המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:קודם כל, התגעגעתי אליך אור. טוב שחזרת.
באופן אולי משונה, אני דיי מסכים איתך לגבי כל ההתנגדויות שכתבת בהקשר לפוסט שלי (ואני אסביר), מלבד לגבי יוגב:
יוגב לא כזה שחקן טוב, מעולם לא היה, והבנאדם עשה קריירה מאיזה 2 משחקים טובים בסדרת ההצלבה הצמודה ההיא מול פאו.
לא היה צריך לחזור לפה. תמונת הפיוס שלו עם שמעון במסיבת העיתונאים, הייתה עוד מסמר בארון של המועדון ההוא עם הכבוד.
מסכים שמכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה במסגרת התקציב, אבל מה עם חוק רוסי, מה עם מגבלת זרים בישראלית וכו׳.
ושוב, זה מחזיר אותי לטעויות העבר של מכבי שרודפות אותה עד היום - מכבי עשתה עסקה עם השטן והנהלת הליגה, דווקא בשנים שבלי מכבי היה אפשר לסגור את הבאסטה, בשלהי השושלת הראשונה של פיני.
הסכימו לפיינל פור, הסכימו לחוק רוסי. בתקופה ההיא אם מכבי הייתה פורשת לשנה אחת מהליגה הישראלית, ראשי הליגה היו זוחלים על 4 ומתחננים שתחזור.
אז הסכימו למגבלות שפגעו בקבוצה קשות מצד אחד, ותצרף לזה את העזיבה של רענן כץ עם ריב האגו המטופש איתו של פדרמן, ולאט לאט המועדון החל לאבד מהיוקרה שלו.
רענן כץ הוא אחד ששם במועדון כמו מכבי את האקסטרה מאני, כדי להביא לכאן אל מדר ובלאט בלי להניד עפעף.
ועכשיו לסכומים שהצגת - אני לא זוכר כמה פורסם שזיו, כהן, ג׳ונדי ופניני מרוויחים, ואני בספק אם ההפרש של הארבעה יעמוד על פער משמעותי, אם בכלל אל מול מדר את בלאט.
תמיד הבעתי פה את דעתי כתקליט שבור, שלאור התקציב הנמוך יחסית לאריות אירופה, מכבי צריכים ללכת על סגל קצר, עם זרים יותר איכותיים, ולא ארוך עם זרים בשקל תשעים. מבחינתי, זה אותו כנ״ל גם עם הישראלים, במידה ויש כאלו שיכולים לתרום בשתי המסגרות.
החוקים בליגה מסנדלים את המועדון לגבש את הקבוצה באופן רעוע וחוקים ישראלים כאלו ואחרים, גררו את מכבי להחתמת שחקנים ישראלים שלא שווים פרוטה ביורוליג, אבל תפסו מקום משמעותי בליגה (דבר שאגב הוכיח שלא מקדם את השחקן הישראלי או נבחרת ישראל לשום מקום טוב).
דווקא לגבי מדר ובלאט, אני סבור שהם כן יכולים לתת דקות איכותיות לפרקים ביורוליג כמחליפים רעבים שנמצאים בקאדר אחרי זרים איכותיים.
קובי כתב:קודם כל, התגעגעתי אליך אור. טוב שחזרת.
באופן אולי משונה, אני דיי מסכים איתך לגבי כל ההתנגדויות שכתבת בהקשר לפוסט שלי (ואני אסביר), מלבד לגבי יוגב:
יוגב לא כזה שחקן טוב, מעולם לא היה, והבנאדם עשה קריירה מאיזה 2 משחקים טובים בסדרת ההצלבה הצמודה ההיא מול פאו.
לא היה צריך לחזור לפה. תמונת הפיוס שלו עם שמעון במסיבת העיתונאים, הייתה עוד מסמר בארון של המועדון ההוא עם הכבוד.
מסכים שמכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה במסגרת התקציב, אבל מה עם חוק רוסי, מה עם מגבלת זרים בישראלית וכו׳.
ושוב, זה מחזיר אותי לטעויות העבר של מכבי שרודפות אותה עד היום - מכבי עשתה עסקה עם השטן והנהלת הליגה, דווקא בשנים שבלי מכבי היה אפשר לסגור את הבאסטה, בשלהי השושלת הראשונה של פיני.
