המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2547215
טיוס ויותם מתקרבים. לא ברור לי: קו קדמי של שישה? מדלי, אליהו, ג'יימס, שרמדיני וזר? מקווה מאוד שטיוס לא יבוא על חשבון סנטר זר.
מקובי כתב:לא יודע למה, אבל מאז שהיקמן חתם יש לי תחושה חזקה שנראה פה את דורון פרקינס בחזרה.
אין הרבה שמות בעמדת הגארד, שחקן מוערך מאוד ע"י דיוויד (שכבר זרק בתגובה שלו על החתימה של סילבן שהוא מתכנן שוב שמירת לחץ) ומתאים לשחק ליד היקמן שמבחינה הגנתית לפחות מרגיש לי כמו תואם פארגו (נדבק לגופייה ולוחץ טוב בהגנה, טוב במגרש הפתוח)
עכשיו גם יותם חתם, וביחד עם סמית' ופניני יספקו את השכל מהקו האחורי (תפקיד אידסון)
אני בהחלט מעריך שהוא יחזור לכותרות בקרוב, ובת'כלס? אני ממש לא אצטער אם הוא יחתום פה.
קו אחורי של: פרקינס, היקמן, יותם, לנדסברג, פניני וסמית' זה קו אחורי נהדר לדעתי (אם כי קצת חסר שחקן עם יכולת אחד על אחד מובהקת ושחקן שאפשר ללכת אליו בסוף התקפה תקועה)
Maccabikid כתב:מקובי כתב:לא יודע למה, אבל מאז שהיקמן חתם יש לי תחושה חזקה שנראה פה את דורון פרקינס בחזרה.
אין הרבה שמות בעמדת הגארד, שחקן מוערך מאוד ע"י דיוויד (שכבר זרק בתגובה שלו על החתימה של סילבן שהוא מתכנן שוב שמירת לחץ) ומתאים לשחק ליד היקמן שמבחינה הגנתית לפחות מרגיש לי כמו תואם פארגו (נדבק לגופייה ולוחץ טוב בהגנה, טוב במגרש הפתוח)
עכשיו גם יותם חתם, וביחד עם סמית' ופניני יספקו את השכל מהקו האחורי (תפקיד אידסון)
אני בהחלט מעריך שהוא יחזור לכותרות בקרוב, ובת'כלס? אני ממש לא אצטער אם הוא יחתום פה.
קו אחורי של: פרקינס, היקמן, יותם, לנדסברג, פניני וסמית' זה קו אחורי נהדר לדעתי (אם כי קצת חסר שחקן עם יכולת אחד על אחד מובהקת ושחקן שאפשר ללכת אליו בסוף התקפה תקועה)
מאוד מקווה שפרקינס לא יחתום, אנשים פה דיברו על מקלאב איך הגענו לפרקינס?
jol9 כתב:פרקינס שחקן מצויין, אבל אפילו פרקינס הישן והטוב, לא לגמרי מתאים לסגל הזה, אלא אם יתברר שהיקמן הוא בעל איכויות סקורר גבוהות.
שחף כתב:jol9 כתב:פרקינס שחקן מצויין, אבל אפילו פרקינס הישן והטוב, לא לגמרי מתאים לסגל הזה, אלא אם יתברר שהיקמן הוא בעל איכויות סקורר גבוהות.
לא כל כך הבנתי מה כולם לחוצים על סקורר. להיתקע עם פרקינס שמכדרר בצורה מוגזמת, לא יודע לנהל משחק וגם, כפי שמסתבר מהעונה שלו בקאנטו, לא כל כך יודע את החולשות שלו(זורק המון לשלוש ללא הצלחה) ליד גארד שהוא רחוק מאוד מלהיות רכז טבעי(ובסימן שאלה אם הוא באמת רכז) זה רעיון מזעזע.
שחף כתב:jol9 כתב:פרקינס שחקן מצויין, אבל אפילו פרקינס הישן והטוב, לא לגמרי מתאים לסגל הזה, אלא אם יתברר שהיקמן הוא בעל איכויות סקורר גבוהות.
לא כל כך הבנתי מה כולם לחוצים על סקורר. להיתקע עם פרקינס שמכדרר בצורה מוגזמת, לא יודע לנהל משחק וגם, כפי שמסתבר מהעונה שלו בקאנטו, לא כל כך יודע את החולשות שלו(זורק המון לשלוש ללא הצלחה) ליד גארד שהוא רחוק מאוד מלהיות רכז טבעי(ובסימן שאלה אם הוא באמת רכז) זה רעיון מזעזע.
yarinsaky כתב:סביר להניח שזה יהיה שוב קומבו אמריקאי כזה סטייל ג'מונט של צסק"א. לא מאמין שנראה " רכז טהור " סטייל פריגיוני . שחקן שגם יהיה סקורר וגם רכז וגם ישחק בעמדות 1-2 , זה מה שבלאט אוהב כנראה .
מה שכן, הוא צריך להיות שחקן מוכח כי יש כבר שני הימורים בקו האחורי כמו היקמן ולאנדסברג.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:סביר להניח שזה יהיה שוב קומבו אמריקאי כזה סטייל ג'מונט של צסק"א. לא מאמין שנראה " רכז טהור " סטייל פריגיוני . שחקן שגם יהיה סקורר וגם רכז וגם ישחק בעמדות 1-2 , זה מה שבלאט אוהב כנראה .
מה שכן, הוא צריך להיות שחקן מוכח כי יש כבר שני הימורים בקו האחורי כמו היקמן ולאנדסברג.
אולי....
בעונה האחרונה בלאט דווקא שיחק עם 3 רכזים קלאסיים (פארמר, אוחיון ופאפאס). אני בכל זאת מעדיף שיהיה שחקן אחד שברור שהוא בעל הבית.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:סביר להניח שזה יהיה שוב קומבו אמריקאי כזה סטייל ג'מונט של צסק"א. לא מאמין שנראה " רכז טהור " סטייל פריגיוני . שחקן שגם יהיה סקורר וגם רכז וגם ישחק בעמדות 1-2 , זה מה שבלאט אוהב כנראה .
אולי....
בעונה האחרונה בלאט דווקא שיחק עם 3 רכזים קלאסיים (פארמר, אוחיון ופאפאס). אני בכל זאת מעדיף שיהיה שחקן אחד שברור שהוא בעל הבית.
כן, כן, גם אני מאוד מעדיף את זה. אני פשוט לא רואה בינתיים מועמד רציני כזה, אולי יש ואנחנו לא יודעים. האופציה שאני דיברתי עליה פשוט יותר המונית ונגישה .
שחף כתב:אני חושב שזה קצת בעייתי. בכל העשור האחרון, אם מסתכלים על השנים שבהן מכבי הצליחה, היה לה רכז דומיננטי שהוא מנהל משחק טוב. שתי היחידות שבהן מכבי הצליחה באופן יחסי היו 2008(עונת צביקה וקטש) ו-2006. ב-2006 היה למכבי את השחקן הטוב ביותר ביורוליג(פארקר) ואת הסנטר הטוב ביורוליג(פארקר). ב-2008 מכבי הצליחה מאוד באירופה(ונכשלה טוטאלית בליגה) אבל זה היה ללא שיטת משחק מסויימת ועם סגל מאוד עמוק ורחב שבו למעט מוריס לא היה כמעט אף שחקן שתרם בצורה קבועה. פעם זה היה ביינום שהתעלה ברבע הגמר ובמשחק הביתי מול ריאל, פעם בלו שנתן 5 שלשות במשחק המכריע מול ברצלונה בבית, פעם גרסיה שהוריד 20 או 18 נקודות בפיינל פור ופעם זה היה הלפרין. חוסר השיטה והבעיות המבניות האחרות של הקבוצה ההיא באו לידי ביטוי בליגה. אני חושב שזה רעיון לא טוב להביא שחקן כמו גורדון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־37 אורחים