יוסי22 כתב:ההנהלה הביעה יותר מפעם אחת את דעתה לגבי סופו וכמו ברוב המקרים גם במקרה הזה ההנהלה צודקת והמאמן טועה , אני זוכר את הטירוף כשנתנו לאפי לבזבז 20 מיליון דולר , לפעמים ההנהלה צריכה להתעקש גם אם זה בניגוד לדעתו של המאמן הבעיה עם בלאט שהוא פשוט מייבש על הספסל שחקנים שלא נראים לו בלי שום הזדמנות הוגנת ובמצב כזה להנהלה באמת אין מה להתעקש .
לגבי מאצ'באן 800-900 אלף דולר זה ממש לא הרבה לשחקן בן 22 שהיה המצטיין של השלב הראשון ביורוליג והוא עם פוטנציאל עצום כבר בעונה הקרובה , בלאט לא אוהב אותו ולכן הוא לא יהיה פה לצערי .
לגבי העונה הקודמת סופו היה פשוט הסנטר הטוב באירופה כשהוא לוקח את ההזדמנות שמכבי נתנה לו , בלאט צריך להודות לו לא פחות ממה שסופו צריך להודות לבלאט .
ויובל-
לאנגפורד לא טיפש ואת מה שהוא יודע היום הוא ידע גם לפני חודשיים , תפסיק לעשות משחקניפ מפגרים רק כדי לתקוף את ההנהלה, הוא ידע שהוא יקבל הצעות גבוהות הוא קיבל ממכבי הצעה באמת יפה ולמכבי אין שפשרות לתת לו משהו מעבר לזה.
להנדריקס גם ניסו לתת חוזה יפה אבל הוא פשוט לא שווה יותר ממיליון דולר לדעת ההנהלה וגם במקרה הזה הם צודקים.
הלפרין והמס הכנסה זה כבר ממש פתטי , היה ידוע שיש לו בעיות ו... מה בדיוק אפשר לעשות ? הוא אמור לשם כנראה מאות אלפי דולרים כהשלמת מס , מה בדיוק אתה רוצה שמכבי יעשו?
כמה דברים:
הלפרין - כל מה שיובל טוען (ואני מסכים) זה שעניין הלפרין היה ידוע כבר לפני שנה. היה אפשר להשקיע את הזמן ולשלם 2000 ש"ח למומחה מס, כדי שמכבי תוכל להיות מוכנה עם פתיחת הקיץ
לגבי כל הדברים - כמה היא מוכנה לשלם ליותם, כמה מס הוא צריך לשלם (אחרי כל הבירורים, והבקשות להקלות וכו') וכמה יותם רוצה. מכאן ניהול מו"מ זריז לכאן או לכאן.
במקום זה, מתעסקים כבר למעלה מחודש בענייני המס, כשאפשר היה לחתוך הרבה יותר מוקדם, ולחפש שחקן אחר במידה ולא מסתדר איתו.
סופו - בפירוש, סופו חייב לבלאט. זה לא שבלאט הביא לכאן את קווין לאב, וקיבל שחקן של 25 נק' ו-15 רב'. בלאט הביא לכאן שחקן גמור והפך אותו לאחד משלושת הסנטרים
הכי טובים באירופה (לא הכי טוב אלא אחד הטובים). בלאט גם נתן לו אלף הזדמנויות בעונה האחרונה, אחרי הפציעה, לפני הפציעה, בזמן הפציעה, ומה לא, וכל מה שקיבל זה
שחקן שמתעסק בעצמו ובמשפחה שלו, ולא ביכולת על המגרש, וזה בלט מאוד במיוחד בליגה המקומית.
ההנהלה בפירוש לא היתה משאירה אותו בחוזה הנוכחי שלו. אולי כן היתה פתיחות מצידה לפתוח את החוזה ולדבר איתו שוב, אבל בלאט החליט, ובצדק מצידו, שנמאס לו להתעסק
בשחקן אחד 50% מהזמן.
בלאט - אני ממש מוחה (

) , אבל באמת, על הדרך שבה אתה מתבטא בנושא הזה. בלאט הוא אחראי הרבה יותר מההנהלה שלנו, על כך שמכבי דרסה את הליגה
בשנתיים האחרונות, והביאה דאבל קליל פעמיים. הוא חיבר שתי קבוצות מכלום, התמודד עם כל הבלתמים המטופשים של העונה האחרונה, עם לו"ז בלתי אפשרי, ודרישות בלתי אפשריות
ואם יש אשם אחד בכך שההנהלה מתנהלת כמו שהיא מתנהלת הקיץ הזה, הוא בעצם בלאט עצמו, כי הוא נתן את התחושה לכולם, שלא משנה מה יהיה, הוא יחבר את השחקנים
ויביא את הקבוצה להצלבה לפחות. אז באמת, קצת כבוד.
מצ'באן - תאורטית זה נכון, אבל לא שמענו לא את בלאט ולא אף אחד מחברי ההנהלה, מתבטא בנושא שלו, ככה שאי אפשר לדעת מה הסיפור שם, והניחוש שלך, טוב בדיוק כמו הניחוש שלי בקטע הזה.