המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:כמה פה מתכוונים לראות את המשחק בלייב ומי מתכוון לצאת ולהשלים אחר כך?
אני עדיין אוכל תסביכים מה לעשות בערב עצמאות.
המשחק יגמר ב23:00, בדיוק בזמןA.Parker כתב:כמה פה מתכוונים לראות את המשחק בלייב ומי מתכוון לצאת ולהשלים אחר כך?
A.Parker כתב:כמה פה מתכוונים לראות את המשחק בלייב ומי מתכוון לצאת ולהשלים אחר כך?
לייב.A.Parker כתב:כמה פה מתכוונים לראות את המשחק בלייב ומי מתכוון לצאת ולהשלים אחר כך?
Asf כתב:ככל הנראה אצפה בבוקר שלמחרת.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
מאמין שכן. אין יותר אסטרונאוט מנותק ממני.my man כתב:Asf כתב:ככל הנראה אצפה בבוקר שלמחרת.
ואתה מאמין שלא תדע את התוצאה עד אז?
Asf כתב:מאמין שכן. אין יותר אסטרונאוט מנותק ממני.my man כתב:Asf כתב:ככל הנראה אצפה בבוקר שלמחרת.
my man כתב:Asf כתב:מאמין שכן. אין יותר אסטרונאוט מנותק ממני.my man כתב:Asf כתב:ככל הנראה אצפה בבוקר שלמחרת.
זה קודם כל אומר לא להיכנס לפורום..אחרי זה לא להסתובב ברחוב ולא להיות בסביבת אנשים..
בהצלחה
קובי כתב:my man כתב:Asf כתב:מאמין שכן. אין יותר אסטרונאוט מנותק ממני.my man כתב:Asf כתב:ככל הנראה אצפה בבוקר שלמחרת.
זה קודם כל אומר לא להיכנס לפורום..אחרי זה לא להסתובב ברחוב ולא להיות בסביבת אנשים..
בהצלחה
זה לא מה שהיה פעם.
מכבי לא כזו מדוברת...
Asf כתב:ככל הנראה אצפה בבוקר שלמחרת.
התנין 2 כתב:תגידו אני היחיד שחושב כבר הרבה זמן שיד אליהו קצת קטן על מכבי? אולם של קצת יותר מ-10,000 זה קצת מבאס? צריך פה לפחות אולם של 15,000.
A.Parker כתב:היה דיבור לפני 5 שנים בערך על הקמת אולם של 20K ברמת השרון. מאז נאדה.
התנין 2 כתב:תגידו אני היחיד שחושב כבר הרבה זמן שיד אליהו קצת קטן על מכבי? אולם של קצת יותר מ-10,000 זה קצת מבאס? צריך פה לפחות אולם של 15,000.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים