המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני אוהב את קוריץ', אבל אני לא בטוח שהוא מתאים כל כך לשיטה של קטש. הוא קלעי ולא בדיוק יוצר.Avi1508 כתב:הכי חשוב בשחקן שיגיע במקום היליארד לדעתי זה האחוזים לשלוש
חייבים שחקן שהוא עם מעל 40 אחוז לשלוש לאורך זמן
מה אומרים על קייל קוריץ', הבנתי שהוא מסיים חוזה
מאוד מקווה שזה יצא לפועלcannon כתב:ברונו קבוקלו חזק על הכוונת, יש כבר דיבורים, שפשוט לא מפורסמים בגלל שגם השחקן וגם מכבי עדיין בשלבים מכריעים בעונה.
כבר היה חזק בפנקסים בעבר.
השחקן שיגיע בנוסף לאנגולה בעמדות 1-2-3 יהיה שחקן שיצטרך להיות מסוגל גם לייצר בעצמו ולאחרים יותר ממה שהיליארד עשה. זה יהיה כנראה שחקן לא יקר עם שאיפה שיפרוץ.
צא ולמד מה הוא עושה בגרמניה מאז שהגיע לאירופה, וספציפית גם מה מעולל לבאיירן בסידרה שמתקיימת ממש עכשיו (אולם מובילים 0-2).שמואל1 כתב:קבוקלו זה ארל קלארק החדש?
רק אני לא מבין את ההייפ?
שמואל1 כתב:קבוקלו זה ארל קלארק החדש?
רק אני לא מבין את ההייפ?
Cobra כתב:בובואה יכול להיות התאמה נהדרת לסגל , אומנם מבוגר אבל יביא ניסיון של 2 אליפויות אירופה , קליעה והגנה טובה מאוד.
TAYO כתב:אחדשיודע - מכבי איבדה את הדרך ושואפת לבינוניות.
גם אחדשיודע - רגלנד שחקן יורוליג לגיטימי למכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cobra כתב:בובואה יכול להיות התאמה נהדרת לסגל , אומנם מבוגר אבל יביא ניסיון של 2 אליפויות אירופה , קליעה והגנה טובה מאוד.
cannon כתב:ברונו קבוקלו חזק על הכוונת, יש כבר דיבורים, שפשוט לא מפורסמים בגלל שגם השחקן וגם מכבי עדיין בשלבים מכריעים בעונה.
השחקן שיגיע בנוסף לאנגולה בעמדות 1-2-3 יהיה שחקן שיצטרך להיות מסוגל גם לייצר בעצמו ולאחרים יותר ממה שהיליארד עשה. זה יהיה כנראה שחקן לא יקר עם שאיפה שיפרוץ.
ליגה גרמנית זה לא יורוליג.Mitelka כתב:צא ולמד מה הוא עושה בגרמניה מאז שהגיע לאירופה, וספציפית גם מה מעולל לבאיירן בסידרה שמתקיימת ממש עכשיו (אולם מובילים 0-2).שמואל1 כתב:קבוקלו זה ארל קלארק החדש?
רק אני לא מבין את ההייפ?
4 מעולה. אם יבוא זה אדיר. ואני חותם שהוא גם יהיה ביורוליג גם אם לא במכבי.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
my man כתב:אם קבוקלו מגיע זה די מדהים
refael כתב:מכבי רוב השנים מהמרים על זר מהליגה הישראלית.
מי פוטנציאל לשנה הבאה?
cannon כתב:ברונו קבוקלו חזק על הכוונת, יש כבר דיבורים, שפשוט לא מפורסמים בגלל שגם השחקן וגם מכבי עדיין בשלבים מכריעים בעונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־27 אורחים