רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי Jack55 » 01 פברואר 2023, 16:46

TAYO כתב:לא יודע תכנית משחק או לא - אבל לבולדווין נכנסו זריקות משוגעות והאמת שגם להיליארד ובריבאונד גם הייתה יציבות ברבע השלישי. מרגע שזה הפסיק, וזה קרה כבר לפני סוף הרבע, מכבי נעלמה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מסכים איתך מאה אחוז, ללא הרבע השלישי הטוב של בולדווין ברצלונה היו בורחים לנו

לקטש הייתה מטרה אחת וזה לשמור על היתרון ברבע הרביעי, והוא נכשל שוב

בעיניי כל עוד אין את התכלס שזה תוצאות וניצחונות, אז זה לא כזה רלוונטי השיפור של הקבוצה במהלך המשחק, כי מה זה משנה עם שוב פעם יש את הקריסה הקבועה ברבע הרביעי, איפה הסקת המסקנות ממשחקים קודמים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2023, 17:45

הוא כן יודע לחבר קבוצה אבל עדיין חסר הגרוש ללירה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי JarJarBinx » 01 פברואר 2023, 22:28

גל גל כתב:אם בראון היה משחק היינו לוקחים את זה

כן, כי עם בראון מכבי לא מפסידה בחוץ ומפציצה בכל רבע רביעי... :roll:
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2023, 14:27

קטש מתגלח על הזקן שלנו , אין לו מושג לנהל עונת יורוליג , אין לו מושג לנהל שבוע כפול , אין לו מושג לנהל סגל של 12 שחקנים במשחק , הכל זה חווית לימוד ראשונה שלו.
אם למכבי אין בעייה עם זה , שייתנו לו להמשיך שנה הבאה אולי מהעונה הזאת הוא למד משהו (לא נראה לי) ועם שימור כמה שיותר מהסגל ייתכן ונראה יותר טוב.
אבל היות ואני חושב שהפועל תל אביב תיקח את האליפות , ירושליים את הגביע , אז לא נראה לי שזה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי refael » 02 פברואר 2023, 15:27

קטש מאמן טוב.
לא ברמה הכי גבוהה ביורוליג אבל כן יש את הפוטנציאל.
הוא יודע לחבר קבוצה, מאמן של שחקנים.
כן חסר לו ניהול משחק שבזה הוא הכי לוקה לדעתי.
לפי דעתי אלא אם כן פסקוואל או מישהו ברמתו מתפנה הקיץ כן צריך להשאיר אותו הוא רק ישתפר שנה הבאה + מרבית הסגל ישאר.
צריך לזכור שאנחנו עדיין בתמונת הפלייאוף, מכבי לי מפסידה בבית גם לגדולות, חסר הגרוש ללירה בכמה משחקי חוץ והיינו מנצחים אותם.
2-3 משחקי חוץ שהיינו אמורים לנצח ואנחנו בטופ 5 ואף אחד לא היה מדבר ככה.
אז נכון זה לא קרה והרבה מזה על קטש אבל כן אני חושב שצריך לשפוט סוף שנה ולראות את התוצאות.
נערך לאחרונה על ידי refael בתאריך 03 פברואר 2023, 10:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה
refael

הודעהעל ידי sroeyz » 02 פברואר 2023, 23:40

ברור שהבעייה העיקרית של מכבי היא ההנהלה, אבל קטש לא מאמן את הסגל הזה מספיק טוב.
ברור שפציעות קורות, אבל זה לא מקרי שגם בולדווין וגם בראון נפצעו ללא מגע.
קטש שחק אותם בכמות דקות שאסור לשחק ביורוליג, ועוד בסגנון התקפה שדורש מהם המון בכל התקפה והתקפה.
אם קטש היה מנצל את הסגל בצורה יותר נורמלית, ובעיקר נותן לזיו אפילו עשר דקות, זה היה נראה טוב יותר.
sroeyz

הודעהעל ידי JarJarBinx » 02 פברואר 2023, 23:47

מאמן לא טוב מספיק
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2023, 01:29

אם הוא מוציא פלייאוף מהסגל המגוחך הזה, למרות כל החרא שהוא חוטף מההנהלה ומהאוהדים זה הישג סופר מרשים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2023, 01:46

MTA2311 כתב:אם הוא מוציא פלייאוף מהסגל המגוחך הזה, למרות כל החרא שהוא חוטף מההנהלה ומהאוהדים זה הישג סופר מרשים.

לגמרי
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Adam » 03 פברואר 2023, 02:06

MTA2311 כתב:אם הוא מוציא פלייאוף מהסגל המגוחך הזה, למרות כל החרא שהוא חוטף מההנהלה ומהאוהדים זה הישג סופר מרשים.

