my man כתב:עכברושים והכל אבל הסל של ג'ורדן מקריי הערב - אמאל'ה ואבאל'ה..וואו!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:עכברושים והכל אבל הסל של ג'ורדן מקריי הערב - אמאל'ה ואבאל'ה..וואו!
זוכרים שהוא כבר סיכם במכבי והעסקה הייתה סגורה?my man כתב:my man כתב:עכברושים והכל אבל הסל של ג'ורדן מקריי הערב - אמאל'ה ואבאל'ה..וואו!
Jack55 כתב:זוכרים שהוא כבר סיכם במכבי והעסקה הייתה סגורה?my man כתב:my man כתב:עכברושים והכל אבל הסל של ג'ורדן מקריי הערב - אמאל'ה ואבאל'ה..וואו!
בסוף זה נפל בשנייה האחרונה על איזה 50 אלף דולר ונוריס קול הגיע במקומו באותו קיץ
Jack55 כתב:דוגרי עכשיו, אתם חושבים שיש להפועל סיכוי לעשות סנסציה ולקחת את היורוקאפ?
וואלה הם מקום שני בבית שלהם עם 5 מחזורים לסיום העונה הסדירה והאמת שביחס לשאר קבוצות היורוקאפ הסגל שלהם ממש טוב ופוטנציאלית מסוגל ללכת רחוק
אם אני לא טועה במתכונת הנוכחית רק הזוכה מקבלת כרטיס מובטח ליורוליג ומקום שני לא מקבל נכון?
felix_r כתב:מישהו ראה את המשחק של חולון? הזוי.
Jack55 כתב:דוגרי עכשיו, אתם חושבים שיש להפועל סיכוי לעשות סנסציה ולקחת את היורוקאפ?
וואלה הם מקום שני בבית שלהם עם 5 מחזורים לסיום העונה הסדירה והאמת שביחס לשאר קבוצות היורוקאפ הסגל שלהם ממש טוב ופוטנציאלית מסוגל ללכת רחוק
אם אני לא טועה במתכונת הנוכחית רק הזוכה מקבלת כרטיס מובטח ליורוליג ומקום שני לא מקבל נכון?
10.3
ECA will grant a one-year licence for participating in the EuroLeague the following season, to the club that had originally qualified for the EuroLeague as EuroCup champion or EuroCup runner-up and has finished in the highest position among the top eight clubs of the EuroLeague standings. If that is not the case, ECA will grant the one-year licence to the EuroCup runner-up.
10.4
In all cases, the allocation of the licence will be conditional upon the fulfilment of all terms and conditions established in these Licensing Rules for the Clubs with Associated Club Licences. In the case that the club does not fulfil these requirements, the Shareholders Executive Board will propose the allocation of a wild card to the General Assembly.
my man כתב:felix_r כתב:מישהו ראה את המשחק של חולון? הזוי.
שיפוט הזייתי שלא ראיתי כמוהו המון זמן..
A.Parker כתב:my man כתב:felix_r כתב:מישהו ראה את המשחק של חולון? הזוי.
שיפוט הזייתי שלא ראיתי כמוהו המון זמן..
מה היה?
זה יהיה פשוט דפוק אם הם איכשהו יזכו ויעפילו ליורוליגA.Parker כתב:כבר אמרתי בתחילת העונה שהפועל יכולה ללכת עד הסוף שם. היורוקאפ נחלשה מאוד בשל עזיבת הרוסיות ומשכך גם המעבר של כמה קבוצות מובילות משם ליורוליג. מה שמעניין זה שדווקא שיטת הנוק אאוט יכולה לפגוע בהם, כי על פניו יש להם את אחד הסגלים המרשימים במפעל.
השנה הם לא הוכיחו עדיין שיש להם את מה שצריך במשחק במאני טייםJack55 כתב:זה יהיה פשוט דפוק אם הם איכשהו יזכו ויעפילו ליורוליגA.Parker כתב:כבר אמרתי בתחילת העונה שהפועל יכולה ללכת עד הסוף שם. היורוקאפ נחלשה מאוד בשל עזיבת הרוסיות ומשכך גם המעבר של כמה קבוצות מובילות משם ליורוליג. מה שמעניין זה שדווקא שיטת הנוק אאוט יכולה לפגוע בהם, כי על פניו יש להם את אחד הסגלים המרשימים במפעל.
באמת אני אומר, זה משהו שלגמרי יכול לקרות, לא מופרך בכלל
ankram כתב:Jack55 כתב:דוגרי עכשיו, אתם חושבים שיש להפועל סיכוי לעשות סנסציה ולקחת את היורוקאפ?
יש לה יותר סיכוי לקחת את היורוקאפ מאשר למכבי להגיע לפלייאוף , בנו שם קבוצה מעולה , הכי טובה והכי מאוזנת בארץ.לא סתם מכבי מאד התקשו מולם 3 משחקים.
my man כתב:my man כתב:עכברושים והכל אבל הסל של ג'ורדן מקריי הערב - אמאל'ה ואבאל'ה..וואו!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים