08 ינואר 2023, 06:05
מילוס כתב:בלאט הוא סיפור של מיליון יורו+? איך הגענו למספרים האלה? יש עליו מס של 200%?
ואין דילמה בכלל בין מדר לבלאט.. הראשון שיהיה רלבנטי חוזית+כלכלית יקבל הצעה ויקח את הזמן לחשוב איך הוא עם כאבי ראש. מכבי כבר מזמן לא במקום של לבחור שחקן ולקבל חתימה על מפית כבר במועד ההצעה. יותר כמו לעשות רשימה ולקוות לקבל "כן" ממועמד מס' 4-5 ולא 10. ע"ע טיג'יי ליף, שחקן שמגיע מתחום הספסלים והשרפרפים ועושה פה צחוק מהמערכת כבר כמה קייצים.
08 ינואר 2023, 07:44
08 ינואר 2023, 08:35
08 ינואר 2023, 11:10
08 ינואר 2023, 11:31
Adam כתב:לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.
נכון שהמיסוי על ישראלים לא מקל עלינו, אבל גם הגיע הזמן שההנהלה הזאת תכניס את הידר לכיס ותחזיר לפה קצת צביון ישראלי. שניהם שחקני יורוליג לגיטימיים, ולא נופלים העונה מהיליארד או הולינס ביכולת הנוכחית.
הבעיה היא שאני פשוט לא רואה איך הם יסכימו להגיע לפה ביחד (ויכול להיות שבצדק) כשיש לך במצבת הגארדים שחקנים כמו בולדווין ובראון.
מה גם שאני לא חושב שמדר ירצה עוד להגיע לפה, הוא יעדיף להישאר בפרטיזן או קבוצת יורוליג אחרת שתמשיך לתת לו דק' ככל שעובר הזמן.
מה שכן, מבין שניהם אז למדר יש את הפוטנציאל להיות שחקן חמישייה ביורוליג, בשונה מבלאט שאומנם מצטיין מאוד בדברים מסויימים, אבל מאוד מוגבל בשאר בשאר הדברים.
08 ינואר 2023, 12:24
felix_r כתב:Adam כתב:לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.
נכון שהמיסוי על ישראלים לא מקל עלינו, אבל גם הגיע הזמן שההנהלה הזאת תכניס את הידר לכיס ותחזיר לפה קצת צביון ישראלי. שניהם שחקני יורוליג לגיטימיים, ולא נופלים העונה מהיליארד או הולינס ביכולת הנוכחית.
הבעיה היא שאני פשוט לא רואה איך הם יסכימו להגיע לפה ביחד (ויכול להיות שבצדק) כשיש לך במצבת הגארדים שחקנים כמו בולדווין ובראון.
מה גם שאני לא חושב שמדר ירצה עוד להגיע לפה, הוא יעדיף להישאר בפרטיזן או קבוצת יורוליג אחרת שתמשיך לתת לו דק' ככל שעובר הזמן.
מה שכן, מבין שניהם אז למדר יש את הפוטנציאל להיות שחקן חמישייה ביורוליג, בשונה מבלאט שאומנם מצטיין מאוד בדברים מסויימים, אבל מאוד מוגבל בשאר בשאר הדברים.
לא הבנתי למה צריך להביא את שניהם. בשביל מה זה טוב? צריך להביא רק את מי שמתאים.
08 ינואר 2023, 13:58
Adam כתב:לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.
08 ינואר 2023, 14:20
08 ינואר 2023, 15:31
where is the love? כתב:מי הרכז שהחתימה זלגיריס ?
08 ינואר 2023, 19:59
08 ינואר 2023, 20:03
JarJarBinx כתב:לא מת על בלאט, וגם לא בטוח שהוא היה רוצה לבוא. מדר לעומת זאת - היתי מאד שמח לראות אותו כאן. הוא לדעתי לא ירצה.
לגבי מדר היתי מרחיק ואומר שבהנחה שבראון שנה הבאה עוזב לטובת אחת הגדולות, היתי לוקח אותו כרכז ראשון למכבי. כישרון מספיק גדול כדי להמר עליו.
08 ינואר 2023, 21:06
08 ינואר 2023, 21:19
MTA2311 כתב:רק שזאת לא באמת השאלה כי בלאט זה פחות או יותר 3 זיו מבחינת עלויות.
השאלה היא האם שווה למכבי להשכיב מיליון+ ברוטו על בלאט בשביל להגיד איזה יופי הבאנו ישראלי ברמת יורוליג, ואז לגלות שהחוזה הזה לא נוצר יש מאין והכסף לחיזוק זר ירד משמעותית.
לדעתי ממש ממש לא.
08 ינואר 2023, 21:53
הכל טוב ויפה רק שבתחושה שלי אם הוא יבוא זה יהיה בסכומים גבוהים יותר משמעותית ממה שציינת.Mitelka כתב:MTA2311 כתב:רק שזאת לא באמת השאלה כי בלאט זה פחות או יותר 3 זיו מבחינת עלויות.
השאלה היא האם שווה למכבי להשכיב מיליון+ ברוטו על בלאט בשביל להגיד איזה יופי הבאנו ישראלי ברמת יורוליג, ואז לגלות שהחוזה הזה לא נוצר יש מאין והכסף לחיזוק זר ירד משמעותית.
לדעתי ממש ממש לא.
בשיטוט קצר במרשתת:
יפתח זיו מרוויח 150 אלף דולר לעונה. תמיר בלאט 225 אלף דולר לעונה (450 אלף לשנתיים).
גם אם את משחרר את יפתח ומחתים את תמיר ביותר (נגיד 300, בטח בחוזה של נגיד 600-650 לשנתיים) זה לא פי שלוש, אולי פי 2, ואתה יודע מה ? זה גם די בצדק בהתחשב בביצועים שלהם.
הבן אדם לפני יומיים נתן 11 נק' ו9 אס נגד הקבוצה הכי טובה במפעל. מודע לחולשות שלו אבל לדעתי הוא הרוויח יופי יופי את השידרוג שלו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
08 ינואר 2023, 22:34
08 ינואר 2023, 22:52
09 ינואר 2023, 00:45
RomanR כתב:לא רואה שום סיבה למדר לבוא לפה. אם הבחירה היא לשחק תחת ז'ליקו או תחת קטש נראה לי שהוא יבחר בז'ליקו
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
09 ינואר 2023, 01:09
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:רק שזאת לא באמת השאלה כי בלאט זה פחות או יותר 3 זיו מבחינת עלויות.
לדעתי ממש ממש לא.
בשיטוט קצר במרשתת:
יפתח זיו מרוויח 150 אלף דולר לעונה. תמיר בלאט 225 אלף דולר לעונה (450 אלף לשנתיים).
גם אם את משחרר את יפתח ומחתים את תמיר ביותר (נגיד 300, בטח בחוזה של נגיד 600-650 לשנתיים) זה לא פי שלוש, אולי פי 2, ואתה יודע מה ? זה גם די בצדק בהתחשב בביצועים שלהם.
הבן אדם לפני יומיים נתן 11 נק' ו9 אס נגד הקבוצה הכי טובה במפעל. מודע לחולשות שלו אבל לדעתי הוא הרוויח יופי יופי את השידרוג שלו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
09 ינואר 2023, 01:52
09 ינואר 2023, 01:55