המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:אגב, מייק ג'יימס אולי מפלצת התקפית. אך כל מה שקשור להגנה ושריר החשק לא קיים אצלו.
לטעמי, במצב הנוכחי, יש לו יותר חסרונות מיתרונות ולכן גם אם הוא יגיע (והוא לא) אז אני אישית לא אהיה מרוצה.
גל גל כתב:לא רוצה פה את מייק ג'יימס
מכבי צריכים לבנות עכשיו שלד לכמה שנים ולא להביא שחקן כזה מרכזי שיברח אחרי שנה אחת
מקאדו 3 כתב:Adam כתב:אגב, מייק ג'יימס אולי מפלצת התקפית. אך כל מה שקשור להגנה ושריר החשק לא קיים אצלו.
לטעמי, במצב הנוכחי, יש לו יותר חסרונות מיתרונות ולכן גם אם הוא יגיע (והוא לא) אז אני אישית לא אהיה מרוצה.
כן בסדר , עדיף איזה עבמ כשרוני מהג'י ליג נכון ?
MTA2311 כתב:גל גל כתב:לא רוצה פה את מייק ג'יימס
מכבי צריכים לבנות עכשיו שלד לכמה שנים ולא להביא שחקן כזה מרכזי שיברח אחרי שנה אחת
מכבי צריכה שחקנים מוכחים ברמת יורוליג. לפחות כוכב אחד.
לצערי הוא זה נראה הדבר היחיד שאפשר להביא כרגע.
ואני תמיד הייתי מהמתנגדים הגדולים כל פעם שהוא היה מועמד.
גל גל כתב:את הכסף שירצו לתת לגיימס הייתי מעדיף שיתנו לקווין פאנטר או לוקה וילדוזה
יש גם איזה אחד, סקוטי ווילבקין, נשמע מענייןMTA2311 כתב:גל גל כתב:לא רוצה פה את מייק ג'יימס
מכבי צריכה שחקנים מוכחים ברמת יורוליג. לפחות כוכב אחד.
לצערי הוא זה נראה הדבר היחיד שאפשר להביא כרגע.
ואני תמיד הייתי מהמתנגדים הגדולים כל פעם שהוא היה מועמד.
er79 כתב:גל גל כתב:את הכסף שירצו לתת לגיימס הייתי מעדיף שיתנו לקווין פאנטר או לוקה וילדוזה
פאנטר לא ישלים לך את מה שחסר לך והוא בטח לא שווה סכום כסף כזה רב
הימור שלי, עוזר מאמן והודעה על שיחרורו של סקוטיAssaf M כתב:אני לוקח מייק ג'יימס עם האופי על כל קינן אוונסים ודריוס תומפקסונים.
מכבי חייבת שחקן שובר שויון בסגל הזה, והיחיד שיכול להיות אחד שכזה הוא מייק ג'יימס. אגב, בצרפת טוענים כי התנהג למופת תחת
מאמנו החדש במונאקו. בכל אופן מונאקו לא תוותר עליו בקלות. נחכה ונראה.
היום אמור להיות יום רווי הודעות ממכבי ונאמר לי שגם תהיה החתמה שלא דובר עליה בתקשורת. נראה..
הימור שלי, עוזר מאמן והודעה על שיחרורו של סקוטיAssaf M כתב:אני לוקח מייק ג'יימס עם האופי על כל קינן אוונסים ודריוס תומפקסונים.
מכבי חייבת שחקן שובר שויון בסגל הזה, והיחיד שיכול להיות אחד שכזה הוא מייק ג'יימס. אגב, בצרפת טוענים כי התנהג למופת תחת
מאמנו החדש במונאקו. בכל אופן מונאקו לא תוותר עליו בקלות. נחכה ונראה.
היום אמור להיות יום רווי הודעות ממכבי ונאמר לי שגם תהיה החתמה שלא דובר עליה בתקשורת. נראה..
itai7 כתב:יעקוב מאיר בטוויטר:
אחת המטרות המרכזיות הבאות של מכבי תל אביב: החזרת כריס ג'ונס
@IsraelHayomHeb
itai7 כתב:יעקוב מאיר בטוויטר:
אחת המטרות המרכזיות הבאות של מכבי תל אביב: החזרת כריס ג'ונס
@IsraelHayomHeb
Adam כתב:אגב, מייק ג'יימס אולי מפלצת התקפית. אך כל מה שקשור להגנה ושריר החשק לא קיים אצלו.
I liked playing a lot and having a star role. Just as you get older, I just don’t want to have that much responsibility on my shoulders every night.
“Playing 21 minutes a night is better for me and just not being as much of a focal point and just trying to help out.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־29 אורחים