פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: המלפפונים באים

04 יולי 2012, 12:58

tomerp כתב:
rc4991 כתב:
יש לו פוטנציאל להיות כוכב באירופה....יש לו את הכל גם בשביל להצליח ב NBA

ראית אותו משחק שאתה מדבר עליו ככה?

A seven footer expected to grew up again, with huge wing span and soft shooting touch
Outlook 2008:
Alexis Ajinca is among the biggest hopes of French Basketball, he looks like Turiaf of Los Angeles Lakers but is faster and with silky moves, he is very athletic as most French in NBA are. He has developed his physical strength and with his natural characteristics (long arms) he can grab any rebound plus the most amazing passes. His basketball IQ is above average and his maturity in the game, even though only 19 years old, is amazing. His timing on air is also among his advantages as he can block shot much lighter athletes who can remain some seconds in the air. He can shot from the parameter too with great stats. He have to improve his defense out the paint as in the paint is quite effective. He is definitely an NBA material.

מה זה? מה שאמרו עליו לפני שבא לNBA, ומאז הספיק לעוף משם, ולשחק בליגה הצרפתית החלשה?

04 יולי 2012, 13:03

tomerp כתב:
rc4991 כתב:
יש לו פוטנציאל להיות כוכב באירופה....יש לו את הכל גם בשביל להצליח ב NBA

ראית אותו משחק שאתה מדבר עליו ככה?

A seven footer expected to grew up again, with huge wing span and soft shooting touch
Outlook 2008:
Alexis Ajinca is among the biggest hopes of French Basketball, he looks like Turiaf of Los Angeles Lakers but is faster and with silky moves, he is very athletic as most French in NBA are. He has developed his physical strength and with his natural characteristics (long arms) he can grab any rebound plus the most amazing passes. His basketball IQ is above average and his maturity in the game, even though only 19 years old, is amazing. His timing on air is also among his advantages as he can block shot much lighter athletes who can remain some seconds in the air. He can shot from the parameter too with great stats. He have to improve his defense out the paint as in the paint is quite effective. He is definitely an NBA material.

באמת יש לו הרבה דברים שהוא טוב בהם אבל מדו"ח אחר שקראתי יש לו בעיה של חוסר מאסה שזה דבר חשוב מאוד עבור סנטר
אבל אם בלאט באמת רוצה אותו אז גם אני רוצה כי אני חושב שיש לו יופי של יכולות סקאטוניג שמדובר בשחקנים כישרוניים כאלה,מה גם שהוא הגנתי,אתלטי,לא אנוכי ואחד שעובד קשה-בקיצור כוס התה של בלאט

04 יולי 2012, 13:04

בחור נחמד בשם איינשטפן(רציני ומאוד ותיק בפורום תפוז) מתפוז אומר:
אתמול יצא לי להיתקל ב....., שהינו שייך לצוות האימון.
לאחר שהצגתי את עצמי ואת דאגתי מנוכח מצבת השחקנים ה.... אמר:
בימים הקרובים תהיה החתמה של שחקן. אומנם לא שחקן שתשנה מקצה לקצה את המצב נכון להיום אך עדיין התקדמות לכיוון החיובי. היום התברר לי שהגיעו לכדי סיכום עם לנסברג (עם האחרון לא יברח לNBA).
כמון כן, הבחור אמר לי שמכבי נמצאת במשא ומתן מתקדם עם עוד 3 שחקנים בכירים (כנראה מידלי הוא אחד מהם).
מה זה מתקדם - עניין של 2-3 סעיפים.
לבסוף, שאלתי אותו מדוע לא מחזירים את סופו, שכן נכון לכרגע אין למכבי שחקן פנים ומה יהיה עם אוחיון.
ה....., ענה איזה תשובה מגומגמת והוסיף שהסיכוי שנראה את סופו במכבי שנה הבא גבוה יותר מהסיכוי שנראה את אוחיון.
ועפ"י החתימה של סופו בפנא......

04 יולי 2012, 13:14

tomerp כתב:בחור נחמד בשם איינשטפן(רציני ומאוד ותיק בפורום תפוז) מתפוז אומר:
אתמול יצא לי להיתקל ב....., שהינו שייך לצוות האימון.
לאחר שהצגתי את עצמי ואת דאגתי מנוכח מצבת השחקנים ה.... אמר:
בימים הקרובים תהיה החתמה של שחקן. אומנם לא שחקן שתשנה מקצה לקצה את המצב נכון להיום אך עדיין התקדמות לכיוון החיובי. היום התברר לי שהגיעו לכדי סיכום עם לנסברג (עם האחרון לא יברח לNBA).
כמון כן, הבחור אמר לי שמכבי נמצאת במשא ומתן מתקדם עם עוד 3 שחקנים בכירים (כנראה מידלי הוא אחד מהם).
מה זה מתקדם - עניין של 2-3 סעיפים.
לבסוף, שאלתי אותו מדוע לא מחזירים את סופו, שכן נכון לכרגע אין למכבי שחקן פנים ומה יהיה עם אוחיון.
ה....., ענה איזה תשובה מגומגמת והוסיף שהסיכוי שנראה את סופו במכבי שנה הבא גבוה יותר מהסיכוי שנראה את אוחיון.
ועפ"י החתימה של סופו בפנא......

אני מקווה מאוד שזה נכון ושמדובר בשחקנים בכירים

04 יולי 2012, 13:15

אני חושב שאין שום סיבה להמר עם כל מיני תואמי טיטי פופה למיניהם.
יש למכבי כבר סנטר גבוה והתקפי, ועכשיו צריך להביא סנטר מסיבי והגנתי יותר. הירתון הגדול של מאריץ' הוא שהוא שחקן טוב לשני צידי המגרש.

בכל מקרה, אם לא יימצא סנטר ברמה נאותה, אז גרגה כנראה ייקבל את הקדימות, ויהיה הסנטר המוביל שלנו (ואני לא אומר את זה לשלילה, אלא פשוט זהו המצב).

04 יולי 2012, 13:17

jol9 כתב:אני חושב שאין שום סיבה להמר עם כל מיני תואמי טיטי פופה למיניהם.
יש למכבי כבר סנטר גבוה והתקפי, ועכשיו צריך להביא סנטר מסיבי והגנתי יותר. הירתון הגדול של מאריץ' הוא שהוא שחקן טוב לשני צידי המגרש.

בכל מקרה, אם לא יימצא סנטר ברמה נאותה, אז גרגה כנראה ייקבל את הקדימות, ויהיה הסנטר המוביל שלנו (ואני לא אומר את זה לשלילה, אלא פשוט זהו המצב).

אני מאמין שאחד מהשחקנים הבכירים שמנהלים מומ מתקדם איתנו הוא מאריץ'....מה שמפריד בינו לבין מכבי זה כנראה כמה סעיפים...(NBA אחד מהם)

04 יולי 2012, 13:19

tomerp כתב:

אני מאמין שאחד מהשחקנים הבכירים שמנהלים מומ מתקדם איתנו הוא מאריץ'....מה שמפריד בינו לבין מכבי זה כנראה כמה סעיפים...(NBA אחד מהם)

אני מניח שגם עם מקאלב מכבי יכולה להסכים על כל הסעיפים מלבד אחד...

04 יולי 2012, 13:22

קודי כתב:
tomerp כתב:

אני מניח שגם עם מקאלב מכבי יכולה להסכים על כל הסעיפים מלבד אחד...

כן, האמת שזה באמת פחות מעניין כרגע.
בכל אופן, יש כרגע זר אחד בקבוצה שהוא הימור - היקמן. גם ישראלי שהוא הימור - לאנדסברג.
אני מניח שמכבי תביא לפחות עוד הימור אחד לסגל הזרים.

דווקא בעמדה 5 לא הייתי מהמר אלא מביא שחקן ע"פ הצרכים.

04 יולי 2012, 14:43

יוני, למה אתה חושב שיגיע עוד הימור ?
בגארדים, כמו שציינת, יש לנו כבר 2 הימורים. קשה לי להאמין שמכבי תהמר פה עם גארד נוסף.
בעמדה 4 , אם הדיבורים על מדלי נכונים - גם פה לא יהיה הימור.
מה נשאר לנו ? עמדת הסנטר ? - הימור עם גיבוי של שרמדיני ( או להיפך) ??? - גם זה לא ממש הגיוני...

מדלי, מהמעט שקראתי וראיתי, "נופל" טוב ובול לעמדה (ויכול לתת לנו ממש את כל החבילה השלמה).
חושבת שבטח בעמדת הגארד והסנטר רצוי לא להמר...
אפשרי שלא יהיו עוד הימורים ? (די שבעתי האמת מאלה שכבר קיימים ;)

04 יולי 2012, 14:56

הבנתי שההגנה של מדלי לא משהו, שהוא לא באסל פלייר ויותר שחקןרך..
זה נכון?

04 יולי 2012, 15:09

LIAV10 כתב:הבנתי שההגנה של מדלי לא משהו, שהוא לא באסל פלייר ויותר שחקןרך..
זה נכון?

אני דווקא הבנתי שהוא שומר מצויין

04 יולי 2012, 15:12

LIAV10 כתב:הבנתי שההגנה של מדלי לא משהו, שהוא לא באסל פלייר ויותר שחקןרך..
זה נכון?

שחקן רך הוא לא
הבעיה היא שהכוח המתפרץ שלו לפעמים מתבטא רק בהתקפה
במשחקים שהוא פתאום נדלק מבחינת אנרגיה אחרי דאנק או משהו הוא יכול לפרק(פיזית)שחקן בצד השני של המגרש מרוב התלהבות

04 יולי 2012, 15:33

tomerp כתב:
rc4991 כתב:
tomerp כתב:JAgency מביא עוד מידע:
אלכסיס מהליגה הצרפתית, שחקן מרכז טבלה, צעיר ונחוש, 2.15 עם יד נהדרת ל3 (30%, 58% ל2), אוהב לשחק גם מתחת לסל, משחק גב לסל והצרפתים חוזים לו עתיד מבטיח גם בNBA
ישתתף בליגת הקיץ וייבחן ע"י הצוות המקצועי

יש התפתחויות מאוד מעניינות והולך להיות קיץ מאוד מעניין ומי שחשב שהולכים לעונה פיננסית, עכברי הכדורסל יבינו שלא

מצ"ב ביצועים של השחקן
http://www.youtube.com/watch?v=rWrCi4Q3iqM

מישהו ראה אותו משחק?
נראה שהוא אתלטי וחוסם מעולה,יכול להיות שהוא מועמד בכלל לעמדה ארבע?

לא הוא 5 מובהק....
הוא קולע חצי מרחק טוב,קולע משלוש,לוקח ריבאונד טוב מאוד...
אם הוא חותם, יש לנו את הסנטרים הכי גבוהים ביורוליג (שרמאדיני)....דבר כזה לא קרה אפילו פעם אחת בתולדות מכבי....

קרה גם קרה.
האפמן ופופה היו צמד הסנטרים הגבוה ביותר באירופה בזמנם.

04 יולי 2012, 15:41

מתAMסרת כתב:יוני, למה אתה חושב שיגיע עוד הימור ?
בגארדים, כמו שציינת, יש לנו כבר 2 הימורים. קשה לי להאמין שמכבי תהמר פה עם גארד נוסף.
מה נשאר לנו ? עמדת הסנטר ? - הימור עם גיבוי של שרמדיני ( או להיפך) ??? - גם זה לא ממש הגיוני...

מדלי, מהמעט שקראתי וראיתי, "נופל" טוב ובול לעמדה (ויכול לתת לנו ממש את כל החבילה השלמה).

מדלי הוא בהחלט לא הימור. ד"א גם שחקן בינוני יכול להיות לא הימור. במקרים כאלה אני מעדיף לפעמים הימור על בינוניות ידועה מראש.

בכל אופן, זאת התחושה שלי, לא משהו מבוסס.

04 יולי 2012, 15:53

jol9 כתב:
מתAMסרת כתב:יוני, למה אתה חושב שיגיע עוד הימור ?

מדלי הוא בהחלט לא הימור. ד"א גם שחקן בינוני יכול להיות לא הימור. במקרים כאלה אני מעדיף לפעמים הימור על בינוניות ידועה מראש.

בכל אופן, זאת התחושה שלי, לא משהו מבוסס.

כן, מסכימה איתך. עדיין קשה לי לראות שחקנים בינוניים בעמדות הגארד והסנטר, בהתחשב בשחקנים שמשלימים אותם.
והימורים כאמור יש לנו מספיק (הקבוצה ברובה חדשה - וזה כשלעצמו וואחד הימור..).
מקווה שאם יהיו עוד הימור/ים הם לפחות יהיו מושכלים..

04 יולי 2012, 16:04

טוב, אני מניח שבכל זאת תהיה התפתחות עם מורן רוט. אחרי בקשת השחרור של אוחיון, סביר להניח שמחר הוא יציג חוזה חתום. האפשרות היחידה לא לראות פה את רוט זה עם הלפרין בא לעמדת הרכז, לא אפשרות שאני נלהב ממנה. גם אם יותם יבוא, מכבי כרגע עומדת על 4 ישראלים בלבד, וספרתי גם את אליהו. יש לי תחושה שעוד נשמע מרוט.

04 יולי 2012, 16:17

er79 כתב:טוב, אני מניח שבכל זאת תהיה התפתחות עם מורן רוט. אחרי בקשת השחרור של אוחיון, סביר להניח שמחר הוא יציג חוזה חתום. האפשרות היחידה לא לראות פה את רוט זה עם הלפרין בא לעמדת הרכז, לא אפשרות שאני נלהב ממנה. גם אם יותם יבוא, מכבי כרגע עומדת על 4 ישראלים בלבד, וספרתי גם את אליהו. יש לי תחושה שעוד נשמע מרוט.

אתה מעדיף בעמדת הרכז המחליף את רוט על הלפרין?

04 יולי 2012, 16:20

לא יודע למה, אבל יש לי תחושה חזקה שעכשיו, אחרי שלנגפורד עזב וברור גם שאוחיון לא ישאר, מי שיגיע לכאן הוא דורון פרקינס. זה לא מה שאני רוצה שיקרה אבל הכל מוביל לשם.

04 יולי 2012, 16:26

באמת לא שמענו עליו כלום בינתיים, אולי הוא באמת על הכוונת. לדעתי אם הוא יוחתם זה יגיע בהפתעה כזאת .
אני גם חושב שהוא לא מתאים , אולי פרקינס של לפני שנתיים ( בלחץ ). היום אני די משוכנע שהוא לא מספיק טוב להיות הגארד המוביל שלנו. ( בטח לא גו טו גיא מה שמכבי צריכה ).

04 יולי 2012, 16:34

רק לא פרקינס! לא נעבור את שלב הבתים אם הסקוררים שלנו יהיו היקמן ולנדסברג.
נושא נעול