כמה הערות:
1 - אין ספק שפדרמן כמו כל שאר הנהלת מכבי רוצים לראות כאן קבוצה טובה, רק שאצלם נקודת המבט היא שונה. הם חושבים שאפשר לעשות עונה טובה גם עם כמה שחקנים
זולים ולא מוכרים, בתקווה שבלאט יביא אותם לעונת שיא בקריירה ויוציא מהם את המקסימום.
זאת גישה חסכנית, אבל גם כזאת שלא מאפשרת למכבי להיות קבוצה דומיננטית באירופה, אלא אם כל הזרים הם בינגו, ובמקרה הזה, בעונה הבאה צריך להתחיל מחדש, כי כל הבינגואים בורחים.
2 - את לא צריך שחקנים שיסתמו את השורות. אתה צריך להביא שחקנים מרכזיים בכל עמדה, פרט לעמדה 3. אז אולי מה שיש כאן זה לא כלום, אבל זה מעט מאוד.
3 - למכבי אין באמת חודשיים לסגור את הסגל. בחודש האחרון, אתה יכול להביא שחקן אחד משמעותי לכל היותר. הסגל צריך להיות סגור הרבה לפני.
אם אתה מחכה עד אוגוסט, אז אתה נשאר עם כל מיני פליטי DLEAGUE, פליטי קופליג או פליטי יורוצ'אלנג'.
90% מהעבודה צריכה להיעשות עד סוף החודש, ועם יכולת ניהול המו"מ הנפלאה של פדרמן ג'וניור, זה לא כזה הרבה זמן.
כל מה שנקבל אחרי זה, יגרום לנו להסתכל על ההחתמה של היקמן כהחתמת על, או שלחלופין יהיו החתמות מנויים פופוליסטיות.
שני הדברים לא ממש טובים.
1. מכבי תמיד היתה קבוצה כזו שמגלה את השחקנים שלה בעצמה ולא מביאה אותם כוכבים. ככה שאני באמת לא מבין מה ההפתעה הגדולה.
הבעיה כרגע היא שמכבי פוחדת ליפול ולכן היא מבטחת את עצמה עם אופציות למיניהם כך שגם השחקן דורש את האופציה הזו.
עברו הימים שפארקר וניקו נשארו כאן כי הם נהנו מהקהל והאווירה והקבוצה וכו', היום השחקנים רואים בעיקר את הפן הכלכלי.
מצד אחד מכבי מוכנה לשדרג את השכר לשחקנים המובילים שלה אבל בהרבה מקרים זה לא מספיק.
2. מכבי צריכה כרגע שני שחקני חמישיה, ועוד 3 ישראלים מחליפים (במידה וליאור נשאר)
זרים: שרמדיני, היקמן, סמית', רכז פותח , סנטר פותח, ופאוור מחליף
ישראלים: פניני, אליהו, ואני מעריך שבסופו של דבר יהיו פה: יותם, לנדסברג, טיוס (אני חושב שמכבי ילכו על 5 ישראלים כדי להשאיר דלת פתוחה לבלו במידה וירצה לחזור בינואר).
ככה שהכל תלוי בהחתמה של הרכז הזר והסנטר הזר לדעתי, כי בישראלים אנחנו נסתדר אני מעריך.
3. מסכים איתך שזה לא מצב אידיאלי, גם אני הייתי שמח אם היה סגל יותר סגור, אבל אף אחד לא חשב שיוגב יעשה את מה שעשה, ושכ"כ הרבה שחקנים יגידו לא למכבי (מאריץ' לא עשה כלום השנה ועדיין הוא לא חותם).
אתה אומר שיש פליטי די ליג וכד'- אבל אני מזכיר לך שאת שני ההחתמות הטובות שלה בשנתיים האחרונות מכבי עשתה בשלב מאוחר (ג'רמי ולאנגפורד)
אני אופטימי מטבעי. אי אפשר לשנות את זה.
מה גם שאני סומך על דיוויד.