המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:מכבי בחמישית ליגת העל
sroeyz כתב:מישהו יודע למה כל הזמן שורקים בוז לקווין רובין בפסקי הזמן?
Shay_uzan כתב:זיו מוכיח שלא משנה איזו דקה זאת ובאיזו תוצאה, הוא לא שווה יורוליג
מרסר כתב:my man כתב:מה קרה עם שנגליה?
הקהל מקלל אותו כבר חצי משחק נמאס לו אז הוא ניסה לעלות ליציע.
אני חושב שלפני כמה שנים הייתה תקרית בינו לבין הקהל של מכבי ומאז מקללים אותו בכל פעם שמגיע להיכל.אחדשיודע כתב:מרסר כתב:my man כתב:מה קרה עם שנגליה?
מה יש לעזאזל לקלל אותו? ועוד כשמובילים ב-20 פלוס? בחיי שאני לא מבין את המטומטמים האלה
שיא יורוליג או שיא של מכבי ביורוליג?Shay_uzan כתב:לא ראיתי שנרשם פה אבל בנוסף לשיא אסיסטים של 38 (הקודם 33) מכבי גם שברה את השיא נקודות למחצית ראשונה ביורוליג
שמואל1 כתב:שיא יורוליג או שיא של מכבי ביורוליג?Shay_uzan כתב:לא ראיתי שנרשם פה אבל בנוסף לשיא אסיסטים של 38 (הקודם 33) מכבי גם שברה את השיא נקודות למחצית ראשונה ביורוליג
תשמע, הייתי מטר משם. היה איזה רגע שקט ואיזה אידיוט אחד, באמת אחד, זרק לו קללה. ואללה הייתי בטוח בכל זאת שחקן שעבר איזה משחק או שניים באירופה יתעלם. הבן אדם נכנס לעמוק והתחיל לענות לו, להתקרב ואז כל הגייט התעורר ורץ באמוק.אחדשיודע כתב:מרסר כתב:my man כתב:מה קרה עם שנגליה?
מה יש לעזאזל לקלל אותו? ועוד כשמובילים ב-20 פלוס? בחיי שאני לא מבין את המטומטמים האלה
שמואל1 כתב:שיא יורוליג או שיא של מכבי ביורוליג?Shay_uzan כתב:לא ראיתי שנרשם פה אבל בנוסף לשיא אסיסטים של 38 (הקודם 33) מכבי גם שברה את השיא נקודות למחצית ראשונה ביורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים