מכבי ותמונת הפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ותמונת הפלייאוף

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2023, 10:15

felix_r כתב:אל תשכחו שבעונה שעברה מי ש"אימן" את מכבי בסדרה מול ריאל היה אבי אבן הסקאוט.

אל תשכחו גם שבעונה שעברה את ריאל אימן לאסו המנוסה, והיום יש מאמן פחות מנוסה, שהפסיד כבר העונה 4 פעמים לבאסקוניה.

צריך גם לזכור, שהעונה הקו האחורי של ריאל סובל מפציעות רבות.

אז נכון, זה לא עושה את מכבי פייבוריטית נגד ריאל. ממש לא. אבל המצב גם לא כול כך גרוע כמו בעונה שעברה.

פלייאוף זה לא כמו עונה סדירה. ועם כמה שהמאמן שלהם פחות מנוסה, בתור עוזר מאמן יש לו הר של ניסיון ברמות הגבוהות של היורוליג, מה שאי אפשר לומר על קטש (לא בתור עוזר ולא בתור מאמן ראשי). כמובן שגם הסגל שלהם יותר מיומן ברמות האלו.

בשורה התחתונה, אם נשחק נגד ריאל וניתן להם פייט ראוי שלא יסתיים בסוויפ, מבחינתי זו תהיה הפתעה ענקית.

ולא, זה לא אומר שצריך להפסיד בכוונה במחזור האחרון. לא אוהב את הדברים האלו, במיוחד כשזה לא מבטיח דבר.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2023, 18:05

אף אחד לא דיבר על זה או פשוט לא חשב על זה, אבל יש מצב שהקבוצות המובילות יתחילו להפסיד בכוונה כדי לבחור יריבה לפליי-אוף. דוגמאות:

העונה ריאל כבר הפסידה 4 פעמים לבאסקוניה. עניין של מאטצ'-אפ לא טוב. נראה לכם שריאל תרצה לפגוש את באסקוניה?

דוגמא אחרת, נגיד ואנאדולו-אפס תעלה מהמקום השמיני, אתם חושבים שמישהו ירצה לקבל אותה? נכון, היא בכושר רע עכשיו בגלל כול הפציעות, אבל זה לא אמור להמשך לנצח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי BIG sofo » 23 מרץ 2023, 20:29

במידה ולא יהיו הפתעות , מכבי תל אביב תפגוש בפליאוף את ברצלונה או ריאל מדריד...
העונה:
מכבי תל אביב הפסידה לריאל מדריד ב33 הפרש (98-65)
והפסידה פעמיים לברצלונה:
83-78
86-79

אני חושב שדווקא נגד אולימפיאקוס/מונאקו יש יותר סיכוי להפתיע מאשר נגד ריאל מדריד/ברצלונה...
BIG sofo

הודעהעל ידי A.Parker » 23 מרץ 2023, 23:56

תוצאות מצויינות למכבי הערב
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 מרץ 2023, 03:25

Jack55 כתב:
A.Parker כתב:גם שנה שעברה התחילו פנטזיות לאחר העליה. בסופו של דבר לקבוצה הזאת יש קו קדמי אפסי.
השנה זה סיפור אחר משנה שעברה, בטח אם תקבל קבוצה כמו מונאקו

לא אומר שיש עכשיו באמת על מה לבנות, אבל לדעתי אם הקבוצה תגיע במומנטום טוב ונקבל יריבה שהיא לא ריאל או אולימפיאקוס, אפשרי לעשות פה משהו יפה

עם ניבו כסנטר פותח, סורקין מחליף וכהן ב4? עד כמה שאני אוהב את סורקין, עם איך שמכבי נראית בחוץ העונה קו קדמי כזה לא יוביל אותנו רחוק, גם אם פויטרס יחזור לתחיה וישחק כמו שאקיל על סטירואידים...
אבל היי! יש לנו את בריימו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 24 מרץ 2023, 10:56

מול ריאל אין סיכוי. אולימפיאקוס כנראה שגם קשה מאד.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Mmm » 24 מרץ 2023, 13:46

כפי שנראה כעת זה או ברצלונה או מונאקו...מול ברצלונה לא רואה סיכוי.גם מול ריאל כמובן...אצל ריאל זה יגמר בסוויפ אצל ברצלונה זה יגמר להערכתי במשחק 5
Mmm

הודעהעל ידי עידן » 26 מרץ 2023, 17:21

התרחישים: מתי מכבי תל אביב תוכל להבטיח פלייאוף?

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=433118

בשעה טובה ערוץ הספורט העלו כתבה מעודכנת עם תרחישי פלייאוף, אחרי שהריצו במשך חודש בערך כתבה לא מעודכנת עם שגיאות
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 26 מרץ 2023, 18:00

עידן כתב:התרחישים: מתי מכבי תל אביב תוכל להבטיח פלייאוף?

בשעה טובה ערוץ הספורט העלו כתבה מעודכנת עם תרחישי פלייאוף, אחרי שהריצו במשך חודש בערך כתבה לא מעודכנת עם שגיאות

יותר חשוב המקום ולא מתי תבטיח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 26 מרץ 2023, 18:26

felix_r כתב:
עידן כתב:התרחישים: מתי מכבי תל אביב תוכל להבטיח פלייאוף?

יותר חשוב המקום ולא מתי תבטיח

כמובן. מדברים גם על זה וגם על זה בכתבה.
עידן

הודעהעל ידי BIG sofo » 28 מרץ 2023, 22:28

אז את מי לדעתכם עדיף לפגוש בפליאוף - ברצלונה או מונאקו?
BIG sofo

הודעהעל ידי Tom1313 » 28 מרץ 2023, 22:33

יש הרגשה ששאראס יודע להכין את הקבוצה שלו למשחקים גדולים
Tom1313

הודעהעל ידי A.Parker » 28 מרץ 2023, 22:34

Tom1313 כתב:יש הרגשה ששאראס יודע להכין את הקבוצה שלו למשחקים גדולים

דווקא יש לי הרגשה שהפסד שלהם בבית יכניס אותו למצב הרס. זה אם גדול, אבל משמעותי מאוד.
A.Parker

הודעהעל ידי Adam » 28 מרץ 2023, 22:41

מעדיף לשחק נגד מונאקו מאשר נגד ברצלונה.
למונאקו יש גארדים חזקים יותר מברצלונה, אבל הגארדים של ברצלונה עם סייז ויכולים להקשות על בראון (ראינו כבר העונה) ובולדווין.
ברצלונה גם אחת משתי הקבוצות היחידות העונה שניצחו אותנו פעמיים (עד שריאל תבוא להיכל וזה יהיה שלוש :) ).
גם לשחקנים של ברצלונה יש יותר ניסיון במעמד הזה מאשר לשחקנים של מונאקו.

בקיצור מונאקו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי JarJarBinx » 28 מרץ 2023, 22:50

BIG sofo כתב:אז את מי לדעתכם עדיף לפגוש בפליאוף - ברצלונה או מונאקו?

מונאקו בלי שאלה בכלל
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 מרץ 2023, 03:26

בהמשך לדיון בתרד של שאר המשחקים
בשביל להיות במקום החמישי אנחנו נצטרך ניצחון אחד יותר מפנר שלהם יש את באקסוניה, אנדולו והכוכב האדום כאשר רק לבסקוניה יש על מה לשחק והמשחק על אנדולו הוא על כבוד ואני האמת לא רואה סיבה אמיתית שהם לא ישיגו 3/3 גם בלי סקוטי. מצד שני לנו נשאר את מילאנו, זלגיריס וריאל. אומנם למילאנו אין על מה לשחק אבל אף משחק פה לא מובן מעליו בלשון המעטה ואני לא כלכך בטוח שהסיכויים להשיג 2/3 טובים ואפילו 1/3 יהיה לא פשוט עם איך שמילאנו נראת.
לגבי שאר הקבוצות
סיבוב הבא יש את:
באסקוניה - פנר
זלגיריס - ולנסיה
ופרטיזן - ריאל

שבוע הבא יש:
באקסוניה - וילרבאן
מונאקו - פרטיזן

ובמחזור הסיום:
מינכן - זלגיריס
פרטיזן - פאו
אולי - באסקוניה

אפשר לומר שלזלגיריס יש את הלוז הכי קל פה בפער, המשחק היחידי שהוא לא אמור להיות בשבילה טיול בפארק זה המשחק מול מכבי וגם זה שהיא מארחת את אחת קבוצות החוץ הגרועות במפעל בבית שמונאקו לא חזרה ממנו עם ניצחון. לא יודע כמה היא תצטרך כדי לעלות אבל 3/3 זה יותר מראלי בסיטואציה הזאת
לבאסקוניה נשאר את אולי, וילרבאן ופנר. יש לה משחק אחד קשוח ומשחק אחד קל והיא יכולה להפתיע את הטורקים ככה שניצחון אחד אמור להיות לה השאלה אם היא תשיג את השני.
לזלקו ומדר יש את ריאל, פאו ומונאקו, קרב עם 2 קבוצות שמקומן בפלייאוף וקבוצה שמקומה ביורוקאפ. ניצחון אחד יהיה לה אבל בשביל ה2 האחרים היא תצטרך לעבוד קשה.
אגב מי שאומר ש4 עוד אפשרי, אם מונאקו תפסיד גם לאנדולו וגם למינכן אפשר לשלוח את זה למחלקת ההפתעות. בנוסף לא רואה סיבה שברצלונה תרד ממקום 3 כי הלוז שלה כנראה הכי קל שנשאר לכל היורוליג יחד עם אולימפיקוס, ריאל עם הלוז הכי קשה בטופ 3 ולא בטוח איך היא תסיים.
למרות הלוז של פרטיזן לדעתי הלוז של מכבי הכי קשה שיש מבין מקומות 5-9, קבוצה אחת שבתחילת העונה חשבו שתשיג פליאוף שהתעוררה לחיים ורוצה עדיין להוכיח שהיא שווה משהו, קבוצה ביתית שאנחנו נפגוש בחוץ שיש לה על מה להילחם ואת אחת הקבוצות החזקות במפעל שהמאצאפ שלנו נגדה הוא הגרוע ביותר שגם אם פויטרס יחזור מהמתים ובריימו יהפוך פתאום ליאניס זה לא יעזור. לא יודע איך המאזנים הפנימיים עובדים אבל שום מקום לא בכיס של אף אחת.
הלוז הקל של מכבי נגמר, מעכשיו הם צריכים להילחם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 30 מרץ 2023, 08:07

