Shay_uzan כתב:מכבי בהודעה נואשת לאוהדים לפני פסקוול, אני חושש
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אתה מתכוון להודעה שהם שלחו לחדש מנויים , כלומר התזכור הזה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:מכבי בהודעה נואשת לאוהדים לפני פסקוול, אני חושש
כן, אני אמרתי בצחוק אבל מבחינה הגיונית הפ היו שולחים את זה מיד אחרי שפסקוואל חותם ולא לפניwhere is the love? כתב:Shay_uzan כתב:מכבי בהודעה נואשת לאוהדים לפני פסקוול, אני חושש
אתה מתכוון להודעה שהם שלחו לחדש מנויים , כלומר התזכור הזה?
TAYO כתב:למה שמכבי תשלם חצי מיתרת שכרו לעונה הבאה? מה התחשיב כאן בדיוק? זניט לא תשלם לו כלום אם החוזה נגמר אז מה הקשר לשכרו?Assaf M כתב:אין כאן שום סיפור גדול ובטח שלא סיפור של מיליוני יורו- יש כאן קבוצה רוסית שמנהלת מו"מ מול פסקאול ומכבי ת"א על פיצוי מוסכם והוגן לשני הצדדים.
הוא חתום שם עד 2025 עם אופציית יציאה בקיץ 2023, מיליון וחצי יורו. מכבי התבקשה לשלם לפחות חצי מיתרת שכרו בשנה הקרובה כדי לשחררו.
אני יודע שהסאגה הזו צריכה להיגמר לכאן או לכאן ב48 שעות הקרובות.
בכל אופן, ממה שאני מבין ג'ורדן מיקי רוצה מעל מיליון יורו והוא יקר מדיי למכבי (כמה מפתיע..) ומכבי מנסה כרגע בכל כוחה להחתים את דונטה הול. אחריו ברשימה ג'וש ניבו. להגיד לכם
אם בתור סנטר ראשי- אין לי שמץ. אבל אלו הם השמות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מילוס כתב:ואם מיקי במיליון יקר מדי בימים שאחרי זיזיץ'+ריינולדס ב-2 מיליון, זו תשובה למי שחשב שנראה פה זינוק תקציבי של מיליונים.
אכן האריך חוזה ל-3 שנים במונאקו לפי יורוהופס.גל גל כתב:דונטה הול לא האריך חוזה במונאקו?
Rampel כתב:מילוס כתב:ואם מיקי במיליון יקר מדי בימים שאחרי זיזיץ'+ריינולדס ב-2 מיליון, זו תשובה למי שחשב שנראה פה זינוק תקציבי של מיליונים.
שוב, ההנעלה היא זו שדיברה על גדילת התקציב לאחר הורדת רשת הבטחון. צריך גם להגיד שעלייה מ-750K יורו על מאמן לאזור ה-1.5 - 2 מיליון יורו זו עלייה של 100%-160%. הרבה יותר גבוהה מה-20% של רשת הבטחון.
אבל זה לא משנה, הסיפור פה הוא אחר. לא צריך לעשות להנעלה הנחות. איכות עולה כסף והקהל צריך לדרוש עכשיו שיעשו מה שצריך בשביל להביא לפה את פסקוואל ולתת לו את האמצעים לעבוד כפי שהוא רוצה ויכול. קשה להם? הם מוזמנים להעמיד את הקבוצה למכירה.
אנשים לא מבינים שיש חוזה ויש דרישות של מאמן, אם מאמן מכניס סעיפים לחוזה אין אופציה כזאת שהסעיפים שהכניס לא יקרו, כי אם כן הוא פשוט יכול ללכת באותו רגעMitelka כתב:אבל זה לא יקרה. פסקוואל לא יבוא בשביל 2 מיליון דולר לעונה עם היידינגר רכז מוביל וזלמנסון סנטר. אז חבל על הדיון.
אם פאסקוואל יבוא וכמו שנאמר זה מותנה בשחקני רכש
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Jack55 כתב:אנשים לא מבינים שיש חוזה ויש דרישות של מאמן, אם מאמן מכניס סעיפים לחוזה אין אופציה כזאת שהסעיפים שהכניס לא יקרו, כי אם כן הוא פשוט יכול ללכת באותו רגעMitelka כתב:אבל זה לא יקרה. פסקוואל לא יבוא בשביל 2 מיליון דולר לעונה עם היידינגר רכז מוביל וזלמנסון סנטר. אז חבל על הדיון.
Shay_uzan כתב:#יום11 בעונת המלפפונים, אף מאמן ושחקן לא חתמו במכבי
מקאדו 3 כתב:אז עדיף במקום פסקוול אריאל בית הלחמי בגלל שהתקציב שחקנים לא יגדל ( מאמין שיגדל קצת ) לא הבנתי את ההגיון ?...
Mitelka כתב:אבל זה לא יקרה. פסקוואל לא יבוא בשביל 2 מיליון דולר לעונה עם היידינגר רכז מוביל וזלמנסון סנטר. אז חבל על הדיון.
מילוס כתב:Rampel כתב:מילוס כתב:ואם מיקי במיליון יקר מדי בימים שאחרי זיזיץ'+ריינולדס ב-2 מיליון, זו תשובה למי שחשב שנראה פה זינוק תקציבי של מיליונים.
שוב, ההנעלה היא זו שדיברה על גדילת התקציב לאחר הורדת רשת הבטחון. צריך גם להגיד שעלייה מ-750K יורו על מאמן לאזור ה-1.5 - 2 מיליון יורו זו עלייה של 100%-160%. הרבה יותר גבוהה מה-20% של רשת הבטחון.
אבל זה לא משנה, הסיפור פה הוא אחר. לא צריך לעשות להנעלה הנחות. איכות עולה כסף והקהל צריך לדרוש עכשיו שיעשו מה שצריך בשביל להביא לפה את פסקוואל ולתת לו את האמצעים לעבוד כפי שהוא רוצה ויכול. קשה להם? הם מוזמנים להעמיד את הקבוצה למכירה.
אבל על זה בדיוק אני מפמפם כבר חודש. אם זה המצב, זה פשוט בלוף.
פסקואל בלי תוספת תקציבית וכלים שמתאימים לפסקוואל, זה כמו לקחת את שומאכר (כשתפקד) ולשים אותו על המסלול עם סוס ועגלה. הוא קוסם? פסקוואל קוסם? אנחנו רואים שאפילו אוברדוביץ' הגדול הוא לא קוסם.
פסקואל יעזור להם לשכנע 10 אלף שהעונה, הפעם באמת-באמת-באמת, מכבי חוזרת. וזה המהלך השיווקי השנתי, ואנשים אוכלים את זה כל פעם מחדש (גם כאן). שכולם יבינו שפסקוואל בלי תוספת כלים אמיתית זה כמו ננו גינצבורג = לא מעניין. איפשהו במקומות 8-13, שעמומון.
כמו שאנחנו רואים משנה לשנה מירוץ החימוש ביורוליג גדל. יש פה עוד ועוד קבוצות מבוססות כלכלית שלא היו על הרדאר רק לפני שנתיים או שבע.
ומכבי רוצה את פסקוואל. אולי יש לו אחלה יד משלוש באמת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים