המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:עצרו, עצרו. פספסתם את ההתמקדות בסוגיית ה"עוזר מאמן בכיר". נולד לו בלוף חדש, ואף אחד לא אמר מזל טוב.
מה זה בעצם עוזר בכיר? אם הוא בכיר - למה הוא עוזר? ואם הוא עוזר - איך הוא יכול להיות בכיר? אני לא מכיר עוזר שהוא בכיר בכל עולם העבודה. או שאבי אבן, מאמן עם נסיון יורוליג ופלייאוף, שנחשב ל"בכיר" במכבי, גם נכנס לקטגוריה של "עוזר בכיר"?
או שבקורס מאמנים יש מסלול נוסף ל"עוזרי מאמנים שלא רוצים לאמן", ויש לו נסיון של 30 שנה בליקוט מגבות עם כל גדולי המשחק?
עידן כתב:מילוס כתב:עצרו, עצרו. פספסתם את ההתמקדות בסוגיית ה"עוזר מאמן בכיר". נולד לו בלוף חדש, ואף אחד לא אמר מזל טוב.
מה זה בעצם עוזר בכיר? אם הוא בכיר - למה הוא עוזר? ואם הוא עוזר - איך הוא יכול להיות בכיר? אני לא מכיר עוזר שהוא בכיר בכל עולם העבודה. או שאבי אבן, מאמן עם נסיון יורוליג ופלייאוף, שנחשב ל"בכיר" במכבי, גם נכנס לקטגוריה של "עוזר בכיר"?
או שבקורס מאמנים יש מסלול נוסף ל"עוזרי מאמנים שלא רוצים לאמן", ויש לו נסיון של 30 שנה בליקוט מגבות עם כל גדולי המשחק?
לא רואה בעיה עקרונית עם ההגדרה כשלעצמה, גם דייויד בלאט היה עוזר בכיר של פיני גרשון, אבל אני פשוט לא מבין מי יכול להיות עוזר של קטש ועדיין להיחשב בכיר ברמת יורוליג.
מילוס כתב:עידן כתב:מילוס כתב:עצרו, עצרו. פספסתם את ההתמקדות בסוגיית ה"עוזר מאמן בכיר". נולד לו בלוף חדש, ואף אחד לא אמר מזל טוב.
לא רואה בעיה עקרונית עם ההגדרה כשלעצמה, גם דייויד בלאט היה עוזר בכיר של פיני גרשון, אבל אני פשוט לא מבין מי יכול להיות עוזר של קטש ועדיין להיחשב בכיר ברמת יורוליג.
אני מבין לאן אתה הולך, אבל זה בלוף. באן בי איי יש 18 עוזרי מאמן, אז ברור שיש אחד בכיר. במכבי יש עוזר וחצי, מה הבכיר? עוזר מאמן. זה נטו להעסיק מישהו שהוא אובר-קוואליפייד ולתת לו איזה טייטל ריק. לי זה מריח כמו "לא הצלחנו להביא מאמן בכיר, אבל דואגים לכם לבכיר אחר".
אז מתכוונים להביא עוזר בכיר ליד מאמן לא בכיר? מישהו שיגיע לפה כעוזר והוא טוב\מנוסה מקטש הוא פראייר, לא עוזר בכיר.
הפוף גוטה, אם קטש חותם פה לשנתיים מכבי פראיירים של העולמות.מילוס כתב:אם קטש לא מבקש חוזה לשנתיים, הוא פראייר של העולמות. זה צ'אנס חד-פעמי בשבילו, ולא בטוח שעונה בינונית תשאיר אותו - כשמכבי חמה על "מאמן יורוליג" אקראי כדי להשתיק את הקהל.
והכי גרוע זה שנקבל בסוף כל מני דושקו למיניהם, או ההוא שפוטר ממונאקו העונה ועלה כמועמד.
הם יוצגו כ"מאמנים בכירים", יקבלו עדיין לכיוון המיליון - כשבפועל רובם מאמני יורוליג כושלים לחלוטין.
מחזירים את פארגו מהליגה הצפון קוריאנית השניה לעמדת הרכז הפותח ומוכרים את זה כאיחוד הצמד ה-א-ג-ד-י פארגו-פרקינס.מילוס כתב:יאללה, הימורים. אחרי הפרומו המוצלח מבחינתה שנתן לה כותרות..
איזה עוד שפן מכבי תוציא מהכובע כדי להמיר 10 אלף פראיירים למנויים?
בולRomanR כתב:לא יאומן, מפסקוואל לקטש ב24 שעות.
למה לא פרסאוביץ'? כי כמה אנשים יכתבו על החונטה הקרואטית?
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv ו־37 אורחים