בזמן שלוטשים פה עיניים למקומות 4-5, בעיני המקום בפלייאוף רחוק מלהיות מובטח. יש משחקים לא קלים עד הסוף, והיריבות על המקום בפלייאוף בהחלט יכולות לנצח את המשחקים הבאים שלהן.
מילאנו נהייתה קבוצה, ז'לגיריס נלחמים על המקום בפלייאוף והמשחק אצלם בבית, וריאל...
נקווה לטוב
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Mitelka » 30 מרץ 2023, 08:42

JarJarBinx כתב:בזמן שלוטשים פה עיניים למקומות 4-5, בעיני המקום בפלייאוף רחוק מלהיות מובטח. יש משחקים לא קלים עד הסוף, והיריבות על המקום בפלייאוף בהחלט יכולות לנצח את המשחקים הבאים שלהן.
מילאנו נהייתה קבוצה, ז'לגיריס נלחמים על המקום בפלייאוף והמשחק אצלם בבית, וריאל...
נקווה לטוב
אכן סיטואציה הזוייה. כולה עוד 3 משחקים ואפשר בקלות לסיים 5 וגם 9 בתסריט לא מופרך כל כך.

היום צריך לסגור את זה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Avi1508 » 30 מרץ 2023, 09:18

בשביל להיות במקום החמישי אנחנו נצטרך ניצחון אחד יותר מפנר שלהם יש את באקסוניה, אנדולו והכוכב האדום כאשר רק לבסקוניה יש על מה לשחק והמשחק על אנדולו הוא על כבוד ואני האמת לא רואה סיבה אמיתית שהם לא ישיגו 3/3 גם בלי סקוטי. מצד שני לנו נשאר את מילאנו, זלגיריס וריאל. אומנם למילאנו אין על מה לשחק אבל אף משחק פה לא מובן מעליו בלשון המעטה ואני לא כלכך בטוח שהסיכויים להשיג 2/3 טובים ואפילו 1/3 יהיה לא פשוט עם איך שמילאנו נראת

תרשה לי לחלוק עליך אבל לפנר יש שתי משחקים קשים מול יריבות שנלחמות על פלייאוף ולאחר היכולת שלה לאחרונה שכוללת שתי נצחונות לארבעה הפסדים בששת המשחקים האחרונים וגם שתי הנצחונות שלה הושגו בבית והיום היא משחקת בחוץ מול באסקוניה שהיא אמנם לא בתקופה טובה אבל בבית קשה לנצח אותה הייתי מחכה לראות את התוצאות היום בערב ואז הייתי יותר חכם
נ.ב. עם כל העין הרע שערוץ הספורט עושה לנו לא אתפלא אם לא נהיה בפלייאוף הם פשוט מפרסמים לפני כל משחק ואחרי כל משחק ובין כל משחק את הסיכוי להעפיל לפלייאוף שבהחלט יש מה לחשוש
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 30 מרץ 2023, 09:42

מכבי מנצחת את מילאנו, מפסידה בז'לגיריס, ומנצחת את ריאל ביד.

מכבי מסיימת חמישית ופוגשת את מונאקו בפליי-אוף. מכבי גונבת ניצחון אחד במונאקו, חוזרת הביתה, מסיימת את הסדרה 3:1, ועולה לפיינל פור.

בסדרות האחרות:
באסקוניה מנצחת את ריאל
ברצלונה מנצחת את פנר
אולימפיאקוס מנצחת את פרטיזן

חצי גמר:
אולימפיאקוס - מכבי
ברצלונה - באסקוניה

גמר: ברצלונה - מכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים