rc4991 כתב:דיוגו יכול להיות טוב גם מעמדה 5 או שהוא אפקטיבי רק בעמדה 4?
הוא הנדריקס יותר פיזי ועם יותר התמצאות מתחת לסל, מה שאומר שהוא טוב גם כ5
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:rc4991 כתב:דיוגו יכול להיות טוב גם מעמדה 5 או שהוא אפקטיבי רק בעמדה 4?
בעיניי, ההיצמדות להגדרות תפקיד של סנטר או פורוורד הן מיושנות, בטח כשמדובר בכדורסל אירופאי.
את ההצגות הטובות ביותר שלה ב-2011 נתנה מכבי עם אליהו ובלו כצמד הגבוהים שלה.
קבוצה צריכה קו קדמי מגוון, זו מילת המפתח. גבוה פיזי, ריבאונדר מצוין, שקולע ל-3 ויידע לסיים פיקאנדרול כמו שצריך זה בהחלט משהו שחסר לה, וישלים את שאר חלקי הפאזל.
ושוב, הכל כפוף לבדיקת אופיו ויציבותו המנטלית.
tomerp כתב:ברצלונה מנסה להשתחרר מהחוזה של אידסון....לאידסון עוד עונה בברצלונה על סך 2M אירו....
er79 כתב:tomerp כתב:ברצלונה מנסה להשתחרר מהחוזה של אידסון....לאידסון עוד עונה בברצלונה על סך 2M אירו....
אני עדיין לא ויתרתי על ההימור שלי שהוא, פרמאר או ארויו יהיו פה.. אם מה שספורטנדו אומרים אכן נכון, מעניין מי יהיה האמריקאי השני שהם רוצים להביא?
tomerp כתב:דיווחים:
מכבי מאוד רוצה לממש את החוזה של מצ'באן, אבל מצ'באן לא רוצה להמשיך פה. למצ'באן יש חוזה עד שנת 2015. קבוצות מספרד טורקיה ורוסיה מעוניינות פה.
rc4991 כתב:tomerp כתב:דיווחים:
מכבי מאוד רוצה לממש את החוזה של מצ'באן, אבל מצ'באן לא רוצה להמשיך פה. למצ'באן יש חוזה עד שנת 2015. קבוצות מספרד טורקיה ורוסיה מעוניינות פה.
איפה ראית את זה?
tomerp כתב:rc4991 כתב:tomerp כתב:דיווחים:
איפה ראית את זה?
אתר ספרדי(מאוד אמין): PIRATESDELBASKET
קודי כתב:jol9 כתב:שמתם לב למהלך השיווקי המדהים של פדרמן את פדרמן?
החתמה אחת של לאנדסברג, זה מה שהיה חדש מאז ההחתמה עם היקמן. אבל שתי ידיעות על סגירה עם הלפרין ומדלי (מה שעוד לא קרוב, כך מסתבר, לחתימה בפועל),
שינו לגמרי את פני הדברים...
בפועל, נראה לי שמכבי עדיין באותו המצב הלא פשוט, בו יש יותר מדי סימני שאלה פזורים באוויר.
עוד יותר גרוע מזה - היחיד שהוחתם בשבועות האחרונים הוא לנדסברג, שאמור להיות שחקן 10-11 בסגל וכל הקריירה המקצוענית שלו כוללת שנתיים בקבוצת תחתית,וגם החתימה שלו עדיין לא סופית מאחר שיש לו אפשרות לצאת ל-NBA. עם קנר-מדלי יש מו"מ כמו עם שחקנים רבים אחרים ועם הלפרין כנראה שאין שום התקדמות.
הדבר המדהים הוא שלפני שנה ראשי מכבי טענו שהחתימו את פאפאלוקאס ואת פרמאר על חוזה זמני מאחר שהיו בלחץ בעקבות המצב הנורא בו השאיר אותם פארגו. להזכירכם, פדרמן אמר במספר מקרים שהם ידעו סופית שפארגו לא יגיע בסביבות ה-20 ביולי. והנה - שנה עוברת - אנחנו ב-10 ביולי ומכבי מיוזמתה משאירה את הסגל ללא רכז פותח וללא גארד מרכזי. האם גם עכשיו פארגו אשם?
tomerp כתב:דיווחים:
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:שמתם לב למהלך השיווקי המדהים של פדרמן את פדרמן?
החתמה אחת של לאנדסברג, זה מה שהיה חדש מאז ההחתמה עם היקמן. אבל שתי ידיעות על סגירה עם הלפרין ומדלי (מה שעוד לא קרוב, כך מסתבר, לחתימה בפועל),
בפועל, נראה לי שמכבי עדיין באותו המצב הלא פשוט, בו יש יותר מדי סימני שאלה פזורים באוויר.
עוד יותר גרוע מזה - היחיד שהוחתם בשבועות האחרונים הוא לנדסברג, שאמור להיות שחקן 10-11 בסגל וכל הקריירה המקצוענית שלו כוללת שנתיים בקבוצת תחתית,וגם החתימה שלו עדיין לא סופית מאחר שיש לו אפשרות לצאת ל-NBA. עם קנר-מדלי יש מו"מ כמו עם שחקנים רבים אחרים ועם הלפרין כנראה שאין שום התקדמות.
הדבר המדהים הוא שלפני שנה ראשי מכבי טענו שהחתימו את פאפאלוקאס ואת פרמאר על חוזה זמני מאחר שהיו בלחץ בעקבות המצב הנורא בו השאיר אותם פארגו. להזכירכם, פדרמן אמר במספר מקרים שהם ידעו סופית שפארגו לא יגיע בסביבות ה-20 ביולי. והנה - שנה עוברת - אנחנו ב-10 ביולי ומכבי מיוזמתה משאירה את הסגל ללא רכז פותח וללא גארד מרכזי. האם גם עכשיו פארגו אשם?
כן, זה נכון.
מה שכן, המהלך הזה (הפרסומים) הרוויח להם הרבה שקט, אין ספק בכך.
אני די בטוח שגם העונה יהיו החתמות פאניקה. כלומר, החתמה של שחקן במחיר מסויים, כאשר באותו המחיר היה אפשר להביא מישהו טוב יותר.
gandya כתב:jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:שמתם לב למהלך השיווקי המדהים של פדרמן את פדרמן?
כן, זה נכון.
מה שכן, המהלך הזה (הפרסומים) הרוויח להם הרבה שקט, אין ספק בכך.
אני די בטוח שגם העונה יהיו החתמות פאניקה. כלומר, החתמה של שחקן במחיר מסויים, כאשר באותו המחיר היה אפשר להביא מישהו טוב יותר.
שנה שעבר הוגלנו לבית מפחיד(לכאורה), השנה הבית הוא בדיחה, ואין מה להלחץ, לטופ 16 מכבי תגיעה בכל מקרה.. (תכנס לראש של ההנהלה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־13 אורחים