המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:דל״פ - היליארד יכול להישאר בשכר מופחת. יעלה מהספסל לכמה שלשות במשחק… אין קלעי שלשות יציב ממנו במחירים שמכבי יהיו מוכנים לשלם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neo כתב:בראיון אנגולה פשוט נראה מעולה לאחרונה . יהיה תוספת רצינית בשנה הבאה
בכלל , אם יפגעו מדויק בעוד גארד יכולה להיות עונה אדירה
אני אנסה לתפוס את המשחק היום הבנתי הצגה מול אפס (15 נק 7 ריב 6 אס). חושב שהוא פיט נהדר פה.Neo כתב:בראיון אנגולה פשוט נראה מעולה לאחרונה . יהיה תוספת רצינית בשנה הבאה
בכלל , אם יפגעו מדויק בעוד גארד יכולה להיות עונה אדירה
Blazergun כתב:השמות כרגע דיי מבאסים וזה אפילו בלי לדבר על האפשרות שמרטין יישאר. אני באמת מנסה להבין מה מכבי רואים בו שאף אחד אחר לא רואה. אני מת לאכול את הכובע אבל ברצינות אין סיכוי שאין שחקנים בשוק שהם יותר מוכשרים וטובים ממנו.
TAYO כתב:אולי דווקא החזרה של דשון תומאס זו התשובה המתאימה לעמדה 4?
TAYO כתב:זול יחסית, קליעה מצוינת, משחק פוסט אפ… בלי להיכנס לדיון שמכבי אמורה להשקיע יותר כסף בסגל ואז ברור שמירוטיץ.
TAYO כתב:אולי דווקא החזרה של דשון תומאס זו התשובה המתאימה לעמדה 4?
JarJarBinx כתב:אני דווקא אוהב את תומאס בכללי, אבל לא חושב שיתאים בהכרח. הוא גם מבוגר מאד כבר, לא?
ובעניין מנקו -שאלת תם, כמי שלא באמת מכיר את השחקנים האלה לעומק, ולא התרשם ממנקו יותר מדי העונה: מנקו עדיף על אדם אריאל בתור ישראלי לקצה ספסל שאמור בעיקר לזרוק שלשות פנויות?
מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־36 אורחים