רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אפריל 2023, 17:01

רשמת ספקולציה (או יותר נכון - תאוריית קונספירציה). אני גם יכול להמציא משהו. אבל זה לא קשור לנושא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2023, 17:25

אחדשיודע כתב:רשמת ספקולציה (או יותר נכון - תאוריית קונספירציה). אני גם יכול להמציא משהו. אבל זה לא קשור לנושא.

ספקולציה? בציטוט שאתה הבאת, כתוב שהציעו לו גם את מייק ג'יימס וגם את קלאת'ס. מה שמוכיח, שהייתה רשימה די רחבה של שחקנים שמכבי דיברה איתם, שמתוכה קטש בחר. וזה הגיוני. זה תמיד ככה. תמיד מדברים עם מספר שחקנים די רחב, ורק אחר כך מצמצמים את הרשימה בהתאם לדרישות, לאפשרויות הכספיות וכו וכו.

אם ככה זה היה בגארדים, למה זה נשמע לך לא הגיוני, שזה היה ככה גם בסנטרים? אולי הייתה רשמיה שכללה את: פויטרס, ניבו, טוני ג'קירי, יוסופה פאל, מתיאס לסור, וג'ונתן מוטלי שמתוכה קטש בחר את פויטרס ואת ניבו. או שקטש בחר את פויטרס ואת מוטלי, אבל עם מוטלי זה לא הסתדר, אז הוא אמר "יאללה, את ניבו אני מכיר, תחתימו אותו"

ועוד דבר. אמרתם "הקו הקדמי". הקו הקדמי זה לא רק הסנטרים, אלא גם מספרי 4.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 אפריל 2023, 17:40

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:רשמת ספקולציה (או יותר נכון - תאוריית קונספירציה). אני גם יכול להמציא משהו. אבל זה לא קשור לנושא.

ספקולציה? בציטוט שאתה הבאת, כתוב שהציעו לו גם את מייק ג'יימס וגם את קלאת'ס. מה שמוכיח, שהייתה רשימה די רחבה של שחקנים שמכבי דיברה איתם, שמתוכה קטש בחר. וזה הגיוני. זה תמיד ככה. תמיד מדברים עם מספר שחקנים די רחב, ורק אחר כך מצמצמים את הרשימה בהתאם לדרישות, לאפשרויות הכספיות וכו וכו.

אם ככה זה היה בגארדים, למה זה נשמע לך לא הגיוני, שזה היה ככה גם בסנטרים? אולי הייתה רשמיה שכללה את: פויטרס, ניבו, טוני ג'קירי, יוסופה פאל, מתיאס לסור, וג'ונתן מוטלי שמתוכה קטש בחר את פויטרס ואת ניבו. או שקטש בחר את פויטרס ואת מוטלי, אבל עם מוטלי זה לא הסתדר, אז הוא אמר "יאללה, את ניבו אני מכיר, תחתימו אותו"

ועוד דבר. אמרתם "הקו הקדמי". הקו הקדמי זה לא רק הסנטרים, אלא גם מספרי 4.

נתחיל מהסוף. עמדה 5 היא חלק מהקו הקדמי. אז אם הוא לא בחר את השחקנים בעמדה 5, הוא לא בנה את הקו הקדמי. בטח לא במלואו. ואם אתה זוכר את הראיון מתחילת העונה (ואתה הרי זוכר שקטש רצה את הולינס - כנראה מתוך האופציות שהוצעו לו), אז מרטין למשל לא היה אופציה ראשונה שלו. סוג של ברירת מחדל מדבריו. אבל כן, מרטין הוא פחות או יותר הזר היחיד בקו הקדמי שהוא היה שותף להחלטה לסכם איתו. כל השאר, לפי קטש, קרה לפני.

בציטוט מהכתבה, כתוב שהוא הגיע לקבוצה וכבר היו מספר שחקנים ״די סגורים״ (והאמת שהוא גם אמר ש-״הרבה חתימות היו לפניי״) - והוא ציין את השמות שלהם (פוית׳רס, ניבו, בונזי והיליארד). לגבי מייק ג׳יימס, קלאת׳ס וכל השאר - להבדיל, הוא רשם שהם היו אופציות ביחד עם בראון ובולדווין. ופה ההחלטה לצרף אותם התקבלה אחרי שהוא הצטרף. זה ההבדל.

והשורה התחתונה, כאמור - היא שקטש לא בנה את הקו הקדמי כפי שחלק פה נטו לחשוב. בטח לא את עמדה 5. זה לא אני אומר, זה הוא אומר.
אחדשיודע

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2023, 23:29

2025
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2023, 04:58

השיפור שלו לאורך העונה הוא מטאורי.

וואלה עשה בית ספר היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 אפריל 2023, 05:10

MTA2311 כתב:השיפור שלו לאורך העונה הוא מטאורי.

וואלה עשה בית ספר היום.

אני חושב שמספיק לראות את השיפור של השחקנים העונה תחת פיקודו.
החל מהשחקנים הישראלים המשלימים (סורקין, ג׳ונדי ו-ג׳ייק כהן), דרך השחקנים ה-״משניים״ בחמישייה (בונזי ו-ניבו) ועד שני המובילים (בולדווין ו-בראון - כנראה בעונה הכי טובה בקריירה שלהם). כשאפילו היליארד מפציע במשחקים האחרונים. רק שידאג לשים על זה חותמת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2023, 05:16

הטלתי ספק ביכולת שלו להיות "מאמן של שחקנים" גם ברמות האלה.

אבל הוא מאמן של שחקנים.

וכן, בסופו של דבר התוצאות ידברו. העונה עוד לא הסתיימה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 26 אפריל 2023, 07:05

הוא יודע כדורסל. מאמן טוב מאוד. הייתי ממש נגדו ואני כל כך שמח כי בכל זאת גדלתי עליו, היה האיייקון שלי.

אתמול זה היה שח מט נהדר. אם בעונה הראשונה שלו כמאמן יורוליג ראשי מתחילת העונה הוא יעשה פיינל פור זה בלתי נתפס ועזבו מכבי, זה יטביע בענק את החותם שלו ביבשת. גם אם "זה לא יסתדר" ומאיזו שהיא סיבה הוא לא יהיה כאן נגיד בעוד שנתיים אני רואה אותו ממשיך לאמן ביורוליג. אגב, זה מה שהוא רצה. כשעבר מירושלים לפאו אמר בין היתר שפול המאמנים ביורוליג כל כך סגור שהוא היה חייב ללכת על זה כדי לנסות לפרוץ את המסגרת הזו.

מדהים כי אם הבן אדם הזה עושה פיינל פור, הוא יכול גם בטעות למצוא את עצמו עם הצעות מקבוצות טופ יורוליג.

אשכרה אחרי מינכן הוא היה עם רגל וחצי בחוץ. מזכיר בזעיר אנפין את רייס "כמעט משוחרר" ממכבי ואז מביא לה גביע אירופה והופך להיות רכז טופ באירופה.

דינימקה של עונת כדורסל זה משהו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Adam » 26 אפריל 2023, 08:31

כמו רבים אחרים כאן, גם אני הייתי נגדו לאורך רוב העונה וחשבתי שהוא פשוט לא מתאים לרמות האלה. אני שמח שהוא גרם לכולנו לאכול את הכובע.
מעבר לתוצאות הנהדרות בחודשיים האחרונים, קטש עושה כאן משהו שאף מאמן לא עשה כאן בשנים האחרונות - הוא הפך את מכבי משתי קבוצות (ליגה ישראלית ויורוליג) לקבוצה אחת. להוציא את זיו ומנקו, כל השחקנים משחקים בשתי המסגרות ויודעים בדיוק מה תפקידם. אף מאמן לא נתן לג'ייק כהן, סורקין, וג'ונדי מעל 40 דק' משותפות במשחק פלייאוף. הם לחלוטין הצדיקו את הישארותם על הפרקט בחודשיים האחרונים כך שאין תלונות.
עוד דבר שכיף לראות זה שסופסוף אנחנו רואים קבוצה ישראלית. השלושה שציינתי למעלה מאפשרים לנו לראות לאורך כל משחק יורוליג לפחות ישראלי אחד בחמישייה על הפרקט, לעיתים שניים מהם, ולמקרים נדירות אף שלושתם. זה מדהים בעיניי.
אני לא יודע אם ג'ונדי וכהן ימשיכו להראות יכולת כזאת גם עונה הבאה, או שיעלמו ברוטציה אחרי שיביאו שחקנים יותר מרכזיים על המשבצת שלהם, אבל בהנחה שיביאו שחקן כמו בלאט או מדר על חשבון זיו ואולי זוסמן על חשבון מנקו - ופתאום יש נו פעם ראשונה באמת 12 שחקני יורוליג בקבוצה, טובים יותר ופחות, אך ששייכים לרמה הזאת.
מגיע לקטש קרדיט ענק וכל הכבוד לו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2023, 10:16