כן ולא.
מצד אחד, לגמרי צריך לתת לו את הקרדיט. זה לא מובן מאליו שאנחנו הקבוצה הביתית הכי טובה ביורוליג עד כה.
מצד שני, עם ניהול נכון היינו כנראה היום מקום ראשון בטבלה. יותר מדי משחקים הפסדנו בחוץ בגלל ניהול כושל שלו. לפחות 4 משחקים עלו לנו בהפסד אך ורק בגללו (בולוניה, הכוכב האדום, פרטיזן, באיירן).

צריך גם לזכור שהיורוליג השנה חלש יותר משנים קודמות (תפסיקו להגיד שלא. זה שהוא צמוד לא אומר שהוא התחזק). מאמן ברמה גבוהה (פאסקוול לדוגמה) ייתכן והיה מייצג אותנו בתמונת הפלייאוף.

בכל מקרה, בינתיים על הנייר הוא עונה לציפיות ככה שאי אפשר להתלונן יותר מדי.
עיקר הכעס שלי דווקא מופנה להנהלה עם בנית קבוצה רעה והבאת שחקנים באמצע עונה שלא פותרים את החסרונות שלנו. אם באמת קטש היה המילה האחרונה בבנייה וההנהלה השאירה לו איזשהו ברירה - זה לגמרי עליו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2023, 03:26

Adam כתב:

כן ולא.
מצד אחד, לגמרי צריך לתת לו את הקרדיט. זה לא מובן מאליו שאנחנו הקבוצה הביתית הכי טובה ביורוליג עד כה.
מצד שני, עם ניהול נכון היינו כנראה היום מקום ראשון בטבלה. יותר מדי משחקים הפסדנו בחוץ בגלל ניהול כושל שלו. לפחות 4 משחקים עלו לנו בהפסד אך ורק בגללו (בולוניה, הכוכב האדום, פרטיזן, באיירן).

צריך גם לזכור שהיורוליג השנה חלש יותר משנים קודמות (תפסיקו להגיד שלא. זה שהוא צמוד לא אומר שהוא התחזק). מאמן ברמה גבוהה (פאסקוול לדוגמה) ייתכן והיה מייצג אותנו בתמונת הפלייאוף.

עיקר הכעס שלי דווקא מופנה להנהלה עם בנית קבוצה רעה והבאת שחקנים באמצע עונה שלא פותרים את החסרונות שלנו. אם באמת קטש היה המילה האחרונה בבנייה וההנהלה השאירה לו איזשהו ברירה - זה לגמרי עליו.

ועם ניהול פחות טוב, בהתחשב ברמת הסגל, היינו יכולים גם להיות מקום אחרון בטבלה.

בעיני הוא לא עונה על הציפיות, אלא הרבה מעבר לזה. בקיץ חשבתי שהוא המאמן הכי חלש ביורוליג ושהוא נקודת התורפה בסגל. בינתיים נותן לי בראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי JarJarBinx » 03 פברואר 2023, 10:47

הוא לא מאמן שמוציא מהסגל הזה את מה שיש בו.
הוא לא מצליח לייצר משחק התקפה אמין, הכל נראה כמו אילתורים ויכולת אישית, מעט מאד תרגילים ומעט מאד פתרונות מעבר לפיק אנד רול גבוה באמצע.
והקבוצה משחקת הגנה מזעזעת, אין מילה אחרת.
כל ניצחון נראה כמו נס, לא כמו שיטה או מכונה שעובדת.

ולגבי הרמה בליגה - היורוליג השנה לא חזקה. גם הקבוצות הגדולות לא הבריקו שמשחקים מול מכבי (ברצלונה למשל היתה אנמית לגמרי, אולימפיאקוס שיחקה בהילוך שני, אפס בעונת נפל). תשווה את זה לאיך שנראו קבוצות לפני 3 שנים (אפס בשיאה, צסקא, פנר של אוברדוביץ', ברצלונה של אז), היורוליג עם קבוצות הרבה פחות מרשימות כיום. בעונה עם הרוסיות לא הינו אפילו מריחים פלייאוף.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי RomanR » 03 פברואר 2023, 13:11

MTA2311 כתב:
Adam כתב:

כן ולא.

בעיני הוא לא עונה על הציפיות, אלא הרבה מעבר לזה. בקיץ חשבתי שהוא המאמן הכי חלש ביורוליג ושהוא נקודת התורפה בסגל. בינתיים נותן לי בראש.
הוא בהחלט מפתיע. כל משחק נע בין "תפטרו אותו" ל"בואו נשאיר לעוד עונה"

אתה חושב שהטעויות שלו הן תוצאה של חוסר ניסיון או חוסר בטחון? או תוצאה של שיטת המשחק?

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2023, 13:39

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:
Adam כתב:

כן ולא.

הוא בהחלט מפתיע. כל משחק נע בין "תפטרו אותו" ל"בואו נשאיר לעוד עונה"

אתה חושב שהטעויות שלו הן תוצאה של חוסר ניסיון או חוסר בטחון? או תוצאה של שיטת המשחק?

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

הוא עדיין רחוק מלהיות כוס התה שלי, והייתי שמח אם היה משנה יותר מהתפיסות הרגילות שלו על כדורסל, אבל ביחס למה שציפיתי מראש (המאמן הכי גרוע במפעל)? עולם אחר. וכן, אני חושב שגם עניין הניסיון משחק פה.

שמע, בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן. מאמנים עם רזומה הרבה יותר מרשים עשו פה פחות עם סגלים יותר מרשימים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 03 פברואר 2023, 21:07

MTA2311 כתב:שמע, בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן. מאמנים עם רזומה הרבה יותר מרשים עשו פה פחות עם סגלים יותר מרשימים.

לא חושב שזה נכון בכלל. איזה מאמנים עם רזומה מרשים יותר היו פה בשנים האחרונות? טבק? גיא גודס? אבי אבן (שעשה פלייאוף)?

היחיד שהיה פה בשנים האחרונות עם רזומה מרשים יותר היה יאניס, ולדעתי ברוב השנים שלו הסגל היה פחות מרשים מעכשיו+היורוליג הייתה הרבה יותר חזקה מעכשיו.

לסגל הנוכחי יש המון חסרונות, אבל יש לו גם שני שחקני טופ יורוליג בדמות בולדווין ובראון שאני לא זוכר מתי היו לנו שני שחקנים ברמה הזו ביחד (עם כל הכבוד לז'יזיץ' שאני אישית אף פעם לא התלהבתי ממנו)+שחקני יורוליג סולידיים לגמרי, שקטש פשוט לא מצליח לנצל את היכולות שלהם (היליארד).

אפילו עם ההחתמות הגרועות של אמצע העונה של ההנהלה, עם מאמן כמו פסקוואל היינו לדעתי בוודאות מדורגים באזור 4-5 בטבלה נכון לשלב זה.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2023, 06:12

עידן כתב:
MTA2311 כתב:שמע, בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן. מאמנים עם רזומה הרבה יותר מרשים עשו פה פחות עם סגלים יותר מרשימים.

לא חושב שזה נכון בכלל. איזה מאמנים עם רזומה מרשים יותר היו פה בשנים האחרונות? טבק? גיא גודס? אבי אבן (שעשה פלייאוף)?

היחיד שהיה פה בשנים האחרונות עם רזומה מרשים יותר היה יאניס, ולדעתי ברוב השנים שלו הסגל היה פחות מרשים מעכשיו+היורוליג הייתה הרבה יותר חזקה מעכשיו.

לסגל הנוכחי יש המון חסרונות, אבל יש לו גם שני שחקני טופ יורוליג בדמות בולדווין ובראון שאני לא זוכר מתי היו לנו שני שחקנים ברמה הזו ביחד (עם כל הכבוד לז'יזיץ' שאני אישית אף פעם לא התלהבתי ממנו)+שחקני יורוליג סולידיים לגמרי, שקטש פשוט לא מצליח לנצל את היכולות שלהם (היליארד).

אפילו עם ההחתמות הגרועות של אמצע העונה של ההנהלה, עם מאמן כמו פסקוואל היינו לדעתי בוודאות מדורגים באזור 4-5 בטבלה נכון לשלב זה.

הכל עניין של מסגור. בעיני כמעט כל מאמן שעבר פה ב15 שנה האחרונות היה עם רזומה מרשים יותר, כמעט כל סגל שהיה פה היה טוב יותר (בהתחשב בפציעות וזה שאנחנו משחקים רבע עונה בלי בולדווין/בראון) והיורוליג היה לכל היותר באותה רמה (עם לא מעט עונות שהיה חלש יותר).

פסקוואל מעולם לא היה בתמונה, ומאמנים בסדר גודל הזה לא יגיעו למכבי. לא זה הרפרנס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 04 פברואר 2023, 14:30

בוא נגיד ככה, הוא לא המאמן הכי טוב שהיה פה אבל גם לא הכי גרוע.

בסך הכל הוא בסדר.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Mitelka » 05 פברואר 2023, 10:09

בכנות, לא מאמין שמדברים עליו כל כך הרבה. איטודיס מקבל 200 הפרש מאולימפיאקוס, אוברדוביץ עם דרים טים של פרטיזן כרגע לא קרוב לפלייאוף ועל מסינה לא נדבר - אף אחד מהם לא זוכה למטר הביקורת שקטש זוכה העונה מהאוהדים שלו.

ואני לא מחסידיו. אבל כולם מסכימים שמצבנו בסדר. תשחררו אותו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Jack55 » 05 פברואר 2023, 13:22

אני ממש אבל ממש לא מסכים איתכם, זה פשוט שטויות לדעתי
אם מאמן יותר טוב מכבי היו בטופ 5 בטבלה ואין לי ספק לגביי זה

לא מעניין אותי מה מילאנו עושים או מה אנדולו עושים, מעניין אותי איך מכבי משחקים ומה מכבי עושים, והאמת היא שהיה אפשר להוציא מסגל כזה יותר ניצחונות בעונה כל כך שיווניות וגם לשחק כדורסל יותר טוב

מכבי משחקים כדורסל רע, בקושי מצליחים לגרד ניצחון במשחקי חוץ ואם להיות כנה הסגל הזה בפועל התברר כהרבה יותר טוב ממה שחשבנו בקיץ

הצמד בראון ובולדווין התברר כהצלחה מסחררת, אולי הצמד הכי טוב באירופה בקו האחורי, מרטין שהיו הרבה ספקות לגביו מספק אחלה של עונת, קולסון הרבה מעבר למה שחשבו, סורקין ודיבה בעונות שיא ובנוסף קטש כמעט ולא השתמש בשני זרים (הולינס והיליארד השנה)

אני בכלל לא אוהב את שיטת המשחק של קטש ואת הרוטציה שלו, הוא מגיב מאוד מאוחר למצבים ועושה לא מעט טעויות בניהול המשחק

שורה תחתונה העובדות בשטח הן שבחוץ בקושי וניצחנו משחקים, ובלי הקהל והעוצמות של הבית היינו במצב הרבה יותר גרוע, זה מה שמציל את קטש השנה

ומה זה מצבנו בסדר? השאיפות שלנו אחריי 2/3 מהעונה זה להיות עם מאזן של מקום 10 בטח ובטח בעונה כזאת שיוויונית?

אז נכון שכרגע מצבנו בתמונת הפלייאוף נראה טוב, אבל השאיפה צריכה להיות למקום 6 ומעלה, ולא לסיים 7-8 ולחטוף סוויפ בפלייאוף

שורה תחתונה, מנקודת המבט שלי הביקורת על קטש מוצדקת מאוד, ולא סתם זה מגיע מרוב האוהדים
מעבר לזה שעם הסגל שלנו בעיניי היה אפשר להגיע רחוק יותר בנקודת זמן הנוכחית, גם הכדורסל שמכבי משחקת הוא לא כדורסל טוב ונכון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי my man » 05 פברואר 2023, 14:51

עמדה 5 - ניבו(סנטר חד מימדי) וסורקין(יציבות לא באה בחשבון)
עמדה 4 - מרטין(רוקי על כל המשתמע) וכהן(לא שווה יורוליג)
עמדה 3 קולסון(גניבה) ומנקו(לא שווה יורוליג)
עמדה 2 - בולדווין(פצוע לחודש) ודיבר'(שווה יורוליג?)
עמדה 1 בראון(פצוע לחודש) וזיו(לא שווה יורוליג)

אמיתי אתה חושב שהסגל הזה שווה יותר?
יותר מדי שחקנים לא שווים פה את הבמה של היורוליג. ועוד כמה שטרם הוכיחו יציבות מספקת..
השאר היו פצועים לתקופה לא קצרה..ואני עוד לא מדבר על פויתרס שגמר את העונה..

קטש מוציא מהסגל הזה יש מאין. באמת.

ומעבר לכל זה - קטש מקבל יריקות בפרצוף פעם אחר פעם מההנהלה. כזו הליכה על ביצים אני לא זוכר כמעט מאף מאמן שעבר פה. אשכרה כל משחק הוא חייב להוכיח את עצמו מחדש.. מי יכול לעמוד במציאות כזו? זה פשוט כמעט בלתי אפשרי. ו- וואלה? הוא עושה את זה סבבה לגמרי.

אני הכי לא אוהב אותו בעולם. האדישות וטעויות בניהול משחק. ובכלל כבן אדם מעולם לא התחברתי.
אבל הסגל הזה לא רק שהוא לא שווה יותר הוא שווה הרבה פחות..
יש לנו את הקו הקדמי הכי גרוע ביורוליג. ועוד יותר מדי חורים ביותר מדי עמדות..

לגבי ציפיות? אני הייתי בטוח שנצא כבר מזמן מתמונת הפלייאוף. והעובדה היא שאנחנו חזק בתחרות..
בעיני זה חתיכת שיחוק של המאמן הזה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים