06 יולי 2012, 11:13
leon984 כתב:refael כתב:מישהו יכול לתת הסבר קצר איך יתבצע שלב הטופ16 השנה ?
אנחנו מצטלבים עם בית נוסף ? זה הולך לפי דירוג ?
http://www.euroleague.net/competition/format
שזה ממש לא נוראה שבית שלנו עכשיו מאוד קל
06 יולי 2012, 11:17
06 יולי 2012, 11:18
refael כתב:leon984 כתב:refael כתב:מישהו יכול לתת הסבר קצר איך יתבצע שלב הטופ16 השנה ?
הבנתי, תודה.
בכל מקרה הולך להיות בית קשה לשתי הבתים בטופ 16, אחת תקבל את צסקא ואחת את ברצלונה..
06 יולי 2012, 11:19
06 יולי 2012, 11:23
leon984 כתב:refael כתב:leon984 כתב:refael כתב:מישהו יכול לתת הסבר קצר איך יתבצע שלב הטופ16 השנה ?
הבנתי, תודה.
בכל מקרה הולך להיות בית קשה לשתי הבתים בטופ 16, אחת תקבל את צסקא ואחת את ברצלונה..
כן אבל בשיטה החדשה זה לא ממש משנה אם היינו מקבלים בית ממש קשה עדיין בטופ 16 היינו מקבלים אותו בית
06 יולי 2012, 11:24
שחף כתב:מצויין. נוכל לשבור סוף סוף את הנאחס מול ברצלונה. נאברו בנפילה\צניחה חופשית ולא ברור איך יראה הקו הקדמי שלהם. כבונוס, גם החוזה המזעזע של אידסון ימנע מהם להיות יותר גמישים כלכלית.
06 יולי 2012, 11:24
06 יולי 2012, 11:26
חנו'ש כתב:הייתי שמחה אילו היתה איתנו בבית לפחות יריבה אחת שנחשבת לחזקה באמת.
שתהיה לנו יריבת אימון אחת טובה.
אנחנו עוד נגיע לטופ 16 ונקבל קבוצה של שוקיסטים, הם עלולים לא להבין לאן הגיעו...
06 יולי 2012, 11:29
gandya כתב:חנו'ש כתב:הייתי שמחה אילו היתה איתנו בבית לפחות יריבה אחת שנחשבת לחזקה באמת.
יפה שכך את מזלזלת בסיינה ובמאלגה..
06 יולי 2012, 11:31
gandya כתב:חנו'ש כתב:הייתי שמחה אילו היתה איתנו בבית לפחות יריבה אחת שנחשבת לחזקה באמת.
06 יולי 2012, 11:38
חנו'ש כתב:gandya כתב:חנו'ש כתב:הייתי שמחה אילו היתה איתנו בבית לפחות יריבה אחת שנחשבת לחזקה באמת.
חלילה לזלזל, אבל אני מדברת על רמה אחרת.
אני מדברת על הרמה של צסקא, של בארסה או ריאל, אפילו מילאנו.
עם כל הכבוד לסיינה ומאלגה (ויש כבוד), הם לא ברמה הזו ומכבי לא תזכה להכיר את הרמה הזו עד הטופ 16.
06 יולי 2012, 11:42
יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, הוסיף: "קיבלנו קבוצות עם מסורת מכובדת מאוד ביורוליג כמו סיינה ומלאגה, גם אלבה ופרוקום מכירות מצויין את המפעל ולשאלון היתה עונה נהדרת בצרפת. לא מנצחים משחקים על הנייר. אנחנו צריכים לבוא הכי חזקים וטובים שאנחנו יכולים להיות ולהמשיך הלאה, לטופ 16, שיהיה מרתק עוד יותר בפורמט החדש שלו".
06 יולי 2012, 11:56
חנו'ש כתב:אני פשוט חולה על התגובות של שמעון אחרי הגרלות כאלה:יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, הוסיף: "קיבלנו קבוצות עם מסורת מכובדת מאוד ביורוליג כמו סיינה ומלאגה, גם אלבה ופרוקום מכירות מצויין את המפעל ולשאלון היתה עונה נהדרת בצרפת. לא מנצחים משחקים על הנייר. אנחנו צריכים לבוא הכי חזקים וטובים שאנחנו יכולים להיות ולהמשיך הלאה, לטופ 16, שיהיה מרתק עוד יותר בפורמט החדש שלו".
06 יולי 2012, 11:57
06 יולי 2012, 12:10
itay92 כתב:leon984 כתב:refael כתב:leon984 כתב:refael כתב:מישהו יכול לתת הסבר קצר איך יתבצע שלב הטופ16 השנה ?
הבנתי, תודה.
כן אבל בשיטה החדשה זה לא ממש משנה אם היינו מקבלים בית ממש קשה עדיין בטופ 16 היינו מקבלים אותו בית
השיטה הזאת הופכת את שלב הבתים ללא רלוונטי בכלל,גם עם בית קשה שהיינו מסיימים בו נגיד במקום הרביעי היינו עדיין מקבלים את אותו בית בטופ 16 פחות או יותר
06 יולי 2012, 12:34
06 יולי 2012, 12:44
06 יולי 2012, 14:09
06 יולי 2012, 14:16
06 יולי 2012, 14:26
argof כתב:הבית יכול להפוך לשקול הרבה יותר, אם קאזאן תעלה מהמוקדמות, ויחליפו אותה עם שאלון (למנוע 2 רוסיות בבית א').
אי אפשר להגיד על בית עם 3 נציגות מהפיינל 8 של שנה שעברה (הכי הרבה נציגות!) שהוא בית מצחיק .
וגם מלאגה קבוצה טובה תמיד.
מה שכן, העלייה לטופ 16, שהוא הליגה האירופית האמיתית, ולדעתי יהיה כה מוצלח עד שמהר מאוד תקום פה ליגה אירופית מלאה, צפויה ללא בעיות מיוחדות.
בעיקר קרב מיקום עם סיינה, ואולי גם עם קאזאן ומלאגה.
וכפי שנאמר פה, גם המיקום פחות דרמטי בשיטה החדשה.