04 יולי 2012, 20:07
קודי כתב:yellowaura כתב:רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?
נראה שאנשים מתייחסים לפרוביץ' כברירת מחדל. אני בכלל חושב שמבחינת שכר בשוק הייתי מדרג ככה:
טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס
מבחינתי אפשר לזרוק מטבע - אני מכן לקבל כל אחד מהארבעה הללו.
04 יולי 2012, 20:08
gandya כתב:er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
למה לדעתך יש איזושהי עמדה חשובה יותר מאחרת? למה לדעתך עמדת הסמול פרווד פחות חושבה מעמדת הגארד? למה עמדת הפרווד פחות חושבה מהסנטר?
הסיבה היחידה שתמיד מדברים על סנטר, זה רק כי יש מעט שחקנים שבנויים פיזית לשחק בעמדה, זה לא אומר שהעמדה הזו חשובה יותר מכל עמדה אחרת.
04 יולי 2012, 20:14
er79 כתב:gandya כתב:er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
למה לדעתך יש איזושהי עמדה חשובה יותר מאחרת? למה לדעתך עמדת הסמול פרווד פחות חושבה מעמדת הגארד? למה עמדת הפרווד פחות חושבה מהסנטר?
הסיבה היחידה שתמיד מדברים על סנטר, זה רק כי יש מעט שחקנים שבנויים פיזית לשחק בעמדה, זה לא אומר שהעמדה הזו חשובה יותר מכל עמדה אחרת.
עמדת הסמול מאוד חשובה, אבל היא גם הכי יציבה במכבי. שאני עושה שקלול מהן עמדות המפתח הקריטיות כרגע במכבי זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני יכול לחיות עם אליהו ועם 4 זול יותר, ולו רק בשביל שיבואו שני זרים טובים לעמדות שציינתי.
04 יולי 2012, 20:17
er79 כתב:gandya כתב:er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
עמדת הסמול מאוד חשובה, אבל היא גם הכי יציבה במכבי. שאני עושה שקלול מהן עמדות המפתח הקריטיות כרגע במכבי זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני יכול לחיות עם אליהו ועם 4 זול יותר, ולו רק בשביל שיבואו שני זרים טובים לעמדות שציינתי.
04 יולי 2012, 20:28
jol9 כתב:er79 כתב:gandya כתב:er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
אני אישית חושב שעמדות זה דבר פחות משנה, בטח בכדורסל המודרני.
קארל מאלון קלע כמעט 37K נקודות בNBA מעמדה 4. דירק, דאנקן וגארנט עשו את האליפויות שלהם מעמדה 4, קווין לאב הוא שחקן הפנים הטוב בעולם היום והוא משחק בעמדה 4,
ויש כמובן עוד דוגמאות.
תכלס, שחקן טוב הוא שחקן טוב ולא משנה באיזו עמדה.
מה שחשוב זה שהסגל סביב השחקנים הטובים יהיה מתאים, וישלים אותם היטב, ולא מה העמדות של הכוכבים.
04 יולי 2012, 20:31
04 יולי 2012, 20:38
04 יולי 2012, 20:40
yarinsaky כתב:מצד שני סמודיש היה תותח התקפי, היה את מגי והנפלד שלא היו בדיוק שחקנים משלימים, כל אחד בתחומו. מוריס במכבי היה השחקן הכי חשוב בקבוצה בזמנו .
לדעתי אין חוקים בדברים האלו.
מה שכן, חשוב שתהיה פרופורציה סבירה, כלומר שלא יקרה מצב שישקיעו את רוב רובו של התקציב בקו הקדמי ובעמדות הגארד יביאו רק הימורים.
04 יולי 2012, 20:46
מה שכן, חשוב שתהיה פרופורציה סבירה, כלומר שלא יקרה מצב שישקיעו את רוב רובו של התקציב בקו הקדמי ובעמדות הגארד יביאו רק הימורים.
04 יולי 2012, 20:48
04 יולי 2012, 21:54
שחף כתב:נדב היה שחקן משלים(אני מניח שעכשיו אני מסתבך עם יוני, ועדיין אני נאלץ לומר את זה). היכולות ההגנתיות שלו היו נפלאות, אבל מבחינה התקפית הוא היה סוג של בן וואלאס משודרג עם אחוזי עונשין טובים יותר.
05 יולי 2012, 04:25
05 יולי 2012, 04:53
05 יולי 2012, 05:38
er79 כתב:הוא נראה יותר כמו פישר משודרג, כי פישר שיא יכולת הטווח שלו היא חצי מרחק, ואלכסיס גם קולע שלשות. מעבר לכך, עושה רושם שמשחק הגב לסל שלו מעט יותר טוב משל פישר. בינינו, אני לא רוצה לא אותו ולא אותו. אני רוצה את מאריץ'. כרגע יש 4 סנטרים פנויים טובים בשוק: מאריץ', וויוקאס (לגביו עדיין יש סימני שאלה אם הוא נשאר בפאו או לא), פרוביץ' וטומיץ'. אני עדיין מעדיף את אחד מהשניים הראשונים כי הם ישלימו טוב יותר את שרמדיני. טומיץ' מוכשר, אבל הוא לא משלים את שרמדיני.
05 יולי 2012, 05:47
yellowaura כתב:er79 כתב:הוא נראה יותר כמו פישר משודרג, כי פישר שיא יכולת הטווח שלו היא חצי מרחק, ואלכסיס גם קולע שלשות. מעבר לכך, עושה רושם שמשחק הגב לסל שלו מעט יותר טוב משל פישר. בינינו, אני לא רוצה לא אותו ולא אותו. אני רוצה את מאריץ'. כרגע יש 4 סנטרים פנויים טובים בשוק: מאריץ', וויוקאס (לגביו עדיין יש סימני שאלה אם הוא נשאר בפאו או לא), פרוביץ' וטומיץ'. אני עדיין מעדיף את אחד מהשניים הראשונים כי הם ישלימו טוב יותר את שרמדיני. טומיץ' מוכשר, אבל הוא לא משלים את שרמדיני.
לי לא אכפת כל אחד מהסנטרים שהזכרת מלבד וויקאס מפני שהוא שחקן אפור שיש לו גבול לפוטנציאל (מעריך אותו כי הוא באמת הגיע למקסימום מיצוי פוטנציאל וזה בעצם הכוח של היוונים). טומיץ' לדעתי יכול להתאים עם מביאים 4 כמו דורסי שיש לו מסה, כוח ואתלטיות. טומיץ' הכי מוכשר, פרוביץ' הוא הכי פחות הימור ומאריץ' הוא יחסית הימור (בגלל הפציעות ובגלל שהוא הולך לשחק באולימפיאדה שלך תדע איך הוא יצא משם). אני גם הכי מתחבר למאריץ' בגלל העונה בפרטיזן
05 יולי 2012, 05:51
05 יולי 2012, 05:55
05 יולי 2012, 05:57
05 יולי 2012, 06:02
05 יולי 2012, 06:07