ת'רד המלפפונים 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 22/23 - פסקוואל על סף חתימה

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2022, 22:02

Rampel כתב:
felix_r כתב:הסוכן של פסקואל ממשיך להכחיש
איפה ראית את זה?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

תקרא ב-sports.ru
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 יוני 2022, 22:12

אתר רוסי, לא מפתיע

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Rampel » 10 יוני 2022, 22:42

felix_r כתב:
Rampel כתב:
felix_r כתב:הסוכן של פסקואל ממשיך להכחיש
איפה ראית את זה?

תקרא ב-sports.ru
הכחיש סיכום, אבל לא הכחיש עזיבה.

ציינו שם שנקבעה בין פסקוואל והנהלת זניט ישיבת "הבהרה לגבי התכניות לעונה הבאה" ואחר כך חרטוטי "ברור שקבוצות יורוליג מעוניינות בפסקוואל" שפורסמו גם בתקשורת הישראלית שציטטה אותו.

נראה מה יהיה, אבל בעיני זה לא נראה כמו סימן רע, אלא יותר צפירת אזהרה רוסית אחרי שאיניגו סורסנו סיפר לכולם אחרי הזכיה ב-VTB שהם נשארים.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי where is the love? » 10 יוני 2022, 23:13

המשתמש ג'ק 55 זה אראל מהסרטונים ?
אם כן ואם לא,ציינת שפסקאל אולי יוכרז מחר במוצאי שבת. לדעתך יש סיכוי ?

חברים וחברות אתם חייבים להבין אני שנים על גבי שנים פשוט רוצה שיהיה מאמן טוב למכבי, יצליח או לא יצליח זה עוד נראה. אבל פעם אחת שיהיה משהו כמו שצריך, משהו שיכול באמת לקדם את הקבוצה .

חשוב תוצאות והישגים, אבל חשוב לי כאוהד גם הדרך, לראות כדורסל, שיטה, תרגילים, גם אם מפסידים. לא לראות אוסף שאינו מחובר לעצמו.

מאז בלאט שעזב הגיע גודס, בעונה הראשונה היה לא רע אבל גם לא מספיק טוב, נשאר אחרי איבוד האליפות ומכבי רק רצתה להפטר ממנו, ואז הגיע ז'אן טבק הנוראי. אני הפסקתי ללכת למשחקים והעדפתי שהם יפסידו, הם ביישו את עצמם ולא עלו לשלב הבא, ירדו ליורוקאפ וגם שם הפסידו. ואני זוכר שהפסידו לראשון וידעתי שמכבי ילכו על מאמן אחר, גם אז רציתי שהם יפסידו.
מכבי הביאה את אדלשטיין שחבבתי אבל לפני שהבנתי משהו הם הוציאו אותו מהר. אז חשבתי שיש להם מאמן ביד, אם אני לא טועה פסקל היה פנוי...אבל הם הלכו על רמי הדר שבכלל לא אהבתי, גם רציתי שיפסידו עד שהגיע תבוסה לכוכב האדום בחוץ, משחק שבו מכבי לא הגיע אפילו םעם אחת לקו !!!
ליאור ליובין בחור טוב ניסה לעמוד כמו שצריך באותה תקופת מעבר. אני זוכר שרמי הדר ניצח את זלגיריס בחוץ, אז גרשון חשב שמכבי נוסעת לליטא ותחזור עם שאראס... אבל אנחנו חזרנו עם רמי הדר. ואז הייתה תקווה של צביקה שרף סוף דצמבר , הלכתי לישון בתקווה לשרף והתעוררתי עם בגאצקיס. גם שם רציתי שיפסידו... הגיע סוף העונה הגיע שיבק שגם הפסיד בחצי גמר לחיפה. יוני 2017, כל כך שמחתי שהם הפסידו אחרי כל הרוע שההנהלה והצוות המקצועי עשה. אז התחילו לדבר על בלאט שכמובן מאוד אהבתי והערכתי, היו כמה ימים של סף חתימה עד שזה נפל. חזרנו לספאחיה שגם אותו לא אהבתי מהקדנציה הראשונה. התחילו לא רע אבל אחר כך הפסידו הרבה, מכבי שמה את פארגו שהביא את האליפות ושלח אותנו לעוד עונת בלהו. עם ספאחיה שזה היה רק עניין של זמן עד שיעזוב. אז מכבי סימנה את יאניס שהכרתי באופן כללי ולא יותר מדי. יאניס שיקם את המועדון ושנה לאחר מכן החזיק בקבוצת הגנה שעשתה עונה יפה עד הקורונה. בשנה שלאחר מכן בקורונה מכבי שוב נכשלה, לא היו תרגילים לא הייתה שיטה....גם בשנה הזאת לא היה כלום... ואחר כך קבלנו את אבי אבן.
ההפסד להרצליה צרם מאוד אבל בעיני הוא היה רגע אדיר של שמחה, כי זה עוד כשלון שנרשם על ההנהלה.עדיף מאשר נצחון מקרי והיו מוכרים לנו שמכבי הייתה עולה לטופ 8 גפ עם הרוסיות והיו משאירים את אבי אבן לעוד שנה.
ואז הגיעו השמועות במהלך העונה טרנקיירי שאני ממש אוהב ופסקל... נשארנו עם פסקל כמועמד, היו גם דיבורים על פרסוביץ....

ועכשיו השבוע הזה חלה התקדמות עם פסקל ולראשונה יכול להיות למכבי מאמן כדורסל אמיתי, בעל שיטה, תרגילים, אופי ולא עוד יס מן... אך אני כל הזמן חששתי שמכבי לא יתנו לו את מבוקשו.
כנראה שהדברים התקדמו ואני כל כך מתפלל ומקווה שפסקל יבוא לאמן כאן . אני כל הזמן בודק חושב חושש...מדבר עם אנשים בעבודה.... רק רוצה שיגיע מאמן מנוסה טוב ולא עוד יס מן של ההנהלה.

מה אני אגיד אני מאחל לי ולכם ולמכבי ימים טובים ובריאים וכמובן מאחל שחביאר פסקואל יבוא לכאן בעזרת השם.

איני יכול לעמוד במתח ובלחץ, כל הודעה אני נבהל ואנחנו מקווים להודעה רשמית.

אמן שזה יסתדר, אני כבר לא מחזיק מעמד.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי גל גל » 10 יוני 2022, 23:32

היום עודד קטש אמר שפסקוואל בין 2 המאמנים האהובים עליו והטובים באירופה .

דרך אגב הוא רק בן 49 והספיק לעבור המון שנים ביורוליג
מביא קבוצות לפלייאוף קבוע וזכה כבר ביורוליג פעם אחת .

זניט שלו בשנתיים האחרונות הייתה קבוצה פשוט מעולה , מאמין שבמכבי יהיו לו את הכלים להצליח יותר.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי where is the love? » 10 יוני 2022, 23:37

מה אני אגיד הלוואי ויגיע .....המתח ממש מעיק
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Shay_uzan » 11 יוני 2022, 00:01

where is the love? כתב:המשתמש ג'ק 55 זה אראל מהסרטונים ?
אם כן ואם לא,ציינת שפסקאל אולי יוכרז מחר במוצאי שבת. לדעתך יש סיכוי ?

חברים וחברות אתם חייבים להבין אני שנים על גבי שנים פשוט רוצה שיהיה מאמן טוב למכבי, יצליח או לא יצליח זה עוד נראה. אבל פעם אחת שיהיה משהו כמו שצריך, משהו שיכול באמת לקדם את הקבוצה .

חשוב תוצאות והישגים, אבל חשוב לי כאוהד גם הדרך, לראות כדורסל, שיטה, תרגילים, גם אם מפסידים. לא לראות אוסף שאינו מחובר לעצמו.

מאז בלאט שעזב הגיע גודס, בעונה הראשונה היה לא רע אבל גם לא מספיק טוב, נשאר אחרי איבוד האליפות ומכבי רק רצתה להפטר ממנו, ואז הגיע ז'אן טבק הנוראי. אני הפסקתי ללכת למשחקים והעדפתי שהם יפסידו, הם ביישו את עצמם ולא עלו לשלב הבא, ירדו ליורוקאפ וגם שם הפסידו. ואני זוכר שהפסידו לראשון וידעתי שמכבי ילכו על מאמן אחר, גם אז רציתי שהם יפסידו.
מכבי הביאה את אדלשטיין שחבבתי אבל לפני שהבנתי משהו הם הוציאו אותו מהר. אז חשבתי שיש להם מאמן ביד, אם אני לא טועה פסקל היה פנוי...אבל הם הלכו על רמי הדר שבכלל לא אהבתי, גם רציתי שיפסידו עד שהגיע תבוסה לכוכב האדום בחוץ, משחק שבו מכבי לא הגיע אפילו םעם אחת לקו !!!
ליאור ליובין בחור טוב ניסה לעמוד כמו שצריך באותה תקופת מעבר. אני זוכר שרמי הדר ניצח את זלגיריס בחוץ, אז גרשון חשב שמכבי נוסעת לליטא ותחזור עם שאראס... אבל אנחנו חזרנו עם רמי הדר. ואז הייתה תקווה של צביקה שרף סוף דצמבר , הלכתי לישון בתקווה לשרף והתעוררתי עם בגאצקיס. גם שם רציתי שיפסידו... הגיע סוף העונה הגיע שיבק שגם הפסיד בחצי גמר לחיפה. יוני 2017, כל כך שמחתי שהם הפסידו אחרי כל הרוע שההנהלה והצוות המקצועי עשה. אז התחילו לדבר על בלאט שכמובן מאוד אהבתי והערכתי, היו כמה ימים של סף חתימה עד שזה נפל. חזרנו לספאחיה שגם אותו לא אהבתי מהקדנציה הראשונה. התחילו לא רע אבל אחר כך הפסידו הרבה, מכבי שמה את פארגו שהביא את האליפות ושלח אותנו לעוד עונת בלהו. עם ספאחיה שזה היה רק עניין של זמן עד שיעזוב. אז מכבי סימנה את יאניס שהכרתי באופן כללי ולא יותר מדי. יאניס שיקם את המועדון ושנה לאחר מכן החזיק בקבוצת הגנה שעשתה עונה יפה עד הקורונה. בשנה שלאחר מכן בקורונה מכבי שוב נכשלה, לא היו תרגילים לא הייתה שיטה....גם בשנה הזאת לא היה כלום... ואחר כך קבלנו את אבי אבן.
ההפסד להרצליה צרם מאוד אבל בעיני הוא היה רגע אדיר של שמחה, כי זה עוד כשלון שנרשם על ההנהלה.עדיף מאשר נצחון מקרי והיו מוכרים לנו שמכבי הייתה עולה לטופ 8 גפ עם הרוסיות והיו משאירים את אבי אבן לעוד שנה.
ואז הגיעו השמועות במהלך העונה טרנקיירי שאני ממש אוהב ופסקל... נשארנו עם פסקל כמועמד, היו גם דיבורים על פרסוביץ....

ועכשיו השבוע הזה חלה התקדמות עם פסקל ולראשונה יכול להיות למכבי מאמן כדורסל אמיתי, בעל שיטה, תרגילים, אופי ולא עוד יס מן... אך אני כל הזמן חששתי שמכבי לא יתנו לו את מבוקשו.
כנראה שהדברים התקדמו ואני כל כך מתפלל ומקווה שפסקל יבוא לאמן כאן . אני כל הזמן בודק חושב חושש...מדבר עם אנשים בעבודה.... רק רוצה שיגיע מאמן מנוסה טוב ולא עוד יס מן של ההנהלה.

מה אני אגיד אני מאחל לי ולכם ולמכבי ימים טובים ובריאים וכמובן מאחל שחביאר פסקואל יבוא לכאן בעזרת השם.

איני יכול לעמוד במתח ובלחץ, כל הודעה אני נבהל ואנחנו מקווים להודעה רשמית.

אמן שזה יסתדר, אני כבר לא מחזיק מעמד.
גק55 זה מהסרטונים

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 00:08

עד שאין הכרזה סופית ממכבי, שום דבר אף פעם לא סופי ב100%, זה דבר ראשון

אני אף פעם לא אזרוק פה סתם הערות לאוויר בשביל לשגע אתכם, אם אמרתי משהו זה כי שמעתי את זה ממקום אמין שכבר אמר לי דברים גדולים בעבר (ימים לפניי שפורסמו) והם אכן קרו

מה שאני יכול להגיד זה קצת להרגיע את הרוחות ושלי לא אמרו שום דבר אחר מאז מה שכתבתי פה היום בצהריים, מאמין שתהייה הכרזה במוצ"ש או בתחילת שבוע
מה שכן, צריך לקרות משהו באמת חריג בשביל שבסופו של דבר פסווקאל לא יהיה פה.

מצד שני, מזכיר שבקיץ 2017 כל התקשורת כבר חגגה את ההגעה של בלאט ובשנייה האחרונה הכל התפוצץ
עכשיו זאת לא אותה סיטואציה לפי מה ששמעתי, כי הבנתי שהגיעו להבנות עם כל הצדדים (גם עם זניט וגם עם פסקוואל), אבל שוב הכל יכול להיות תמיד

גם אני במתח כמו כולם להודעה הרשמית, מה שכן בטוח לפי הדברים בשטח, זה שביום-יומיים-שלושה הקרובים נדע כבר סופית ממכבי אם הוא מגיע או שהייתה פאשלה בדקה ה99
אבל שוב, אפשר לגמרי להיות אופטימיים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 11 יוני 2022, 00:26

גל גל כתב:היום עודד קטש אמר שפסקוואל בין 2 המאמנים האהובים עליו והטובים באירופה .

דרך אגב הוא רק בן 49 והספיק לעבור המון שנים ביורוליג
מביא קבוצות לפלייאוף קבוע וזכה כבר ביורוליג פעם אחת .

זניט שלו בשנתיים האחרונות הייתה קבוצה פשוט מעולה , מאמין שבמכבי יהיו לו את הכלים להצליח יותר.
להתחשב בעובדה שאוברדוביץ כרגע לא ביורוליג ו-ולאסו אחרי אירוע רפואי, גם מנקודת מבט אובייקטיבית קשה למצוא רשימת טופ 4 שהוא לא נמצא בה (מבחינתי הטופ 4 זה טאנקיירי, שאראס, פסקוואל, מסינה, לא בסדר הזה). בדירוג מלפני 4 שנים של יורוהופס הוא דורג חמישי *משנת 2000* מקום אחד מתחת לגרשון, 3 מעל בלאט. הוא היה בן 45 ביום של הדירוג
איטודיס לעולם לא הוכיח את עצמו מחוץ לתקציבי הענק של צסקא
בארצוקס לא יציב
התמאן אחד המאמנים השנואים ביותר בכדורסל (הוא יותר לא מפריע מאשר מועיל לדעתי)
ואפילו על שאראס אפשר לומר שהוא פחות מנוסה.
הוא ללא ספק בטופ מאז בלאט (אולי אפילו גרשון) ואם הוא חותם פה אפשר לומר תודה לפוטין כי בכל סיטואציה אחרת הוא לא היה מסתכל לפה

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי where is the love? » 11 יוני 2022, 02:22

Jack55 כתב:עד שאין הכרזה סופית ממכבי, שום דבר אף פעם לא סופי ב100%, זה דבר ראשון

אני אף פעם לא אזרוק פה סתם הערות לאוויר בשביל לשגע אתכם, אם אמרתי משהו זה כי שמעתי את זה ממקום אמין שכבר אמר לי דברים גדולים בעבר (ימים לפניי שפורסמו) והם אכן קרו

מה שאני יכול להגיד זה קצת להרגיע את הרוחות ושלי לא אמרו שום דבר אחר מאז מה שכתבתי פה היום בצהריים, מאמין שתהייה הכרזה במוצ"ש או בתחילת שבוע
מה שכן, צריך לקרות משהו באמת חריג בשביל שבסופו של דבר פסווקאל לא יהיה פה.

מצד שני, מזכיר שבקיץ 2017 כל התקשורת כבר חגגה את ההגעה של בלאט ובשנייה האחרונה הכל התפוצץ
עכשיו זאת לא אותה סיטואציה לפי מה ששמעתי, כי הבנתי שהגיעו להבנות עם כל הצדדים (גם עם זניט וגם עם פסקוואל), אבל שוב הכל יכול להיות תמיד

גם אני במתח כמו כולם להודעה הרשמית, מה שכן בטוח לפי הדברים בשטח, זה שביום-יומיים-שלושה הקרובים נדע כבר סופית ממכבי אם הוא מגיע או שהייתה פאשלה בדקה ה99
אבל שוב, אפשר לגמרי להיות אופטימיים

אלוף אתה ג'ק, או שאתה אראל מהסרטונים ? כבר התבלבלתי.
הכל יכול להיות, אנחנו נקווה לטוב. אני מניח שאם זה יסגר סופית מכבי תרצה להודיע כבר מחר בערב על מנת שכבר בראשון אנשים יעשו מנוי. למרות שגם יכול להיות שיודיעו בבוקר.
סבלנות זה קשה...במיוחד שאנחנו כל כך רוצים ומחכים ומכירים את האכזבה עם בלאט ב 2017.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 09:41

לגבי למה שהסוכן יכחיש (בין אם זה נכון או לא) - כי זה מה שסוכנים עושים. מפיצים שמועות ומכחישים, ונותנים לפלאי האינטרנט לעשות את שלהם. ככה עובד מו"מ, ככה מקוששים עוד כמה דולרים, וככה גורמים לאחד הצדדים להתפשר (הקבוצה הקונה או המוכרת, מי שלחוצה יותר על העסקה. ודי ברור שמכבי לחוצה יותר).

לגבי אם הוא יהיה פה או לא, מכבד את המקורות השונים פה, אבל בסוף כנראה שרק כמה אנשים מאוד בודדים באמת יודעים מה קורה, ברמת הכמה עדכונים ביום, ואני מקווה שזה לא כולל מקורבים למיניהם (בייחוד כשלפחות לפי הדיווחים והסכומים המדוברים בהם, נראה שמכבי הולכת מבחינתה על כל הקופה).

מה שחשוב לדעתי זה לא אם הוא יהיה פה או לא, אלא באיזה אופן. כי אם לא יהיה לו תקציב ראוי, ואם לא יבחר את רוב השחקנים, ואם יתערבו לו בהחלטות, זה לא יעבוד. הוא לא יעשה כלום עם חבורת דחלילים שהונחתו לו על הראש, חבל על הכסף. חתימה שלו שווה כלום ושומדבר אם הוא לא מקבל את המעטפת.
מילוס

הודעהעל ידי גל גל » 11 יוני 2022, 09:51

לא מאמין שמאמן כזה יבוא לפה בלי תנאים מסויימים ותקציב שחקנים מסויים
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 10:15

גל גל כתב:לא מאמין שמאמן כזה יבוא לפה בלי תנאים מסויימים ותקציב שחקנים מסויים

יכולים לתת לו את השכר שהוא רוצה ולבקש ממנו להתפשר במקומות אחרים. הרבה דברים יכולים להיות.. בוא נגיד שאם המו"מ איתו אמיתי ולא בלוף מרקטינג נוסף של מכבי, באופן מוזר לגמרי כולנו צריכים לקוות שהוא יעשה שרירים במו"מ מול מכבי ויוציא ממנה את מקסימום הדרישות שלו.
למה? כי זו הדרך להנחית פה סופסוף אוטוריטה אמיתית.
אם יקבל את השכר שרוצה ויתפשר על השאר, הוא יגיע לפה בלי סמכויות טוטאליות ומשאבים משודרגים, ונקבל עוד מאותו הדבר.
מילוס

הודעהעל ידי גל גל » 11 יוני 2022, 10:58

השאלה אם פסקוואל הוא מאמן שיכול לעבוד בתקציבים יחסית נמוכים ולהוציא את המקסימום מהקבוצה שלו כמו בלאט לצורך העניין.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 11:14

סוכנו של פסקואל: "לא סוד שכמה מועדוני צמרת ביורוליג רוצים אותו"
המאמן המיועד של מכבי תל אביב ייפגש בתחילת השבוע עם ראשי זניט בניסיון להשתחרר מחוזהו: "כל עוד הוא קשור בחוזה, הכל ספקולציות"

זה ממש לא נשמע כמו שתיארו אתמול , או שזה סתם הסוכן מחרטט או שהחגיגה היתה מוקדמת מדי .

