה עם נוקשות(עסקים זה לא לחלשים).. רק הצרה עם דני שבינתיים רואים במקום נוקשות.. טיפשות? :)
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2012, 15:43

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מה עם גור שלף??

נו אז הנה עוד אחד והוא זה שהביא לנו כאן את טל בורשטיין על חוזה שערורייתי.
אגב, לגבי גור שלף כבר הגיעו לא מעט ידיעות שהוא מעורב מאוד בבניית הקבוצה ושהיו לו מניות בהדחתו של פיני.
לא מבין מדוע נתפסים פה דוקא על דני פדרמן. אפשר לחשוב שבמכבי אין עוד חברי הנהלה ועוד גורמים אשר מקבלים החלטות.
כרגיל, מאשימים את הש.ג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 26 יוני 2012, 15:52

rc4991 כתב:עלייתו ונפילתה
יש הרואים בסיפור השתלטותו של דיוויד פדרמן על מכבי תל אביב גם את סיפור שקיעת הקבוצה. כסף רב ואהבה, שלא תמיד מחפים על הגימיקים הזולים, המריבות הבלתי פוסקות, ההחתמות הלא צפויות ומה שהפך לסדר יומה של האימפריה הצהובה. סיפורו של האיש ששינה את מכבי תל אביב.
http://sports.walla.co.il/?w=/3852/1454741
ציטוטים נבחרים:
"פדרמן אמר לי: 'מקצועית אין כמוך, אבל אני נאלץ להיפרד ממך כי אתה לא איש שלי'.(מנהל החשבונות של מכבי)
"חרגה מעורבותו של פדרמן מהתחום הניהולי; היא אף גלשה אל הרמה המקצועית. טריי סימונס סיכם את תנאיו במכבי תל אביב עוד בטרם סוכם על החתמתו של אפי בירנבוים, ולמעשה קיבל אותו המאמן כנדוניה מהנהלת הקבוצה. פדרמן נחשב לאיש שעמד מאחורי המהלך הזה. לאחרונה ביצע פדרמן צעד דומה בקיץ 2006, כאשר החתים שלא על דעתם של חברי הנהלה מסוימים את טל בורשטיין על חוזה לשלוש שנים, תמורת סכום גבוה במיוחד (כ-600,000 דולר נטו בעונה), דווקא לאחר שקרע את גיד אכילס ובזמן שרמת כשירותו הגופנית הייתה מוטלת בספק.
"אם אתה שואל אותי היום עם מי אנחנו מתחילים לדבר, אז אני אגיד לך שאנחנו מתחילים קודם כל עם דיוויד פדרמן"

השנאה לפדרמן עד כדי כך ממעוורת אותך שאתה מעלה לכאן כתבה של גרינוולד מ2009???
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2012, 15:53

חנו'ש כתב:חביב, ידע בכדורסל אני רוצה שיהיה לצוות המקצועי וברמה גבוהה כמובן.
ההנהלה צריכה לדעת לנהל, בלי פשלות ובלי שטויות וגימיקים מטומטמים ובעיקר עם הרבה מאוד צניעות שלא יחשבו שעצם זה שיש להם ניסיון או לא יודעת מה בכודרסל אומר שהם יכולים להגיד למאמן (שהידע שלו גבוה פי כמה), מה לעשות ברמה המקצועית.

את צודקת לחלוטין ולכן, אני לא מבין למה הכל מתנקז ספציפית בפדרמן ובפרט בבנו.
יש עוד גורמים בהנהלה שמקבלים החלטות וחלקן כבר לקח בעבר החלטות לא טובות ולא מקצעיות בעליל, הרבה לפני שפדרמן הבן בכלל נולד.
כנראה שלאנשים קשה להעביר ביקורת על שמעון או על גורמים אחרים בהנהלה שנוטים שלא להתראיין לתקשורת חדשות לבקרים.

נוסף על כך, אני לא מבין איך קובעים שדוקא היום המצב יותר גרוע.
מכבי מתקשה להשאיר את הסגל שלה ואינה דוגלת בהמשכיות? זה ממש לא חדש וממש לא קשור לפדרמן הבן. מכבי החליפה סגלים וקבוצות בתדירות גבוהה גם בשנות ה80 וה90, גם בעידן רענן כץ הגדול והפלא ופלא גם עכשיו.

מה שלא קורה או לפחות לא קרה בעונה שעברה, זה שכבר אין הנחתות פופוליסטיות על ראשו של המאמן, ולמאמן יש היום יותר יד חופשית מאשר בעבר.
אזכיר שאת ההנחתה האחרונה שקיבל בלאט, לא הביא פדרמן הבן וגם לא פדרמן האב (לאותה הנחתה קרו "ג'ף פוט") ואציין שעוד הרבה לפני שפדרמן האב "השתלט" על מכבי, ההנהלה ברשתו וברשות שמעון, הנחיתה כאן כל מיני עבמ"ים כמו ספנסר דאנקלי ופנסיונרים מהNBA סטייל צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.
לא מבין איך ניתן לומר שהמצב היום גרוע יותר ולהפיל את כל התיק על הבן של פדרמן.

חנו'ש כתב:
חוסכים למה בדיוק? הרי הכסף של התקציב לא אמור להיות מושקע בעיקר בשביל זה?? כלומר, שחקנים?? :unsure

כאן התבטאתי לא נכון ועמך הסליחה.
הכוונה שלי היתה ששחקנים כן חותמים כאן, אבל על סכום פחות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 26 יוני 2012, 16:07

חביב אורנג'ד כתב:

יש עוד גורמים בהנהלה שמקבלים החלטות וחלקן כבר לקח בעבר החלטות לא טובות ולא מקצעיות בעליל, הרבה לפני שפדרמן הבן בכלל נולד.
כנראה שלאנשים קשה להעביר ביקורת על שמעון או על גורמים אחרים בהנהלה שנוטים שלא להתראיין לתקשורת חדשות לבקרים.

מכבי מתקשה להשאיר את הסגל שלה ואינה דוגלת בהמשכיות? זה ממש לא חדש וממש לא קשור לפדרמן הבן. מכבי החליפה סגלים וקבוצות בתדירות גבוהה גם בשנות ה80 וה90, גם בעידן רענן כץ הגדול והפלא ופלא גם עכשיו.

מה שלא קורה או לפחות לא קרה בעונה שעברה, זה שכבר אין הנחתות פופוליסטיות על ראשו של המאמן, ולמאמן יש היום יותר יד חופשית מאשר בעבר.
אזכיר שאת ההנחתה האחרונה שקיבל בלאט, לא הביא פדרמן הבן וגם לא פדרמן האב (לאותה הנחתה קרו "ג'ף פוט") ואציין שעוד הרבה לפני שפדרמן האב "השתלט" על מכבי, ההנהלה ברשתו וברשות שמעון, הנחיתה כאן כל מיני עבמ"ים כמו ספנסר דאנקלי ופנסיונרים מהNBA סטייל צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.

חנו'ש כתב:

באמת? מעניין.. מכבי מחליפה פעם שנייה ברציפות סגל מצליח, פעם ראשונה סגל שמגיעה לגמר, ופעם שנייה סגל טוב באופן ייחסי, שהיה ראוי להשאיר ממנו יותר מאשר שני שחקנים(סמית,ופניני, ואולי גם ליאור?), אגב גם הסגל שהגיעה לגמר ב2008, היה ראוי להמשכיות. תן לי עוד דוגמא אחת להתנהלות כזו משנים עברו?
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 16:12

במה מתבטאת ההצלחה של דני פדרמן עד כה ? הרי הקדנציה שלו התחילה בדיוק בקיץ הזה וובינתיים זה קיץ בכלל לא קל .

חוץ מזה, לא ברור מדוע משפחת פדרמן השתלטה על ההנהלה, בתוקף מה ? יש להם קושאן או זכות אבות כמו של מלכים ונסיכים ?

מי שהפך את מכבי למה שהיא הוא אדם אחד וקוראים לו שמעון מזרחי. שמעון מזרחי היה בסך הכול אוהד כמונו לפני שמונה ליו"ר שעשה את המהפכה.
אז אולי לפעמים דווקא אוהדים יכולים לנהל לא רע בכלל, עובדה שהוא נבחר ל100 מנהלי הספורט הטובים ביותר בעולם .

באמת שמחת זקנתי שדני גדל בנוער. לא יודע אם זה אומר שהוא מבין ענק בכדורסל יותר מכמה אוהדים שגם כותבים כאן.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 יוני 2012, 16:19

gandya כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

חנו'ש כתב:

באמת? מעניין.. מכבי מחליפה פעם שנייה ברציפות סגל מצליח, פעם ראשונה סגל שמגיעה לגמר, ופעם שנייה סגל טוב באופן ייחסי, שהיה ראוי להשאיר ממנו יותר מאשר שני שחקנים(סמית,ופניני, ואולי גם ליאור?), אגב גם הסגל שהגיעה לגמר ב2008, היה ראוי להמשכיות. תן לי עוד דוגמא אחת להתנהלות כזו משנים עברו?

קודם כל, בעונת 2008 לא היה את דני פדרמן וכן היה את רענן.
בקיץ של השנה שאחרי (אותו מצב בו אנחנו נמצאים היום), במכבי לא היו אפילו שאריות מאותה עונה.
מה כן היה? את רענן כץ שסיפר לנו שיש לו הסכם ג'נטלמני עם ליאור אליהו שלדבריו, לא יגיע לויטוריה (שהרי זה מקום מלא באנטישמים) והמצב היה לא פחות גרוע ממה שהוא עכשיו. לפחות עכשיו שחקנים עוזבים לאחר שהם מבריזים באופן חד-צדדי (כמו אוחיון ופארגו) או לאחר שמכבי כן נלחמת עליהם ומציע להם סכומים מכובים מאוד (כמו עם הנדריקס ואידסון).

ולשלאתך - באמת? אז באמת באמת.
ב81 מכבי אפילו לא ניסתה להשאיר את המאמן שעמה היא זכתה בכל תואר אפשרי (לרבות הגביע הביניבשתי), ב91 מכבי לא הצליחה להשאיר חלק מן הסגל הנפלא שלקח אותה לפיינל-פור וב93 קבוצת החלומות של אדלר חיסלה כל סממן שנשאר מהקבוצה של מיצ'ל וורגאס.
לכל אילו אתה יכול לצרף את המהפכה המאוד גדולה (ולא מצולחת במיוחד) של צביקה ב96.
אז כן, יש לא מעט דוגמאות למהפכות שקרו לאחר עונות טובות. חוץ מזה, אתה מתעלם לגמרי מן העובדה ששחקנים עוזבים את מכבי מניסבות שבכלל לא קשורות להתנהלותה של ההנהלה וזאת צביעות לשמה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים