אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2012, 10:11

itai7 כתב:טומיץ חתם בצסק"א

מאיפה המידע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 10:13

הרי זה ברור שמה שזארקו אומר - קורה ההיפך. עלק הוא מעדיף את מכבי כי שם יקבל יותר דקות. חחחח. טוב, גם ככה לא רציתי אותו פה.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2012, 10:14

er79 כתב:הרי זה ברור שמה שזארקו אומר - קורה ההיפך. עלק הוא מעדיף את מכבי כי שם יקבל יותר דקות. חחחח. טוב, גם ככה לא רציתי אותו פה.

הוא העדיף עד אשר צסקא הוסיפה עוד מיליון לחוזה :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יולי 2012, 10:27

חחחחח איזה אפס זארקו הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 03 יולי 2012, 10:36

rc4991 כתב:

חחחחח איזה אפס זארקו הזה

עדיין לא אפס, מכיוון שטומיץ' לא חתם בצסקא ולא בשום מקום אחר...
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 10:47

tomerp כתב:
rc4991 כתב:

חחחחח איזה אפס זארקו הזה

עדיין לא אפס, מכיוון שטומיץ' לא חתם בצסקא ולא בשום מקום אחר...

זה לא משנה, זארקו כבר הוכיח את "הצלחותיו" בענייני מכבי פעמים אינספור. יוטב לו אם יתמקד בלספק סקופים תוצרת סרביה ולא תוצרת ישראל.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יולי 2012, 11:05

לגבי טומיץ' , אני מבין את הרצון שלו לוותר על חוזה בצסק"א בשביל להגיע למכבי . אחרי התקופה שלו במדריד הוא מבין שעוד תקופה כזאת על הספסל של צסק"א אומנם תעשיר את חשבון הבנק שלו אבל תגמור אותו מבחינה מקצועית .
הוא בשלב שזה בדיוק הזמן שלו לפרוץ ולקבל דקות משמעותיות כי אם לו הוא ביזבז את הכשרון שלו סתם .
אני מאוד הייתי שמח לראות אותו (במיוחד כי ברור שמאריץ' או וויוקאס לא יגיעו ) במכבי ואני חושב שהוא שונה מאוד משרמנדיני בסגנון המשחק (משחק עם הגב לסל טוב בהרבה משל גרגמל...) .
גם מבחינת גוף הוא כבר לא מקל כמו שהיה , מה גם שאני לא חושב שקבוצה חייבת גושי בשר בעמדה 5 אלא שחקנים שאין להם פחד ממגע .

אני מקווה מאוד שהלפרין ולאנדסברג יחתמו וניסגור את הפינה הזאת כבר . ואני מקווה עוד יותר שלאור אי ההחתמות של גארד/ים זרים איכותיים ,לאנדסברג יתן את עונת חייו והתברר כגניבה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itai7 » 03 יולי 2012, 11:14

אהההה, סליחה התבלבלתי עם ארצג שחתם שם, לא טומיץ

הם דומים :nono

בכל מקרה זיזיס חתם בבילבאו
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 03 יולי 2012, 11:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
itai7

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 11:18

ארצג חתם שם מזמן כבר
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יולי 2012, 11:21

itai7 כתב:אהההה, סליחה התבלבלתי עם ארצג שחתם שם, לא טומיץ

הם דומים :nono

בכל מקרה זיזיס חתם בבילבאו

זיזיס ? חשבתי דימנטידיס...שטויות כל היוונים דומים... :bigsmile2
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 11:23

yzafrir כתב:לגבי טומיץ' , אני מבין את הרצון שלו לוותר על חוזה בצסק"א בשביל להגיע למכבי . אחרי התקופה שלו במדריד הוא מבין שעוד תקופה כזאת על הספסל של צסק"א אומנם תעשיר את חשבון הבנק שלו אבל תגמור אותו מבחינה מקצועית .
הוא בשלב שזה בדיוק הזמן שלו לפרוץ ולקבל דקות משמעותיות כי אם לו הוא ביזבז את הכשרון שלו סתם .
אני מאוד הייתי שמח לראות אותו (במיוחד כי ברור שמאריץ' או וויוקאס לא יגיעו ) במכבי ואני חושב שהוא שונה מאוד משרמנדיני בסגנון המשחק (משחק עם הגב לסל טוב בהרבה משל גרגמל...) .
גם מבחינת גוף הוא כבר לא מקל כמו שהיה , מה גם שאני לא חושב שקבוצה חייבת גושי בשר בעמדה 5 אלא שחקנים שאין להם פחד ממגע .

אני מקווה מאוד שהלפרין ולאנדסברג יחתמו וניסגור את הפינה הזאת כבר . ואני מקווה עוד יותר שלאור אי ההחתמות של גארד/ים זרים איכותיים ,לאנדסברג יתן את עונת חייו והתברר כגניבה .

לגבי טומיץ', בעונה האחרונה הוא באמת לא נספר בריאל, אבל דווקא בעונה של מסינה שם - הוא קיבל כמות דקות מכובדת עד כמה שזכור לי, כך שזה לא יהיה מופרך אם מסינה יביא אותו לקדנציה שנייה תחת שרביטו. מעבר לכך, מכבי חייבת סנטר פיזי, טומיץ' הוא לא כזה. אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את מאריץ'.
לגבי לנדסברג, לא יודע למה, אבל אני נוטה להסכים איתך. ברור שחיפה היא לא אינדיקציה, אבל תחת הדרכתו של בלאט הוא בהחלט יכול להתפתח נהדר. גם לי יש תחושות טובות לגביו, ולכן אני מקווה לראות אותו פה, מה גם שאנחנו במחסור ישראלי חמור. הייתי רוצה לראות אותו ביחד עם יותם, לא אחד על חשבון השני.
er79

הודעהעל ידי Dperk » 03 יולי 2012, 11:45

er79 כתב:
yzafrir כתב:לגבי טומיץ' , אני מבין את הרצון שלו לוותר על חוזה בצסק"א בשביל להגיע למכבי . אחרי התקופה שלו במדריד הוא מבין שעוד תקופה כזאת על הספסל של צסק"א אומנם תעשיר את חשבון הבנק שלו אבל תגמור אותו מבחינה מקצועית .

לגבי טומיץ', בעונה האחרונה הוא באמת לא נספר בריאל, אבל דווקא בעונה של מסינה שם - הוא קיבל כמות דקות מכובדת עד כמה שזכור לי, כך שזה לא יהיה מופרך אם מסינה יביא אותו לקדנציה שנייה תחת שרביטו. מעבר לכך, מכבי חייבת סנטר פיזי, טומיץ' הוא לא כזה. אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את מאריץ'.
לגבי לנדסברג, לא יודע למה, אבל אני נוטה להסכים איתך. ברור שחיפה היא לא אינדיקציה, אבל תחת הדרכתו של בלאט הוא בהחלט יכול להתפתח נהדר. גם לי יש תחושות טובות לגביו, ולכן אני מקווה לראות אותו פה, מה גם שאנחנו במחסור ישראלי חמור. הייתי רוצה לראות אותו ביחד עם יותם, לא אחד על חשבון השני.

אני גם הייתי רוצה לראות את מאריץ' קודם כל, אבל אני לא חושב שמכבי יכולה לחכות לו עד קץ הדורות. טומיץ' הוא אלטרנטיבה טובה, ויכול להיות שאם מכבי תמשיך לחכות למאריץ' היא תצא קירחת מכל הכיוונים.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2012, 11:50

Dperk, לא צריך לחכות לשום מאריץ', חתיכת חרא קטן..
לא רוצה שחקנים טיפשים, אם אתה שואל למה טיפש? אז טיפש בגללשהוא חי בסרט שאחרי שנתיים של 7 דקות בממוצע בפאו' שהוא ברוטציה אחרי וויוקאס קבוצות ישפכו עליו כסף ויתנו לו לשחק (אולי ישפכו כסף, אבל רק קבוצות שכבר יש להן הרבה כסף לעוד סנטר מוביל), הוא אדיוט כי הוא חי בסרט שאחרי 2 עונות כאלו יקבל חוזה באן בי איי..
שחקן טיפש כמעט כמו אליהו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 11:55

אני כלל לא בטוח שמכבי מחכים לו. הוא מנסה לתת שואו טוב הקיץ במדי נבחרת אוסטרליה ולהתקבל לאנ.בי.איי. אני בטוח שמכבי מחפשת אופציות חלופיות במקביל. לפי דעתי טומיץ' בין כה וכה לא במערכת השיקולים של בלאט. אולי הוא רוצה את מכבי, אבל אני לא בטוח שמכבי רוצה בו.
er79

הודעהעל ידי tomerp » 03 יולי 2012, 11:57

er79 כתב:אני כלל לא בטוח שמכבי מחכים לו. הוא מנסה לתת שואו טוב הקיץ במדי נבחרת אוסטרליה ולהתקבל לאנ.בי.איי. אני בטוח שמכבי מחפשת אופציות חלופיות במקביל. לפי דעתי טומיץ' בין כה וכה לא במערכת השיקולים של בלאט. אולי הוא רוצה את מכבי, אבל אני לא בטוח שמכבי רוצה בו.

כן בטח שואו....להזכירך בוגוט יושב על העמדה שלו, ומאריץ' יצתרך להסתפק ב10 דקות.....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2012, 12:05

tomerp כתב:
er79 כתב:אני כלל לא בטוח שמכבי מחכים לו. הוא מנסה לתת שואו טוב הקיץ במדי נבחרת אוסטרליה ולהתקבל לאנ.בי.איי. אני בטוח שמכבי מחפשת אופציות חלופיות במקביל. לפי דעתי טומיץ' בין כה וכה לא במערכת השיקולים של בלאט. אולי הוא רוצה את מכבי, אבל אני לא בטוח שמכבי רוצה בו.

כן בטח שואו....להזכירך בוגוט יושב על העמדה שלו, ומאריץ' יצתרך להסתפק ב10 דקות.....

נבחרת אוסטרליה לא יכולה להשאיל לנו סנטר אחד?
בוגוט, אנדרסן, מאריץ', ג'אוואי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 03 יולי 2012, 12:05

LIAV10 כתב:Dperk, לא צריך לחכות לשום מאריץ', חתיכת חרא קטן..
לא רוצה שחקנים טיפשים, אם אתה שואל למה טיפש? אז טיפש בגללשהוא חי בסרט שאחרי שנתיים של 7 דקות בממוצע בפאו' שהוא ברוטציה אחרי וויוקאס קבוצות ישפכו עליו כסף ויתנו לו לשחק (אולי ישפכו כסף, אבל רק קבוצות שכבר יש להן הרבה כסף לעוד סנטר מוביל), הוא אדיוט כי הוא חי בסרט שאחרי 2 עונות כאלו יקבל חוזה באן בי איי..

קיללת את מאריץ' נכון ליאב? וזה בדיוק מה שאמרתי, אם יש צ'אנס להביא את טומיץ'', אני בעד. לדעתי הוא שיפר את המאסה והאגרסיביות וכבר לא כזה רכיכה. מאריץ' הוא סוג של תעלומה אחרי השנתיים האחרונות ואם הוא החליט למצות קודם כל את אופציית הNBA מה שייקח עוד הרבה זמן, מכבי צריכה לפעול בקרוב.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2012, 12:08

Dperk כתב:

קיללת את מאריץ' נכון ליאב? וזה בדיוק מה שאמרתי, אם יש צ'אנס להביא את טומיץ'', אני בעד. לדעתי הוא שיפר את המאסה והאגרסיביות וכבר לא כזה רכיכה. מאריץ' הוא סוג של תעלומה אחרי השנתיים האחרונות ואם הוא החליט למצות קודם כל את אופציית הNBA מה שייקח עוד הרבה זמן, מכבי צריכה לפעול בקרוב.

לא קיללתי אותך...

חחחחחח סתם :tongue3
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 03 יולי 2012, 12:10

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

לא קיללתי אותך...
חחחחחח סתם :tongue3

חחחח אני עצבני טיפה כי קיבלתי ציון גרוע...
Dperk

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 12:14

עם כל הכבוד למאסה של טומיץ', הוא עדיין מרגרינה של בלו בנד. עשיתם מהניפוח שלו בלון. הוא עוד לא הפך לסופו. יש לנו שרוך אחד ורסטילי בהתקפה, אני לא רוצה עוד אחד. אני צריך סנטר פיזי. מאריץ' יכול לבוא לכאן על תקן גניבה, כמו סופו. כולם יכולים להספיד אותו עד מחר. פוטנציאל יש לו, והוא כבר הוכיח זאת. הוא רק צריך למצוא את הקבוצה המתאימה והמאמן שייתן בו אמון.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־32 אורחים