הסכימו לפיינל פור, הסכימו לחוק רוסי. בתקופה ההיא אם מכבי הייתה פורשת לשנה אחת מהליגה הישראלית, ראשי הליגה היו זוחלים על 4 ומתחננים שתחזור.
אז הסכימו למגבלות שפגעו בקבוצה קשות מצד אחד, ותצרף לזה את העזיבה של רענן כץ עם ריב האגו המטופש איתו של פדרמן, ולאט לאט המועדון החל לאבד מהיוקרה שלו.
רענן כץ הוא אחד ששם במועדון כמו מכבי את האקסטרה מאני, כדי להביא לכאן אל מדר ובלאט בלי להניד עפעף.
ועכשיו לסכומים שהצגת - אני לא זוכר כמה פורסם שזיו, כהן, ג׳ונדי ופניני מרוויחים, ואני בספק אם ההפרש של הארבעה יעמוד על פער משמעותי, אם בכלל אל מול מדר את בלאט.
תמיד הבעתי פה את דעתי כתקליט שבור, שלאור התקציב הנמוך יחסית לאריות אירופה, מכבי צריכים ללכת על סגל קצר, עם זרים יותר איכותיים, ולא ארוך עם זרים בשקל תשעים. מבחינתי, זה אותו כנ״ל גם עם הישראלים, במידה ויש כאלו שיכולים לתרום בשתי המסגרות.
החוקים בליגה מסנדלים את המועדון לגבש את הקבוצה באופן רעוע וחוקים ישראלים כאלו ואחרים, גררו את מכבי להחתמת שחקנים ישראלים שלא שווים פרוטה ביורוליג, אבל תפסו מקום משמעותי בליגה (דבר שאגב הוכיח שלא מקדם את השחקן הישראלי או נבחרת ישראל לשום מקום טוב).
דווקא לגבי מדר ובלאט, אני סבור שהם כן יכולים לתת דקות איכותיות לפרקים ביורוליג כמחליפים רעבים שנמצאים בקאדר אחרי זרים איכותיים.
הבעיה שמדר ובלאט על אותה עמדה שאני מקווה שבעונה הבאה בראון ישאר.קובי כתב:פעם מכבי חרטה על דגלה להביא את הישראלים הכי טובים לקבוצה.
פעם גם היו ישראלים טובים.
פעם חלום של כל ילד ששיחק כדורסל היה לשחק במכבי.
פעם למועדון שנקרא מכבי תל אביב היה הרבה יותר כבוד.
בשנים האחרונות (והרבה יותר מזה) הפער בין השחקן הישראלי לאירופאי גדל.
היום השחקן הישראלי לאו דווקא רוצה לשחק במכבי.
בנוגע לכבוד, אז תקדים כמו זה של אוחיון שהפר חוזה עם מכבי, כדי להגיע לקובאן, פגע קשות בתדמית של מכבי ובחוסן שלה. בימים כתיקונם, אוחיון הבינוני (והטוב בעידן של "היום") היה לובש צהוב רק בפנסיה.
כל אלו עובדות עצובות על השחקן הישראלי בעיקר וגם על המועדון שלנו.
יחד עם זאת, שכבר מתגלה טאלנט כמו ים מדר, שהוא גם בר השגה (בניגוד לאבדיה), הציפיה שלי היא שהוא יהיה במועדון, ולא במועדון עם תקציב נמוך משלנו.
עוד ציפיה היא, שאם כבר מחתימים ישראלים, שיהיו הטובים ביותר שאפשר למצוא. לא בכל מחיר, אבל לראות שחקנים בצהוב שאפילו את מקומם או דקותיהם בנבחרת ישראל לא מוצאים, זה מאכזב ומבאס ברמות.
לא יכול להבין את ההחתמה של שחקן כמו זיו, רכז שמתקשה להעביר את החצי בכדרור בלי לאבד אותו ביורוליג. או של ג'ייק כהן שעשה קאמבק לקבוצה, אחרי קדנציה חלשה בקבוצה.
אם לג'ונדי פעם היה את הטיקט ההגנתי, אז זה כבר שנתיים לפחות זה לא שם. אם אי אפשר גם וגם וגם, אז למה לא להחליף אותו בדם חדש כמו בלאט, שגם נותן קליעה דומה, וגם יכולות טובות יותר ב-1?
אתה באמת חושב שמדר סיפור של מיליון לעונה מבחינת שכר? גם בלאט?MTA2311 כתב:הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?
אגב קובי, הדבר היחיד שהסיפור עם יוגב היה צריך לעשות, זה להראות כמה אין באמת משמעות לסיפור של כן ישראלי לא ישראלי. בסוף כולם חארות. זה לא תעודת עניות למכבי, אלא ליוגב בלבד.
פעם בכמה שנים חוזר הניגון הזה של "השחקנים הישראלים הכי טובים צריכים להיות במכבי". יש סיבה שכל פעם שניסו ללכת על הטיקט הזה נכשלו.
לדעתי מכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב המגוחך שלה. זה כנראה לא כולל שפיכת מיליונים על שחקנים ישראלים.
Jack55 כתב:אתה באמת חושב שמדר סיפור של מיליון לעונה מבחינת שכר? גם בלאט?MTA2311 כתב:הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?
אגב קובי, הדבר היחיד שהסיפור עם יוגב היה צריך לעשות, זה להראות כמה אין באמת משמעות לסיפור של כן ישראלי לא ישראלי. בסוף כולם חארות. זה לא תעודת עניות למכבי, אלא ליוגב בלבד.
פעם בכמה שנים חוזר הניגון הזה של "השחקנים הישראלים הכי טובים צריכים להיות במכבי". יש סיבה שכל פעם שניסו ללכת על הטיקט הזה נכשלו.
לדעתי מכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב המגוחך שלה. זה כנראה לא כולל שפיכת מיליונים על שחקנים ישראלים.
או שאתה מכניס פה את ההתייחסות למס הגבוה על הישראלים
כמה אתה חושב שכל אחד מהם יכול לדרוש בקיץ הקרוב?MTA2311 כתב:Jack55 כתב:אתה באמת חושב שמדר סיפור של מיליון לעונה מבחינת שכר? גם בלאט?MTA2311 כתב:הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?
עם המס.
בלאט אגב יהיה סיפור יקר יותר אם ימשיך בקצב הזה
פחות מחצי מיליון זה לא יהיה.Jack55 כתב:כמה אתה חושב שכל אחד מהם יכול לדרוש בקיץ הקרוב?MTA2311 כתב:Jack55 כתב:אתה באמת חושב שמדר סיפור של מיליון לעונה מבחינת שכר? גם בלאט?MTA2311 כתב:הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?
עם המס.
בלאט אגב יהיה סיפור יקר יותר אם ימשיך בקצב הזה
קשה לי להאמין שזה יעבור את ה500-600 הקיצון, שזה יקר חשוב לציין
או אולי אפילו נשאל אחרת, אם דיבה לצורך העניין השנה מרוויח 275 אלף דולר, בלאט/מדר בקיץ הבא יעלה לנו בעינייך כפול 2? כפול 3?
צריך לתת כבר למאמן הבא לקבוע את השינויים שהוא רוצה בסגל.cannon כתב:היו צריכים לדעת שזה הולך לשם ולסגור עם אונואקו לפני כמה שבועות. טמטום. נקווה שיביאו שחקן שיודע לשחק עם גב לסל ולא עוד תואם ניבו, כיון שממילא קטש לא יישאר פה עוד הרבה זמן…
cannon כתב:היו צריכים לדעת שזה הולך לשם ולסגור עם אונואקו לפני כמה שבועות. טמטום. נקווה שיביאו שחקן שיודע לשחק עם גב לסל ולא עוד תואם ניבו, כיון שממילא קטש לא יישאר פה עוד הרבה זמן…
Assaf M כתב:כריס סינגלטון הוצע למכבי ת"א כמחליף אפשרי לפויטרס. לא יודע עד כמה זה רציני, אולי ג'ק ישפוך לנו יותר אור
Mitelka כתב:Assaf M כתב:כריס סינגלטון הוצע למכבי ת"א כמחליף אפשרי לפויטרס. לא יודע עד כמה זה רציני, אולי ג'ק ישפוך לנו יותר אור
שחקן גמור, למרות שאהבתי אותו מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־9 אורחים