מילוס כתב:שופי שוף כתב:בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
חלש ומוגבל? לורנזו-בולדווין-קולסון זו שלישייה שלא היתה פה עשור.
לא יודע, אני מסתכל על מכבי ורואה 10 זרים, 7 מהם בסגל של אתמול, ופציעות - את זה יש בכל קבוצה, בכל שנה, בכל ספורט.. מצב סטנדרטי.
היליארד ובריימו ביחד הם חצי זר? אני רואה שני שחקנים כשירים למשחק שהוחתמו בידי קטש/מכבי רק בחודשים האחרונים.. מה הוא מחליט לעשות איתם זה עניין שלו.
תלות כ"כ גדולה בישראלים? אנחנו מדברים על ג'ונדי וסורקין שנותנים 6 נק' לערב? שזה נחמד, אבל בוא..
או על ג'ייק כהן ששותף בשבועיים האחרונים קצת יותר מהרגיל?
ההתעסקות ההזויה בסיכוי הזדנבות לפלייאוף הזויה בעיני. זו מכבי, פלייאוף לא מעניין, להיות קונטנדרית זה מעניין. להגיע לפיינל פור עם סיכוי ריאלי לעשות משהו, זה מעניין.
מכבי לא חזרה, בדיוק כמו שמכבי לא חזרה אחרי הרצף (בדיוק בשלב הזה של העונה) והפלייאוף בעונת האבן. לזכותה, יש פה שלד שאם יהיו חכמים איתו - יש תקווה.
קודם כל, בהחתמות של בריימו (אולי הזר הגרוע ביותר שראיתי במכבי) ושל אדמס הבינוני כנראה שלקטש יש חלק ואני לא פוטר אותו מאחראיות, ובאמת שבראון-בולדווין-קולסון זה שלד מעולה שמחזיק את הקבוצה העונה, וגם בו יש לקטש מניות. העובדה שהכסף הגדול הלך על עוד גארד בנוסף לבראון גם כן כנראה קשורה לקטש - זה מאוד הולם את הסגנון שלו כמאמן.
מכבי היא מועדון שמנסה למצוא את עצמו כבר משהו כמו 5-6 שנים ולקום מהתהומות שהוא נפל אליהן ומהפך כמו של אנדולו לפני שלוש שנים (ממקום אחרון ביורוליג למקום 4) הוא לא ציפייה ריאלית. מכבי צריכה לחזור למסלול, והעובדה שמצאנו את השלד שיש לו את היכולת להחזיר אותנו למסלול הזה (בראון-בולדווין-קולסון) היא ממש לא מובנת מאליה. אני מסכים שבעונה הבאה כבר יהיה מצופה שמכבי יתקרבו לפיינל פור (מה שממש אפשרי בעיניי עם החיזוקים הנכונים), אבל העונה אתה באמת לא יכול לצפות למעבר למקום 5 במקרה הטוב ביותר.