ותודה לבאסקוניה, שעם ה-30 הפרש שלה גרמה לקטש להבין, שאי אפשר להמשיך עם הגנת השלשות שהוא שיחק עד אז, וצריך לשנות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Hujirat » 27 אפריל 2023, 08:46

מזמן לא כתבתי בפורום. עוקב קבוע.

מאוד מתרשם מהעבודה של עודד.

ההתמודדות עם מונאקו מספקת השוואות ממש מעניינות
מהמון סיבות מקצועיות פרסונאליות.
גם סשה אוברדוביץ בנה קבוצה חדשה לגמרי, כשרק 3 שחקנים (יותר מרכזיים) נשארו מהשנה שעברה. ההבדל הוא שבניגוד לעודד, היה לו צ'ק פתוח בקיץ ובכלל.
Hujirat

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אפריל 2023, 10:54

אפשר לתת הרבה לזכותו אבל העובדה שבולדווין, שחקן שהיה ביחסי אהבה שנאה עם המאמנים שלו אמר שקטש הוא אחת הסיבות שהוא רצה להישאר זה לדעתי מראה המון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מרסר » 01 מאי 2023, 15:09

עודד קטש ימשיך במכבי ת"א גם בעונה הבאה

המשכיות על הקווים: ההנהלה קיבלה החלטה שהמאמן יישאר, ללא קשר לאיך שתסתיים העונה הנוכחית. אופציה להארכת החוזה בעונה נוספת קיימת גם כן, כשברקע התעניינות מקבוצות יורוליג נוספות

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=436265
מרסר

הודעהעל ידי Mitelka » 01 מאי 2023, 15:09

ממשיך לעונה הבאה ללא תלות בסיום העונה. דיווח של ספורט 5.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מאי 2023, 15:31

הרוויח ביושר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 01 מאי 2023, 15:50

כשמגיע אז מגיע
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי ankram » 01 מאי 2023, 16:01

תמיד אמרתי שלמעט אפיזודה אחת בתחילת שנות ה80 , מכבי רק הצליחה עם מאמן ישראלי , וכשלה עם מאמניה הזרים.
טוב מאד על המהלך , לו היה מדובר בזר , היו משתפכים עליו שהוא המאמן הכי גדול מאז בלאט , יש גם תרומה לבלאט , לפנינינ שהגיע , ובכלל , לחזרה ל"ישראליות".
מקווה שזה יהיה שידוך ארוך טווח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Cobra » 01 מאי 2023, 16:10

אם מפסידים את האליפות השנה , הוא ממש לא צריך להישאר לדעתי …
בסוף נמדדים בהישגים
Cobra

הודעהעל ידי עידן » 01 מאי 2023, 16:28

ankram כתב:תמיד אמרתי שלמעט אפיזודה אחת בתחילת שנות ה80 , מכבי רק הצליחה עם מאמן ישראלי , וכשלה עם מאמניה הזרים.
טוב מאד על המהלך , לו היה מדובר בזר , היו משתפכים עליו שהוא המאמן הכי גדול מאז בלאט , יש גם תרומה לבלאט , לפנינינ שהגיע , ובכלל , לחזרה ל"ישראליות".

נראה לי שפשוט הרוב הגדול של המאמנים של מכבי לאורך השנים היו ישראלים...לא? זה לא באמת אומר יותר מידי אם זה המצב. מכבי גם נכשלה הרבה עם מאמנים ישראלים.

לגבי חידוש החוזה לקטש לעונה הבאה - הוא הרוויח את זה ביושר כפי שנכתב פה כבר.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מאי 2023, 16:33

ankram כתב:תמיד אמרתי שלמעט אפיזודה אחת בתחילת שנות ה80 , מכבי רק הצליחה עם מאמן ישראלי , וכשלה עם מאמניה הזרים.

מה התרומה של בלאט, פניני והחזרה ל"ישראליות"?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים