המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:בכושר הנוכחי שלהם יש מצב שמכבי בסוף בכלל מחליטים להשאיר את וויליאמס וגם את נאנלי ואולי גם את ריינולדס
גל גל כתב:בכושר הנוכחי שלהם יש מצב שמכבי בסוף בכלל מחליטים להשאיר את וויליאמס וגם את נאנלי ואולי גם את ריינולדס
גל גל כתב:שופי שוף כתב:זורק פה רעיון שישמע קצת מוזר אבל בעיניי יש בו הרבה היגיון - אפשר להביא את ג'ון בראון מקאזאן על תקן 5 (לצד זיזיץ). זה נכון שהוא קטן מאוד פיזית לעמדה הזו, אבל הוא גם כבר שיחק לא מעט כ-5 העונה (אם אני לא טועה בתקופה המדהימה של קאזאן הוא שיחק רוב הזמן כ5), הוא גם יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג וגם הוא משלים טוב את זיזיץ בעיניי.
אני עוד לא בטוח עם עצמי איך זה אמור לעבוד, כי באמת בראון לא מספיק מוכשר כדי להיות ה4 הפותח של מכבי, אבל הוא פשוט שחקן טוב מדי שיוצא לשוק מכדי שמכבי תוותר עליו.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
יכול לעבוד לדעתי במידה ובנדר נשאר , בנדר ובראון יכולים לשחק גם 4 וגם 5 במידת הצורך ויכולים לשחק עם או בלי זיזיץ .
דרך אגב בנדר ובראון משלימים יפה מאוד אחד את השני לדעתי.
עידן כתב:גל גל כתב:בכושר הנוכחי שלהם יש מצב שמכבי בסוף בכלל מחליטים להשאיר את וויליאמס וגם את נאנלי ואולי גם את ריינולדס
שכחת את חתיכת הפאזל החשובה ביותר - אבי אבן כמאמן ראשי.
ובכלל, אם אין מחלקת סקאוטינג נורמלית כי הסקאוט הראשי שלך מתפקד כמאמן, איך יחפשו ויביאו מחליפים?
שמוליק כתב:גל גל כתב:בכושר הנוכחי שלהם יש מצב שמכבי בסוף בכלל מחליטים להשאיר את וויליאמס וגם את נאנלי ואולי גם את ריינולדס
אף אחד מהם לא צריך להישאר
אוונס, בלאט/מדר
ווילבקין,לויד, היידיגר
ווייד בולדווין,גינת
וויל קלייבורן (שיעזוב כבר את רוסיה),דרק פארדון מב"ש (פייטר מטורף), נמרוד לוי
זיזיץ, אונואקו,סורקין
Asf כתב:כל עוד מבטיחים לי שבנדר נשאר אני אהיה מרוצה.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
גל גל כתב:הייתי מעדיף שינחיתו פה את נאז מיטרו לונג בעמדת הרכז
שחקן מעולה
מוביל את ברשיה למקום השלישי בליגה האיטלקית אחרי מילאנו ובולוניה עם ממוצעים של 17 נקודות למשחק 4.8 אסיסטים ו 4.5 ריבאונדים
יעלה פחות או יותר כמו ג'ונס
Chima Moneke זה גם שחקן מאוד מעניין שיכול לבוא לעמדות 3-4 במקום קלואירו
נותן מספרים מאוד יפים בליגה הספרדית , הוא אתלט מצויין ומאוד פיזי , שומר טוב
לא קלעי שלשות גדול רק 28 אחוז אבל הוא משיג נקודות בהמון חדירות לסל כי הוא פיזי מאוד ומשיג 14.8 נקודות למשחק 8.4 ריבאונדים ( מוביל את הליגה אם אני לא טועה)
וגם מוביל את הליגה בחטיפות 1.7 למשחק
בכללי הוא ריבאונדר אדיר לאורך כל הקריירה
https://www.youtube.com/watch?v=GQkbuND ... l=Manolo77
https://www.youtube.com/watch?v=FCN3dFL ... hannel=ACB
https://www.youtube.com/watch?v=zEjXZgi ... Highlights
הייתי מאוד מאוד שמח לראות אותו במכבי , מתאים ל DNA , שחקן האסל מעולה והקהל יעוף עליו
מילוס כתב:שמוליק כתב:גל גל כתב:בכושר הנוכחי שלהם יש מצב שמכבי בסוף בכלל מחליטים להשאיר את וויליאמס וגם את נאנלי ואולי גם את ריינולדס
אף אחד מהם לא צריך להישאר
אוונס, בלאט/מדר
ווילבקין,לויד, היידיגר
ווייד בולדווין,גינת
וויל קלייבורן (שיעזוב כבר את רוסיה),דרק פארדון מב"ש (פייטר מטורף), נמרוד לוי
זיזיץ, אונואקו,סורקין
מסכים שצריך להעיף כמה שיותר. נאנלי היחיד שהייתי שוקל להשאיר, תלוי במעטפת שמתכננים פה..
על פניו, מכבי סופרסטאר. הלוואי שיהיה אפשר לחבר כ"כ הרבה שמות מעניינים.
בפועל, עשית ביש בש קטן בעמדות.. (בולדווין וגינת לא 3).
ווילבקין, לויד ובולדווין (+אוואנס) - צריך 6 כדורים והרחבת החמישייה לשביעייה בשביל דבר כזה.
קלייבורן לא ממש באיזור החיוג של מכבי.
מדר לא רלבנטי.
נמרוד לוי, גינת וסורקין באותו סגל - לא כ"כ ישים..
ובעיקר - אם זיזיץ' יישאר, בקושי יש תקציב לארז כץ.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... le/9841476חושבים קדימה: מצב החוזים של שחקני מכבי ת"א
ווילבקין וזיו ללא אופציית יציאה • ז'יז'יץ' יכול להשתחרר • לקבוצה יש אופציה לצאת מהחוזים של ריינולדס וננאלי • תמונת המצב של הצהובים לקראת העונה הבאה
חוזה לעונה הבאה עם אופציית יציאה של הקבוצה
ג'יילן ריינולדס, ג'יימס ננאלי, אנג'לו קלויארו, ג'ייק כהן ורומן סורקין מחזיקים בחוזה לעונה נוספת, אך למכבי ת"א יש אופציה להשתחרר בקיץ מהחוזה תמורת פיצוי (גבוה הפיצוי משתנה לפי כל שחקן).
חוזה לעונה הבאה עם אופציות יציאה של שני הצדדים
אנטה ז'יז'יץ', קינאן אוואנס וג'ון דיברתולומיאו מחזיקים בחוזה לעונה נוספת, אך גם לשחקנים וגם לקבוצה יש אפשרות להשתחרר בקיץ מהחוזה. אוואנס אף מחזיק בחוזה לעונת 2023/24, כשגם בקיץ 2023 יש לשני הצדדים אפשרות לצאת מהחוזה.
A.Parker כתב:חשבתי שהאופציות בחוזה של אוואנס הן רק מצד מכבי. איזו טיפשות. מניח שכבר בקיץ יצטרכו להעלות לו את השכר משמעותית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־18 אורחים