למרות ההצהרות, המאמן נמצא בשלבי סיום של השתחררות מהקבוצה הרוסית והצהובים יחתימו אותו על חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה שלישית. פסקואל יביא איתו מזניט את עוזרו הספרדי איניגו סורסאנו. המאמן צפוי לנסות להביא עמו מרוסיה מספר שחקנים, כשעם סגירת העסקה מכבי תל אביב תתקדם לעבר החתמת שחקנים.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 12:18

גל גל כתב:השאלה אם פסקוואל הוא מאמן שיכול לעבוד בתקציבים יחסית נמוכים ולהוציא את המקסימום מהקבוצה שלו כמו בלאט לצורך העניין.

טרינקיירי הוא דוגמא למה שאתה מתאר, לא בטוח שבלאט כזה.
היו לבלאט די הרבה כשלונות עם תקציבים בינוניים שאף אחד לא זוכר..
זה נחמד הרומנטיקה הזו של כסף קטן והישגים גדולים כנגד כל הציפיות, אבל בפועל לדברים האלה יש תקרת זכוכית מאוד מוגבלת (פלייאוף, פיינל פור פעם בעשור).
אם המטרה היא להשקיע במאמן כדי לשדרג את הקבוצה, צריך לתת לו כלים (תקציב, אוטוריטה מעטפת מקצועית) ולא לסמוך רק על איכויות ניהול המשחק שלו או איזה תרגיל קסמים.
מילוס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 יוני 2022, 12:55

מילוס כתב:
גל גל כתב:השאלה אם פסקוואל הוא מאמן שיכול לעבוד בתקציבים יחסית נמוכים ולהוציא את המקסימום מהקבוצה שלו כמו בלאט לצורך העניין.

טרינקיירי הוא דוגמא למה שאתה מתאר, לא בטוח שבלאט כזה.
היו לבלאט די הרבה כשלונות עם תקציבים בינוניים שאף אחד לא זוכר..
זה נחמד הרומנטיקה הזו של כסף קטן והישגים גדולים כנגד כל הציפיות, אבל בפועל לדברים האלה יש תקרת זכוכית מאוד מוגבלת (פלייאוף, פיינל פור פעם בעשור).
אם המטרה היא להשקיע במאמן כדי לשדרג את הקבוצה, צריך לתת לו כלים (תקציב, אוטוריטה מעטפת מקצועית) ולא לסמוך רק על איכויות ניהול המשחק שלו או איזה תרגיל קסמים.

אין מאמן שאין לו כישלונות, אבל רשימת ההישגים של בלאט בקבוצות עם תקציב בינוני בסדר גודל אירופי גדולה מאוד (ממליץ להציץ כדי להיזכר). וספציפית במכבי תחת שרביטם של הג'וניורים, הוא היחידי שהצליח להוציא מים מהסלע. וזה קשה.
טרינקיירי אגב די אוברייטד מהבחינה הזאת (ואני מחבב אותו סה"כ). הוא יודע לדבר, הקבוצות שלו לא פעם משחקות כדורסל קבוצתי יפה, אבל אין לו איזה תואר או הישג שאתה אומר עליו "וואו".

בכל אופן, בשורה התחתונה אתה צודק. לאורך זמן צריך להשקיע כסף כדי להצליח ברמה הזאת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 14:11

600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי

אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר

מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 14:17

Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי

אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר

כל נושא אונווקו הוא הגזמה אחת גדולה , יש שחקני יורוליג גבוהים עם ניסיון יותר מליגת הגמדים שאפשר להביא בטח שלא הייתי משלם לו 600 אלף
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 11 יוני 2022, 14:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 14:17

Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי

אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.

אתה כנראה התרגלת למחירי קורונה, אם אצלך אונואקו לא שווה 600 וטיוס ולנדסברג יכולים להגיע בשכר של עד 250K. זה לא ריאלי אחי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים