המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yon1 כתב:gamer777 כתב:למישהו יש לינק לשידור באיכות לגמר ביוון?
https://liveball.uno/basketball/match/400124
מרסר כתב:דיווח ביורוהופס: דבון הול סיכם את תנאיו בפנרבחצ'ה לקראת העונה הבאה.
מרסר כתב:דיווח ביורוהופס: פרטיזן בלגרד הסכימה לשחרר את קווין פאנטר למרות שמחזיק בחוזה לעונה נוספת. הכוכב יעזוב לברצלונה ללא ביי-אאוט וצפוי להשתכר בסכום של כ-2.5 מיליון יורו לעונה
omerk כתב:מרסר כתב:דיווח ביורוהופס: פרטיזן בלגרד הסכימה לשחרר את קווין פאנטר למרות שמחזיק בחוזה לעונה נוספת. הכוכב יעזוב לברצלונה ללא ביי-אאוט וצפוי להשתכר בסכום של כ-2.5 מיליון יורו לעונה
נשמע שהם כנראה השלימו עם זה שלא ישחקו ביורוליג שנה הבאה, אחרת אין לי שום הסבר למהלך המוזר הזה.
felix_r כתב:omerk כתב:מרסר כתב:דיווח ביורוהופס: פרטיזן בלגרד הסכימה לשחרר את קווין פאנטר למרות שמחזיק בחוזה לעונה נוספת. הכוכב יעזוב לברצלונה ללא ביי-אאוט וצפוי להשתכר בסכום של כ-2.5 מיליון יורו לעונה
נשמע שהם כנראה השלימו עם זה שלא ישחקו ביורוליג שנה הבאה, אחרת אין לי שום הסבר למהלך המוזר הזה.
הם לא זכו בכלום העונה, וגם ביורוליג לא הגיעו לפליי-אוף. כנראה שהחליטו לצמצם עלויות. הם לא יכולים בכול עונה לשים הרבה כסף.
מרסר כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:לא מבין איך שנה שניה ברציפות ברצלונה ממנה מאמן בינוני
אם תשאל אותי, כול הבעיה שם היא בחואן קרלוס נבארו , שמאז שסיים את קריירת השחקן שלו, מונה לתפקיד המנהל המקצועי של ברצלונה.
יש גם עניין של כסף, ברצלונה סל ממומנת בעיקר מברצלונה כדורגל ושם יש בעיות פיננסיות לא קטנות נכון שעדיין התקציבים גבוהים אבל הם גם נחתכו בלא מעט, ברצלונה רצתה להחזיר את פסקוואל אבל העלויות שהוא דרש היו גבוהות מידי למועדון, אז הם חוסכים במאמן ושמים יותר כסף על שחקנים
itai7 כתב:גם קלאתס עזב את פנר אחרי שנתיים
itai7 כתב:גם קלאתס עזב את פנר אחרי שנתיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־34 אורחים